Havde en serviceaftale i Hillerød.Blev mødt af en venlig og imødekommende person som fortalte jeg skulle henvende mig forenden af lokalet hvor der sat tre medarbejdere ved en skranke,og en fjerde sto... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jan Nygaard AS er autoriseret BMW og MINI forhandler. Det betyder, at De i vores huse kan opleve alle de nyeste modeller fra BMW og MINI verdenen.
Firskovvej 33, 2800, Kgs. Lyngby, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Besøgte Jan Nygaard da min BMW meldte fejl ved drive-line. Efter aflevering havde jeg 2 dage forsøgt at komme igennem til værkstedet som ikke svarede. Deres analyse var at jeg skulle have en helt ny gearkasse til 85000kr. Jeg har besøgt en anden mekaniker som konstaterede at gearkasse olien samt et filter skulle skiftes for 800kr.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg købte en BMW i4 for små 14 dage siden og hold nu op hvor var det god service fra start til slut.
Lucas Dupont og Thor var eminemt dygtige til alt fra bilens egenskaber til selve salgsprocessen - det har været en fornøjelse og det er ikke sidste gang jeg køber bil hos Jan Nygaard i Hillerød.
Klap de to unge gutter på skuldrene - de fortjener alt den ros de kan få! :)

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Er Jan Nygaard koncernen fritaget for at tage imod kontant ved værkstedsbesøg? Nu har jeg læst jeres handelsbetingelser og jeg finder intet vedrørende dette. Jeg gider ikke gøre mere ud af det, men har fundet en anden til at servicere min bmw, og desuden så bør I ved hver kunde spørge om man ønsker at i køre ens bil igennem en vaskehal. Jeg har i to år vasket den i hånden, men det er jo en del af jeres “service” at vaske den i jeres hal. Det ser jeg som en skade og ikke en service. Tak for denne gang, handler ikke noget hos jer igen 👍

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Ventede over 50 minutter på at værkstedet svarede telefonen, for så at blive tilbudt en tid halvanden måned frem i tiden.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Lækre biler, men salgspersonalet var ikke imødekommende i forhold til finanserings løsninger. Lidt en skam da jeg gerne ville have haft en af de større modeller..

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg har udelukkende positive erfaringer med Jan Nygaard. Det gælder både dialogen med sælgeren, overdragelsen af bilen, en efterfølgende opfølgning med gennemgang af bilens funktioner og et værkstedsbesøg for at få rettet en ubetydelig fejl.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jan Nygaard - i skal tage jer sammen og få styr på jeres kunderejse.
Det er umulige at komme i kontakt med jer. Jeres “telefonservice” er piv dårlig, man skal igennem et hav af spørgsmål med tast 1 og 2 for så at få besked om at i har travlt.
Så gjorde jeg mig den ulejlighed at fejlmelde via BMW appen - men efter flere opringninger hvor jeg endelig kom igennem spurgte jeg hvorfor I ikke havde reageret på mit app besked - her sagde manden, nå kan den kan jeg da godt se her - I havde ikke reageret i 1 måned.
Jeg har måtte lukke en fejlbesked omkring en vandventil i 6 måneder hver gang jeg startede bilen, for i kan ikke fjerne beskeden før den er skiftet - efter i havde skiftet ventilen skulle jeg stadig lukke fejlbesked, og efter 2 måneder og utallige timer i telefonen i forsøget på at komme igennem til jer, lykkedes det så at få beskeden væk.
Nu er der så en ny fejl og jeg bliver SÅ træt - det betyder timer i vente position for at komme i gennem til værkstedet - suk.
Nu har jeg så fejlmeldt via appen - så ser vi om i denne gang ser min besked.
Jeg har kørt i mange biler i min tid - I har med længder den ringeste telefon service.
Så er det jo godt I sælger billige biler - så er forventningerne jo ikke så høje.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
En suveræn serviceoplevelse hvor jeg havde min BMW i7 på værksted i Hillerød for første gang. Der var simpelthen så god service fra start til slut, så jeg var noget overrasket - det ser man normalt ikke på værksteder/bilforhandlere.
Efterfølgende fik jeg også sendt en video af, hvor de viser i bilen, hvad jeg havde fået at lavet, og at det rent faktisk virker igen. Wow.
Det tog lidt længere tid end forventet (det blev jeg naturligvis informeret om), men med lækre lokaler, barista-kaffen, lækre møbler og meget imødekommende personale, så var det en detalje. Min bil var også støvsuget :-)
Tusind tak for en suveræn oplevelse! Jeg kommer igen.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Vi kom for at købe en BMW i4 M50 i San Remo grøn med cognacfarvede lædersæder – præcis den model og farvekombination, vi ønskede. De havde den ikke på lager, men i stedet for at tage vores ønske seriøst, forsøgte sælger at overbevise os om, at vi “ikke behøvede en M50”. Vi bad ham finde én – det ville han ikke, og sagde, det ikke kunne lade sig gøre. Man ville åbenbart ikke tjene en halv million
Han vurderede vores brugte Audi til 75.000 kr., men vi fik 150.000 kr. hos en anden forhandler, som i øvrigt skaffede præcis den M50 vi ønskede – og leverede den til os.
I går ville vi så bestille tid til værksted, da bilen er tilbagekaldt pga. ventiler. Men det kunne ikke lade sig gøre før mandag – selvom der stod masser af personale uden travlhed.
Aldrig mere Jan Nygaard. Betjeningen er arrogant, uengageret og fuldstændig ligeglad med kundens ønsker. Heldigvis fandt vi en professionel forhandler et andet sted, som både lyttede og leverede.

Fantastisk oplevelse hos Jan Nygaard Hillerød
Jeg har lige hentet min nye bil hos Jan Nygaard i Hillerød, og jeg er virkelig imponeret over serviceniveauet!
Thor stod for salget og selve kontraktoprettelsen, og han har været super professionel, tilgængelig og imødekommende hele vejen igennem. Man føler sig tryg og godt behandlet! det hele kørte bare som det skulle.
Lucas stod for overdragelsen af bilen, og det blev gjort på samme høje niveau. Han tog sig tid til at gennemgå bilen grundigt med mig og sikre, at alt var som det skulle være.
Alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige.
Kæmpe ros og tak til både Thor og Lucas for at gøre det hele nemt, trygt og behageligt. Topklasse

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Det ringeste og mest arrogante adfærd jeg nogensinde har mødt.
To biler har vi købt og begge med problemer, og det kan ske med alle biler, men Jan Nygaard kan på ingen måde løse det. Ringe service og arrogant adfærd, og så forventer de man skal stå som taknemmelig efter at have modtaget en mindre end middelmådig service. Til gengæld tager de heller ikke ansvar for tingene går skævt, så man må give at det er gennemført udueligt og ringe.
De vil gerne fremstå som premium, og det eneste man kan konkludere er, at det er premium elendigt.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
De fem stjerner går direkte til Irfan i Lyngby.
Ekstrem god, behagelig og rar betjening og fantastisk kundeservice.
Det er virkelig rart, at man kan få hjælp, når der er problemer med bilen og Irfan får tingene til at ske. Han følger op og følger med. 1000-tak for det.
Jan Nygaards værksted i Glostrup vil jeg undlade at anmelde. Det tror jeg Jan Nygaard vil være glad for.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Få minutter efter jeg havde overtaget min BMW iX3 (som ikke er købt hos BMW Jan Nygaard ), opdagede jeg desværre et stenslag i forruden. Det var en frustrerende start – men fra det øjeblik jeg kontaktede Jan Nygaard (Kastrup), blev jeg mødt af tryghed, ægte interesse og høj professionalisme.
Jeg er en kunde, der går meget op i detaljer og kvalitet, og det betyder meget for mig, at ting bliver lavet ordentligt og med respekt for bilens oprindelige stand. Jeg var derfor meget frem og tilbage omkring, om det kunne svare sig at vælge BMW til opgaven – men det var alle pengene værd.
Mads og Tobias har været utroligt imødekommende hele vejen. Jeg har fået kyndig og ærlig vejledning, og de har taget sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål – og dem var der mange af. Det har givet mig ro og tillid gennem hele processen.
Ruden, der blev monteret, er 1:1 identisk med den oprindelige, og det betyder alverden for mig som kunde.
Jeg har følt mig taget seriøst hele vejen – og det er ikke en selvfølge.
Jeg har udover det, tilkøbt mig en forlænget fabriksgaranti - her blev jeg også professionelt vejledt👍🏼
Stor tak herfra – og 5 stjerner uden tøven.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg vil gerne dele lidt feedback med jer, om min Mini Cooper, som jeg købte for 8 år siden.
Jeg er stadig super glad for bilen! Den nærmer sig snart 300.000 km, og den har været med mig på mange ture, også til udlandet. En af mine oplevelser var, da jeg fik lavet et tjek i Italien hos Mini Cooper – det var en rigtig god oplevelse!
Jeg vil altid vælge at få ordnet min bil i Kastrup, fordi jeg ved, at jeg får den bedste service.
Tusind tak til Claus Christensen & co for alt det gode arbejde i gør! Meget Glad!
De bedste hilsner,
Katja & Martin Rønn Olsen

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Som altid en kæmpe fornøjelse at være forbi BMW Glostrup - tingene går super glat, personalet er altid smilende, imødekommende og serviceminded på et høj niveau!

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Jeg har egentlig været super glad for
#1 min BMW
#2 Serviceniveau mv. fra Jan Nygaards side.
MEN
Jeg ser i denne måned at min leasingydelse uden nogen yderligere forklaring er sat op med 1.000 kr/md???
Sorry, men jeg kan ikke have et samarbejde med folk, der ikke har orden i deres troværdighed. Og dén der er der ingen andre leasingselskaber, der har budt mig før.
Om en håndfuld måneder, når aftalen udløber, bliver det IKKE Jan Nygaard, der står for min næste leasingaftale.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Igen en god oplevelse, blev mødt af høflige og et service minded personale igennem hele processen ifb. med en drivline check.
Kan varmt anbefale, Jan Nygaard i Kastrup

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Peter Nørholm har været utrolig hjælpsom og imødekommende i forbindelse med leasing af bil. Han har virkelig gået den ekstra mil for at nå målet.
Jeg kan varmt anbefale at snakke med Peter, når du skal finde din næste bil hos Jan Nygaard.

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Hold jer væk og find et andet sted at købe/ få serviceret din bil.
Har netop købt en brugt i4 m40 med små 40.000 km på klokken . Bilen har ædt alle dæk , de 2 baghjul revnet med stål som stikker ud.Årsagen er at ALLE hjulene stod forkert ( ved 4 hjuls udmåling) . Ringede for at få værkstedet til at lave en sporing, men fik at vide at det kunne ikke lade sig gøre før April måned. Jeg gjorde opmærksom på at jeg ikke var interesseret i at ødelægge mine nyindkøbte dæk ved at køre med forkert sporing og fik at vide at det kunne desværre ikke lade sig gøre før. Jeg kontaktede derfor BMW i Næstved som klarede sagen 2 dage senere. BMW i Næstved er rystede over hvor galt hjulene stod, og opfordrede mig til at køre ind til Amager og forelægge dem sagen med den helt forkerte sporing. Jeg fik en lidt flabet forklaring at det var fordi at bilen helt sikkert var blevet brugt forkert og helt sikkert havde kørt i store huller og vejbump. Jeg forstår ikke helt hvad han mente, idet bilen har været kørt meget pænt både at bilens tidligere ejer ( ven og nabo ) samt af mig selv. I øvrigt var bilen til service for 13.000 km siden uden anmærkninger??? , jeg er blot forvirret og rystet over at vi i 2025 har personer ansatte i front som ikke har begreb om god service. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at blive betjent der i fremtiden. Jeg har aldrig oplevet noget lignende før!!!
Ole Fabricius

Besvarelse fra Jan Nygaard AS
Skulle have lavet noget service på bilen. De skulle have 2700. Anden autoriseret BMW værksted 1100. Uautoriseret 550. Til grin for noget som tager 30 min og koster 100 kr i materialer.