Bestilte 2 paller herregårdssten gråmix hos Jem & Fix, fik leveret alm. grå sten (der står gråmix på følgeseddel). Reklamerede samme dag med foto af de forkerte sten, men leverandøren mener det er d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jem og fix Fjerritslev
O stjerner her fra.
Nu har vi flere gange oplevet ekspedienter der ikke er interesseret i kunderne. Men syntes det er sjovere at stå og tale indbyrdes eller glo i mobilen.. jeg er med på de ikke skal yde ret meget hjælp. Men når man stiller dem et spørgsmål om hvor kronmufferne er.. så får man svaret , det ved jeg da ikke, hbor efter person vender tilbage til privat samtale igen
NUL STJERNER HERFRA - som sædvanlig
Nul stjerner herfra i forhold til serviceniveau i Frværk.
Unge mennesker i kassen, som griner og har privat snak, mens de ekspedere kunder! Siger hverken goddag/farvel.... Fortsætter bare privat snak med grin.
En af vores varer stod i en kasse med mange i på en hylde og prisen var 45 kr.
Ved kassen skal jeg betale 67.50kr. Jeg undre mig forsigtigt og en af de unge går ned og tjekker, kommer tilbage og beklager, at kassen var sat forkert. Jeg påpeger, at det ikke er mit problem og at varen står til 45 kr. Det kan han desværre kun beklage, han ved ikke, hvem der var på arbejde i går (hvad det havde med det at gøre?) Jeg påpeger igen, at det er dem selv der har placeret varen forkert (der var +5 i kassen på hylden) og at jeg ikke kan vide, at den står forkert. Jeg tog jo bare en pose og gik til kassen. Han kan ikke hjælpe mig!
Dvs at hvis man handler i Jem og Fix, så bliver medarbejder sjusk/-ligegyldighed/-fejl kundens problem !
Ærgeligt at Harald Nyborg havde udsolgt - for de er billigere for samme produkt, kender til kundeservice og til at erkende fejl.
Jeg kan på ingen måde anbefale Jem og Fix - de unge medarbejdere kunne ikke være mere ligeglade med deres arbejde ! Kunne jeg give nul stjerner gjorde jeg det ....
Jeg har købt en robotplæneklipper
Jeg har købt en robotplæneklipper, den ville pludselig ikke klippe ind til alle vores træer, derfor blev den sendt til reparation, vi fik den tilbage, nu ville den slet ikke køre, ind med den igen, nu har vi rykket og rykket for den i nu 5 uger, der sker ikke en dyt. Jeg fik at vide den sidste gang jeg ringede til butikken, vi må ikke presse ham der skal lave den, så tager det længere tid. Jeg ved ikke hvad det er for en kundepolitik de fører ved Jem og Fix, det kan godt være det er billigere ved dem, men det kan hurtigt blive dyrere, hvis de ikke vil/kan lave det, hvis de gav mig en ny, fik de en tilfreds kunde, men den her måde, bliver man sur og fortæller det til andre. Lad være med at købe elektriske ting, for hvis det går det i stykker er det svært at få repareret, og der er 2 års garanti på tingene, men der er blevet sagt, butikken må sende det til reparation 3 gange inden man kan få en anden .
Hilsen en meget sur kunde, da det er om sommeren jeg har brug for plæneklipperen og ikke til vinter.
Jem og fix i Kolding virker som de ikke…
Jem og fix i Kolding virker som de ikke er interesseret i at yde en rigtig god kundeservice for når jeg ringede et par gange derud efter at have købt en græsslåmaskine,der virkede fyren totalt ligeglad med mig som kunde og mere ønskede at han ikke kom på arbejde den dag.Han bad mig om at komme derud til dem,hvis jeg ville have hjælp til at samle græsslåmaskinen uden at informere mig om adressen,men sagde bare ligegyldigt at det var i nærheden af storcenteret.
Da jeg kom derud gad han nærmest ikke at ekspedere, men sendte hurtigt bud efter chefen,som viste sig uden smil at hjælpe mig fordi han ikke havde lyst til dårlig omtale bagefter.
Men en kold og ligegyldig oplevelse som kun kan give 2 stjerner da jeg fik jeg hjælpen til at få den samlet.
Jem & Fix (butikken i Rønne
Jem & Fix (butikken i Rønne, Bornholm)
Virkelig god service. Havde bøvl med en el plæneklipper fra Bosch, fik den byttet lynhurtigt og de reserverede en ny til mig så snart de fik flere hjem igen. Fik endda hjælp til at samle den af en ansat i butikken, en sød hjælpsom herre. Så alt i alt virkelig god service!
Elendig byttepolitik !
Deres byttepolitik, som kun er 14 dage .
Jeg købte 3 udv. lamper som var 6 vare nr..
Jeg måtte vente på elektrikeren der skulle installere dem i haven.,
Tiden gik , et par mdr. ud over de 14 dg. (Det var ikke
nemt at finde en elektriker der ville installere kundens egne lygter ). jeg fik 2 vare nr. i overskud, som Jem&Fix ikke ville tage retur .
Jeg er vant til at handle i SILVAN , som har 365 dages returpolitik , det vil jeg fortsætte med ,og så bare betragte denne Jem&Fix handel som en dårlig oplevelse . hof
Rod i butikken
Varer står fuldstændig blandet sammen hvilket gør at man komme hjem med de forkerte. Personalet var søde men aner ikke nået om hvilke varer de sælger.
Plantebord 9028256
Købte idag plantebord billigt, ja. Det er trods alt til salg i butik. Skruerne passer ikke til hullerne. Måtte finde skruer og selv lave huller. Metal pladen passer heller ikke ikke og buler opad så der kan ikke stå fx en plante på. Små brædder der skal støtte under bordet passer heller. Skrammel, så hvis man kunne give 0 stjerner til varen, ikke butikken
Total dårlig oplevelse INGEN SERVICE I…
Total dårlig oplevelse INGEN SERVICE I JEM OG FIX AABENRAA 😢 de går alle ud og ind af døren og man må ikke komme ind 5 min før, har selv en forretning og står folk ved døren åbner jeg selvfølgelig så de kan komme ind istedet for at stå i regnen😆😆 så kunne man give 0 stjerner havde de fået det 😆😆😟😟 TOTAL DÅRLIG SERVICE 😢 og så i en by som Aabenraa
Horsens Syd. Drive-in
Horsens Syd skal have ros for god service. Dejlig frisk betjening.
Her kan vare hentes uden brok og besværligheder som i Hedensted, som har en elendig butikschef.
Horsens er int. I at behandle kunderne godt.
Jeg har altid synes godt om…
Jeg har altid synes godt om Frederikssund afd. Men i dag var der meget ringe service.
Jeg ledte efter frostelementer og kunne ikke finde dem , fik besked på at de bagerst i butikken , kunne stadig ikke finde den . Sagde i kassen at jeg ikke kunne finde dem men kunne ikke få hjælp.
Næste gang handler jeg i Ølstykke der er betjeningen anderledes.
Plantesække spagnumfri til økologisk…
Plantesække spagnumfri til økologisk dyrkning fra Jem & Fix er nærmest giftig for planterne. Køb det ikke!
Det er meget frustrerende at få så elendig kvalitet, når man bruger penge på at være miljøbevidst.
Hanne Hansen
Super oplevelse HVER gang i Jem & Fix, Hadsund 9560
Butikken fremstår ren, overskuelig og indbydende.
Personalet er engageret og opsat på at hjælpe kunden. Ved altid, hvor et produkt findes eller følger med kunden hen til produktet.
Det er muligt at finde en medarbejder i butikken og spørge om hjælp.
Jeg er altid yderst tilfreds, når jeg har handlet der, og det skyldes i høj grad personalets engagement.
God kundeservice er en sjældenhed i dag, synes jeg.
kundeservice ????
var i Jem g Fix, Tilst, skulle bruge en 5 liter Pinotex Superdec i ral hvid 90210 som på hylden stod til 436 kr, da jeg skulle betale ved udkørsel fra trægården var prisen 489, jeg påtalte dette men fik at vide at han havde rettet prisen da vi havde taget bøtten fra hylden, han havde set vi tog den og nærmest grinede af os, så han solgte ikke den bøtte maling. Meget ringe kundeservice synes jeg. Jeg er i hvert fald rigtig godt sur over den behandling.
Skidt ansat
Jeg har lige haft en rigtig grim oplevelse på rødegårdsvej .
For det første blev jeg set på som om jeg blev holdt øje med om jeg ville stjæle. Hele tiden kiggede han efter mig og da jeg så havde fundet varen som jeg skulle købe til min Nilfisk, fik jeg at vide det var hans vare så han skulle passe på dem, og det var fordi jeg åbnede pap kassen for at se om tilslutningen var den samme som på min.
Kassen var hverken forseglet eller noget og havde været åben før. Jeg har aldrig oplevet at man ikke må kigge på en vare inden køb, self hvis den er forseglet eller noget.
Skulle jeg have købt den, åbnet den og returneret den med det samme igen, hvis ikke den passede .??
Spild af ekstra arbejde og tid…
Men han skure tit efter folk ham der, I dag fik han så endelig noget han kunne blive 2 cm højere på.. haha
Det skal siges jeg handler der tit, og jeg tog kassen med op foran ham netop for at jeg ikke stod og rodede med det nede i hjørnet af butikken.
Jeg kommer tit i jem og fix grundet de gode priser. Men nu bliver det da undgået mest muligt , for jeg gider ikke den attitude som helt sikkert skyldes lavt selvværd.
De andre medarbejder var super flinke og altid været. Men han ødelagde da lige det hele en gang for alle der.
Øko havejord
Aldrig Aldrig har vi købt så elendig økologisk jord plantesække til økodyrkning. Alle vore hjemme såede
produkter bliver ikke til noget. Agurker og squash planter var meget stærke og robuste indtil de kom i den jord. Jorden indeholdt laver der har slået planterne ihjel. Vi fraråder alle at bruge den jord fremover.
Vi køber ALDRIG jord i Jem og fix mere.
Kvalitet og pris hører sammen.
Vi er gået over til lvalitetsjord.
Vi råder Jem og fix til at skifte leverandør.
Hjælp til at få et stort hegn 180x180…
Hjælp til at få et stort hegn 180x180 løs da de er svømmet sammen men ingen hjælp til at få de enkelte fag over på vognen . Jeg skulle bruge otte ud af 17 men resultatet blev jeg fik moslet fire over på vognen men der var ni der var væltet næsten ned over mig. Og fruen ved kassen og der er bestemt ikke noget hjælp at hente selvom hun forsøgte at ringe til en medarbejder men hun kunne jo snart ikke Ramme tasterne med hendes lange negle. Jeg kører til en anden hjem og fusk
Dette vedr Valby P-pladser
Dette vedr. Valby butikken. I dag ville vi handle i butikken, MEN måtte kører videre da der ingen P-plads var. Det viste sig, at der var "messe" i moskén, så P-pladser var taget af dem der skulle til messe. Vi poienteret dette overfor nogel, der skulle videre til messe, men de sagde vi skulle blande os uden om og virkede iøvrigt ret truende overfor os. De ansatte fortalte at de ikke kunne gøre noget, og dette sker altid - de har forsøgt at få de øvreste i moskén i tale MEN uden held. Som jeg ser det, er P-pladserne til de handlende i Jem og Fix. Er det noget I vil gøre noget ved? Eller skal vi finder et andet sted og handle?
Festtelt i så ringe stand…
Købte et festtelt som kostede næsten 500 alene i fragt. Teltet viste sig at være i så dårlig kvalitet, at stængerne knækkede og teltdugen gik i stykker.
Jeg var så rasende at jeg smed alt lo…t bag i bilen og kørte på lossepladsen. Vores søns konfirmation blev derfor ikke som forventet da vi jo så ikke havde noget telt at holde festen i…
Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort dette.
Handler aldrig her igen
Jeg var i jem og fix igår d
Jeg var i jem og fix igår d. 20/5 i Hedensted og nøj en flabet dame bag disken, synes lige i skal få styr på jeres medarbejderes attitude når de står bag kassen!
Kl:13:30 ca.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.