Vildt hurtig levering. Den bluse jeg købte svarede helt til billedet. God oplevelse
Den 11. april prøvede jeg to par sko i butikken og fik anbefalet at bestille via deres kiosk for at undgå kø og få rabat. Jeg bestilte og betalte i butikken og modtog en bekræftelse på mail om, at j... Se mere
Jeg har fået min bestilling og elsker den, men to uger efter har jeg stadig ikke fået min ordrebekræftelse…
Hold dog op hvor er i hurtige . 2 1/2 dag, så var Nike Air sko klar til afhentning 👍👍👍👍👍. Er lige som forventet. Ikke sidste gang vi har handlet der.
JD Sports is the UK's leading sports fashion retailer. Offering an extensive online range of men's, women's and kid's trainers, footwear, sportswear, fashion clothing and accessories - of which 80% is exclusive to JD. The current product range covers all the popular sports fashion brands such as Nike, Adidas, Bench, Timberland, K Swiss, Reebok, Converse, Lacoste, Ecko, Puma...plus many more including the JD exclusive brands McKenzie and Carbrini.
Contact us via Customer CareStorbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har sendt flere besked til firmaet, da jeg inden jul har modtaget en vare hvor i der sad en tyverialarm. Men ingen respons.

Besvarelse fra JD Sports
Jeg har købt 2 jakker som skulle bruges til julegaver. Den ene sender jeg retur d 5. Januar ( har betalt porto via deres hjemmeside).
Jeg har ikke modtaget mine penge for den jakke jeg har returneret . Jeg har forsøgt flere måder at kontakte kundeservice på - UDEN at komme i kontakt med dem.
Det er simpelthen så utilfredsstillende!! Jeg modtager stort set dagligt mails fra dem med tilbud - udsalg men de svare ikke på mine henvendelser!!
Hvad er det for et skidt firma ??????

Besvarelse fra JD Sports
Har modtaget mail fra JD sport at de annullerede min ordre, da de ikke havde produktet på lager - dette var d. 4 januar 2026.
De skrev at de vil lave en refusionssag indenfor 5. hverdage og jeg hører ikke fra dem igen.
Jeg har endnu ikke modtaget pengene tilbage.
Oplever elendig service - ingen telefonnumre at kontakte, men en kontaktformular med autosvar som man skal besvare med samme oplysninger -- ellers reagerer de heller ikke på henvendelsen.
De hæver pengene d. 6/1-26 uden at have sendt varen - hvilket jo egentlig er ulovligt.
Er grundliggende ved at være træt af denne manglende service og lovning på opfølgning

Besvarelse fra JD Sports
Bestilte sko for 1800 kr! Nu 2 uger efter, har jeg ikke hørt fra dem overhovedet! Jeg fik ikke nogen bekræftelse via e-mail eller noget.. hvis jeg ikke havde taget screenshot af ordrebekræftelsen, ville jeg ikke have et bevis på min bestilling!

Ualmindelig dårlig returnering.
Sjældent har jeg prøvet noget så besværligt og med en kort tidsfrist, når kundeservice er så langsom om at svare.
Jeg har købt to par Nike p-6000, ingen af dem passer, så vil gerne sende dem retur. Jeg har fulgt deres returnerings anvisninger, men uden held. Derefter skriver jeg til den mail som står på fakturaen, hvor jeg så finder ud af at den mail åbenbart ikke bruges længere. Så må jeg ind og skrive via deres hjemmeside, hvor jeg så skal vælge årsag og derefter skrive hvad årsagen skyldes, hvor efter de så sender en mail, med “flest stillede spørgsmål” og efter det skal man så skrive hvad årsagen er igen. Forvirringen er stor og meget besværlig. Jeg har endnu ikke fået svar på hvordan jeg kan sende mine sko retur og returneringen udløber på torsdag.
Det kunne være super skønt hvis man havde mulighed for at ringe til kundeservice, hvilket jo selvfølgelig ikke er en mulighed…
Anbefaler ingen at købe sko fra denne hjemmeside, med mindre man er 100% sikker på man skal beholde produktet.
Håber på at få mine penge retur, hurtigst muligt.

Besvarelse fra JD Sports
Jeg var i butikken i Århus hvor jeg vil købe et par sko men de havde ikke skoene i min størrelse så de vil bestille dem hjem til mig. Efter en uges tid vil jeg gå ind for at tracke min pakke hvor der stod min ordrer var blevet annulleret, jeg havde ikke fået nogen mail eller andet om det og jeg har heller ikke fået pengene tilbage. Jeg har prøvet at kontakte JD sport både med telefon opkald og mail men får ikke svar.

Besvarelse fra JD Sports
Sendt en jakke retur som ikke levede op til mine forventninger.
Sendte varen retur midt december. Nu er der gået en måned og har stadig ikke ikke modtaget en kredit nota.
Forsøgt at kontakte dem på mail. Uden respons. Forsøgt at ringe på de nr jeg kan finde på internettet. De eksisterer ikke mere.
Så jeg ved ikke lige hvad jeg skal stille op andet end at vinke farvel til kr 600,- ikke et firma jeg kan anbefale.

Besvarelse fra JD Sports
Jeg har sendt en ordre retur den 10/12 og jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur. Jeg har haft kontakt med kundeservice men de kan ikke hjælpe, her bliver jeg sendt videre og skal kontakte et andet sted.
Varen er bestilt BF, forsøgte at annullere den inden den blev sendt. Den mail fik jeg aldrig svar på og i stedet blev varen sendt flere dage efter.
Dårlig kundeservice

Jeg har sendt en pakke tilbage den 3. december
Og den 9. januar har jeg ikke hørt noget eller fået en mail på noget som helst synes det er rigtig dårlig stil og service

Besvarelse fra JD Sports
Jeg skrev for 3-4 måneder siden at jd sports havde sendt mig tøj med alarm i, jeg skrev også til kundeservice men fik aldrig svar, så
Nu har jeg åbenbart bare fået et sæt tøj jeg ikke kan bruge til en fløjtende fis..
Det er dæleme dårlig kundeservice

Besvarelse fra JD Sports
Jeg bestilte d.13/12 et par sko. Jeg får d.15/12 en mail på, at de er på vej. I dag d.6/1 er de stadig på vej!!!
Jeg bestilt godt nok click og collect fordi jeg troede, at de så var på lager i en butik og jeg kunne hente efter et par dage, men de skal så åbenbart stadig sendes fra England.
Jeg har prøvet at skrive til deres kundeservice, men de sender bare en mail retur og hvis man besvarer den, som de skriver at man skal, får man af vide, at siden ikke eksisterer mere, så ikke nemt at få fat på dem…..
Jeg handler ALDRIG hos dem mere…..

Nul stjerner!
Jeg bestilte d. 17/12 en fødselsdagsgave til min søn.
I dag d. 5/1 er min pakke ikke ankommet endnu….
JD er UMULIGE at få telefonisk kontakt med og deres kundeservice er ikke-eksisterende.
Jeg kommer aldrig til at bestille på deres hjemmeside igen og jeg laver dårlige anmeldelser indtil jeg får min pakke…
Svar: Jeg har kontaktet jeres kunde”service” flere gange og I svarer jo ikke….

Besvarelse fra JD Sports
Handler aldrig hos JDSport igen😡 Købte online en fin drikkedunk til små 400kr, som efterfølgende kom UPAKKET bare liggende i en plastikpose, dvs at dunken var både ridset og bulet. HAR skrevet til kundeservice (for dem kan man selvfølgelig ikke ringe til), MEN intet svar. Det konsekvensen dd og kørte til butikken i Fields og det skulle jeg så ikke have gjort😡😡Mødte en kun engelsk talende ekspedient som sagde jeg ikke kunne returnere dunke selvom det står på alle medfølgende papirer i pakken at det kan man sagtens også for at spare retur porto. Hun ville absolut ikke tage den retur så efter længere tid måtte jeg gå med uforrettet sag😡😡 jeg lover 100% aldrig mere at handle i JDSport for magen til dårlig service og behandling skal man lede længe efter, heldigvis.

Besvarelse fra JD Sports
Jeg lavede en reklamation til jer, via jeres kontaktformular, den 4/12, men jeg har fortsat ikke fået noget svar. Det er ikke muligt at kontakte jer telefonisk. Jeg synes det er under al kritik, at det er umuligt at komme i kontakt med jer.

Besvarelse fra JD Sports
Jeg kørte hele vejen til Århus for at købe et par sko som de havde bestilt hjem. Min ordre blev så annulleret samme dag som de blev bestilt hvilket jeg ikke fik af vide… da jeg kom til Århus var der ingen hjælp at hente men pengene blev sendt retur men træls ikk at få afvise at ens ordre blev annulleret samme dag som den blev bestilt og betalt.

Besvarelse fra JD Sports
I skal være sikre på jeres vare ikke skal byttes eller i skal have pengene igen da deres lager ligger i udlandet og det tager 15 dage før varen er på lageret og derfra går der så yderligere 15 dage før pengene kommer retur altså en måned tager det at få pengene igen...virkelig ringe at de ikke gør opmærksom på at hele deres retur process tager en hel månede på deres hjemmeside....mit råd er køb jeres ting et andet sted for det er så langt ude at skulle vente en måned på at få pengene tilbage

Besvarelse fra JD Sports
Jeg var inde i butikken i aarhus for at købe et par bukser, for en måned siden de er endnu ikke kommet. Har haft ringet flere gang og sendt beskeder uden svar

Besvarelse fra JD Sports
I har tyvstjålet mine penge. Vi afgav en ordre den 18. november, 22 november skriver I at den er på vej og det den så stadigvæk. For 15 dage siden kontaktede vi jer via jeres kontaktformular og stadig igen svar. Vi har været i jeres fysiske butik i Aarhus som udlevere mail adresse og telefonnummer som heller ikke virker.

Besvarelse fra JD Sports
Fine vare, men hold op hvor er leveringen ikke god nok, det tog mig 11 dage at få et par sko. Var også nød til selv at række ud til dem, for blot at få bekræftet den er på vej.