JD Sports Anmeldelser

355.995

3,8

Vildt hurtig levering. Den bluse jeg købte svarede helt til billedet. God oplevelse

Den 11. april prøvede jeg to par sko i butikken og fik anbefalet at bestille via deres kiosk for at undgå kø og få rabat. Jeg bestilte og betalte i butikken og modtog en bekræftelse på mail om, at j... Se mere

Jeg har fået min bestilling og elsker den, men to uger efter har jeg stadig ikke fået min ordrebekræftelse…

Hold dog op hvor er i hurtige . 2 1/2 dag, så var Nike Air sko klar til afhentning 👍👍👍👍👍. Er lige som forventet. Ikke sidste gang vi har handlet der.

1. Gavebutik
  2. Sportstøjbutik
  3. Fitness- og ernæringstjeneste

Om JD Sports

JD Sports is the UK's leading sports fashion retailer. Offering an extensive online range of men's, women's and kid's trainers, footwear, sportswear, fashion clothing and accessories - of which 80% is exclusive to JD. The current product range covers all the popular sports fashion brands such as Nike, Adidas, Bench, Timberland, K Swiss, Reebok, Converse, Lacoste, Ecko, Puma...plus many more including the JD exclusive brands McKenzie and Carbrini.

Contact us via Customer Care

God

356 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(355.995)

38.727 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har i dag været forbi deres butik i…

Jeg har i dag været forbi deres butik i fields for at købe et par sko.
Men hold da op en oplevelse! Og her mener jeg ikke af den positive art!
For det første skal man vente meget længe på at få et par sko i en anden str. end dem de har stående fremme, og når de så endelig kommer, så må man kun prøve en sko af gangen! Det er nok for at mindste tyverier, men undskyld hvis jeg er underlig, men når jeg køber sko, vil jeg meget gerne prøve dem begge og gerne samtidig, for lige at kunne mærke ordentligt efter.
Jeg finder et andet sted at købe mine sko!

19. april 2026

Hi,

Thanks for taking the time to review us. If you’d like to discuss the reasons for this review, please feel free to get in touch at jdsports.co.uk/customer-service/contact/

JD Sports Customer Care Team

Stærkt utilfredsstillende proces for refundering af køb

Jeg har haft mange gode oplevelser med JD Sports, alle karakteriseret ved hurtig levering, og stor tilfredshed med varens kvalitet.

MEN - i julegave fik min datter en trøje som var et nummer for stor, og skulle returneres.
Jeg bestilte den rigtige størrelse, og fik den nye inden for en uge. Men den trøje jeg returnerede, har jeg endnu ikke fået penge for. Det er stærkt utilfredsstillende. Jeg fik løbende mails om varens rejse retur til JD. Kvittering for modtagelse og mail om at refundering var i proces. Men, trods mange mails og udfyldte kontaktformularer - så har jeg ikke set mine penge endnu.
Oplevelsen af at returnerer varer købt online, er en væsentlig del af helhedsoplevelsen, og her fejler JD fælt!
Jeg handler der ALDRIG igen :-(

1. januar 2026

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse, og dette understøtter at man kun skal benytte danske butikker/webshops. Leveringstiden er en katastrofe, og skriver man til firmaet får man et standardsvar uanset klagen, hvilket Trustpilot med alt tydelighed beviser. Hold jer langt væk fra deres webshop

13. april 2026

Det sutter

Betalte 1.1k for et par sko, de kom aldrig, de svare aldrig på mine spørgsmål, havde skrevet forkerte email men de svare heller ik på de andre, fede sko, alt andet er virkelig dårlig

4. april 2026

JD Sports Customer Care Team

Stadig ingen levering efter 4 MÅNEDER!

De lovede levering inden jul (2025!), hvis man bestilte inden s. 14/12. Vi afgav bestilling via deres app og har den dag i dag - 4 MÅNEDER efter - stadig intet modtaget!
De har heller ikke svaret på een eneste af vores mails og der er ingen tlf-nr. til deres kundeservice. Nok fordi der tydeligvis ikke er nogen (kunde)service?! Kan absolut IKKE anbefales!

4. april 2026

JD Sports Customer Care Team

Jeg har endnu ikke hørt fra JD efter at…

Jeg har endnu ikke hørt fra JD efter at have bestilt sko i mandag.
Deres kontaktformular virker ikke og man kan ikke ringe på deres tlf nr. - det melder fejl.
Virkelig dårligt site mulighed for kontakt.
Hvis I læser denne, så få sendt min ordrer afsted : 650544378 og sendt beskræftelse til min mail.

26. marts 2026

JD Sports Customer Care Team

Jeg købte et par sko hos JD Sports i…

Jeg købte et par sko hos JD Sports i København den 4. marts og betalte for hjemmelevering til Odense.

Efter flere uger uden levering skriver butikken nu, at min ordre er blevet annulleret – uden at informere mig – og de siger, at jeg skal møde fysisk op i butikken i København for at få mine penge tilbage.

Jeg bor i Odense og det giver ingen mening at skulle rejse til en anden by for at få refunderet penge for en ordre, de selv har annulleret.

Jeg håber JD Sports vil løse dette hurtigt ved at refundere pengene til min konto

4. marts 2026

JD Sports Customer Care Team

Min sko kasse var smadret !! Ødelagt!

Jeg købte Air Max 95 Neon og sko kassen var helt smadret. Helt flækket og ødelagt.
Skoene blev sendt uden double boxing og så havde de tapet låget fast.

Aldrig har jeg oplevet noget lign.
Forsendelsen kom i en plastik pose !!

Verdens dårligste service og jeg har været i branchen længe. Jeg har over 1500 par sko og aldrig har jeg fået leveret sko på denne måde !!!

12. marts 2026

JD Sports Customer Care Team

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse…

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse hos JD Sports. Jeg tog ned i butikken for at returnere et par sko, fordi de var for store. Den størrelse jeg skulle bruge, var ikke på lager, men medarbejderen tilbød at bestille dem hjem til mig, hvilket jeg sagde ja til.
Der gik derefter 3 uger uden nogen som helst opdatering. Jeg prøvede at kontakte deres kundeservice på telefon, men der var ingen der tog den. Jeg skrev også til deres kundeservice, men fik heller aldrig noget svar.
Til sidst tog jeg selv ned i butikken for at høre, hvad der skete med min ordre. Her fik jeg så at vide, at den åbenbart var blevet annulleret – uden at jeg på noget tidspunkt havde fået besked om det. Jeg spurgte, om de kunne bestille den igen, eller hvornår den forventes på lager, men det vidste de ikke.
Det eneste de kunne tilbyde mig, var at give mig pengene tilbage. Virkelig dårlig service og meget frustrerende oplevelse, især når man selv skal bruge tid på at finde ud af, hvad der er sket med ens ordre. Det burde være meget bedre kommunikation og kundeservice end det her.

6. marts 2026

JD Sports Customer Care Team

Opgiver falske mails til kontakt

Jeg skrev en anmeldelse omkring hjemmesiden og deres service samt håndtering af returnering og pakker. Deres svar i kommentaren lød positiv, og skrev en mail, som jeg kunne kontakte, men det viste sig mailen ikke eksistere. De kommentere med den samme kommentar på flere anmeldelser på trustpilot, men man kan ikke bruge mailen til noget, for at få løst sit problem. Så igen, ik bestil derfra!

16. februar 2026

JD Sports Customer Care Team

Min søn har bestil tøj starten af…

Min søn har bestil tøj starten af december. Det har sendt kun bukser, og aldrig har sendt det andre tøj. Han har ellers skrive til dem og aldrig fået tilbagemelding. Vi har brugt lidt under 3000 🤦🏽‍♀️

14. oktober 2025

JD Sports Customer Care Team

Jeg har returneret et produkt for over…

Jeg har returneret et produkt for over en måned siden og har ikke fået mine penge retur endnu. Jeg skulle tilmed betale 100 kr. for at returnere produktet.
Når jeg skriver til dem og spørger hvorvidt de er med returneringnen, modtager jeg ikke svar.
Det er sidste gang jeg handler der.

7. februar 2026

JD Sports Customer Care Team

Bestilte et par sneakers og modtog en…

Bestilte et par sneakers og modtog en forkert størrelse, tænkte det var et enkeltstående tilfælde og bestilte samme par igen, modtog dog igen forkert størrelse og fik så endelig hul igennem til kundeservice der bekræftede det var forkert størrelse de havde sendt og den størrelse jeg havde bestilt var udsolgt. Jeg har sendt begge par retur men har intet hørt og har endnu ikke modtaget penge retur. Det er nu over en måned siden og er bekymret for mine penge er tabt. Køber aldrig derfra igen!

8. januar 2026

JD Sports Customer Care Team

Jeg har købt et par sko men jeg har…

Jeg har købt et par sko men jeg har ikke modtaget sko, ordrebekræftelse eller noget som helst?! Jeg har skrevet til kundeservice men ingen svar banken kan ikke trække mine penge retur KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES

Købt 11 januar og det er nu 4 februar

Rigtig flot svar med at jeg kan kontakte jeres kundeservice som ikke svare på mine henvendelser. Tá jer sammen og ring til mig og få sendt de sko eller mine penge

11. januar 2026

Ikke modtaget min pakke efter 2 uger

Ikke modtaget min pakke efter 2 uger. Kundeservice svarer ikke på mine henvendelser.

3. februar 2026

Annullering af ordre

Jeg har bestilt sko 3 gange her. Alle gange bliver ordren annulleret. Pengene bliver trukket og returneret igen.

Jeg har stadig ikke fået fat i de sko jeg ønsker at bestille. Kan ikke ringe kundeservice op. Det er frustrerende.

3. februar 2026

Købte to par sko hos JD den 3

Købte to par sko hos JD den 3. november. Efter kun to måneder løsner sålen sig og falder ned i begge par, så man kan mærke kanten med tæerne. Det er helt uacceptabel kvalitet.
Da jeg henvendte mig i butikken, fik jeg at vide, at sålerne “skal sidde løst”. Da jeg påpegede, at de ikke bør være så løse, at de falder ned, og at jeg har et andet par magen til uden problemer, var løsningen blot, at jeg “kunne lime dem selv”.
At blive bedt om selv at lime næsten nye sko er ekstremt dårlig kundeservice. JD tager tydeligvis ikke ansvar for deres produkter. Jeg handler ikke sko der igen og kan på ingen måde anbefale stedet.

24. januar 2026

JD Sports Customer Care Team

Ekstrem lang tid om betale penge…

Ekstrem lang tid om betale penge tilbage ved retur vare. Vente nu snart 1 måned siden transportør modtog. Kan ikke anbefale da man også skal betale fragt begge veje.

28. januar 2026

JD Sports Customer Care Team

Nu er det snart en måned siden jeg…

Nu er det snart en måned siden jeg sendte et par sko retur og har stadig ikke modtaget mine penge. Der handler jeg så ikke igen.

28. december 2025

Giver aldrig penge retur

Giver aldrig penge retur.
Jeg har sendt et par sko retur for over 1 måned siden. Men har ikke fået mine penge endnu. De svarer heler ikke på det man skriver til kundeservice.

22. januar 2026