Bestilte 2 paller herregårdssten gråmix hos Jem & Fix, fik leveret alm. grå sten (der står gråmix på følgeseddel). Reklamerede samme dag med foto af de forkerte sten, men leverandøren mener det er d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Kommer ellers gerne i J&F Valby men ikke mere
Kommer ellers gerne i J&F Valby, men nu er det slut. Hver fredag er der fredagsbøn et par matrikler lidt længere væk. Det betyder at det i flere timer er umuligt at finde en parkering 🅿️ plads ved J&F på deres matrikkel. I dag var der igen fyldt helt op, edda at par parkeringer udenfor striberne. Inde i butikken var der tre kunder plus os to. Der burde stå en p-vagt hver fredag for sikke en masse afgifter der kunne skriver. Næste gang kører vi i Bauhaus.
Jeg må bare sige at man virkelig altid…
Jeg må bare sige at man virkelig altid får en god service og hjælp i Jem og Fix Videbæk. Casper og hans kollegaer står altid klar til at hjælpe med at finde det man leder efter og vejlede og guide ud fra deres bedste evne. Samtidig så får man altid et smil og et hej med på vejen. Mine varmeste anbefalinger til Jem og Fix Videbæk
Elendig service i Jem & Fix i…
Elendig service i Jem & Fix i Ringkøbing. Jeg spurgte ind til en specifik vare, men ekspedienten svarede blot, at han ikke vidste det og grinede dumt. Han virkede ikke til at være helt rask! Jeg troede, man havde nogle minimumskrav til sine medarbejdere i sådan en butik, men tilsyneladende ikke!
Købte
Købte
BRUSESTANGSÆT Ø250MM MESSING
1 RAINSHOWER TERMOSTATBLANDER 1400kr med levering hos jer, vi er væltet bagover, wauw et produkt, det er så meget kvalitet ligesom det dyreste Hans Grove til 6000 kr eller mere.
Jeg er så meget tilfreds.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Køber en vare på nettet, opdager fejlen, og da jeg ikke har modtaget regning endnu, går jeg ud fra at man kan ændre ordren, men det kan man så ikke, der er ingen flexibilitet eller vilje til at hjælpe, så de sender varen alligevel, vel vidende at der er fejl i bestillingen. Handler aldrig med dem igen..
Der er sten i træpillerne
Der er sten i træpillerne . Nu har jeg oplevet det to gange på ca tre måneder. Så pas på.
Alt var som det skulle være
Alt var som det skulle være - godt tilfreds
En fornøjelse👍
Ny butik i 2400 Nv.👍 Flot indrettet med store hylde nr. Så det nemt at finde rundt i butikken 👍 fik god betjening af personalet så alt i alt 5 med pil opad🤘
Jeg købte en lyskæde
Jeg købte en lyskæde, på forsiden af kassen står der 29,9 mtr.
Da jeg monterer den finder jeg ud af at der mangler 10 mtr.
Bagpå står der så, at længden er inkl. 10 mtr. forsyningsledning...
Det er simpelthen for dumt!
Jem og fix Holbæk, føj for den da.
Hold jer væk fra jem og fix Holbæk, to unge medarbejder havde vældigt travlt med at snakke privat oppe ved kassen. Vi var to kunder i butikken. Jeg går op til kassen for at spørge efter reol 741, svar: den skal være ved nummer 8 eller der omkring, jeg går endnu en tur i butikken, men finder den ikke, går til kassen og siger den fandt jeg ikke. Den deres svar var, ha en god dag.
Nu har jeg kontakter jem og fix for 3…
Nu har jeg kontakter jem og fix for 3 gang. Tror ikke på jeg høre Tilbage. Vi har købt gulv. Hvor overfladen er faldt af mange steder. Så vi skal have udskiftet gulvet igen. Vi har kvitering og ved der stadig er garanti på gulvet. Vi har skrevet til dem vedhæftet billeder som vi skulle. Står jeg skal forvente 2 dage på svar. Nu er der gået over 2 uger uden svar.
Var i jem og fix for at købe noget… hobbybeton
Var i jem og fix for at købe noget hobbybeton, men så at støbbeton var noget billigere. Ville derfor høre en medarbejder hvad forskellen var. Men fik straks af vide “at her i butikken, kendte de ikke til nogen af deres varer. Men jeg kunne jo gå over og læse på varerne”! Fair nok, men båden det blev sagt på, gør bare at der ikke her her jeg fremover vil handle.
medarbejder feedback
jeg var i jem & fix frederikssund, da jeg mødte den venligeste medarbejder. han var høj og lyshåret . jeg fik aldrig navnet på ham, men han var god til at vise mig, hvor de forskellige ting var henne. han virkede også venlig over for de andre kunder. det gjorde helt klart min handleoplevelse en del bedre. dog var der en anden ældre kollega, som ik lavede noget. han var gråhåret og op i alderen. han virkede træt. fin oplevelse
godt arbejde jeg & fix
Jeg gik for at købe lakparket
Jeg gik for at købe lakparket, men da jeg stillede spørgsmål om det ønskede produkt, sagde de, at vi ikke ved det, og tilsyneladende var de meget trætte og havde ingen interesse i arbejdet.
Frederiksværk kl 13.30
dårligt arbejde
dårligt arbejde
Hjem og fix Nakskov
De har produkter på deres hjemmeside, og når du går for at købe langvejs fra, har de dem ikke.
De siger, at de ikke er ansvarlige, hvis der ikke er har
Jeg er rystet - beder os reparere utæt gassgrill selv
Opdatering:
Jem og Fix nåede frem til, at hverken de eller vi skal reparere grillen og vi har nu fået vores penge retur.
Fra tidligere:
Vores nye grill fra Marts 24 er utæt, der står flammer op fra midterste brænder ved tændsluk knappen og den siger en mærkelig svislende lyd, når vi prøver at tænde den men kun fra det midterne blus, de 2 andre virker stadig fint.
Den er derfor afleveret i butikken - efter en del snak frem og tilbage med dem - de ville have en video og var lidt længe om at forstå, at vi ikke ville tænde en utæt grill.
Ringede i dag for at høre hvordan det gik - leverandøren GrillExperten har tilbudt at sende en ny brænder hjem til os.
Grillen er adskilt og indleveret til reparation hos Jem og Fix og leverandøren mener, at de skal sende reservedele og at vi skal udføre reparationen.
Jeg er dybt rystet, jeg ved intet om at reparere en defekt gasgrill og har intet udstyr til tryktest og med min erfaring syntes jeg det er livsfarligt.
Jeg sagde til den søde dame, vi reparerer den ikke, I har grillen og I reparerer den og ringer, når den er færdig.
Hun lød lige så paf som mig "jamen det kan vi da ikke" - næ og det kan vi jo heller ikke.
Hun ville snakke med sin chef i morgen, så håber jeg de finder en mere realistisk løsning.
For som det er nu kan jeg kun hente min grill og aflevere den som ubrugeligt skrammel på nærmeste MiljøCenter.
Vi ved med sikkerhed, at vi aldrig skal have produkter fra GrillExperten mere og nu er det op til Jem og Fix om vi fortsætter som deres kunder.
Falke akku plæneklipper
Købte sidste år en Falke akkuplæneklipper som vi er SUPER glade for - 5 stjerner til den !
MEN …. Nu skal vi ha en ny kniv ….. det er så åbenbart IKKE en mulighed :-o de meget søde mennesker i butikken kunne ikke hjælpe - kontakt kundeservice var svaret ….. først efter en hel del overtalelse kunne kundeservice så sende en mail til os om hvad vi skulle sende til dem … selvom vi havde oplyst disse ting pr. Tlf - batch og art.no
Jeg er rasende over at det skal være så svært at få fat i en kniv som jo KLART bliver slidt og i nogle tilfælde også skæve - det kan da for pokker ikke være rigtigt !!
Vi afventer nu svar på om det kan lade sig gøre at fremskaffe en ny kniv !
Helt ærligt …. Sådan en kniv brude være lagervare !
For pokker jer er sur !
Racistiske medarbejder i Nakskov jem og fix
Min mand og jeg tog i jem og fix i Nakskov 4900. hvor vi overførte personalet fortælle racistiske jokes, hvor der blev grinede højt blandt personalet.
. Dette var ekstremt upassende og diskriminerende, da jeg som individ er et menneske med kulturel etnicitet.
Af den grund, kommer jeg ikke til at støtte Nakskovs jem og fix mere
Der mistede i lige en god kunde. Føj man!
Der er absolut ingen service i at…
Der er absolut ingen service i at hjælpe kunderne i Odder. eneste grund til der er 2 stjerner er priserne.
Køb ikke pavilioner fra dem - de betaler ikke tilbage
Lad være med at købe billige pavilioner herfra - for det første kommer de i en super skod kasse - for det andet så mangler der stænger (for mig manglede der 5 stænger og der var 1 ekstra af en anden stang) - for det tredje betaler de ikke pengene tilbage.. så hermed 1 stjerne herfra