Havde en serviceaftale i Hillerød.Blev mødt af en venlig og imødekommende person som fortalte jeg skulle henvende mig forenden af lokalet hvor der sat tre medarbejdere ved en skranke,og en fjerde sto... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jan Nygaard AS er autoriseret BMW og MINI forhandler. Det betyder, at De i vores huse kan opleve alle de nyeste modeller fra BMW og MINI verdenen.
Firskovvej 33, 2800, Kgs. Lyngby, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Stor tak til Michael Carlsen fra Jan Nygaard Hillerød. Professionel tilgang til tingene, lige fra start til slut. Mange spørgsmål herfra, blev besvaret og fuldt op på, både på mail og telefon.
Stor tak for en god handel Michel og tak til Patrick for grundig gennem gang af vores sprit nye iX3.
Tak til Jan Nygaard Hillerød og deres team.
Dorte & Jesper

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Købte en brugt BMW privat i Dragør, som havde fået malet den ene side for nylig. Det viste sig dog at den ikke var malet/rettet 100%. Efter tidlige ejer og jeg havde talt med dem, tilbød de at hente bilen i Jylland og give os en lånebil imens 👍Da bilen var klar igen, blev den afleveret hjemme hos os igen 😊 Stor tak til Jan Nygaard og tak til Tonny og Mads som har stået for det.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Hvis jeg kunne ha´ givet NUL stjerner, så havde jeg gjort det.
Jeg er i besiddelse af en Mini Cooper cabriolet. Den er købt brugt for et år siden. Den skal ha´ det store serviceeftersyn og jeg ringer til afdelingen (Jan Nygaard) i Lyngby, som er tættest på hvor jeg bor. Jeg får at vide, at det vil koste mig omkring 7000 kr. og helt blondine-agtig siger jeg okay. Jeg ved jo ikke bedre. Jeg spørger venligt om vi kan splitte regningen og får at vide - Ingen problemer. Den kan splittes i 3 dele. - Så går der et par dage, tiden er bestilt, så modtager jeg en sms om, at de ikke kan splitte den alligevel, fordi jeg er ny kunde. - Så lad venligst være med at sige ja til en start. Jeg er IKKE en dårlig betaler og er ikke registreret som sådan, nogle som helst steder.
Jeg havde givet alle bilens oplysninger og mine egne.
Jeg søger så efter et andet autoriseret Mini/BMW værksted og finder (Gud ske tak og lov for det) Hyrup og Nielsen i Lynge, som ved første opringning fortæller mig, at det kan gøres for under 5000 kr. (- Taget et vist sted for 2000 kr.)
Da jeg i dag møder op til min serviceaftale hos Hyrup og Nielsen i Lynge, undre det dem, at jeg ikke er blevet informeret om en igangværende serviceaftale som den tidligere ejer af min bil, har haft og som jeg uden problemer kan overtage. Det betyder, at jeg kan få et STORT serviceeftersyn for under 900 kr.
Jeg kan tænke; Hvor var de resterende 6000 kr. forsvundet hen af? - Lige ned i foret.
Lad venligst være med at ta´ r**** på folk. Det kan IKKE betale sig.
Efter at have været i markedet længe efter en lettere brugt EL bil, fandt vi en iX3 hos Jan Nygaard i Lyngby.
Hele forløbet med byttepris på vores gamle Nissan og leveringen af vores nye BMW, gik som smurt.
Kanon service fra alle vi mødte i butikken, vi følte os velkomne fra vi trådte ind af døren.
Kompetent gennemgang af den nye bil af Emil, som efterfølgende også har været hurtig til at svare på vores spørgsmål omkring bilens funktioner.
Vi kan varmt anbefale at besøge Jan Nygaard i Lyngby

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Vi fik en fabriksny X3 leveret her i maj måned 2022 og er superglade for den.
Vi fik en fantastisk ekspedition af Michael Wahl i Lyngby-afdelingen. God vejledning og handling igennem hele forløbet. Bilen blev - som nok de fleste biler p.t. - forsinket lidt, men vi fik en fantastisk god behandling af Jan Nygaard A/S i denne forbindelse.
Vi kan varmt anbefale dette firma og Michael Wahl, hvis man er i markedet for en ny BMW.
/ Jan Lorenzen

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg har oplevet en rigtig fin og kompetent service i forbindelse med handel af ny bil i Hillerødafdelingen. I hele processen var informationen god og opfølgende.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Har skrevet og bedt om et tilbud flere gange - hører intet........

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg modtog i dag min nye BMW I4 med en stor flot sløjfe i et meget stilligt lokale - hold da op.
Det virker bare - detaljer der ikke kræver meget løfter det hele - burde alle gøre - det gør de hos Jan Nygaard i Lyngby. Jeg er bare imponeret...
Lige fra salgsafdeling (her skal nævnes Michael Wahl for en super håndtering og salg) og til udleveringen af bilen - alle har leveret fremragende service.
Tak for den fantastiske behandling, det er super værdsat skal I vide.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Besøgte idag Jan Nygaard Amager for købe en X5 - 45e.
Da jeg kommer ind i salgsafdelingen er der 4-5 ansatte , ingen hilser og byder velkommen. Efter at tjekke bilen ud og efter 10 minutter, har ingen henvendt sig eller spurgt ind til om de kunne byde ind med lidt hjælp. Det er trods alt en bil til + 1 mil.
Så jeg gik igen og blev bekræftet i at andre har oplevet nøjagtig det samme i denne afdeling. Kigger nok på noget andet..,

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg blev kontaktet af service afd, vi fandt frem til en løsning som jeg var rigtige glad og tilfreds med.
Der kommer jeg helt sikkert igen efter den oplevelse jeg fik efterfølgende.

Skraber bunden.
Jeg besøgte butikkerne i Lyngby og på Amager. Begge steder blev jeg mødt af elendig service og hovski-snovski attitude.
På Amager stod den aftalte bil jeg skulle prøve ikke klar - faktisk havde de slet ikke den model i butikken!
Jeg prøvede så en anden model - da sælgeren langt om længe havde fundet en elev, der kunne udfylde en køreseddel. Det er en sælger åbenbart for fin til.
I Lyngby kørte jeg i 3 forskellige biler og talte med en sælger. Jeg forsøgte efterfølgende af få et tilbud fra ham, men han vendte aldrig tilbage.
Ingen fulgte generelt set op på mine besøg, og jeg endte med at købe bil et andet sted, hvor de var mere interesserede i deres kunder.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg må erkende at Jan Nygaard Lyngby afd. er dybt kompetente/professionelle. Jeg blev taget godt imod fra start af Nderim Halili som gav en gennemført rådgivning som resulterede i et salg. Vejledning/rådgivning under- samt efter købet har været positivt og jeg har været yderst tilfreds med forløbet. Tusind tak til Jan Nygaard og særlig tak til Nderim Halili.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Fantastisk kompetente og dygtige medarbejdere og en super god service
Hilsen Mette og Ole

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg modtog i dag min nye BMW med en stor flot sløjfe. Det er måske det nemmeste kunde tilfredshedstrick ever MEN det virker bare og selv de små ting der ikke kræver det store burde alle virksomheder gøre meget mere af - Det gør de hos Jan Nygaard i Lyngby. Jeg er sku imponeret!
Lige fra salgsafdeling til udlevering (ja selv kaffedamen) - Nderim og Carmina - i har leveret verdensklasse service. Tak for det i to, det er super værdsat… det kunne godt blive vane at jeg for good skifter ‘stjernen’ ud med BMW 😊

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Kan ikke anbefales. Absolut ingen respons på mine forsøg på at booke en prøvekørsel.
En anden ting der er virkeligt besynderligt, er at man ikke kan få en pris på sin konfiguration på BMW's website.
Man skal konfigurere sin bil og så sende konfigurationen ind og så får man et tilbud, hvor man stort set ikke kan se detaljer om, hvad de enkelte valg koster.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Meget dårlig oplevelse i Hillerød afdeling i dag! Jeg kom for at kigge på en el-bil (BMW i4) og da jeg kom var de totalt ligeglade. De pegede på bilen, så jeg skulle selv hen til den. Efter jeg kiggede på den i et stykke tid og gav tegn til de ledige sælgere, kom der stadigvæk ikke nogle hen for at give information om bilen. Jeg tænker at de ikke gad at sælge bilen og at kunderne ikke har nogen betydning for dem når man kommer for at købe.
Når man kommer så langt væk bare for at kigge på en bil og kundeservicen er så dårlig, så synes jeg at det er totalt uacceptabel at spilde ens tid på den måde.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg har endnu en gang haft en super oplevelse med Jan Nygaard BMW i Ejby. Fra opkaldet/kontakten til bilen leveres tilbage, spiller det bare. Frederik S. formår altid at give mig følelsen af, at jeg er den eneste der henvender mig, og der ikke er andre biler på værkstedet, selvom det er det omvendte som gør sig gældende og han er en travl mand. Men han lytter og sætter sig ind i udfordringerne og finder de bedste løsninger for at få det løst. Intet er for småt, og det som genere mig på bilen, er det de koncentrere sig om! Jeg er altid tryg ved at aflevere min bil, og jeg henter den altid med stor tilfredshed! Vi ses en anden gang.
Øv en oplevelse. Ja altså ikke hos Jan Nygaard. Men vågner op til indbrud i min bil.
Medarbejderne hos Jan Nygaard får min bil fixet med det samme. Ventetiden er kort og en lækker kaffebar med lidt hals og gane gør ventetiden overkommelig.
Super oplevelse. Ingen arrogante medarbejdere som der ellers står i andre indlæg. Jeg har ihvertfald ikke mødt dem. Føler min vældig godt behandlet.
Mange tak alle sammen og god weekend
Havde et mindre problem med min forlygte. Satte min egen OBD udlæser på, og udlæste problemet. Fortalte Jan Nygaard om hvad jeg havde gjort og fortalte at nettet var fuld af beviser på hvad problemet var (et simpelt modul til under 1000 kroner). Sørme om ikke Jan Nygaard gentager min diagnose (overraskende ikke?), og præsenterer mig for et tilbud om at skifte hele forlygten til 12.500,- (andet kunne de ikke stå inde for...). Jeg skriver og forklarer min utilfredhed, og får et temmelig arrogant svar tilbage (indeholdende bla "vi kan baserer vores arbejde på informationer fra nettet til noget (...)) (Nej, men måske i kunne lade den information indgå i jeres arbejde, ikke sandt!). Jeg svarer så på det, og hører aldrig mere, og det til trods for endnu et skriv til dem.
Køber omtalte modul på neetet, og sætter det i, og kører bilen til en anden autoriseret BMW forhandler som så programmerer det nye modul. Det hele for omkring 1000,- kr, og nu spiller det.
Ikke alene er det diletantisk arbejde (selvom mekanikeren egentlig var flink nok (Det er nok de skjorteklædte den er mere gal med)), der svares også arrogant og hovent, og slutteligt svarer man ikke engang.
Jeg sætter ikke min ben der igen, og jeg lægger ikke en krone der igen. Desuden er budskabet fortalt til familie og venner med BMW og Mini (og der er en del). Deres tab bliver nok større end mit.
Blev indkaldt til eftersyn af batterikabel.
Ved modtagelse af bilen virkede alt i orden.
Da jeg så i dag skulle i bagagerum måtte jeg konstaterer at 2 campingstole var oversmurt med kontakt fedt. Mine plastikkasser med papirer værktøj og reservedele var smadret og alt var fedtet ind. I dækbrønden lå skrald og udskiftede reservedel, samt en tube Tom kontakt fedt og det værktøj de havde brugt
Simpelthen for dårligt.Fordi jeg ikke ønskede bilen vasket er det ikke ensbetydende med at jeg ville have den fedtet til.