Just-Eat.dk Anmeldelser

14.898

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 824 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydelige problemer med levering, herunder lange ventetider, mad der ankom kold, eller ordrer der slet ikke blev leveret. Anmeldere rapporterede ofte om vanskeligheder med kundeservice, idet det var svært at komme i kontakt med en person, og de stødte på uhjælpsomme chatbots eller lange telefonkøer, der af og til blev afbrudt. Desuden oplevede nogle problemer med deres ordrer, såsom at modtage forkerte varer, duplikerede ordrer eller uventede annulleringer efter betaling. Dog bemærkede nogle kunder også positive aspekter, hvoraf et fåtal udtrykte generel tilfredshed og angav, at de sjældent havde klager ved bestilling. Disse personer fremhævede ofte, hvor nemt det var at finde restauranter og afgive ordrer, og nogle roste endda leveringen for at være punktlig og effektiv.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere fremhæver negative aspekter af leveringsservicen, hvor mange oplever betydelige forsinkelser, der... Se mere

Order

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med bestillingsprocessen, hvor mange oplever lange ventetider,... Se mere

Service

Kunder udtrykker stor utilfredshed med den leverede service, som mange beskriver som utrolig dårlig,... Se mere

Customer communications

Kunder deler negativ meninger om kontakt, og mange rapporterer om vanskeligheder med at komme i kontakt med... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med kundeservicen, som mange beskriver som ikke-eksisterende eller... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Just-Eat plejede at være udemærket, men nu? Enorme forsinkelser, tracker der ikke virker halvdelen af tiden, og ikke-eksisterende kundeservice. Kun en snoldet chatbot der ikke er til nogen hjælp og hv... Se mere

Held og lykke med at få ordnet dit problem i en fart. Deres telefon service er altid optaget. (hvis du overhovedet har kunne finde deres nummer som de skjuler så godt som muligt) og hyg dig med deres... Se mere

Maden kom ikke og det var umuligt at få fat i andet end en robot, fik dog svar 3 dage efter og pengene tilbage…

1. Online madbestilling

Om Just-Eat.dk

Husk at du på Trustpilot anmelder Just-Eat.dk som virksomhed og ikke den restaurant, du har bestilt fra. Vi vil meget gerne høre din anmeldelse af vores hjemmeside og vores service. Vi vil meget gerne have din anmeldelse af restauranten også!
Du kan anmelde restauranten via den email du modtager, efter du har afgivet en ordre. Denne anmeldelse vil fremgå på www.Just-Eat.dk og er vigtig, da andre kunder kan have gavn af dine oplevelser.

Velbekomme!

Under middel

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(14.898)

916 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Angår både bestilling Botan's pizza og Just Eat...

Angående min bestilling hos Botan's pizza... :

Alt maden var super lækkert, men men ALT ALT for meget salt på pomfritterne, samt at jeg skrev i min bestilling MEGET klart og tydeligt, at jeg ønskede at få REMOULADE istedet for BEARNAISESAUCE, og ja, jeg fik så DESVÆRRE bearnaisesaucen alligevel...!!!
Udover det, så var maden som sagt, super lækkert...!!!

------------------------------------------

Angående Just Eat...:

Jeg må ski tilstå, at jeg er RIGTIGT ked af at høre, at I stopper i Danmark...!!!!!
Jeg tror bestemt, at jeg kan tale for rigtigt mange mennesker derude som har det på samme måde som mig/os, at der er ski nok rigtigt mange mennesker som rent faktisk stopper HELT med at bestille...!!!!!
Der er absolut INGEN på det danske marked som kommer i nærheden af, den service som Just Eat har leveret...!!!!!
Dette er absolut et KÆMPE tab for Danmark...!!!!!
I skal ihvertfald herfra have en stor tak for den service I har leveret...!!!!!
Håber så absolut, at I en dag finder vejen tilbage...!!!!!

Tom og Co... 💥🙏🌞💥

10. marts 2026

Kære Tom og co.,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at Just Eat lukker i Danmark, og du sidder bestemt ikke alene med den følelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har været glad for at benytte vores service og at du har haft gode oplevelser med vores platform. Det er netop sådan en service som vi ønsker at tilbyde! Vi har været glade for at kunne levere ordre til dig gennem tiden.

Angående din ordre vil jeg rigtig gerne være behjælpelig med at tage et nærmere kig på din sag. Da jeg desværre ikke kan finde dit ordrenummer herigennem, skal du være mere end velkommen til at sende os en mail på info@just-eat.dk. Så vil vi sørge for at se nærmere på din sag, og om vi ikke kan finde en tilfredsstillende løsning.

Jeg beklager for de gener som din ordre medførte, men er som nævnt rigtig glad for at du har sat stor pris på vores virksomhed.

Kære kunde,

Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke fik hvad du havde bestilt! Du skal naturligvis ikke betale for noget som er forkert.

Da jeg desværre ikke kan se dit ordrenummer herigennem, vil jeg bede dig sende os en mail på info@just-eat.dk med dit ordrenummer, samt hvad der var forkert i ordren, så vi kan undersøge sagen nærmere og vende retur til dig.

Jeg beklager for de gener som oplevelsen medførte.

Just Eat

Efter at have ventet i 1 time og 40…

Efter at have ventet i 1 time og 40 minutter, måtte jeg ringe til pizza-restauranten, der ikke havde fået besked om, at der ville komme et bud. Efter endelig at have fundet frem til Just Eat´s afdeling, fik jeg at vide, at de ikke vidste, hvornår de kunne skaffe et bud. Jeg måtte aflyse Just Eat og finde en anden forhandler!

10. marts 2026

Kære Anna,

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft sådan en ærgerlig oplevelse med at bestille gennem vores platform.

Vi oplever desværre ekstraordinær travlhed, hvoraf der også kan forekomme længere behandlingstid af din ordre, da vi skal finde en ledig chauffør til at kunne levere din ordre. Jeg er rigtig ked af, at det tog mere end 1,5 time, men jeg må i forlængelse heraf desværre også gøre dig opmærksom på, at leveringstiden som står angivet ved bestilling er et estimat, og ikke en bekræftet leveringstid, hvilket også fremgår af vores brugsbetingelser.

Vi arbejder på at levere ordren så hurtigt som muligt, og at kunne levere indenfor estimaterne, men desværre kan der opstå uforudsete forsinkelser, som eksempelvis travlhed i både ordremængde og trafik.

Jeg beklager for de gener som dette har medført, og at du måtte annullere din ordre mod forventning.

Just Eat

Har skrevet en klage over kold med

Har skrevet en klage over kold med, der kom 45 min senere, end restauranten havde angivet.
Ringede til restauranten, og fik at vide, at maden havde været klar i 45 min

18. februar 2026

Kære Philip,

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft sådan en ærgerlig oplevelse med at benytte Just Eat.

Jeg vil rigtig gerne være behjælpelig med at undersøge din sag og se på noget eventuel kompensation for din ordre. Da jeg desværre ikke kan se dit ordrenummer herigennem, vil jeg bede dig kontakte os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersøge hvad der er sket med din ordre.

Det er naturligvis ikke optimalt, at maden har stået klar i over 45 min, og at du modtog kold mad. Jeg beklager for de gener som dette har medført.

God mad

God mad. Hurtig levering

Kære kunde,

Jeg er rigtig glad for at du har haft gode erfaringer med at benytte vores platform! Det er dejligt at høre, at du har modtaget god mad og hurtig levering. Det er netop den service som vi ønsker at tilbyde.

Rigtig god service

Rigtig god service

Kære Chris,

Jeg er rigtig glad for at du har været glad for at benytte vores service. Det er sådan det skal være!

Just Eat

Jeg har været meget glad og tilfreds…

Jeg har været meget glad og tilfreds med jeres service !

Kære Gitte,

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du har været tilfreds med vores service! Det er netop den service som vi ønsker at tilbyde.

Det er dejligt at du har haft gode erfaringer med vores platform, og at vi har kunne levere mad til dig.

Øv, altså

Jeg har i mange år, benyttet Just Eat, men nu ser det ud til, at jeg skal finde en anden leverandør. Øv

Kære John,

Jeg er glad for at vi har kunne levere mad til dig igennem flere år. Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft gode erfaringer med vores platform.

Desværre er der en nærtstående nedlukning af Just Eat i Danmark, hvoraf vi i nærtstående fremtid ikke kan tilbyde dig levering gennem vores platform længere.

Jeg beklager for de gener som dette medfører.

Just Eat

Fik aldrig maden - men de trak pengene

Jeg bestilte mad, som aldrig blev leveret (men fejlagtigt stod som leveret af just-eat). Dette forsøgte jeg at gøre opmærksom på via hjemmeside og mail, men jeg lykkedes aldrig at få dem i tale. Status er derfor nu, at jeg efter mange timer aldrig fik min mad - og de alligevel trak pengene fra mig!

8. marts 2026

Kære Carsten,

Det er jeg rigtig ked af at høre! Du skal naturligvis ikke betale for noget som du ikke har modtaget.

Har du mulighed for at sende os en mail på info@just-eat.dk med dit ordrenummer, så jeg kan undersøge din sag nærmere? Jeg vil rigtig gerne hjælpe med at finde ud af hvad der er sket.

Jeg beklager for de gener som dette har medført.

Just Eat

Burger var kold og min pizza havde…

Burger var kold og min pizza havde stået skævt under turen, så 2-3 stykker topping var havnet over på nabostykket :-(

Kære Mads,

Jeg er super ked af at høre at du har haft en sådan oplevelse! Det er naturligvis ikke sådan det skal være.

Jeg ville rigtig gerne undersøge din sag nærmere, men jeg kan desværre ikke finde din ordre gennem TrustPilot.

Har du mulighed for at sende en mail til os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer, samt tilhørende billeder af din pizza? Så vil vi undersøge din sag nærmere, og se om vi ikke kan finde noget kompensation til dig for den ærgerlige oplevelse.

Just Eat

Jeg har haft dårligt oplever med…

Jeg har haft dårligt oplever med just-Eat de ikke indleveret vare ordne i

Kære Karsten,

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft dårlige oplevelser med Just Eat. Det er naturligvis ikke den service som vi ønsker at tilbyde.

Vi vil rigtig gerne være behjælpelige med din sag. Har du mulighed for at sende en mail til info@just-eat.dk med dit ordrenummer og uddybe din henvendelse? Så vil vi undersøge sagen nærmere og muligheden for at finde en tilfredsstillende løsning.

Total dårlig oplevelse

Total dårlig oplevelse

Kære Kenneth,

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Just Eat. Det er naturligvis ikke den service som vi ønsker at tilbyde.

Vi vil rigtig gerne være behjælpelige med at undersøge din sag, men det kræver at vi ved hvad sagen drejer sig om. Du skal derfor være mere end velkommen til at sende os en mail på info@just-eat.dk med dit ordrenummer og en beskrivelse af din sag, så vi forhåbentlig kan finde en tilfredsstillende løsning.

Just Eat

Fantastisk,og altid jeg bestille mad…

Fantastisk,og altid jeg bestille mad hos just-Eat.dk

Kære Lene,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for, at du har haft gode oplevelser med at handle gennem vores platform.

Jeg håber at vi kan være behjælpelige med at levere endnu flere gode oplevelser.

Just Eat

Hjemmesiden fortjener ikke engang en…

Hjemmesiden fortjener ikke engang en stjerne. ventede 1.5 time på min mad fik at vide at "vi forstår dig godt, men vi kan intet gøre så længe maden ankommer på et eller andet tidspunkt. god aften."

Nu har de så kommenteret her, at hvis der er et problem med maden, vil de gerne hjælpe. Det var der. Den blev leveret kold, men deres kundeservice informerede mig om, at det ikke var et reelt problem. Så igen, jeg anbefaler ikke at man gør brug af deres "service"

6. marts 2026

Kære kunde,

Jeg beklager rigtig mange gange for din oplevelse gennem vores platform. Som tidligere informeret er tiden som står angivet ved bestilling er et estimat og ikke en bekræftet leveringstid, hvilket også fremgår af vores brugsbetingelser. Vi arbejder på højtryk på at levere ordren indenfor vores estimater, men der kan desværre opstå uforudsete forsinkelser.

Jeg beklager at vi ikke har kunne tilbyde dig kompensation for kold mad. I sådanne tilfælde går vi ind og undersøger om maden er blevet lavet til korrekt tid, at chaufføren ankom til aftalt afhentningstid, samt at ordren er blevet leveret indenfor leveringsrammen. På baggrund af dette, har vi desværre ikke kunne tilbyde dig en refusion.

Jeg beklager for de gener som dette har medført.

Du er naturligvis altid velkommen til at lægge en anmeldelse af ordren gennem appen.

Fin betjening

Har fungeret fint ved alle ordre gennem tiden

Per

Kære Per,

Hvor er jeg bare glad for at høre at du har haft gode oplevelser gennem vores platform! Det er netop den service som vi ønsker at tilbyde.

Jeg håber at vi fortsat kan levere gode oplevelser.

Just Eat

For det meste en god oplevelse

For det meste en god oplevelse. Har dog 2 gange oplevet fra mc Donald’s at min sodavand har spildt så det var vådt

Kære Lise,

Jeg er super glad for at høre at størstedelen af dine oplevelser med vores platform har været gode!

Det er dog selvfølgelig ikke optimalt, at du også har oplevet at dine drikkevarer er blevet spildt. Vi vil rigtig gerne være behjælpelige i en sådan situation.

Hvis hændelsen med de spildte drikkevarer er uløst, er du mere end velkommen til at sende os en mail på info@just-eat.dk med dit ordrenummer. Så vil vi kigge på dit forløb og vende tilbage til dig med en opfølgning.

Just Eat

AI kunderservice er verdens dårligste Ide

Hvis man skal have hjælp er det bedre at ringe, fordi hvis der er noget jeres AI ikke kan finde ud af så er det at hjælpe når det ikke er de automatiseret grunde som i har defineret. Et fantastisk eksempel på hvornår det ikke fungere og hvorfor man opgiver helt at bruge jer, fordi hjælpen er der ikke, når man allerede har prøvet at række ud og meget gerne vil have den?

13. februar 2026

Kære Ida,

Jeg er rigtig ked af at høre at du har haft dårlige oplevelser med vores chat-bot. Vi arbejder konstant på at forbedre vores platform, så jeg vil sørge for at give din feedback videre.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Jeg er glad for at høre, at du har fundet vores tlf. nr., hvor du selvfølgelig altid er mere end velkommen til at kontakte os på.

Jeg håber at vi kan levere nogle bedre oplevelser fremover.

Kære Morten,

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du har haft gode oplevelser med at handle gennem vores platform.

Jeg håber at vi fortsat kan levere gode oplevelser til dig.

Just Eat

Gode det kommer til tiden

Hej med dig 2

4. marts 2026

Kære Sonny,

Jeg er super glad for at høre at du har haft gode oplevelser med at handle gennem Just Eat!

Jeg håber at vi fortsat kan levere gode oplevelser til dig.