Jan Nygaard AS Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 59 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede problemer med service og personale, herunder uhjælpsomhed, uprofessionalisme og manglende opfølgning på aftalte reparationer. Flere anmeldere fandt priserne urimelige for reparationer eller reservedele, og der var bekymringer vedrørende produktkvaliteten, såsom fejl på bilens komponenter og skader opstået under værkstedsbesøg. However, some customers also noted positive oplevelser med personalet, som blev beskrevet som venligt, imødekommende og professionelt. Nogle anmeldere var tilfredse med den gode service, herunder rene lånebiler, hurtige reparationer og effektiv kommunikation. Enkelte kunder fremhævede også tilfredshed med nye biler og specifikke funktioner.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service, hvor nogle kunder roser fantastisk service og... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med deres nye bil og det... Se mere

Staff

Kunder havde tvetydige oplevelser med personalet, hvor mange roser medarbejdere for deres professionelle,... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvalitet, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver negative aspekter af priser, idet mange oplever, at priserne er for høje og urimelige.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Havde en serviceaftale i Hillerød.Blev mødt af en venlig og imødekommende person som fortalte jeg skulle henvende mig forenden af lokalet hvor der sat tre medarbejdere ved en skranke,og en fjerde sto... Se mere

Efter lidt indkøringsproblemer løste alt sig i sidste ende. Ikke mindst takket være Sylvester, som sørgede for, at jeg fik en lånebil. Og da jeg fik min bil tilbage, var den tip top, og ikke mindst re... Se mere

I perioden fra vinteren foråret 2023 til forsommeren 2025, 8 gange været forbi afd. på Amager, for at få udbedret dug og decideret vandoptagelse i mine forlygter. Problemet blev kun afhjulpet sporadis... Se mere

Vildledende salgstrick! Hvis i overvejer at kigge på bil hos BMW i Birkerød, så vær opmærksom på proceduren ved køb. Ved alle andre forhandlere foretages der en kreditgodkendelse før man underskriver... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Jan Nygaard AS er autoriseret BMW og MINI forhandler. Det betyder, at De i vores huse kan opleve alle de nyeste modeller fra BMW og MINI verdenen.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Helt fantastisk service af Michael Wahl

Ville ønske, at jeg kunne give flere stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt fantastisk service, behagelig og roligt forløb med køb af ny bil (igen).
Det er anden gang på to år, vi køber ny bil hos Jan Nygaard i Lyngby.
Sælger Michael Wahl har brugt adskillige timer over flere dage på at guide og vejlede os i vores bilkøb.
Vi har købt nye biler hos konkurrerende mærker før, men aldrig oplevet en service i den klasse som vi har modtaget hos BMW.
Da vi havde besluttet os for modellen BMW i4, var Michael enormt serviceminded og god til, at guide os igennem de mange tilvalgsmuligheder man har, når man konfigurerer en ny bil.
Han havde flair for, at sætte sig ind i kundens behov, og det var uden tvivl vigtigt for Michael, at vi gik derfra med den RIGTIGE bil.
Michael har gjort, at vi har følt os trygge i hele processen - han både mailede og ringede for at følge op, ligesom han altid vendte hurtigt tilbage med svar på vores spørgsmål.
Vi ringer utvivlsomt til Michael næste gang, vi skal have ny bil!

24. marts 2023

Besvarelse fra Jan Nygaard AS

Tak for den meget flotte anmeldelse! Det gør en god dag endnu bedre at læse om din oplevelse :)

Når man ikke er rigtig glad for sin nye BMW fra Jan Nygaard

Når man ikke er rigtig glad for sin nye BMW, fordi den ikke er helt som man kunne ønske den.
Hvorfor har jeg den følelse? Jeg vil gerne vide hvad jeg får for mine penge, men det er svært at gennemskue prisen på ekstraudstyr, for man kan ikke få en prisliste, men man kan spørge sin personlige sælger om prisen på forskellige konfigurationer. Sælgeren er sød og serviceminded, men når man opdager man at priserne ikke hænger sammen når opgradering til flotte hjul koster det samme som et komplet sæt nye hjul, så kan man selvfølgelig tage de grimme hjul med og bøvle med at sælge dem på den blå avis.
Nogle ekstrafunktioner, som f.eks keyless acces, der er standard på f.eks. Tesla. koster ca. 8000 kr ekstra - og så virker det i øvrigt kun hvis man har en Iphone og ikke hvis man bruger android telefon. Der er flere eksempler hvor man ender med en følelse af at det er besværligt at handle og man ikke helt få det man kunne tænke sig.

9. marts 2023

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Jeg ved du er i kontakt med salgschef Michael Zschau.

God dag :)

Evaluering af køb af BMW i3s hos Jan Nygaard automobiler på Amager

Torsdag den 9. Februar besøgte mine kone og undertegnede Jan Nygaard biler på Amager – vi havde set en spændende BMW i3s på bilbasen. Vi ankom til forretningen omkring 16 og nåede næsten ikke ind i forretningen før vi blev kontaktet. Vi oplyste at vi godt kunne tænke os at prøve bilen og blev bedt om at vente i caféen mens bilen blev gjort klar.

Vi fik med det samme tilbudt kaffe/te eller vand. Da vi havde fået vores kaffe udleveret var bilen klar. Vi kørte en tur rundt på Amager.

Da vi kom retur fik vi mulighed for at tale med sælger Mads. Vi havde hjemmefra forberedt en række spørgsmål omkring bilen, dens udstyr stand mv. og fortalte også Mads at vi havde en anden bil i kikkerten – samme model. Mads svarede meget ærligt på alle vores spørgsmål og var meget professionel omkring den anden bil.

Vi var begge meget enige om, at vi havde fået en super god behandling og havde haft en dejlig oplevelse.

Da vi kom hjem havde Mads fremsendte en god pris på bilen og vi brugte weekenden på at beslutte os for A eller B.

Søndag fremsendte vi et tilbud til Mads omkring køb af bilen. Mandag modtog vi et nyt tilbud fra Mads og vi besluttede os for at købe bilen. Vi bad Mads fremsende udkast til slutseddel som vi modtog tirsdag.

Vi havde til slutseddel bedt om at få følgende skrevet ind på selve slutsedlen:

Bilen leveres med BMW Premium Selection garanti gældende fra leveringsdatoen.
BMW Premium Selection garanti omfatter 24 måneders og 40.000 kilometers garanti - alt efter hvad der opnås først.
Bilen leveres med fabriksgaranti på højspændings batteriet gældende frem til 7/10-2027 eller 160.000 km - alt efter hvad der opnås først.
Ved levering har bilen gennemgået BMW's 360 grader kontrol. Kunden kan på forlangende se dokumentation for kontrollerne.
Medfølgende ladekabler, 1. stk type 2 kabel samt 1 stk. "mormor" lader
Ajourført servicebog medfølger eller dokumenterbar adgang til digital servicebog.
Kørte KM opdateres med det faktiske ifølge bilen - rundet op til nærmeste 100

Onsdag havde vi møde med Mads og vi gennemgik vores bemærkninger. Vores bemærkninger blev stort set tilføjet til slutsedlen. Mads forsikre os om, at bemærkningen ” Ved levering er bilen ny serviceret og elektrisk anlæg er opdateret til nyeste versioner.” var dækket af BMW Premium Selection garanti.

Vi underskrev aftalen og Mads oplyste at der formentlig vil gå ca. 14 dage før bilen havde fået gennemført BMW’s 360 grader kontrol, og vi ville blive kontaktet for aftale om hvornår bilen kunne afhentes.

Vi blev derfor meget da vi overrasket lørdag den 18/2 modtog en mail om, at bilen var klar til afhentning torsdag den 23. kl. 11.00. Vi glædede os dog til at hente bilen.

På dagen var vi hos BMW kl., 10.45 – igen fik vi en meget fin modtagelse og blev igen tilbud vand / kaffe / te samt en fastelavsbolle 😊

Kl. 11.00 blev vi kaldt ud til vores nye bil – den var parkeret i en flot hal hvor Mathias gennemgik bilen var a-z og satte mobiltelefon mv. op således at vi var klar til afgang. Under gennemgangen påpegede vi 2 små lak fejl som Mathias tog billeder af.

Vi spurgte til vores sommerhjul da de ikke lå i bilen som aftalt. Mathias kørte straks til værkstedet for at hente, dem men kom desværre retur uden. Mathias fortalte, at de ville blive leveret hurtigst muligt på vores hjemme adresse.

Til sidst udleverede Mathias ”360 Degree Checklist for BMW Premium Selection Vehicles”

Vi kørte glade hjem i vores nye bil. Vi benyttede selvfølgelig aften på at prøve bilen yderligere.

I weekenden havde vi tid til at kigge det hele igennem og der poppede desværre en række punkter op som vi efterfølgende har rejst over for BMW forhandleren.

Vi har identificeret følgende:

I bilens handskerum fandt vi diverse information omkring den tidligere ejer med navn, adresse og cpr.nummer.

Ved udleveringen fortalte Mathias at bilens havde fået nulstillet 1. profil, men det viste sig at der også var personlige data på de andre profiler – fx navne og telefonnumre på deres kontakter.

BMW har en App ”My BMW” og af den fremgår:

at bilen skal have skiftet bremsevæske i august 2023

at bilen skal have service i august 2023

Set med vores øjne svarer det ikke til hvad vi fik oplyst at Mads, om at bilen ville være fuldt opdateret ved aflevering.

Vi under os over at navigation kort ikke ser ud til at være opdateret til nyeste version – ifølge bilen er aktuelle kort Road Map EUROPE EVO 2020-2

Vi har som kunde været meget glade for oplevelserne omkring købet af bilen, men er blevet meget usikker på hvad der rent faktisk er blevet kontrolleret og udført i forbindelse med gennemførelse af ”360 Degree Checklist for BMW Premium Selection Vehicles” – er det gået for stærkt når en ny kunde kan finde personlige oplysninger på tidligere ejer ?

8. marts 2023

Kære Peter

Tak for din anmeldelse. Jeg ved du er i dialog med de relevante mennesker - jeg beklager meget de mangler du har oplevet i forbindelse med handlen, hvilke gerne skal blive udbedret nu.

Marlene - Jan Nygaard AS

Jeg fik et brev fra told og skat…

Jeg fik et brev fra told og skat angående aktion på min Egr køler skulle udskiftes.
Sendte der efter en mail til Brian Bang Sørensen i Kastrup afdelingen.
Som gav mig en tid til udskift af denne del inden for en uge.
Virkelig god service fra Brian og mekanisk afdeling. Ydermere fik jeg en flot og meget gennemgående video fra teknikeren som have udført aktionen. Virkelig god service bestemt ikke sidste gang jeg besøger Jan Nygaards afdeling i Kastrup de har styr på god kunde service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22. februar 2023

Kære Mads,

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse med os på Trustpilot. Det glæder os at høre, at Brian og vores mekaniske afdeling kunne hjælpe dig med udskiftningen af din Egr køler på en så tilfredsstillende måde. Vi sætter stor pris på dine ord og ser frem til at byde dig velkommen igen i Kastrup.

Jan Nygaard - Hillerød

Bestilte i november 2022 en BMW i4 hos Jan Nygaard i Hillerød. Her blev vi taget godt imod af hele teamet.
En Ford T kunne i sin tid leveres i den farve kunden måtte ønske - så længe det er sort! Tesla har ikke mange valg på hylden, men en BMW i4 kan bestilles nøjagtig til kundes ønske. Her var den empatiske salgselev Jonas Rønnov en fornøjelse at have med at gøre - han kan klart anbefales!
i4 har rigtig lang leveringstid, og mod alle odds har jeg fundet en (lettere) brugt i4 med min yndlings-konfiguration, som jeg har valgt at købe.
Afbestilling af bilen fra Jan Nygaard var blot et telefonopkald - og tak for samarbejdet.
Jan Nygaard: I bør klart ansætte Jonas når hans læretid er udløbet ;-)

20. februar 2023

Kære Poul,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse af Jan Nygaard i Hillerød og din anbefaling af vores salgselev, Jonas. Vi er glade for at høre, at du blev taget godt imod af vores team, og at du oplevede en god service. Vi håber, at du får glæde af din nye i4 😊.

Jan Nygaard Kastrup

Det startede med et kig på jeres hjemmeside, dagen efter ringede i mig op, jeg havde jeres sælger Mads i røret,rigtig fin fyr som inviterede mig ned til et kig og prøvetur i den IX3 jeg havde i tankerne. Han vidste hvad han talte om og tog sig god tid til at vi kunne få den sammensat med ønsker for ekstra udstyr. Han og Jan Nygaard har overholdt alt hvad de lovede første dag jeg var i butikken til min bil nu står i carporten. Præcis som Mads gav mig håndslag på ved handlen - respekt
Selv leveringstiden grundet verdenssituationen blev overholdt, og jeg blev informeret løbende fra Mads. Grundet mangel på chip blev det sidste udstyr eftermonteret et par mdr efter af Brian fra værkstedet der virkelig leverede en god kundeservice, gjorde det så nemt som muligt for mig i en travl hverdag samt satte tid til at sende en videohilsen hvor han forklare hvad der er blevet fortaget. (god idé) der stod en låne bil klar og min bil var nyvasket ved afhentning.

Jeg har købt en del biler men aldrig oplevet ligeså god service som jeg har mødt i jeres butik, det er tydeligt at se at i snakker sammen, samarbejder godt på tværs af afdelingerne, er gode til at generere nye kunder igennem online leads samtidigt med i leverer en første klasse service når man møder op i den fysiske butik.

Tak til Mads og Brian samt resten af teamet i Jan Nygaard Kastrup for et godt forløb.

- Mon ikke den næste bil skal handles samme sted.

15. februar 2023

Kære K E Høier,

Tusind tak for din positive anmeldelse af dit køb af en BMW iX3 hos os. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores sælger Mads og vores værkstedstekniker Brian, og at vi har levet op til dine forventninger med hensyn til både salg og service. Vi sætter stor pris på din ros og ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Venlig hilsen,
Kristoffer,
Jan Nygaard AS

Nok ikke sidste gang jeg tager til Lyngby.

Jeg har i Januar haft købt min første BMW, en 330E Touring (premium selection) hos afdelingen i Lyngby.

Jeg havde forud for købet, indgået aftale om prøvekørsel. Sælger som jeg havde indgået aftalen med var optaget hvor ved jeg endte med at vente længere end jeg havde håbet. Jeg mener der var ekstra ordinært travlt grundet kampagne weekend, og det er der jo ikke meget at gøre ved.

Jeg blev dog, efter nogen tid, sat i kontakt med en anden sælger, Lucas Creutzberg, og herefter blev oplevelsen rigtig god.

Lucas har et stjerne højt service niveau og selvom jeg forsøgte at køre ham træt med spørgsmål blev det hele besvaret med et smil.

Under den efterfølgende købsprocess var her heller ingen mangel på information eller hjælp og Lucas var til at komme i kontakt med stort set uden ventetid og var utrolig hurtigt til at vende retur når der var ting der skulle tjekkes op på.

Selv flere uger efter afsluttet køb har Lucas set sig tid til at kunne give anbefalinger samt at svare på selv de mindste spørgsmål om diverse omkring bilen og gør det stadig.

Lucas formåede at fremskynde afhentning af bilen hvilket jeg er ovenud glad for. Men dagen inden fik jeg at vide af BMW, at der skulle skiftes en mindre ting for at få aircon til at fungere optimalt og at BMW derfor var nødt til at skubbe afhentningen med en dag. Det ventede jeg jo gerne på da det selvfølgelig skal fungere og jeg forstår godt at de ikke vil levere en bil der ikke er efter standart.

Ved afhentning og gennemgang af bilen blev deres produktspecialist og jeg enige om at klargøring måske ikke var den allerbedste. Men Lucas gjorde det klart at dette skulle være i orden og sørgede for at jeg kunne får bilen gjort ny og lækker igen, vel og mærke efter at have kørt i den i et par uger - og lækker, det blev den!

En uges tid inden jeg skulle have klargjort bilen igen, begyndte aircon så at drille lidt, hvilket var til nogen forundring og lidt frustration. Det viste sig dog at delen ved første eftersyn ikke havde vist fejl hvorved den ikke blev skiftet. Men Lucas var hurtigt til at finde tid til at få det klaret samt sørge for lånebil og nu er alt perfekt igen.

Iøvrigt var deres mekaniker som jeg mødte meget tidligt på morgenen utroligt sød og imødekommende.

Alt I alt en rigtig god og meget tryg oplevelse som jeg gerne gentager.

Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Lucas fra Jan Nygaard i Lyngby hvis der skal købes ny bil. Han er nok den første jeg spørger næste gang jeg skal købe ny bil.

7. januar 2023

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse og feedback på din oplevelse hos Jan Nygaard AS. Vi er glade for at høre, at du havde en god og tryg oplevelse med Lucas og vores team i Lyngby. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Fantastisk service

Jeg har haft kontakt med sælger Thobias hos Jan nygaard i Lyngby vedrørende køb af ny bil.

Jeg har igen modtaget en reel pålidelig service, hvor jeg har oplevet at Thobias går meget op i at yde en service som opfylder kundens behov både til bilen, udstyr men især også økonomisk/budget.
Ved dette mener jeg at han ikke kun har øje på bare at sælge en 'hvilken som helst bil' til kunden men en bil der rent faktisk opfylder ens behov.

Generelt oplever jeg en rigtig god service hos Lyngby. Medarbejderne er altid smilende og hjælpsomme.

Lyngby har altid været mit foretrukne sted, grundet ovenstående medarbejdere.

1. januar 2023

Kære Khaled,

Tak for din flotte anmeldelse af Jan Nygaard AS og sælger Tobias. Vi er glade for at høre, at du har modtaget en pålidelig og tilfredsstillende service, som opfylder dine behov både økonomisk og med hensyn til bil og udstyr. Vi vil også gerne takke dig for at vælge Jan Nygaard AS som din foretrukne forhandler af BMW og MINI i Lyngby.

Jan Nygaard AS

Jeg havde min bil på værksted i dag i…

Jeg havde min bil på værksted i dag i Kastrup.
Da jeg hentede den var den fixet.
Den var os nyvasket, og støvsuget 😍
Mega god service.

17. januar 2023

Mange tak for din anmeldelse Mikkel - vi sætter stor pris på den 😊

Jan Nygaard AS

Super god service ved Jan Nygaard i…

Super god service ved Jan Nygaard i Hillerød og især Emil Empacher. Jeg stod søndag med en bil der meldte en akut fejl. Selvom værkstedet havde lukket, så blev min bil hentet inden for 1 time og 2 timer senere stod jeg med en ny bil i hænderne. 24 timer efter var min bil repareret. Jeg kan ikke andet end at give en stor High Five herfra og sige tak for en god service.

8. januar 2023

Besvarelse fra Jan Nygaard AS

Tusind tak for din anmeldelse Nicolai - vi sætter stor pris på den, og er glade for at du er tilfreds med vores service 😊

En meget dårlig købsoplevelse

En meget dårlig købsoplevelse. Dette var mit sidste køb ud af 3 nye bilkøb hos JN

18. september 2022

Besvarelse fra Jan Nygaard AS

Mange tak for din feedback Bo. Vi beklager meget, at du har haft en dårlig købsoplevelse hos os. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan diskutere din købsoplevelse og se på, hvad vi kan gøre for at imødekomme dine behov og forventninger bedre i fremtiden.

Jan Nygaard AS

Telefonen var mere spænende end at hjælpe kunder.

Jan Nygaard Lyngby… Vil starte med at rose receptionisten for at byde mig pænt velkommen og spørge ind til mit behov. Det var så os DET. Jeg bliver sendt hen til deres Premium Selection, da jeg ønsker at se på en brugt bil. Jeg får at vide der er nogle af deres kollegaer som vil tag pænt i mod mig … Træder ind i deres brugtvogns afdeling, hvor ingen og absolut ingen af deres konsulenter træder ud til mig og spørg om hjælp, eller som minimum sender et signal om de er her, hvis jeg skulle bruge hjælp.

Der går 5, 10, 15 men hele 30 min hvor ingen kommer ud til mig. Man kan ikke se igennem vægge nej men når deres kontor er omringet af glas, hvor gennemgangen er begge veje, så kan jeg ikke se nogen undskyldning.

Alt for travlt med telefonerne og alt andet end at sælge en bil.

Én stjerne er det mindste jeg kan give desværre! Ville ellers give mindre. Dog giver jeg receptionisten fem, for at byde mig velkommen.

Virker som om at Jan Nygaard skulle bruge flere penge på at træne deres medarbejder i brugtvogns afdelingen.

Køb din bil et andet sted, hvor de rent faktisk ønsker at hjælpe dig. Dette er ikke min første gang skal jeg sige.

En privat forhandler fik æren af at sælge mig en Bmw 545e og jeg er yderst TILFREDS! Min næste bil skal ihverfald ikke købes hos jer!

13. december 2022

Besøgte lyngby afdelingen for at kigge…

Besøgte lyngby afdelingen for at kigge på en bmw 520d g30 - efter at have stået i showroomet i 20 min uden hjælp eller nogen som henvendte sig til mig, valgte jeg og gå. Ikke første gang de gør det.

Vælger hellere en privat forhandler, der får man i det mindste hjælp.

13. december 2022

Kære Hassan,

Vi beklager meget, at du har haft denne dårlige oplevelse hos vores lyngby afdeling. Det er ikke vores ønske, at vores kunder skal føle sig overset eller ignoreret, og vi vil gerne beklage, at du ikke følte dig velkommen.

Vi vil gerne tilbyde dig muligheden for at tale med vores salgschef, Michael Zschau, om din oplevelse. Han kan kontaktes på e-mail michael.zschau@jan-nygaard.dk eller telefon +45 52131412, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at forbedre din oplevelse og forhåbentlig se dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen,

Bliver - Stadig - ignoreret

Opdatering:
Efter en kort bølge af opmærksomhed er vi nu tilbage til at ingen vender tilbage og min sag bliver syltet - hold jer væk fra Jan Nygaard !!

Jeg er ude af stand til at komme i kontakt med Jan Nygaard - jeg har en verserende reklamation som det ikke virker til at de tager seriøst. De kan (eller vil) ikke løse problemet og det virker som om deres strategi er blot at ignorere både problem og kunde !
Sagen bliver nu fra min side sendt til advokat !

2. december 2022

Hej Peter

Vi er meget opmærksomme på netop din sag, og har igangsat en proces, så du igen bliver en tilfreds kunde.

Værksteds- og reservedels…

Værksteds- og reservedels tilgængelighed.

23. november 2022

Besvarelse fra Jan Nygaard AS

Mange tak fordi du har taget dig tid til at komme med feedback på din oplevelse Hans. Vi ønsker altid at gøre vores bedste for at efterkomme behov og ønsker, så hvis du har lyst må du meget gerne uddybe din anmeldelse via tlf. +45 45886600 eller via vores online kontaktformular der findes her: https://www.jan-nygaard.dk/pages/kontakt-os

Jan Nygaard AS

Køb af BMW i4 hos Jan Nygaard Lyngby.

Køb af BMW i4 hos Jan Nygaard Lyngby.

Meget positivt forløb, hvor jeg oplevede en yderst professionel og serviceminded kommunikation fra virksomheden, herunder i særdeleshed fra salgskonsulent Nderim Halili. Altid hurtig og saglig respons uden at der gik “bilsælger” i den. Meget værdsat som køber.

Bilen blev leveret markant hurtigere end forventet. Et par dage før levering, blev leveringen dog udsat med 14 dage. Jan Nygaard stillede omkostningsfrit en lånebil til rådighed, hvilket de antageligt ikke var forpligtede til. God service!

Jeg ville absolut anvende Jan Nygaard igen.

17. november 2022

Besvarelse fra Jan Nygaard AS

Tusind tak for din anmeldelse Deniz,
Vi sætter stor pris på den og er glade for at du vil anvende os i fremtiden!

Skidt oplevelse med Jan Nygaard - Kastrup

Vi er meget glade for vores nye ix3, men forløbet og den service man fik undervejs i forløbet var under al kritik

Simple besvarelser/mails blev der ikke svaret på og heller ej opkald

Man forventer en anden service, når man trods alt smider 500K+ og giver forhandleren verdens nemmeste ordre

Det eneste som trækker oplevelse op på 2 stjerne, var den aflevering vi fik af bilen og reservedelsmanden (Michel) som yder en god service

Jeg kan kontaktes for uddybelse, da jeg ikke synes andre skal have samme oplevelse

**UPDATE**
Efter samtale med forhandler har jeg revurderet vores anmeldelse, da det viser at de er villige til at rette op og forbedre sig

4. november 2022

Hej Jannik
Tak for din feedback med dine betragtninger.

Du bliver kontaktet telefonisk af vores salgs – leasingchef Henrik Søren Hansen for en yderligere dialog.

Rigtig god dag.

Utrolig dårligt leasing- og lånebils forløb

Jeg har desværre haft et utrolig dårligt leasing- og lånebils forløb hos Jan Nygaard, Lyngby.

Jeg bestilte en bil (120i) i august 2021, til levering i december 2021. I perioden fra august til december hørte jeg ikke fra forhandleren. I start december rækker jeg ud, og det viser sig at bilen ikke kan leveres til aftalt dato - det har de glemt at fortælle mig. Så der står jeg uden bil, da jeg har bortskaffet min tidligere bil i forventningen om den nye.

Jan Nygaard tilbyder mig så en lånebil i mellemtiden. Det må jeg takke ja til, da jeg står med håret i postkassen. Lånebilen har jeg i 2 måneder, og så skal den returneres (eller ombyttes til en anden lånebil).
Jeg ender med at afbestille min 120i, og i stedet bestiller jeg en X1 omkring marts 2022. I maj måned får jeg besked om, at forhandleren har afbestilt bilen, med begrundelsen at der kommer en ny X1 model senere på året, så de stopper produktionen af den model jeg lagt bestilling på. Men jeg kan selvfølgelig få flere lånebiler i mellemtiden....

Jeg har været igennem 2 forliste forsøg på at lease en bil, i alt 6 lånebiler, og et uhyrligt dårligt forløb hvor kommunikationen fra forhandleren har været forfærdeligt ringe. Alt i alt blev det til 14 meget frustrerende måneder, hvor jeg som kunde har følt mig virkelig ligegyldig for Jan Nygaard og forhandleren.

Jeg har i dag leaset en tilsvarende bil fra Bayern AutoGroup, og det gik helt nemt og hurtigt.

11. november 2022

Kære Philip,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at sætte ord på din oplevelse.

Vi er kede af at du har haft denne oplevelse, hvilket naturligvis ikke er noget vi ønsker at efterlade vores kunder med. Vi har prøvet at komme i kontakt med dig, men uden held. Hvis du ønsker en dialog omkring forløbet er du meget velkommen til at kontakte os via tlf. +45 45886600.

Altid fornem service

Tak for god behandling til Emil Empacher fra Hillerød afdelingen, for den altid gode service med leveringen af nuværende BMW 430i Coupe M-sport og ny bestilling af BMW iX3 charge.
Jeg kan varmt anbefale et besøg og en fornøjelse at kører BMW 👍😀

Vil altid komme retur til jer

Mvh. Henrik

18. oktober 2022

Besvarelse fra Jan Nygaard AS

Tusind tak for de rosende ord Henrik - vi sætter stor pris på dem!

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto