Købte en Citroen c1. Bestilte en prøvetur, bilen var nysynet, da jeg kom. Kørte en tur, købte bilen, kørte hjem med ny bil 2 timer efter. Venlige, troværdige, effektive og gode priser.
Da vores Nissan detsvære blev udsat for en total skade, skulle vi på udkig efter en anden bil, vi havde købt vores Nissan hos jc og har altid fået god service , så søndag morgen kørte vi ned og kigged... Se mere
jeg har også købt bil hos jc auto og har de bedste anbefalinger til firmaet, god service fra start til jeg overtog bilen, har efterfølgende fået skiftet tandrem på jc autos regning uden besvær af n... Se mere
Har købt en bil hos JC auto,hos Jan,d 6/3/2024 Kan kun sige jeg har været tilfreds, der var lige et par oplevelser med et par fejl, som blev rettet hurtigt, og havde lånebil i mellemtiden, vil kla... Se mere
Købte en flot renault clio.
Købte en flot renault clio.
Der var god service fra start til slut
jeg har også købt bil hos jc auto og…
jeg har også købt bil hos jc auto og har de bedste anbefalinger til firmaet,
god service fra start til jeg overtog bilen, har efterfølgende fået skiftet tandrem på jc autos regning uden besvær af nogen art , fik vinter dæk og fælge samt nyt batteri med i handlen tak for rigtig god bahandling
mvh Dennis
1 stjerne er alt for meget.!
1 stjerne er alt for meget.!
Flink og rar i starten, men er der problemer med bilen skal du kæmpe for at få det udbedret.
Tog penge for at sætte plader på, som allerede sad der.
Bilen vi sku købe var solgt, men han havde en magen til til 20.000 mere..
Vi fandt så ud af via billeder og små detaljer at det var selv samme bil, han havde blot sat prisen op da han reklamerede med 20.000,- i byt for gamle bil. (Kan man snildt når bilens pris stiger)
Sammenlagt har han haft bilen inde på værksted i mere end 2 uger, men ikke lavet fejlene.
Vand i bagagerummet = ved ikke hvor det kommer fra, de bore bare hul i bunden af bilen, så er det problem løst.....
Ikke engang en løs forlygte kunne han sætte fast på al den tid.
Koblingen, skulle knage, men ku smøres sagde han.
FDM rapporten viste så slidtog defekt kobling, et hav af fejl samt en masse motorfejl i computeren..
Alt i alt noget være møg til 100.000,-
Til sidst svarede han mig ikke, så jeg truede ham med FDM, intet svar, før sagen så lå hos FDM. Han påstod han havde været lang tids syg trods jeg har skrevet med en anden der har handlet bil hos ham, som han har snydt i tidsrummet.
Men FDM var ikke nok til at få klaphatten i sving, sagen endte hos ankenævnet, vi fik medhold og vandt, men med JC autos mangkende evne til at svare og reagere, tog det 1 år fra vi købte bilen, til vi fik vores penge igen...
Ikke noget vi tjente på, men vi fik medhold, og tydeligt bevis på hvilken svindler og klamhugger han er..
Hold jer væk...
Vi købte en bil hos JC auto i sidste…
Vi købte en bil hos JC auto i sidste uge og var fuldt tilfredse med bilen og den service vi modtog i forbindelse med salget
Hentede i går min nye brugte bil og har været meget glad for den service og hjælpsomhed Jan har givet. Jeg fik en god pris for min gamle bil og et sæt sommerdæk med til prisen.
HOLD DIG VÆK...
HOLD DIG VÆK...! Viser det sig, at der er noget galt med bilen du køber, skal du ikke regne med at få det lavet eller komme i kontakt med dem...
Super service, altid rigtig god og smilende behandling.Udbedrer straks og uden diskussion de små ting der har været. Køber bestemt bil der næste gang også
Køb et andet sted
Det er godt nok en del år siden jeg købte en bil hos ham. Men håber ikke andre får købt biler der.
Bilen var nysynet men da vi henter den lyser lampen ved gearet. Plus en del andre ting. Til sidst kører vi den til mekaniker som finder en hulens masse fejl. Så det blev en dyr bil i længden.
Vi prøvede selvfølgelig at få ham til at lave de ting der var i vejen men hold da op en masse undskyldninger. Og så var han ret ubehagelig efter bilen var købt.
Har købt flere biler både før og siden men aldrig oplevet et sted som j.c auto....heldigvis
Det giver ikke det bedste indtryk af en…
Det giver ikke det bedste indtryk af en forretning, når de ikke svare tilbage på henvendelser. Har nu sendt dem 2 mails ang køb, men der er ingen respons. Det virker i mine øjne rimeligt useriøst.
Bilen er nu købt andet sted.
Jcauto er den største platugle
Jcauto er den største platugle jeg længe har mødt. Vi havde kigget på en bil hos ham som han havde sat til salg på Bilbasen. Igennem to mdr on og OFF, havde min kæreste kigget på den og den stod til 49.900, så nået vi til Jul og så kørte jcauto med juletilbud spar 15.000 til 20.000 så vi kørte derned for at se på den. Da vi kommer derned har han ikke styr på en skid, først siger han at den er solgt, så står den i hans nr to forhandler, så vi kører frem og tilbage to gange. Da vi så kigger på den, er den fuld af rust, men det er hvad det er og han sender en af sine forhandlere der ikke kender noget til juletilbudet, som vi så viser ham. Og han sender os tilbage til Jørgen som ejer Jcauto. Så møder vi Jørgen og taler med ham angående bilen og det juletilbud han kører og nævner at der skal da trækkes 15.000-20.000 fra og så begynder han at påstå at det er fratrukket, da min kæreste så fortæller ham at han hr kigget på bilen i over en mdr og at den hele tiden har stået til 49.900 påstå han at så måtte der også havde været tilbud på den der, hvor min kæreste så siger at det var der ikke, for så var vi jo ikke kørt hele vejen fra Kbh af og til Ringsted. Men der var ikke noget at komme efter, Jørgen blev derefter aggressiv og direkte modbydelig over for os. Så vi gik pænt derfra igen. Da han overhovedet ikke gir noget tilbud han er bare en plattenslager uden lige. Så lad være og tro på at der er tilbud. For han snyder bare.
Super god service
Købte en bil hos JC Auto, og det er den bedste service jeg nogensinde har fået hos en bilforhandler. Efter der var skrevet under på bilen, som var samme dag jeg så den første gang, gik der ikke mange dage før jeg kunne hente den, og de var meget behjælpelige under processen. De købte ligeledes min bil, og heller ikke her har der været nogle problemer.
Sælger en bil til min svigermor
Sælger en bil til min svigermor, som hun kører til sjælland efter, efter de har handlet, springer motoren i luften på motorvejen på fyn, mindre end 1 times kørsel i bilen, der går brænd i bilen som udbrænder totalt, min kære svigermor kontakter forhandleren og fortæller om episoden , til det har JC auto svaret : Hvad hun ville have han skulle gøre ved det,
JC auto er så smarte at de sælge biler som privat køb . så de kan snyde uden om garanti og andre ting der er gældende når man handler bil ved forhandlere..
Kan på ingen måde anbefale dette forfærdelige sted, Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det,
håber ejeren bliver straffet, min svigermor har 45.000 ude og svæve pga denne episode..
Uacceptabel opførsel ved…
Uacceptabel opførsel ved telefonopringning.
Vi solgte vores bil i januar
Vi solgte vores bil i januar, vi måtte flere gange rykke for pengene, der gik faktisk 14dage før pengene kom ind på kontoen, oveni har han ikke afmeldt nummerpladerne, vi har selv måtte kontakte skat, og bede dem afmelde dem.
Ny bil
Prøvede bilen kl. 11 handlede i outlet og kunne hente bilen kl.14 super behandling.
Kan varmt anbefale dette sted.
En fantastik oplevelse 👏..
En fantastik oplevelse 👏...
kan klart anbefale dem til andre :) ..
Købte bil om søndagen og hentede den om mandagen :D så skønt, og fik vinterdæk med, selvom vi ikke havde talt om det.
Så vil helt klart anbefale JC Auto videre til andre :D
Skal du handle bil så tag til Ringsted …
Skal du handle bil så tag til Ringsted til J.C Auto APS.
Afslappet atmosfære en dejlig og behagelig sælger tager sig tiden så du får en god oplevelse og handel. Anbefaler gerne J.C Auto til andre og når vores arbejdsvogn skal udskiftes så tager vi en snak med J.C Auto igen.
professionel, og stadigt kundemindet!
Kan kun anbefale JCAUTO.DK. Professionel, og stadigt kundemindet, hvor jeg føler at der blev gået det lidt ekstra for at opfylde mine behov og ønsker. Yderst tilfreds og jeg takker for en god handel. Absolut et sted jeg vil kikke forbi når næste bil skal handles.
TKJ, Slagelse.
Har i dag fået min nye bil fra jc-auton …
Har i dag fået min nye bil hjem fra jc-auton og kan varmt anbefale dem! 😊 Var oppe søndag og fik super hurtigt betjening og kunne allerede hente bilen dagen efter. Super lækker service og glade mennesker 😊
Har i dag handlet bil hos JCAuto i …
Har i dag handlet bil hos JCAuto i Ringsted og er bare så tilfreds med handlen👍👍👍👍😊😊😊😊😊