Købte en Citroen c1. Bestilte en prøvetur, bilen var nysynet, da jeg kom. Kørte en tur, købte bilen, kørte hjem med ny bil 2 timer efter. Venlige, troværdige, effektive og gode priser.
Da vores Nissan detsvære blev udsat for en total skade, skulle vi på udkig efter en anden bil, vi havde købt vores Nissan hos jc og har altid fået god service , så søndag morgen kørte vi ned og kigged... Se mere
jeg har også købt bil hos jc auto og har de bedste anbefalinger til firmaet, god service fra start til jeg overtog bilen, har efterfølgende fået skiftet tandrem på jc autos regning uden besvær af n... Se mere
Har købt en bil hos JC auto,hos Jan,d 6/3/2024 Kan kun sige jeg har været tilfreds, der var lige et par oplevelser med et par fejl, som blev rettet hurtigt, og havde lånebil i mellemtiden, vil kla... Se mere
Fik en god service hos J.C
Fik en god service hos J.C. Auto ApS.
Købte en brugt bil hos dem. Efter at have haft den noget tid skulle jeg have skiftet et hjulleje der var blevet slidt på den og larmede. Fik gratis lånebil mens den var på værksted. Bilen kører nu godt igen efter afhentning uden larm.
Tak, for rigtig god service og venlig behandling.
God service og hurtig klargøring
God service og hurtig klargøring. Bilen kører problemfrit. Vil klart anbefale JC auto.
Har får halvandet år siden købt en bil…
Har får halvandet år siden købt en bil hos jc auto i ringsted. Den har kørt til perfektion min lille dyt, koblingen gik i stykker for en uge siden, men de var hurtigt på sagen og fik min lille dyt lavet, nu er den igen ude på vejene og den har aldrig kørt bedre, tak for at rede min lille dyt og ikke mindst for den gode service jeg fik! Kommer helt sikkert igen😍
Vi har købt en Renault clio hos JC auto…
Vi har købt en Renault clio hos JC auto og har været meget glade den service de ydet til os 👍
De holder hvad de lover og altid glade og imødekommende 🙏
De bedste anbefalinger herfra
Har lige købt ny bil hos jc auto
Har lige købt ny bil hos jc auto, og syntes det yder en helt igennem fantastisk og hjælpsom service man får, blandet med en god potion humor. Kan helt klart anbefale har handle med ham. Der manglede bare en kop kaffe 🤪
Min søster havde købt sin bil hos Jan…
Min søster havde købt sin bil hos Jan og anbefalede ham, vi tog op for at se på en bil og kørte der fra med den😍Fantastisk god service og behandling. Kan helt klar anbefale hvis man skal have ny “dyt” at kører forbi Jan👌🏻
God service, købte en bil var gjort pænt klar og ren da vi modtog den.
Super positiv service
Super positiv personale, min veninde skulle hente sin "nye" dyt hos dem idag og ikke på noget tidspunkt følte hun sig glemt - hurtig var der personale på pletten. positiv omgangs tone og MEGET service mindet - tommel op for at se dette, det er jo sjældent idag man møder nogen der er det nogen steder ;-)
Rigtig flinke og god service meget…
Rigtig flinke og god service meget hjælpsomme
ALTID god service.
ALTID god service.
De står altid klar til at hjælpe.
Kan kun anbefales. 👍👍👍
Ubeskriveligt god service!
Jeg har sjældent haft bedre oplevelser med en forhandler. I stand til og villig til at hjælpe med startprocessen “på afstand”, køretøjet havde de klar på rekordtid, fik fine tilbud og pakkeløsninger med til min “nye” bil. Både jeg og mit selskab var meget imponerede over servicen. Et selskab med kunden i fokus! Det ses ikke så tit længere. Tak for en god oplevelse og handel.
Jeg har lige købt bil hos dem de er såå…
Jeg har lige købt bil hos dem de er såå flinke rigtig god service mvh Christian
Helt fantastisk service
Vi købt en bil hos JC Auto men ca. en måned senere, beggyndt noggle advarsleslamper at lyse en gang imellem.
der var ingen spørgesmål om hvorvidt bilen skulle på deres værksted og vi fik en lånebil imens.
fremragende service, kan varmt anbefales!
Leje af bil hos J.C. Auto
jeg lejede bil hos J.C auto og kan varmt anbefale dem.
Super fleksibel - ingen problemer over hovedet.
Rigtig god service hos JC auto i Ringsted!
Jeg købet en bil hos JC auto i Ringsted det vidste sig at der skulle skiftes en masse ting. Det hele blev skiftet uden problemer! Sikke en service! Jeg har fået mig en god bil!
Tillid, troværdighed og respekt! SUPER FEDT!
Fantastisk service præget af stor hjælpsomhed, tålmodighed, humor, god tid OG ikke mindst en gennemsigtighed og autenticitet. Tusind tak!!!!
Jeg har handlet hos JC Auto flere gange…
Jeg har handlet hos JC Auto flere gange til en fornuftig pris og har altid fået en super god service, så det kan anbefales at handle her.
Så derfor giver jeg 5 Stjerner.
God kundeservice
Jeg købte en “ny” bil og fik en god pris for min gamle. Oplevede utrolig god kundeservice og sælger var meget hjælpsom.
Kan kun anbefales, hvis man skal skifte bil.
Top service!
Hold da op! Sikke service.
Jeg købte bil hos JcAuto for 4 måneder siden. For et par dage siden begyndte motorlampen at lyse og melde fejl. Vi kontaktede JcAuto, da der stadigvæk var reklamationsret på bilen. Vi blev gjort opmærksomme på, at denne kun gælder, hvis det var en fejl, da bilen blev købt.
Jeg ringede så i dag, for at høre om min bil var klar og hvor meget jeg skulle af med. Der var 3 ting galt med den. Jeg får af vide, at det dækker de, og jeg INTET skulle betale. Fantastisk 😊.
Da jeg så hentede bilen... Så blev min glæde endnu større, de havde nemlig rengjort den og givet den en bilvask oven i.
Top service!
Tak for det!
Konge service!!!
Havde købt en Citroen c3 1.4 for under et halvt år siden, pludseligt melder den anti pollution fejl og jeg kontakter J.C. gennem mail, for hurtigt svar og køre op med den. Efter et par dage følger vi op på den og alt rep ryger ind under reklamationen og den kan hentes på 3 dagen. Super service fra salg til rep og videre. Har nu købt 2 biler gennem J.C. og den første ryger til syn om lidt og har været en alt igennem helt perfekt bil.
Jeg kan absolut anbefale dem som bilforhandler og giver dem 2 tomler med på vejen! Konge service!!!