Jensens Bøfhus Aalborg får 2 stjerner. Maden er god - men personalet er usædvanligt usamarbejdsvillige. Min familie inklusiv min mor på 81 besøgte restauranten mandag den 4. august. Det regnede, og d... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jensens Bøfhus er stedet med gode oplevelser og hverdagsforkælelse - på den gode måde. Vi er hele Danmarks Bøfhus. 🍴 Vi byder på møre bøffer, saftige burgere, kylling, ta' selv softice og meget meget mere. Læs mere på www.jensens.com. Husk at booke dit bord! Du har også mulighed for at tage hyggen med hjem - de fleste af vores restauranter tilbyder nemlig Take Away. Vi ses på Jensens Bøfhus - hele Danmarks Bøfhus.
Læssøegade 215, 5230, Odense M, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
At man nu skal købe kartofler og sovs ved siden af sin bøf, er med til at jeg ikke kommer mere. At alibitum sovs, koster 69 kr ud over sin bøf, er et forkert sted af spare. Jensen er bare ikke Jensen længere.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Efter at havde siddet udenfor på fortovsterrassen i op til 10 minutter, kom en af tjeneren ud med drikkevarer til nabobordet. Ikke engang hilst os velkommen eller bare kigge over til vores bord, gik vedkommen bare forbi og ind igen. Ingen og mangelfuld service. Vi rejst os og gik

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Personalet var slet ikke enig om hvad der var med i all you kan eat. Og hvordan rabat på club Jensen kunne bruges

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Ventetid ventetid ventetid og forkert levering af bestilling. Over 1/2 times venten på bare drikkevarer - forkert levering af mad - kold mad for dem som skulle vente på, at det andet blev lavet om. Der var næsten ingen gæster, så det er ikke det der kan være grunden. Når der er børn med, hvilket vi havde, er det dælme en mega dårlig oplevelse. 4 børne familier gik, da de også opgav at vente

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Min datter og jeg har d.d. spist frokost på JB/Randers.
Min datters frokost-bøf var hæderlig. Men, jeg er lidt i chok over, at sovs nu er tilkøb. Hun ku' godt nøjes med smørklatten til bøffen. Punktum for frokostbøffen.
Nu til moderens stjerneskud - som retteligen er mere en stjernekaster end stjerneskud - siger det bare!
Og så til det store kriktikpunkt; man kan sgu da ikke servere en fiske-anretning, der ligger på en stykke brød man skal skære i - i en dyb tallerken! HALLO!
Sammen med vore drikkevare kommer der en brødkurv lidt fransk smør (fint nok!) Ingen sidetallerken - ingen smørekniv. Bemelte brødkurv står så og keder sig mens vi venter på maden (15-20 min.) Latterligt at stille brød og smør frem, når man ingen jordisk chance har for at nippe til det i ventetiden. Så ankommer mit såkaldte stjerneskud - men stadig ingen sidetallerken og smørekniv - kun en steak-kniv, som er drabelige at smøre med. Jeg beder så om en side tallerken - smørekniv har de ikke (!)
Den udleverede sidetallerken har høje kanter, så den er heller ikke til at smøre på. Helt ærligt Jensens!
Jeg er ikke imponeret! Alt i alt en kedelig oplevelse, når basis-grej ikke kan stilles til rådelighed...

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Vi skulle fejre fødselsdag på restauranten i Skalborg. Min far bruger høreapparater og vi oplevede, at musikken i restauranten spillede så højt, at det forstyrrede lyden i hans høreapparater, så det ikke var behageligt for ham at være derinde. Jeg gjorde opmærksom på det under besøget, men personalet virkede ikke til at ville gøre noget ved det – hverken skrue ned eller tilbyde en mere lydsvag placering.
Det var en ærgerlig oplevelse, når en pensionist i kørestol skal have sådan en oplevelse, og gå derfra med en følelse af af et handicap ikke blev imødekommet på nogen måde, og at vi var “forkerte”. Vi endte med at gå på Bones i stedet for.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
I er godt nok faldet langt ned i jeres service og kvalitet Føj! Bøffen var megget lille men smagte godt men nu skal man åbenbart betale ekstra for sovs og kartofler ?!!!!
Hvem helved spiser bare en bøf uden noget og så til 239 kr ?!
Er i helt forskruet da ?! Jeg spiste på Jensens inde i Kolding storcenter og jeg spiser aldrig hos jer igen, vi kom af med 1200 kr for 4 personer hvor fra det ene var en 5 årig, vi fik godt nok også nogle nachos (2 af os) men i er helt ude i hampen Normalt er kartofler og sovs med i prisen.. Mængten af kartofler var også helt ude i hampen
Servicen var okay men i spørger godt nok tit om det smager godt

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Vi bestilte oksemørbrad, men kødet var ikke i nærheden af en oksemørbrad. Det lugtede dårligt og der var mange scene i kødet, at det nærmest var uspiseligt. Vi går aldrig på Jensens mere. Deres mad bliver bare ringere og ringere.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Var på Jensens Bøfhus i Silkeborg i går med min datter og mand for at ville spise en lækker bøf i hyggelige omgivelser. Dette viste sig at være en stor og overraskende dyr skuffelse. Venlig betjening, god cola, lækker whiskeysauce - resten : en lille tør, kedelig gummiboldagtig bøf og imponerende kedelige kartoffelskiver, der bare lå og skreg på, at blive druknet i sovsen. At undre sig over at man vil være det bekendt at love kvalitet og hygge er den eneste oplevelse vi fik!

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Kunne jeg give - stjerner havde fået det.. bestilt en bøf og blev spurgt om jeg skulle have kartofler og sovs hvilket jeg jo tænkte at selvfølgelig men det koster så ekstra oveni hvilket jeg synes er mega dårligt.. så det var sidste gang jeg kommer på Jensen

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Igen en dårlig oplevelse - ingen service, efter servering ingen spørger om alt er ok - kødet var meget sejt, nærmest uspiseligt. Ingen rydder af bordet henvender os selv for at bestille dessert - den kommer medens alle tallerkner stadig på bordet - det er bare ik ok 🙈mens vi spiste dessert blev der så ryddet op. Det virkede som om det ikke var nok personale - esbjerg ved Bilka kan absolut ikke anbefales - det har tidligere været så godt meeen det går den forkerte vej øv

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Kedelig anretning.. intet pænt!, ingen smagt i kødet.. en tallerken uden det mindste pynt..alt koster “ekstra”for dyrt,i forhold til det man får!!

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Vi har lige spist på Jensens bøfhus Kolding.
Vi bestilte gennem stegt bøf, men først efter 3 forsøg lykkedes det og bøffen skulle skæres over for at "kokken" kunne se om den var gennem stegt.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Vi var i Jensens Bøfhus i Århus i går og vi fik alle noget forskelligt, som vi hver især elskede.
Stedet er hyggeligt og personalet er fantastisk.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
hej Jensens Bøfhus 😃 så er det tiden til at give jer kæmpe roser til horsens vi kommer ind fra gaden og sætter os udenfor og jeg har aldrig nogensinde før set nogen steder der gør så meget ud af at holde det pænt, alle borde er helt ny vasket, tæpper på stolene fejet for skidt og så sidder han og brænder ukrudt væk mellem fliserne det er en helt ny form for møde med kundeservice på aller bedste og højeste plan... stor ros til Jensens Bøfhus Horsens og personalet for at levere noget så sjældent og fantastisk... må gerne deles af jer 😃😃 hilsen Loke

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Jeg besøgte Jensens Bøfhus i Kolding Storcenter sammen med min familie, men desværre blev det en meget skuffende oplevelse.
En af retterne vi bestilte, fik vi kort efter besked på vi skulle vælge noget andet, da de ikke have mere, restauranten var lige åbnet og vi var de første til at gå ind.
Vi om bestiller men 2 af retterne var ikke stegt, som vi havde bedt om.
Da vi nævnte det for tjeneren, fik vi et kort “det beklager jeg”, vi var godt trætte af det på dette tidspunkt, så da de tilbyder at stege igen takker vi nej. Min bøf var næsten rå, selvom jeg havde bedt om “medium rare”.
Det er muligt personalet have trævlt men at tale såden til kunder og give dem “dårligt” mad er ikke i orden, men der manglede både overblik og venlighed. Vi gik derfra med en dårlig smag i munden – bogstaveligt talt.
Desværre en oplevelse vi ikke har lyst til at gentage. Vi vælger nok et andet sted fremover.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus

Var ude og spise med min familie på Jens’ Bøfhus min mand og søn fik en ribeye som skulle være medium. Stegt min søns var næsten gennemstegt jeg bestilte den oksemørbrad som var rå fik fadt i tjeneren og hun tog den med ud. Og kom ind med en ny efter 15 -20 minutter den var så også rå vi tog igen kontakt til tjeneren. Hun tog den med ud igen. Da gik yderligere 15 til 20 minutter og kom ind med den samme bøf som hun tog anden gang tredje gang den var stadigvæk lidt rå inde i så kom de og sagde de tog vores drikkevarer væk fra regningen som kombination da vi så skulle betale så var det kun min de hade fjerne af drikkevarer der var væk. Vi spiste i hold så Jens’ Bøfhus kan ikke anbefale nogen overhovedet😡😡😡😡😡😡😡

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Ville invitere min datter ud og spise . Vi endte på Jensens bøfhus i Horsens .
Blev modtaget af en flink ung mand . Han undskylde dog af der ville være lidt forsinkelser på maden pga travlhed .Hvilket undret mig , da der kun var folk i det bagerste lokale . Vi fik maden og min bøf var rå som et stykke frisk køb . Havde bestilt en medium. Jeg klagede over den og måtte vente 15 minutter på en ny . Den var tilgælgæld tør som et stykke pap. Klagede igen og fik beskeden . Vi har travlt og du bestilte en gennemstigt . Nej det havde jeg ikke . Personalet var nu ikke særlig venlig og hev tallerken væk fra dig . Måtte gå sulten fra bøfhuset . Jeg nægtede at betale for andet end min datters mad . Hun fik dog en gratis dessert

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Kødet i den ene burger var koldt og ikke færdigt. Det blev sendt tilbage, hvilket resulterede vi måtte vente en halv time på burgeren. Den ene stjerne er for betjeningen og de venlige tjenere. De manglende 4 stjerner er for kokkens manglende kompetencer - Med så dårlige anmeldelser, må det være enormt pinligt at være Kok og få sendt så meget mad tilbage

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Chokeret. Blev opkrævet mere det retten kostede da jeg skulle betale.
Månedens ret juni 2025 for medlemmer, hvilke jeg er koster 99 kr. Men jeg blev opkrævet fuldpris 169 kr. Selvom jeg dokumenterede at den kostede 99 kr. skulle jeg betale fuldpris… Deres system kunne ikke finde den reducerede pris, men jeg kunne da skrive en mail!,,
ER DET LOVLIG ?..