Bestilte 2 paller herregårdssten gråmix hos Jem & Fix, fik leveret alm. grå sten (der står gråmix på følgeseddel). Reklamerede samme dag med foto af de forkerte sten, men leverandøren mener det er d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Elendigt pottemuld
Jeg må sige, at der er ikke meget muld i jeres pottemuld. Det meste er noget udefinerbart trælignende noget og grene.
Top dress til græsplæne
Top dress til græsplæne
Jeg har ALDRIG set så dårlig en kvalitet af topdressing til plænen, der er desideret grene i posen, store ler klumper, og det har intet med topdressing at gøre.
Skam jeg, jeg måtte rive det hele sammen og ligge det i bedene
Rod og rod
Jemogfix skal virkelig til at få styr på sit rod.
Ret tit når jeg skal handle noget specifikt ind og der står på hjemmesiden at de har det på lager، ender jeg med at spilde flere timer på at køre mellem de forskellige butikker og finder ud af at de ikke har det. Det er så skide ærgerligt og spild af tid som jeg ikke får tilbage.
Tølløse Jem og Fix har altid kunden i fokus. Tak Per😀
Altid god og personlig betjening i Tølløse Jem og Fix og forståelse og handlekraft. Tak
En tilfreds kunde med butikken😀
jem & fix Grenå fik en super god…
jem & fix Grenå fik en super god behandling da jeg afleveret min gas vand varme sidste år da den var defekt,men hade ikke hørt noget til den. Fra deres grossist og gik tilbage i butikken igen her 8 måneder senere og fik alle pengene tilbage. Super god service. Tak for god behandling 👍til souschefen
1 stjerne er en for meget( Kolding syd…
1 stjerne er en for meget( Kolding syd afd) har afleveret en plæneklipper til rep .. 1/2 år gammel pris 2300.- fik at info om det var min egen skyld. Da jeg havde doseret olie på ( efterbrugs vejningen) og dette var skyld i at plæneklipperen var gået itu.. og det derved var selvforskyldt… mage til klaphatte og amaratører skal man dælme ikke lede længe efter 😢👎for en del af dem er ansat i jem og fix Kolding syd afd..
Har købt i går robot plæneklipper fra…
Har købt i går robot plæneklipper fra jem og fix i Haslev som ikke virker som den skal og de vil ikke returnere vare (man får ikke tilbagebetalt ) man får fra butikschef en tlf nr fra leverandøren som man skal selv ringe
dårligt service vil aldrig handle i den butik igen
Dårlig oplevelse…
Min datter og jeg var i Jem & Fix idag i Asnæs afdelingen og ville spørge en medarbejder hvor musefælderne var? Og han flygtede og kikkede ligeud med armene i vejret. Bare ikke i orden og vi endte med at købe en græs slåmaskine og han stod så ved kassen og han dagde da go’dag og ha’en go’dag. Men oplevelsen inden var bare ikke OK.
Dårlig oplevelse!!!
Abnorm dårlig forretning
Abnorm dårlig forretning. Har netop købt ovntørt brænde med en fugtighedsprocent på mellem 30 og 36 procent. Fuldstændigt ubrugeligt indeværende år. Hold jer væk fra Jemogfix. 75 procent af hvad jeg har købt her er gået i stykker indenfor et år.
Hold jer væk fra jem og fix Taastrup
Hold jer væk fra jem og fix Taastrup, elendige medarbejder der yder nok den mest dårlige service og direkte lyver overfor kunden.
Jem og fix I odder det er ikke værd at…
Jem og fix I odder det er ikke værd at handle der ved godt det er en lavpris men kan man ikke godt forvente at få et ordentlig svar når man spørger om hvor tingene ligger.
Få dog et mere ansvarsfuld personale der har lært hvad kundeservice er hvad er der I grunden medarbejdere for de gider jo ikke hjælpe.
Så anbefaler ikke den forretning i odder til nogen
Jeg har købt plantesække 40 l på…
Jeg har købt plantesække 40 l på tilbud.
Det ligger der er træfibre plader i, og de lugter af petroleum.
Mangel på almindelig høflighed
Vi ville hente 56 40 ×40 fliser i rønne,de var udsolgt men vi kunne køre til Nexø der og hente dem.
I Nexø har de en port ind til gården hvor deres udendørs ting er. Vi køre bilen med trailer ind, den unge knægt der åbnede var meget provokerende, og fortalte os at vi på ingen måde måtte køre vores bil ind i gården, vi skulle slæbe hver en flise ud. Vi bad ham køre pallen ud til os,det måtte han ikke og var vi utilfredse kunne vi bare køre til rønne. Så skulle vi huske at betale inden vi fyldte fliser og vi skulle vide at der var video overvågning. Ved godt at i et gør det selv på alle måder, men den behandling er ikke normal. Få orden på jeres personale. Bornholm er en lille ø.
Købte en boxer 4000 portåbner det er…
Købte en boxer 4000 portåbner det er godt nok ringe skinner er bukket så hule at det tog 2 timer at rette dem så slæden kan køre frem og tilbage selve tandhjul til kædetræk kører i ren platic ingen bøs eller smørelse overhovedet
Men fjernbetjening virker kun lige udenfor porten. Der er ikke meget fjernt i den
Det er simpelthen ringe kvalitet og du får lige nøjagtigt hvad du betaler for
Ubehøvlet personale
Jeg sku købe en havelåge i jem og fix i Aabybro (ifølge hjemmesiden havde de 2 stykker tilbage, men de kunne ikke finde dem. Så bliver jeg skuffet over deres manglende viden om deres lager beholdning.
Der jeg fortæller om min utilfredshed om sagen, og lever jeg sjov med at det giver ikke 5 stjerne hos trust pilot, pigen som var ved kassen siger at der var hun ligeglad med i det de havde mange sur kunder som mig.og smider mig ud af butikken.jeg kan desværre ikke give mindre end en stjerne, ellers havde de fortjente det.
skide godt
skide godt! har flere gange været derude, og har aldrig mødt problemer
Værste kundeservice
Onsdag mellem kl. 13-14 blev jeg betjent af en ældre, skaldet dansk mand i 50’erne eller 60’erne ved kassen i butikken i Valby på Gammel Køge Landevej.
Under betjeningen kommenterede han negativt på den kø, der opstod, fordi jeg skulle returnere nogle varer og købe nye fra Jem & Fix. Jeg blev overrasket over hans attitude, da jeg forventer god kundeservice, uanset situationen. Hvis man ikke trives i sit arbejde, bør det ikke gå ud over kunderne. Ligeledes bør man finde sit et nyt job, hvis man er træt af sit arbejde.
Dårlig service
Dårlig service, skulle købe 20 stk. plantesten. Spurgte pænt om de kunne køre dem på en palle ud til bilen. Fik at vide at bare vi kunne bruge deres vogn (på størrelse med en alm. indkøbsvogn) Der ville ikke kunne være 20 plantesten på. tænker måske 5-6 stk. ad gangen. Ikke første gang vi har oplevet dårlig service/uforskammethed i den butik. Butikken ligger i Nakskov og det er butik chefen der er decideret uforskammet. Vi handler aldrig der mere.
Skæve materialer, mit problem
Modtog 7 akustikplader, alle 7 var så vind og skæve, at montering var så godt som umuligt at få et pænt resultat ud af, selv med både lim og skruer.
Dog var vi nødsaget til at smække dem op, fa lokalet skulle bruges 2 dage efter, og væggene var klargjort.
Pladerne skal nu skiftes pga de skævheder, men Jem&fusk mener at man har accepteret produktet ved at være nødsaget til at montere dem for ikke at skulle ud og leje lokale.
I min reklamation, forlanger jeg ikke engang ny lim og skruer, så selv ved en udskiftning af pladerne, vil jeg miste penge på det.
Og ja, burde nok have forventet det, når de sælger de akustik plader til under halv pris af alle andre (samme mærke/producent)
Carport er modtaget med betydelige…
Carport er modtaget med betydelige skader på spærtræ.
Blev spist af med, at sådan arbejder træ når det er vådt/tørt. No sh.. sherlock.......
For pokker det er en ualmindelig ringe kundeservice (ikke bare denne gang)!