Jensens Bøfhus Anmeldelser 8.057

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 129 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker utilfredshed med kvaliteten af maden, som ofte beskrives som tør, kedelig og uden smag, med flere eksempler på gennemstegt kød, selvom det var bestilt anderledes. Derudover er priserne et tilbagevendende kritikpunkt, da mange føler, at man betaler for meget for små portioner, og at tilbehør skal købes separat, hvilket driver den samlede pris op. Servicen får også kritik, hvor kunder oplever personalet som usamarbejdsvilligt, uopmærksomt og ofte underbemandet, hvilket fører til lange ventetider og manglende opfølgning. Nogle kunder nævner dog, at maden kan være god, og enkelte har haft positive oplevelser med venligt og imødekommende personale, der har ydet god service. Enkelte roser også specifikke retter som en flot Cæsar salat eller gode spareribs, og nogle fremhæver en hyggelig atmosfære.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange udtrykker skuffelse over kvaliteten og... Se mere

Quality

Kunder udtrykker generelt stor utilfredshed med kvaliteten af maden, især bøffer, som ofte beskrives som... Se mere

Service

Kunder udtrykker stor skuffelse over servicen, hvor mange rapporterer om elendige og dårlige oplevelser.... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet tvetydigt, med mange der roser "søde" og "venlige" tjenere, der yder "super... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med prissætningen, hvor mange føler, at de betaler for meget for den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Holbæk: menukort er kogt ned til næsten ingenting. Ikke længere muligt at få spareribs. De kører med fri salatbar i januar, men den var stort set tom og når man nævnte det fik man bare svaret... Se mere

KOLDING: Maden var okay - efter at min mand fik en ny mørbradbøf, da den første var sej. Personalet var venligt, når de endelig kom hen til vores bord. De ryddede af, men vi blev ikke spurgt om vi sku... Se mere

Servere det der står i oversigten/ menu-kortet. Bestilte Rejecocktail, kedelig oplavelse mange rejer og endnu mere dressing - serveret uden lunt brød m/ smør. Bestilte en Oksemørbrad til 239,- kr... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Jensens Bøfhus er stedet med gode oplevelser og hverdagsforkælelse - på den gode måde. Vi er hele Danmarks Bøfhus. 🍴 Vi byder på møre bøffer, saftige burgere, kylling, ta' selv softice og meget meget mere. Læs mere på www.jensens.com. Husk at booke dit bord! Du har også mulighed for at tage hyggen med hjem - de fleste af vores restauranter tilbyder nemlig Take Away. Vi ses på Jensens Bøfhus - hele Danmarks Bøfhus.

Dårlig

8 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

(8.057)

121 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Frokost med min Datter

Jeg var derinde i dag for at få en hyggelig frokost med min datter.
Da jeg modtager kyllingen, og skal til at spise den var den rå. Jeg tilkalder tjeneren, og fortæller hende om det. Da hun ser det siger hun, ja det kan jeg godt se, jeg gøre noget ved det. Der går 2 min, så kommer hun tilbage og siger, det bare saften der er rød vi har tjekket temperaturen. Jeg er overhovedet ikke overbevist og udtrykker bekymring. Jeg spørger om det er muligt at sende maden tilbage da jeg ikke er tryg med at spise det. Tom det svarer hun jo. Da jeg kommer til kassen for at betale for de ting jeg egentligt fik og spist siger tjeneren “det er en stor diff, hvis jeg skulle give dig den gratis, så det eneste jeg kan gøre er at give dig 20%”
Så jeg blev tvunget til at betale for noget jeg ikke fik, og fik lov til at returner.

3. september 2025

Hej Ahmad

Tak for din anmeldelse. Det lyder mystisk, og vi vil derfor gerne have, du skriver en mail til info@jensens.com, hvor du beskriver situationen, og hvad der er sket samt dato og tidspunkt for besøg og andet relevant.

Den kedeligste ribben sandwich

Jensens Bøfhus - Rosengårdscenteret Odense.
Den kedeligste ribben sandwich jeg nogensinde har spist - en kold bolle med et lille stykke tørt ribbensteg og en svær - mayonnaise med stærk sennep - rødkål uden smag - et lille stk. drueagurk og så det mest underlige 5 skiver æble !!!! Det smagte underligt.
Vi ville have givet den 0 stjerner hvis det ikke var for de gode pomme frites

2. september 2025

Hej Annette

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at vores Flæskestegssandwich ikke levede op til dine forventninger, og at de forskellige elementer ikke faldt i din smag - Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at levere. Vi er glade for, at du nød vores pommes frites, og håber, vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse ved dit næste besøg.

Hillerød team

En stor anbefaling til Hillerød afdeling, som har stået for alt maden og betjening til vores store fest.
Dejligt lyst fest lokale og mulighed for at lukke døren ved taler.
Kan klart anbefales at lade dem stå for det hele.

30. august 2025

Hej Rikke

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Det er super godt at høre, at du har gode oplevelser hos os i Hillerød ift. et arrangement.

Vi glæder os til at kunne give jer endnu flere gode oplevelser.

For små portioner

For små portioner. Vi var på Jensens Bøfhus i går og snakkede om, at det er for dårligt, at en sulten mand, der gerne vil have en god bøf, kun kan vælge en lille bøf. Hvorfor er muligheden på enten 400 gram eller 500 gram der ikke? Det er ikke første gang, jeg har hørt nogen brokke sig over det.

28. august 2025

Hej Annette

Tak for at dele dine tanker med os. Det er bestemt ikke vores intention, at det ikke er alle, der bliver mætte - Derfor har vi også spareribs ad libitum, men vi har selvfølgelig noteret dit forslag og vil undersøge det nærmere.

Snyder med vægten!

Jeg købte Jensens bøfhus spareribs 1250 g- men da jeg vejer benene da de skal laves hjemme et der kun 1033 g i- der mangler altså hele 217 gram- det er næsten 20% af min vare som mangler! Sikke de snyder med deres varer!

28. august 2025

Hej Rita

Tak for at gøre os opmærksomme på dette. Du må meget gerne sende en mail til kvalitetsafdeling@jensens.com, hvor du (hvis muligt) sender et billede af emballagen og oplyser hvor/hvornår, det er købt.

Stella, Jensens Bøfhus

Vi er medlemmer og benytter også…

Vi er medlemmer og benytter også ældresagens rabatter. Det er blevet så forvirrende efterhånden med disse medlems tilbud og dele der ikke kan kombineres med dit og dat!
Det virker faktisk som om personalet heller ikke er i stand til at finde rundt i det!
Når det er sagt, så er det den mest elendige salatbar i tilbyder. Vi har fravalgt den de sidste 3 gange. Det må kunne gøres bedre !
Syntes efterhånden også det er for dyrt at besøge jer i forhold til kvaliteten.
Tror vi finder et andet sted ,at spise i Esbjerg fremover.

23. august 2025

Hej Helene

Tak for din anmeldelse og jeres besøg. Vi har forsøgt at gøre det så tydeligt som muligt og overskueligt i forbindelse med at forkæle vores gæster. Club-Jensens priser eller tilbud kan kun kombineres med andre Club-Jensens tilbud, f.eks. softice ifm. fødselsdag og Club Jensens medlemsretter. Tilbud der ikke er Club Jensens såsom Mors Dag, Fars Dag, Gratis Softice (ikke aktuelt nu), kan ikke kombineres med hinanden eller Club Jensens.

Vi stræber efter at servere mad af høj kvalitet, og vi håber, vi får muligheden for at give jer en bedre oplevelse i fremtiden.

Stella, Jensens Bøfhus

Skuffende mad og ingen kvalitet

Skuffende mad og ingen kvalitet. Portionen på pommes frites er direkte latterlig. Kommer aldrig igen

23. august 2025

Hej Corey

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, det er den opfattelse, du har fået af os. Vi ønsker naturligvis at give vores gæster gode og tilfredsstillende oplevelser, der på ingen måde er skuffende.

Vi håber, du en dag kunne overveje at give os endnu en chance.

Stella, Jensens Bøfhus

Besøgte Jensens bøfhus i Horsens…

Besøgte Jensens bøfhus i Horsens 18/8-2025 om eftermiddagen ca kl 14.
To bestilte fish and chips, en herregårdsbøf og en steak med flødekartofler . 3 fik salatbar.
Efter lidt lang ventetid kom to kuverter, og der blev sagt at køkkenet havde lavet rejecocktails istedet for den bestilte fisk.så vi måtte vente igen.
Efter at ha ventet ca 20 min, hvor de to som havde fået mad, var nødt til at spise inden maden blev kold,
kom fisken, som var iskold og rå indeni. Tjeneren beklagede det med at der var en ny i køkkenet. Ikke en oplysning vi kunne bruge eller skulle oplyses om.
Efter ventetid igen kom fisken. Det samme gentog sig. Kold og rå.
Derefter bestilte vi to gange herregårdsbøf . Den var som ventet.
Tjeneren beklagede selvfølgelig , men tog fuld pris.
Dårligt. Kommer sikkert ikke igen foreløbig .
Virkelig dårlig service.

18. august 2025

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse. Det lyder som en virkelig ærgerlig oplevelse, som på ingen måde lever op til den slags oplevelser, vi ønsker at give vores gæster. Tværtimod, ønsker vi at servere lækker mad, hvor der ikke er lang ventetid, og som ikke skal tilbage flere gange. Vi er dog glad for, I blev ved med at gøre personalet opmærksomme på det, så I til sidst kunne få en Herregårdsbøf.

Vi har noteret jeres oplevelse og håber på at se jer igen, så vi kan give jer en langt bedre oplevelse næste gang.

Vildt dårlige bøffer

Vildt dårlige bøffer, seje og fuld af sener. Alt for stegte kartofler og bare rigtig rigtig kedelig oplevelse

14. august 2025

Hej Henriette

Tak for at dele din oplevelse med os. Det er naturligvis ikke vores hensigt at servere den slags mad, og vi håber, du gjorde personalet opmærksomme på det.

Stella, Jensens Bøfhus

Frokost med børnebørn efter 1.skoledag.

Frokost med børnebørn efter 1.skoledag.
Bestilte bord til 5, som var klart da vi ankom.
Der var travlt inde og ude, med mange der som os havde skolebørn med - så lidt ventetid var ok, da den mandlige tjener sprang rundt og betjentenes mange gæster
Undrede os over, at der på denne første skoledag kun var en tjener inde og en ude, men alt blev klaret med et smil- vi bestilte og maden var helt i orden, veltillavet og fint.
Vi fik på trods af ventetid en god oplevelse igen på Jensens og sender ros til den mandlige tjener for smil og humør på trods af de mange gæster.
Vi kommer gerne igen 😀

11. august 2025

Hej Jens

Mange tak for at skrive en anmeldelse til os. Vi er SÅ glade for, vi fik muligheden for at give jer en god oplevelse. Det er netop sådan, det skal være.

Vi glæder os til at se jer igen til en fem-stjernet oplevelse næste gang.

Jensens Bøfhus i Kolding

Jensens Bøfhus i Kolding

Det var en dejlig oplevelse, maden var god og personalet var sødt og smilende.

Men når man betaler 300 kr. for mad og 1 øl, forventer jeg også at blive så mæt, at jeg ikke kan spise mere, når jeg går.

Derfor får I fire stjerner.

8. august 2025

Hej Sigmer

Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er super glade for, du havde en god oplevelse hos os. Det er absolut vores ønske, at vores gæster forlader vores restauranter mætte og tilfredse.

Vi har noteret din feedback og glæder os til at se dig igen til endnu flere gode oplevelser i fremtiden.

Jensens Bøfhus i Viborg

Vi besøgte restauranten en fredag aften i juni og bestilte en burgermenu og en kødmenu. Desværre var oplevelsen skuffende, og vi følte ikke, det var pengene værd.

Kødet virkede som om, det var taget direkte fra fryseren og kørt igennem en rulleovn, og det var fyldt med sener. Burgeren var okay, men de friske råvarer så ud til at have ligget fremme hele dagen.

Ved salatbaren kunne man direkte se ind i køkkenet, og det gav ikke det bedste indtryk af hygiejnen.

Vi talte med en kvinde, som vi tror var lederen, Line. Hun kiggede på vores mad og sagde, at alt var i orden, men det var vi ikke enige i. Det føltes som dyr fastfood.

Alt i alt en skuffende oplevelse.

20. juni 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at jeres besøg ikke levede op til hverken jeres forventninger eller vores standarder. Maden skal absolut være, som vores gæster ønsker det, og vi håber, I gjorde personalet opmærksomme på det, så de kunne gøre det bedre ift. kvaliteten af jeres mad.

Vi håber, vi får lov til at byde jer velkommen igen, så vi kan give jer en bedre oplevelse næste gang.

Jensens Bøfhus Skalborg

Jensens Bøfhus Skalborg

Skuffende og utryg oplevelse på Jensens Bøfhus – bestemt ikke børnevenligt
Vi besøgte Jensens Bøfhus som to familier for at fejre, at vores drenge var startet i skole. Vi havde valgt stedet i den tro, at det var familievenligt – men fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, følte vi os uvelkomne.

Tjenernes attitude var alt andet end imødekommende – hverken smil eller varme. Børnene fik at vide, at de ikke måtte kigge på krymmel til softice, ikke tage legetøj med ud fra børnerummet, og at de enten skulle sidde helt stille ved bordet eller opholde sig i børnerummet – uden mulighed for fx at gå alene på toilettet eller selv hente is. Vi forstår selvfølgelig, at der skal tages hensyn til serveringsgangen, men børnene var hverken vilde eller i vejen – og alligevel blev de flere gange irettesat. Det skabte en trykket stemning, hvor både børn og voksne følte sig overvåget og uønskede. Vores drenge oplevede, at de fik skæld ud, og vi voksne sad med fornemmelsen af selv at få "voksen-skældud" af tjenerne. Det var alt andet end hyggeligt – og slet ikke børnevenligt.

Jeg havde desuden haft fødselsdag og fået en Club Jensen-gave med gratis is til hele bordet. Da børnene valgte et andet tilbud, blev gaven afvist – uden mulighed for fleksibilitet, selv ikke hvis regningen blev delt, så fødselaren kunne få sin is.

Vi ventede 40 minutter på maden (nabobordet over en time), og med små børn er det en evighed. Også her blev børn – både vores og naboens – irettesat for at bevæge sig, selv om de blot kedede sig efter lang ventetid.

Maden var lunken og overstegt, men det værste var stemningen. Hvis børn kun er velkomne under helt stille og kontrollerede forhold, bør det meldes klart ud. Vi gik derfra med en dårlig smag i munden – og det var ikke kun på grund af maden.

Vi kommer desværre ikke igen.

11. august 2025

Hej

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi ønsker selvfølgelig at give alle vores gæster fantastiske oplevelser - Dette inkluderer også børn og børnefamilier. Legetøj skal selvfølgelig blive i legerummet, men derudover skal der være plads til alle.

Vi er kede af jeres oplevelse og har noteret det. Vi håber virkelig, I vil give os muligheden for at kunne give jer en bedre oplevelse på et tidspunkt.

Stella, Jensens Bøfhus

Holbæk ventede over en time på mad da…

Holbæk ventede over en time på mad da vi rykkede ventede vi yderligere en 20 min håbløst køkken skabdog siges var vel til beredt
da det endelig ankom.
Synd og skam det unge kompetente tjernerinde måtte stå til måls for et så elendigt bagland.
Tjener stab kraftigt underbemandet
Håbløst menu kort intet følger med de små potioner

10. august 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at ventetiden på maden blev så lang - det er selvfølgelig ikke det, vi ønsker, men vi lover, vi altid gør vores bedste for at give vores gæster de bedste oplevelser.

Vi håber, I alligevel vil overveje at besøge os igen en anden gang, så oplevelsen kan være mere behagelig.

Daniella, Viborg - Super service

Daniella, Jensens Bøfhus, Viborg.
Vi fik en supergod service af Daniella på Jensens bøfhus i Viborg. Imødekommende og sød værtinde :)
Tak for den god oplevelse :)

10. august 2025

Hej Sine

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for, I har haft en fantastisk oplevelse med god service. Det er netop sådan, det skal være.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til endnu flere gode oplevelser i fremtiden.

Jensens Bøfhus Aalborg får 2 stjerner

Jensens Bøfhus Aalborg får 2 stjerner. Maden er god - men personalet er usædvanligt usamarbejdsvillige. Min familie inklusiv min mor på 81 besøgte restauranten mandag den 4. august. Det regnede, og der var hundekoldt. Selskabet frøs og sad i træk. Personalet nægtede at lukke døren fordi, de svedte, når de arbejdede.
Kulde og træk resulterede i, at hele selskabet blev syge - øv øv øv

4. august 2025

Hej Dorthe

Tak for at dele din oplevelse med os. Det er ærgerligt at høre, at I har haft en øv oplevelse og sad i træk. Naturligvis ønsker vi gode omgivelser og forhold for både vores gæster og personale.

Vi håber alligevel, I kunne overveje at give os en chance til på et tidspunkt i fremtiden.

Stella, Jensens Bøfhus

mange fluer, dårligt service i rosengård jensen bøfhuset

mange fluer, mad er ok, jeg er ikke færdigt med spise så de rydde op, ligesom de vil have jeg skal ude af restaurant hurtigt.

18. juli 2025

Hej Khat

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke vores intention, at du følte, der blev skyndet på dig. Vi stræber efter at give vores gæster rolige og hyggelige oplevelser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, så vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Kommer aldrig der igen

Kommer aldrig der igen
Det er alt for uoverskueligt med deres forskellige tilbud og hvad der kan og ikke kan kombineres. Vi får først disse ting forklaret da det er for sent. Tjeneren sagde hun havde brugt rigtig lang tid på selv at sætte sig ind i og forstå reglerne da hun og selv synes det er indviklet. men mente at en forklaring til os på 5 sekunder var godt.
Simpelhen ikke okay

9. august 2025

Hej Louise

Tak for din anmeldelse og for at dele dine tanker med os. Vi har virkelig forsøgt at gøre det så tydeligt som muligt og overskueligt i forbindelse med at forkæle vores gæster. Club-Jensens priser eller tilbud kan kun kombineres med andre Club-Jensens tilbud, f.eks. softice ifm. fødselsdag og Club Jensens medlemsretter. Tilbud der ikke er Club Jensens såsom Mors Dag, Fars Dag, Gratis Softice (ikke aktuelt nu), kan ikke kombineres med hinanden eller Club Jensens.

Vi beklager forvirringen og håber, du kunne overveje at give os en chance til, så vi kan give dig en bedre oplevelse.

Jensens Bøfhus Holbæk

Jensens Bøfhus Holbæk
Virkelig ringe oplevelse, kæresten og datters kæreste fra Holland fik spareribs ad libitum der var både tørt og smagsløst, datteren fik nachos med kylling hvor kyllingen var mega tør og jeg selv fik en rumpsteak medium stegt som var tæt på gennemstegt og har nu sygt ondt i min mave de andre spiser is fra Mac D, men jeg intet pga smerter i mavesækken 🤢🫩 kunne man give 0 stjerner med 🔽 fik de det her fra, selv personalet virkede som om de ikke gad være der, salatbaren var halvt tom hvor til de spørger os hvad de skal fylde op 🤦🏻‍♀️

8. august 2025

Servere det der står i oversigten/…

Servere det der står i oversigten/ menu-kortet.
Bestilte en Oksemørbrad til 239,- kr +
Yderlige skal købes sovs & kartofler for sig, oveni de 239,- kr
Saftig herregårds bøf - Tør uden saft - sikkert en catering bøf

7. august 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke meningen, at servere en rejecocktail, du finder kedelig.

Vi håber, du en dag vil give os muligheden for at give dig en bedre oplevelse.