Købte en Citroen c1. Bestilte en prøvetur, bilen var nysynet, da jeg kom. Kørte en tur, købte bilen, kørte hjem med ny bil 2 timer efter. Venlige, troværdige, effektive og gode priser.

Da vores Nissan detsvære blev udsat for en total skade, skulle vi på udkig efter en anden bil, vi havde købt vores Nissan hos jc og har altid fået god service , så søndag morgen kørte vi ned og kigged... Se mere

jeg har også købt bil hos jc auto og har de bedste anbefalinger til firmaet, god service fra start til jeg overtog bilen, har efterfølgende fået skiftet tandrem på jc autos regning uden besvær af n... Se mere

Har købt en bil hos JC auto,hos Jan,d 6/3/2024 Kan kun sige jeg har været tilfreds, der var lige et par oplevelser med et par fejl, som blev rettet hurtigt, og havde lånebil i mellemtiden, vil kla... Se mere

4,6

Købte en Citroen c1

Købte en Citroen c1.
Bestilte en prøvetur, bilen var nysynet, da jeg kom.
Kørte en tur, købte bilen, kørte hjem med ny bil 2 timer efter.
Venlige, troværdige, effektive og gode priser.

23. januar 2026

Det er anden gang jeg køber en bil hos…

Det er anden gang jeg køber en bil hos J.c. auto og hver gang er jeg blevet rigtig godt behandlet. Da jeg handlede den sidste bil fik jeg en god pris for den gamle, fuld service og dertil et nyt syn selvom der var et helt år tilbage før den skulle synes. Sådan! Og bilen blev leveret til mig en hel dag før aftalt. Bedre servis får man simpelthen ikke! … og god servis og tillid er vejen frem for alle gode virksomheder!

3. juli 2025

Endnu en gang har jeg haft et godt…

Endnu en gang har jeg haft et godt samarbejde med J.C Auto. Efter at jeg havde køb en bil, var jeg en tur forbi min egen mekaniker, bare lige for en sikkerhedsskyld :-), Han havde et par få anmærkninger. Dem fik jeg lavet kvit og frit. Alle de aftaler jeg har haft med JC er altid overholdt til punk og prikke.
Niels Bøgeskov

30. april 2025

Købte min Fiat 500 i april 2024

Købte min Fiat 500 i april 2024 og har haft en god oplevelse samt en god service hver dag gang jeg har været i kontakt med dem. Der har været småting med bilen i løbet af den tid jeg har haft bilen, men det har de lavet på garantien uden problemer ☺️👍

15. april 2024

Jeg har lige fået totalsmadret min…

Jeg har lige fået totalsmadret min fantastiske Citroën C4, tager til JCAuto.dk som har en magen til, et år yngre og har kørt betydelig mindre. Jeg møder en fantastisk gut, helt nede på jorden, med en fed humor. Vi får en prøvetur, det er jo som at "komme hjem"😊. Vi forhandler nogle ting, og Jan er super imødekommende, og gør alt hvad han kan for at få den klar så hurtig som muligt. Fed oplevelse og en 100 %👍 herfra. Jeg glæder mig SÅ meget til at få min nye bil hjem søndag. Jeg kan KLART anbefale JC Auto.
Birthe

7. oktober 2024

Købte en brugt Ford Fiesta fra '18

Købte en brugt Ford Fiesta fra '18, der ikke var pokkers langt fra syn. Mekanikeren var desværre syg da vi overtog den, så service blev udsat til senere. I forbindelse med den service nappede de den også forbi syn på egen regning, så jeg slipper for det om en måneds tid. God stil.

10. september 2024

Største fupmager hidtil!

Største fupmager, hold jer langt væk! Jeg kan garantere at i kommer til gå derfra kede af det hvis i vælger at handle hos ham, det er billigt !@*# til overpris der lige er blevet shinet lidt op, så alle fejlene først kommer/opstår efter noget tid. Har selv haft købt en bil hos ham hvor der skete nøjagtigt det jeg beskrev ovenfor. Kan simpelthen ikke forstå hvordan det er muligt han har fået 4,3 stjerner her på trustpilot, men der findes jo desværre falske anmeldelser

10. august 2023

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med J.C. Auto ApS. Jeg sendte en email angående salg af min bil, men fik aldrig svar. Da jeg ringede for at følge op, blev jeg mødt med en virkelig uhøflig og uprofessionel attitude. Sælgeren sagde, at hvis de var interesseret, ville de have svaret, og at han ikke gad bruge tid på at svare på emails for at takke nej. Kort efter lagde han røret på. Det er virkelig uacceptabel opførsel for en bilforhandler. Jeg kan godt forstå, hvorfor de har lave anmeldelser på Google.

18. juli 2024

Har købt en bil hos JC auto,hos Jan,d…

Har købt en bil hos JC auto,hos Jan,d 6/3/2024
Kan kun sige jeg har været tilfreds, der var lige et par oplevelser med et par fejl, som blev rettet hurtigt, og havde lånebil i mellemtiden, vil klart anbefale stedet, og så vil jeg samtidig rose han's klargøring's mand deroppe, for han er virkelig serviceminded 😉
Tak,til Jer😊hilsen fra Pia

27. marts 2024

Ærlig, troværdig og god service

Vi ser tilbud om skrotpris. Jeg har set 3 biler på nettet som jeg gerne vil prøve. Forelsker mig fuldstændig i en rød Opel Astra. Den er egentlig over mit budget, men det finder Jan en løsning på og på 1 time har jeg købt en flot brugt bil. Der går 2 dage og så står den klar, rengjort, nysynet og med et stempel i servicebogen..
Efter 1,5 uge er der lidt småting der larmer på klimaet. Tager ned til Jan og han har med det samme en ide om hvad der er galt og han vil have bilen på værksted så det kan laves. Jeg afleverer bilen til reparation og får låner bil i mellemtiden. Jeg er meget tilfreds og glad for den behandling jeg har fået hos J.C. Auto ApS. Jan er ærlig, troværdig og nede på jorden.
Jeg vil helt klart anbefale at handle med Jan.

9. marts 2024

God og tryg handel!

Har lige solgt min bil til JC og oplevede virkelig god service og fleksibilitet omkring aflevering af bilen og afregning. Ham vil jeg uden tvivl bruge en anden gang.

29. februar 2024

Brugt VW UP

Købte for fire måneder siden en brugt VW UP hos JC Auto, bilen var ren og pæn da vi skulle prøvekøre samt ved afhentning.
Bilen havde nogle små fejl vi først opdagede et par dage efter vi havde købt den, men der var ingen tvivl om at det blev fikset så snart delene var kommet hjem.
Vejledningen omkring finansieringen samt byttebil var mangelfuld. Santander og forhandler oplyser ikke vilkårene tydeligt inden accepten af lånet og derfor får JC Auto ikke fem stjerne.

25. oktober 2023