Just-Eat plejede at være udemærket, men nu? Enorme forsinkelser, tracker der ikke virker halvdelen af tiden, og ikke-eksisterende kundeservice. Kun en snoldet chatbot der ikke er til nogen hjælp og hv... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Lyngbyvej 20, 2100, København Ø
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Så bestiller man mad fra just cheat, og bliver svindlet i fuld skala. Jeg sidder og venter på maden, og bliver ringet op af just cheat. Hvorfor har du ikke hentet din mad?! Fordi jeg har benyttet en LEVERINGSTJENESTE… De fortæller nu at jeg har valgt afhentning. Hvis jeg selv ville hente min mad, havde jeg ringet direkte til restauranten. Det er i mine øjne et kæmpe svindelnummer. Jeg får at vide at restauranten har trukket pengene, men det fremgår ikke af min konto. Så just cheat har stjålet mine penge, og vil ikke refundere dem. Der skal selvfølgelig også dækkes en stor udgift, når “tjenesten” lukker i Danmark. Så til alle: brug Wolt, og ikke the dutch gipsys….. svindlere

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Jeg havde ikke bestilt med pepperoni, og det var der desværre i denne gang.

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Syntes de er meget hurtige og nemme af forstå .en dag fik vi en børne tegning uden på æsken med god appetit . Virkeligt menneskelig tak .

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Bestilte mad kl 17 og fik den kl 20.37 da i åbenbart ikke havde nogle bude til at hente. Havde været rart at man viste det så man havde mulighed for at vælge en evt anden mulighed

Besvarelse fra Just-Eat.dk
I besvarede min anmeldelse á 18. februar d. 21. februar, hvor jeg blev opfordret til at sende jer en mail med mit ordrenummere mhp. at få min manglende ordre refunderet.
I dag kan jeg så læse, at i lukker forretningen i Danmark.
Kan jeg se frem til at i vender retur med et svar på allerede sendte mail og mine penge retur?!?

Frydsovs.
Så ramte konsekvenserne af jeres ringe service.
I nægtede at betale de sidste 10 kr tilbage på en ordre der aldrig kom(i ville kun give gavekort). Siden har wolt taget alle mine ordre som er løbet op i over 200k. Good business

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Jeg er meget utilfreds med min oplevelse hos Just Eat. Jeg bestilte en burger, som ifølge appen skulle leveres kl. 11.41. Da klokken nåede 11.41, blev leveringstiden pludselig rykket til 12.48 altså over en time senere end først oplyst. Det er simpelthen ikke i orden at ændre leveringstiden så markant i sidste øjeblik.
Derudover er det meget frustrerende, at det kun er muligt at komme i kontakt med en AI-chat. Det burde være muligt at få fat i en reel kundeservicemedarbejder, især når der opstår problemer med en ordre.
Det er desværre heller ikke første gang, jeg oplever lignende problemer, og det gør mig endnu mere skuffet over serviceniveauet

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Efter at have skrevet en dårlig anmeldelse i sidste uge, hvor maden aldrig kom til mine to gæster og mig, og jeg ikke kunne få fat på JustEat, fik jeg svar fra en medarbejder og skulle skrive til kundeservice, som var super søde og meget servicemindede. De har undskyldt mange gange og tilbagebetalt stort set det fulde beløb for min ordre og sendt mig en rabatkode, som kan bruges frem til en gang i juni måned. Så tak til Just Eat for god behandling i sidste ende.

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Min mad kom ikke efter halvanden time. Så kørte selv ned efter den og kan ikke få fat i kundeservice. Værste service nogensinde. Ingen fefundering af hverken transport eller mad.

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Diverse stigende gebyrer, og ikke eksisterende support, den samme ubrugelige ai bot der bare svarer det samme igen og igen gør at jeg har brugt justeat for sidste gang.

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Efter just eat har indført servicegebyr og posegebyr samt dyr fragt som kommer oven i, er det blevet en dyr fornøjelse at benytte dem.

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Kold mad leveret, og afventer stadig svar på min mail. Nærmest umuligt at komme i kontakt med just eat hvis man ikke er enige med dem

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Kold mad leveret, vi kunne ikke spise det. Har skrevet til just eat, og fik svar med en rabatkode, jeg synes er alt for lav, svarede med det sammen på mail, og har også lavet en ny mail, men forsat ikke fået svar selvom det var d 20.2, der bliver dog ved med at komme anmeldelses mail, så nu anmeldelse

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Vi bestilte mad for 335 kr , 100 meter fra vores bopæl lørdag kl 17.56 med forventet levering kl 18.21.
Da maden var lavet kunne vi se at buddet kørte rundt i andre områder. Det tog 1 time før han kom med maden og vi spurgte om maden var varm. Han sagde ja..... maden var kold. Jeg vil have pengene tilbage. Det er ikke i orden. PS. Han kom 19.26

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Deres app lader mig ikke bekræfte min alder. Ved at forsøge på, at bekræfte min alder, er mit MitID blevet spærret.

Fuldstændig uacceptabel service.
Min kæreste og jeg bestilte mad kl. 17:22, med en forventet leveringstid på ca 35 min.
Vi får ingen opdateringer den første time, andet end tak for din bestilling, lige efter pengene er trukket.
Kl. 18:43 kommer første opdatering, hvor der står forventet levering 3 min.
Det er først kl. 20:32 maden blev leveret. Maden er kold og det er tydeligt at det har stået i flere timer. Vi ønsker vores penge tilbage, da vi har ventet over 3 timer på maden og som sagt, at den ovenikøbet er kold ved ankomst.

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Hvis jeg kunne give 0 stjerner eller lavere, vil jeg gør det med fald.
Just eat er det værste. Vi ventede mere end 2 timer for at få vores mad. Det er ikke i orden. I snyder.

Besvarelse fra Just-Eat.dk
Mad bliver ikke leveret fordi et bud enten hapser det selv eller ikke kan læse et navn og en adresse korrekt.
Og når man så klager via "kundeservice" bliver man mødt af en drøn elendig chat-bot og det er umuligt at komme i kontakt med et menneske.
Skønt at spilde tid og penge, for nu at skulle vente i 100 år på overhovedet at få et svar fra et menneske.