Jensens Bøfhus Aalborg får 2 stjerner. Maden er god - men personalet er usædvanligt usamarbejdsvillige. Min familie inklusiv min mor på 81 besøgte restauranten mandag den 4. august. Det regnede, og d... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jensens Bøfhus er stedet med gode oplevelser og hverdagsforkælelse - på den gode måde. Vi er hele Danmarks Bøfhus. 🍴 Vi byder på møre bøffer, saftige burgere, kylling, ta' selv softice og meget meget mere. Læs mere på www.jensens.com. Husk at booke dit bord! Du har også mulighed for at tage hyggen med hjem - de fleste af vores restauranter tilbyder nemlig Take Away. Vi ses på Jensens Bøfhus - hele Danmarks Bøfhus.
Læssøegade 215, 5230, Odense M, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
Jensens bøfhus i Hillerød, gør det ikke hvis du ønsker sodavand med brus, eller varm bøf, den var så kold at smøret oven på ikke kunne smelte.
Eller hvis du ønsker en bøf uden sener.
Kan på ingen måde anbefale at spise her.
Hold jer langt væk.

Skuffende oplevelse hos Jensens Bøfhus i Waves
Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse ved vores seneste besøg. Allerede fra start ventede vi over 50 minutter på maden, selvom restauranten kun var omkring en tredjedel fyldt. Personalet undskyldte med travlhed, men det virkede ikke overbevisende.
Vores kød var gennemstegt og tørt, selvom det blev bestilt rød. Vi fik desuden forkerte kartofler – og da vi bad om de rigtige, fik vi at vide, at det ville tage 8 minutter. Der gik dog 14 minutter, og vi var allerede færdige med at spise, da de kom.
Til desserten ville vi bruge lakridssaucen fra isbaren, men den var langt over sidste anvendelsesdato og smagte derefter (dokumenteret med billede). Da vi henvendte os til personalet, lød der blot et “beklager”. Ingen kompensation, ingen reel undskyldning.
Vi betalte kontant og fik ingen kvittering, så vi kunne ikke følge op bagefter.
Alt i alt en oplevelse præget af dårlig timing, fejl i maden og manglende ansvarlighed fra personalets side. Desværre ikke et sted vi vender tilbage til.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Rigtig øv oplevelse og bestemt ikke pengene værd😔. Besøgte Jensens i Silkeborg by på en meget stille dag og alligevel haltede betjeningen markant. Fik serveret en meget sløv cæsarsalat som ovenikøbet manglede både bacon og parmesan. Det spurgte vi efter og fik det tilføjet, hvilket var fint. Det samme galt den Sprite der blev serveret som var uden smag, vi fik en ny. Dog lidt irriterende at skulle hive fat i tjeneren over flere omgange fordi maden ikke var iorden. Dette resulterede også i at vi ved betaling på en pæn måde pointerede at der altså foruden de andre ting, også manglede brød og smør til salaten. Hertil får vi i stedet for en beklagelse at vide at “det skulle vi jo bare have bedt om, så havde vi jo fået det” som om det var vores fejl og ansvar. Helt fair at der sker fejl i servicefaget, særligt når der travlt men så mange ting på en stille dag og til den pris er ikke okay. Det havde været god service at tilbyde en gratis dessert, undskylde eller give en rabat men istedet blev det gjort til vores fejl… super ringe oplevelse og bestemt ikke 320 kr værd. 👎🏼👎🏼👎🏼

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Nul stjerner faktisk. Jeg havde fået en softice i fødselsdagsgave og ankom sammen med min veninde efter megen søgning til indgangen til Jensens Bøfhus i Tilst.
Stor var vores glæde, da vi så, at man fik gratis salat, når man købte en hovedret. Det viste sig så, at det ikke gjaldt for mig, der havde fået en fødselsdagsgave. Vi SKULLE også vælge det samme, så min veninde kunne ikke få salaten, hvis jeg valgte softicen. Vi spurgte, om vi kunne få bearnaisesauce i stedet for kryddersmør på vores frokostbøf, og det kunne vi sagtens! Vi studsede derfor over, at der alligevel lå en klat kryddersmør på vores bøf, men det var, fordi tjeneren lige havde glemt at orientere os om, at bearnaisesaucen kostede 19 kr. ekstra pr. kuvert.
Det ruinerer os ikke, men det er dårlig service.
Vi undrede os også over, at tjeneren gik og dækkede bord ved siden af os i stedet for at spørge, om hun kunne tage vores ordrer på drikkevarer, mens vi studerede menukortet.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.
Maden fejlede til gengæld ikke noget.

jensens bøfhus rosengårdscentret
var til frokost i dag og fik både avecado/lakse mad og sommerdrik
begge yderst delikate og vellavede
sammen med fin betjening - i alt en god oplevelse
mvh kim gundesen

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Igå var min datter og jeg og mit 1 år barnebarn på Jensens bøfhus i Hillerød.
Vi kommer ind og få et bord . Jeg spørger om det er muligt af få et bord væk fra døren . Det fik vi. Vi spørger efter en høj stol og tjener begyndt med ja men vil I have en høj stol vi har også en bordmodel. Og kom med bord model ,undskyld vi bad bare om en alm højstol.
Den fik vi så . Vi bestiller mad og min datter sagde ungehanen og får at vide at tjeneren da det er vi udgået af nå okay så at jeg kan lige gå ud og se om vi ikke har en enkelt eller to det mener jeg så kan man jo ikke sige man er udsolgt må undersøge om vi har en tilbage ville hun så gerne have . Og tjente kom ned to gang hvad var tilbehøret til kylling min datter have sagt det 1 gang hvad hun gerne ville have til .Vi få drikke varen og sætter 1 glas foran 1 år vi tog det bare og sat ligger ind på bordet . Vi venter på maden i første omgang 45 min og fik så nuggets og der skulle også kartoffel mos til som kom 20 min sener og min datters mad var ikke ryge varmt men hun sage ikke noget jeg bestilt spareribs og bad om steaksovs til og skrive kartofler og dette var ikke varmt påpeger de lavet det om vente yderligere 30 min på min mad og jeg opgave at spise dette . 1 skrivekartofler var mega salte og tyk barbecue marinade ovenpå stegen der ikke havde sat sig på steg benene men har så man bare kommet hen over flydende henover det er altså klamt at sidde og spise. En marinade til stegene de skal påføres i tyndt lag og ind i ovnen og så skal der ikke mere barbecue marinade på for det er simpelthen for klamt. Så jeg sagde til min datter ikke fuld pris og han stod der op tjeneren siger at jeg kan tage drikkevarerne fra så så jeg drikkevarerne der skal mere end drikkevarer fra det der det er simpelthen været det mest sindssygeste jeg længe har været igennem. Min datters også prøv at høre her kartoffelmosen kom ikke sammen med nuggets vi har siddet og ventet i 45 minutter for vores mad min mor sad yderligere og ventede 30 minutter på sin mad og det kunne stadigvæk ikke spises godt være benene var varm men kartoflerne er så saltet og min kylling den var heller ikke helt op til date og ovenikøbet så bliver vi ved med at sætte ting foran et årig barn som varm som kold så trods for at vi bliver ved med at påpege overfor jer at det skal i ikke gøre og det eneste vi fik ud af tjeneren det var at vi beklager vi beklager vi beklager . Jeg kan kun sige til jer hold jer væk Hillerød. det personale der er der det er alt for ungt de har ingen forståelse de har ingen forståelse for hvordan man betjener kunder jeg ved der sad en familie eller vinduerne de har ventet over 30 minutter på deres mad og jeg ved at deres burger var forkert for det hørte jeg at moderen påpegede så det er ikke kun os der har været udsat for det jeg ved også at der sad også en anden person sammen med en anden der var også i land vejen med hans mad men den sidste familie der sad det ved jeg ikke fordi der var vi gået jeg ved bare at de sad med popcorn fordi de havde stadigvæk ikke fået deres mad . Så jeg siger bare jeg kommer aldrig til at sætte mine ben i Hillerød længere og jeg vil heller ikke ønske det for nogen af de andre så enten så bliver der ansat personale der er voksne ansvarlig og ikke unge mennesker der ikke ved hvordan man skal betjene.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Jensens bøfhus Viborg…. Vi var 3 gutter afsted for at få sparribs al libitun. Vi ventede i en time og et kvater på maden. Da maden så kommer er maden ik engang tilberedt færdigt indvendigt i kødet. Og lugtede forfærdeligt. Og smagte virkelig grimt. Vi infomere tjeneren om det og får afvide at de skulle sætte noget over og det skulle gå stærkt men havde vi ik fået afvide i starten. Vi ender med at skulle gå fra resturanten sultne. Så vi kunne ik fejre vores vens fødselsdag med mad, da næsten alle andre restuanter havde lukket efter vi kom ud..

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
I juli måned tilbyder man gratis salatbar, ( som der står i annoncerne “ nyd gratis vores lækre salatbar “
Den salatbar er noget at det mest skuffende jeg længe har set, virkelig utiltalende og nærmest tom på trods at der ikke var særlig mange gæster i restauranten. Når man spurgte om den kunne blive fyldt op kigge tjenerne bare på en og troede man lavet sjov med dem.
Jeg har været på Jensen’s rigtig mange gange, men nu er det slut, VIRKELIG EN DÅRLIG OPLEVELSE 😳

OBSOBS pas på med gavekort til Jensens Bøfhus
Havde fået et gavekort til Jensens Bøfhus og vælger at bestille takeaway da jeg ikke har mulighed for at tage derned og spise, lige den dag havde jeg en lejlighed til at få en til at køre forbi og hente maden.
Da jeg vil betale online er der ikke mulighed for at indtaste gavekortkoden så var nød til at betale "normalt" for ordren da transporten allerede var undervejs.
Jensens Bøfhus (jensen.com) er bedøvende lige glade med at de har et system der ikke muliggør online bestillinger på de gavekort de sælger og opfordrer bare til at tage derned igen, for at få brugt gavekortet, man er så tvunget til at bestille takeaway'en der nede og derefter vente på maden bliver lavet!!!

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Vi var på Jensens bøfhus i Aalborg den 27.07 om aftenen.
Jeg fik et MEGET lille stykke laks. Det var næsten uspiseligt da der var brugt alt for meget salt.
Min søn fik en mørbradbøf. Den så meget lille ud. Vi bestilte en medium, men den var lidt i retning af en skosål.
En regning på lidt over 500 kr.
der kommer vi ikke mere.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Tilst Århus valgte at lukke kl. 19.30 i uge 30, det er mega dårlig service selv om der på hjemmesiden står kl. 21.00

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
En onsdag aften i juli valgte vi at besøge Jensens Bøfhus i Tilst. Vi havde booket bord og blev taget fint imod da vi kom - vist hent til et bord og kunne efter kort tid bestille drikkevarer og mad.
Drikkevarerne kom hurtigt, men maden måtte vi vente 40 minutter på. Og da den endelig kom var de to oksemørbrad, vi havde bestilt som hhv. rød og medium-rød tættere på gennemstegt end bare medium. Vi blev tilbudt nye bøffer, som vi måtte vente på i 20 minutter og først fik efter vi havde rykket for dem. Da de så endelig kom, var den ene blevet en ribeye.
Pigerne i restauranten var venlige, men der var uden tvivl for få af dem, for der var mange mennesker på en onsdag aften og bøfferne stod uden tvivl alt for længe under varmlamperne.
Vi har før været glade for at komme på Jensens Bøfhus, men da det nu var anden gang i træk, jeg måtte sende min 'røde' bøf retur, kommer der nok til at gå tid inden vi forsøger igen.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Var på Jensens Bøfhus i Aalborg syd.
Sikke en dårlig oplevelse!!!
Bestile en Jensens Favorit bøfhus, medium stegt - den kom total gennemstegt. Jeg klagede over stegningen, og fik besked på at det var lyset det snød.
Jeg holdt fast i, at jeg gerne ville have en ny.
30 min senere kommer en rå bøf. Jeg siger at nu er den rå - får af vide, at nu er den medium, og at det kan ses i køkkenet hvor belysning er bedre. Hun siger, at hun godt godt kan stege den mere, men så skal vi vente 30 min. igen.
Dette afviser jeg, da resten af bordet der længst er færdige.
Da serveringen høre, at vi ved bordet taler om at lave en dårlig anmeldelse, kommer hun er tilbyder gratis softice som kompensation - fedt! Men knap så fedt når jeg ikke fik den smagfulde hovedret som jeg havde betalt for.
Det bliver sidste gang jeg spiser der!!!

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
30 år siden vi sidst besøgte jer og der går mere end 30 år Inden vi kommer igen for vi kommer ALDRIG igen.
Personale der udstrålede alt andet end lyst og engagement -vi var mere eller mindre i vejen, maden var dyr og små portioner på kæmpe store tallerkner. Adlibitum er nem at love når det er svært at komme igennem til personalet med ønske om mere -lang vente tid og den sidste portion kom først efter alt andet var spist.
Både salat- og icebaren var utiltalende og meget sølle. Der var mangel på flexibilitet ifht til at tilpasse desser til allergi.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Vi har i dag været på Jensens bøfhus i Holbæk. To af de tre bøffer var ok, den sidste kom med en krølle på den ene ende og ganske rigtigt var det bare sener. Jeg påtalte dette for tjeneren, som spurgte mig om jeg skulle have noget andet, salat ? Jeg går da ikke på bøfhus for at erstatte en bøf med salat. Samtidig var hun meget uvillig til at give mig en ny bøf, efter et surt ansigt kom der en ny bøf. Som var glimrende. Men mine pomfrits og sovs var blevet kolde, hvilet jeg finder meget dårligt. Jeg ville umiddelbart tro at hun skulle trækkes i løn for bøffen, med den opførsel. Blev dog god igen iden vi gik. Men samtidig har Jensens bøfhus indført ekstra betaling for frokost bøffen, nu betaler vi for pomfrits og sauce. Dårlig service, svare til de lavede bøffen mindre tidligere. Ville hellere betale for bøffen incl. sovs og pomfrits. Det giver mere gennemsigtighed ved bestilling. Lise

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Min mor og jeg var på Jensens bøfhus i Silkeborg, hvor vi begge bestilte et stjerneskud… men det vi modtog lignede langt fra et stjerneskud,. Vi var i tvivl om kokken var taget hjem. For at servere noget så sjusket, er jeg helt målløs over og så til den pris… og da vi prøvede at henvende os, fik vi bare et flabet svar tilbage.. på ingen måde okay. Vi spiser ALDRIG hos jer igen.

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Min kæreste og jeg har købt nogle spareribs som vi grille men da vi skulle spise dem smagte de underligt som om de var for gammel

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Tørreste, stiveste og sejeste frokostbøf jeg nogensinde har fået. Nul penge værd! Synd, at personalet skal håndtere al den kritik - de træffer trods alt ikke afgørelse om at servere skosåler. Nå, og så koster sovs altså ved siden af nu. Og var der pomfritter? Ja, lige et par stykker.
Man forstår godt, at restauranter må dreje nøglen om alle steder!!

Besvarelse fra Jensens Bøfhus
Er meget skuffet over man nu skal betale sovs og kartofler ved siden af
Den bøf jeg fik var ikke pengene værd min svigersøns burger var tør og uden dressing 😑tænker deres skilt med små priser og store bøffer skal ændres til små bøffer og store priser