Havde en serviceaftale i Hillerød.Blev mødt af en venlig og imødekommende person som fortalte jeg skulle henvende mig forenden af lokalet hvor der sat tre medarbejdere ved en skranke,og en fjerde sto... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jan Nygaard AS er autoriseret BMW og MINI forhandler. Det betyder, at De i vores huse kan opleve alle de nyeste modeller fra BMW og MINI verdenen.
Firskovvej 33, 2800, Kgs. Lyngby, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har fået monteret anhænger-træk og ordnet regn-sensor i Glostrup.
Dyrt men resultatet var derefter, både kundeservice, det udførte arbejde og afleveringen incl. betalingen.
Vil især fremhæve hvor positivt det var at få 2 gode videor fra mekanikeren / teknikeren der havde udført arbejdet perfekt, tak for dem.
Hvis jeg får lov af min bankrådgiver, kommer jeg igen.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
BMW iX2 xDrive30 - Kastrup: Professionel og behagelig Salgs Trainee!
En behagelig ydmyg modtagelse med en fantastisk og serviceminded fremvisning. Detaljeret information og oplysninger om bilen, med konkrete og simple svar på spørgsmål gjorde også oplevelsen af at sælger og kunde er i øjenhøjde, der også inkluderede opfølgning på spørgsmål og mails.
Jeg er super glad for den fantastiske service og Adams nærvær, som sælger, har givet i hele forløbet.
Ydermere fik jeg også en behagelig og professionel levering, samt introduktion til bilen der ankom omkring 6 uger før forventet (Husker desværre ikke navnet)
Kæmpe stor tak til Adam og til hans kollega!

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Bookede en tid til service på nettet og fik bekræftelse. Da jeg dukkede op havde de alligevel ingen tid. 2 spildte timer i morgentrafikken. Endnu engang en dårlig oplevelse hos Jan Nygaard

Hej,
Jeg ønsker at dele mine erfaringer med to forskellige afdelinger af Jan Nygaard: Ishøj og Ejby, baseret på nylige besøg i forbindelse med tekniske problemer på min BMW 330e, specifikt relateret til Apple CarPlay og en softwareopdatering.
Mit første besøg fandt sted i Ishøj-afdelingen, da denne er nærmest min bopæl. Ved ankomsten forklarede jeg en medarbejder ved indgangen om de tekniske problemer, jeg oplevede. Medarbejderen mente, at problemerne skyldtes manglende køb af en specifik service i BMW-appen. Jeg påpegede, at den pågældende service forlængst var udløbet, og at Apple CarPlay havde fungeret upåklageligt indtil nu. Desværre oplevede jeg, at mine bekymringer ikke blev taget alvorligt. Medarbejderen nægtede at afsætte blot få minutter til en umiddelbar undersøgelse af problemet og insisterede i stedet på, at bilen skulle til service og tilsluttes en computer, hvilket ville medføre en udgift på 1500 kr.
Det er efter min mening ikke acceptabelt, at man som kunde mødes med en sådan mangel på imødekommenhed, når man søger hjælp til et problem, der potentielt kunne afhjælpes uden et værkstedsbesøg. Denne oplevelse efterlader mig med en følelse af mangelfuld kundeservice og en beslutning om ikke at vende tilbage til Ishøj-afdelingen. Professionel service bør inkludere respektfuld og imødekommende behandling af kunderne.
I modsætning hertil havde jeg en særdeles positiv oplevelse i Ejby-afdelingen. Her blev jeg mødt af Victor Weichel, som leverede en eksemplarisk service. Jeg præsenterede ham for de samme tekniske problemer, og han tog sig straks tid til at sætte sig i bilen med mig og foretage en indledende undersøgelse ved at nulstille bilen og ændre visse indstillinger. Hans vilje til at gøre en indsats for at løse problemet på stedet var yderst værdsat og gav mig en følelse af at blive taget alvorligt som kunde.
Det blev efterfølgende konstateret, at bilen kræver en opdatering, og jeg ser frem til at se, om dette løser problemerne.
På baggrund af denne oplevelse har jeg besluttet, at Ejby-afdelingen fremadrettet vil være mit foretrukne serviceværksted, selvom det kræver en længere køretur. Victor Weichels professionelle tilgang og engagement i kundeservice gør en markant forskel.
Jeg giver mine fem stjerner til Victor og personalet i Ejby-afdelingen for deres fremragende service.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Enestående service og fantastisk køreoplevelse
Vi har haft fornøjelsen af at købe en BMW i4 35 hos afdelingen i København (Amager), og vi kan uden tøven give både bilen og servicen topkarakterer. Sælgeren, Adam El Aoula Herforth, leverede en exceptionel service fra start til slut.
Adam var altid tilgængelig og svarede hurtigt på enhver forespørgsel, hvilket gjorde hele købsprocessen smidig og behagelig.
Adam gik også den ekstra mil for at sikre, at afleveringen af vores forrige Mini gik uden problemer, hvilket gjorde en stor forskel for os.
Og hvad angår selve bilen – BMW i4 35 er fantastisk og velkørende. Det er en ren fornøjelse at køre i den, og vi er glade for hver eneste tur.
En stor tak til Adam og teamet for en fremragende købsoplevelse!

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Vi kan kun fraråde at man leaser sin bil igennem Jan Nygaard, da vi har haft en meget skuffende oplevelse med dem.
Vi var egenligt glade for den MINI SE, som vi havde leaset, men var nødsaget til at opsige leasingkontrakten tilbage i januar 2024. Vi fik herefter afleveret bilen efter aftale og bliver 4 måneder senere stadig trukket for leasing af bilen. Vi har ringet og sendt utallige emails til Jan Nygaards kundeservice og efterspurgt om de kan få os afmeldt i systemet og sørge for at vi ikke bliver trukket for yderligere leasing perioder efter bilen er afleveret.
Den dag idag skylder de os stadig penge for en månedligt leasingydelse, som de efter aflevering fortsat har trukket, de skylder os penge for underkørte kilometer + vi modtagere fortsat rykkere for manglende betaling af en bil, som vi ikke har haft i 3 måneder og som vi kan se i MINI app’en bliver flittigt brugt af en ny kunde.
Det er en meget uprofessionel og ukorrekt måde at de køre deres forretning på og vi afventer fortsat spændt på hvornår der er en i BMW, der vil tage aktion og hjælpe os med at få afsluttet sagen.

Forfærdelig oplevelse.
De fik en bil en med smeltet manifold. Garantien dækkede skaden. Vi fik så en bil tilbage med en ny skade, som de ikke vil dække. Altså er bilen skadet i deres varetægt og nu vil de have betaling for dette og for låne bil.
Bliv for Guds skyld langt væk.
Selv deres andre BMW værksteder er rystede...
Vedr. Faktura - Ejby. 250008591.
Generelt har det været superfint service.
Her i februar/marts 2024 fandt vi en alvorlig fejl, som burde været opdaget på værkstedet ved vores service tilbage i oktober 2023.
Efter forholdsvis lang dialog nåede BMW frem til at vi ikke skulle betale for fejlen, og BMW har i denne forbindelse ydet en ekstra ordinær god service.
De afhentet bl.a. vores bil på hjemmeadressen, og vi har desuden også fået kontrol om 6 måneder uden beregning.
Vi kan derfor kun varmt anbefale dem, dog vil vi måske nok lige holde lidt øje med om de afholder de service på bilen som aftalt.
Alle har været meget venlige og flinke.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jan Nygaard gruppen håndterer ikke skadereparationer, hvis man er kunde hos Gjensidige Forsikring?.
Jeg har for nyligt booket/aftalt tid til udskiftning af min forrude hos Jan Nygaards afdeling i Ejby. Er dog netop blevet ringet op og blevet meddelt, at de ikke længere reparerer biler forsikret gennem Gjensidige Forsikring. Efter at have kontaktet Gjensidige Forsikring, som ikke var informeret samt uforstående for, at deres aftale var opsagt af Jan Nygaard, har jeg så fundet et andet BMW værksted, som gerne vil skifte min forrude i samarbejde med Gjensidige. Det er mig uforstående, at man først laver en aftale med en kunde og efterfølgende aflyser den, fordi man ikke kan håndtere et samarbejde med et af Danmarks største forsikringsselskaber. Mon Jan Nygaard nu forventer, at man får lavet service hos dem og så springer et andet sted hen, hvis man har behov for en forsikringsreparation. Jeg kunne forestille mig, at man som kunde bare finder et andet værksted, der kan håndtere både service og skader.
Jeg må desuden på det kraftigste fraråde folk at benytte Jan Nygaard til reparationer af deres BMW’er i deres Ishøj afdeling. Min erfaring er, at de ødelægger mere end de laver. Jeg har endnu ikke oplevet at få noget repareret uden problemer i første hug. Værkstedet har altid lavet deres følgeskader (typisk ridser) for egen regning, men som kunde skal man jo springe med det. Komplicerede opgaver som manglende varme i en bagrude giver de helt op på og sender til deres afdeling i Ejby (som har meget kompetente mekanikere). Deres undskyldning i Ishøj har altid været i retning af, at de har for få ressourcer med for dårlig kompetence. Dette er ikke betryggende at få at vide som kunde, men derimod stof til eftertanke.
Min anbefaling er – find et andet værksted til service af din BMW, for selv om Jan Nygaard er den største BMW forhandler i Stor København (og byder på kaffe og croissanter), så er der mange andre steder, hvor man kan føle sige mere tryg ved at aflevere sin bil.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg har været nr. 1 i telefonkøen til værkstedet i Ejby i samlet en god times tid uden at komme igennem. Det var ikke muligt at komme i kontakt med dem!! Men så pludselig dagen efter lykkedes det at komme igennem til en meget flink medarbejder, det var dejligt.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Magen til super service skal man lede længe efter.
Skade på bil i forbindelse med ulykke - bil bliver transportet til Jan Nygaard Glostrup der ikke har tid men Michael lover at se på bilen og ringer tilbage en time efter - Glostrup har ikke tid men han har ringet rundt og det har Kastrup - Michael sørger for at bilen bliver transporteret til Kastrup dagen efter .
Der går 14 dage - så lander en sms om at bilen er klar + en video med fortælling om hvad der er lavet.
Henter bilen dagen efter klargjort og vasket og dufter af ny bil + alle skader lavet - alt med forsikringen er klaret af Jan Nygaard A/S .
Super service - tak!

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Hvis i ønsker at købe BMW så SKAL i handle med Mads hos Jan Nygaard København/Kastrup han er bare en guttermand

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg købte en BMW serie 1 hos Jan Nygaard Lyngby i 2019, bilen har kørt fint indtil nu, men servicen på værkstedet efterlader meget at ønske.
Efter en snak med en medarbejder fra Jan Nygaard besluttede jeg mig for at forlænge mit service abonnement i start 2023, da sælgeren anerkendte at de har været underbemandede på værkstedet, men at det havde de fået rettet op på nu.
Kort efter aftalen er forlænget, så skal min bil til service, og straks er den gal igen. Da jeg henter bilen i Ejby, er det aftalte arbejde ikke udført, på trods af at jeg ankommer så sent som muligt, for at sikre mig at bilen er klar. Som et plaster på såret, får jeg tilbudt en udvidet rengøring, næste gang bilen skal til service - altså dvs. om et års tid, hvilket næsten er fjollet at tilbyde.
Seneste oplevelse med Jan Nygaards ringe service niveau er da motorlampen på instrumentbrættet i min BMW lyser gult.
Jeg ringer for at booke en tid ASAP, men får at vide at første mulige tid er tre uger senere. Jeg protesterer, og beder om at få bilen tjekket før, så jeg ikke risikerer at gøre en potentiel alvorlig fejl værre ved at køre videre i bilen i yderligere tre uger. Jeg får at vide, at jeg kan aflevere bilen ved deres drop-off service, men så skal jeg forvente at undvære bilen i 1-2 uger.
Medarbejderen beklager og siger, at de er underbemandede. Det har de så været siden jeg købte min BMW i 2019, og det gør mig bekymret for kvaliteten af det udførte arbejde. Man forventer simpelthen bedre service, når man køber et kvalitetsmærke som BMW. Jeg har sendt en mail til lederen af værkstedet, men jeg har ikke hørt noget tilbage.
Jeg ender med at ringe til Autohuset Vestergaard for at få en second opinion. De booker mig ind til en fejlsøgning 5 dage senere, som udføres effektivt og professionelt, og fremadrettet vil jeg anbefale andre at benytte dem fremfor Jan Nygaard, med mindre der sker signifikante forbedringer på deres værksted i Ejby.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Mads Kirkegaard er en stjerne.
Normalt, så rangerer bilforhandlere i nogenlunde samme lag som ejendomsmæglere og tyveknægte på et reliabilitetsbarometer…… siger man… Fordi især Mads, men også hans øvrige kollegaer har gjort den påstand til skamme… og så i den grad.
Vi kommer som kunder hos Audi hvor vi igennem 4 år oplevede dårlig service, og hvor troværdigheden hos dem blev bombarderet tilbage til stenalderen. Det vi oplevede med serviceaftaler lå som to-tre steps EFTER horribelt, så ringe var det. Vi har længe gået og ville sælge, men markedet er lunefuldt og vi vidste ikke hvad vi kunne eller ville, så vi besøgte BMW som ligger 800 meter fra vores bopæl - og her møder vi Mads, og vi blev mødt af åbenhed, forståelse, ærlighed og en god dialog, kort sagt, vi blev mødt helt i øjenhøjde. Det hele endte med at BMW valgte at købe vores Audi for at vi så kunne købe en ny BMW. Selv nu, 4 uger efter at vi har hentet bilen, så har Mads fulgt op, bare lige for at høre om alt er som det skal være. Det er regulær verdensklasse og Mads fortjener en masse kredit for sin gode håndtering af min kone og jeg som kunder, og formentlig alle de andre kunder der også er forbi ham. Så hvis du overvejer at købe ny bil, så besøg Mads hos BMW Jan Nygaard på Englandsvej i Kastrup…

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Service i særklasse. Jeg har nu fået leveret tre biler fra Jan Nygaard. Hver gang bliver alle aftaler overholdt og forud for købene er sælger grundig og god til at fortælle om diverse detaljer. Levering sker altid efter aftale og jeg har følt mig utrolig godt behandlet og værdsat som kunde. Det er ikke en selvfølge med god service i dag, og derfor er det fantastisk når det opleves på det niveau.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jan Nygaard Ejby - Formidabel service, altid blevet taget godt imod, alle kunder behandles ligeligt uanset hvilken model du kommer i.
Er specielt glad for deres drop in service, hvor man kører bilen til rep, service eller hvad man skal. Aflever din bil nemt og bekvemt og kør derfra i en lækker lånebil hvis det kræves.
Kan klart anbefales når det kommer til autoriserede BMW værksteder/afdelinger.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Vi har nu købt 2 biler igennem Michael Wahl i Lyngby og kan kun give vores varmeste anbefaling.
Vi købte en BMW i september 2023 og har lige købt en Mini Cooper SE som anden bil.
Alle vores ønsker er blevet opfyldt på trods af vi selv ændrede ønske om levering af vores Mini undervejs, så fandt Michael en løsning.
Vi har oplevet imødekommenhed, hurtig respons og en generel utrolig høj service fra Michael Wahl.

Irfan
Sælger nede i Jan Nygaard Lyngby
Min oplevelse med Irfan var fuldstændig skuffende. Han var arrogant og ligeglad med mine behov som kunde, og det virkede som om, at han ikke havde nogen interesse i at sælge en bil. Han var uprofessionel og virkede uvidende om de biler, han skulle sælge. Jeg følte mig spildt og frustreret over at have spildt min tid.
Jeg vil advare alle mod at bruge hans tjenester, da han tydeligvis mangler både kompetence og kundeservicefærdigheder.
Tror lige Jan Nygaard skal genoverveje hvilken useriøs medarbejder de ansætter..

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Værste værste værste oplevele!!! Kastrup er et så uprofessionelt værksted. Min bil var på værkstedet derhenne i 2 fulde måneder uden de kom frem til noget som helst!!! Min bils motor var gået og deres første ting de prøvede for st fikse det her problem var at ringe os op og sige de ikk kunne starte den så de ville prøve at skifte batteri. Total uprofessionelt værksted på alle punkter som ikk ønsker at overholde kundeaftaler eller tænke på kundens behov. Fraråder alle til at sende deres bil over til bmw kastrup, så i ikke ender med at spilde jeres tid på et ligeså useriøst værksted som jeg gjorde. Ja det endte med jeg rykkede min bil fra dem efter lige over 2 måneder og så på blåt 2 dage havde de konkluderet hvad det var!!!!
Skulle prøve en mini electric og kører derfor 1 time (hver vej) for at være der. Når vi kommer frem har de solgt bilen, vi havde booet prøvetur på og har ikke noget tilsvarende. Spild af liv, de skulle bonnes for en timeløn