Jan Nygaard AS Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 59 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede problemer med service og personale, herunder uhjælpsomhed, uprofessionalisme og manglende opfølgning på aftalte reparationer. Flere anmeldere fandt priserne urimelige for reparationer eller reservedele, og der var bekymringer vedrørende produktkvaliteten, såsom fejl på bilens komponenter og skader opstået under værkstedsbesøg. However, some customers also noted positive oplevelser med personalet, som blev beskrevet som venligt, imødekommende og professionelt. Nogle anmeldere var tilfredse med den gode service, herunder rene lånebiler, hurtige reparationer og effektiv kommunikation. Enkelte kunder fremhævede også tilfredshed med nye biler og specifikke funktioner.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service, hvor nogle kunder roser fantastisk service og... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med deres nye bil og det... Se mere

Staff

Kunder havde tvetydige oplevelser med personalet, hvor mange roser medarbejdere for deres professionelle,... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvalitet, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver negative aspekter af priser, idet mange oplever, at priserne er for høje og urimelige.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Efter lidt indkøringsproblemer løste alt sig i sidste ende. Ikke mindst takket være Sylvester, som sørgede for, at jeg fik en lånebil. Og da jeg fik min bil tilbage, var den tip top, og ikke mindst re... Se mere

I perioden fra vinteren foråret 2023 til forsommeren 2025, 8 gange været forbi afd. på Amager, for at få udbedret dug og decideret vandoptagelse i mine forlygter. Problemet blev kun afhjulpet sporadis... Se mere

Vildledende salgstrick! Hvis i overvejer at kigge på bil hos BMW i Birkerød, så vær opmærksom på proceduren ved køb. Ved alle andre forhandlere foretages der en kreditgodkendelse før man underskriver... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Jan Nygaard AS er autoriseret BMW og MINI forhandler. Det betyder, at De i vores huse kan opleve alle de nyeste modeller fra BMW og MINI verdenen.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,5

Umuligt at komme igennem til værkstedet telefonisk

Synes det har været et problem i årevis - men bliver ikke hånderet. Næsten umuligt at komme igennem telefonisk til værkstedet i Glostrup - funktionen at man bliver ringet op fungerer slet ikke. Rigtig dårlig virksomhedsledelse at man bliver ved med at nedprioritere det...

17. marts 2026

Jeg er ærlig talt dybt skuffet over den…

Jeg er ærlig talt dybt skuffet over den behandling, jeg har fået hos Jan Nygaards BMW finansafdeling.
Som kunde hos Jan Nygaard gennem mange år havde jeg en forventning om en vis grad af service og professionalisme. Desværre har min oplevelse været det stik modsatte. Jeg har haft en klage, som jeg flere gange har forsøgt at få svar på, men de vender ganske enkelt ikke tilbage som aftalt. Der bliver lovet opkald, som aldrig kommer.
Endnu mere bekymrende er min oplevelse med en af medarbejderne i finansafdelingen, som fremstod meget inkompetent og uprofessionel i telefonen. Under en samtale endte han simpelthen med at smække røret på, mens jeg forsøgte at forklare mit problem. Den slags opførsel er helt uacceptabel – især når man taler med en loyal kunde.
Det er dybt skuffende at opleve så manglende service og respekt fra en virksomhed, man har haft tillid til i mange år. Den behandling hører simpelthen ikke hjemme hos en forhandler af den størrelse og med det brand, de repræsenterer.

9. marts 2026

Kære Jasmina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er selvfølgelig langt fra den service, du med rette kan forvente, og vi er oprigtigt kede af din oplevelse i forbindelse med din sag. Vi vil meget gerne hjælpe med at få fulgt ordentligt op, så du kan få den afklaring, du har ventet på. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte os direkte på info@jan-nygaard.dk

Køb af BMW hos Jan Nygaard AS Kastrup

Køb af BMW hos Jan Nygaard AS Kastrup. Vi fik en meget professionel og behagelig behandling af Adam, som gav sig god tid til at fremvise og informere om vores bil inden vi købte. Tak for en rigtig god oplevelse også efterfølgende.

25. februar 2026

Kære Casper,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dine pæne ord er delt med Adam.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi ønsker dig god fornøjelse med din nye bil.

Sælger nedladende i telefon

Jeg ringet og spurgte til åbent hus og bestille tid til prøvetur.
Konsulenten i telefonen grinet hånende og sagde “nej” og de allerede havde solgt +900 biler.

Det blev istedet Odense og bil bestilt :)

5. marts 2026

Kære Thomas,

Tak for din feedback. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have, når de kontakter os. Vi tager din oplevelse med videre internt, så vi kan sikre en bedre dialog fremover.

Jan Nygaard AS

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hos Jan…

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hos Jan Nygaard Kastrup
Fantastisk service og flotte lokaler!
Jeg modtog et brev om en tilbagekaldelse på min gamle BMW 320i og kontaktede Jan Nygaard Kastrup, da værkstedet ligger tæt på min arbejdsplads. De forklarede, at min nye airbag havde lidt længere leveringstid på grund af udbud og efterspørgsel. Det var dog ikke noget problem for mig, da jeg ikke bruger bilen hver dag.
Da delen var kommet hjem, kontaktede de mig med det samme, og jeg fik en tid allerede fire dage senere. Jeg ankom tidligt om morgenen og satte bilen, inden jeg tog videre på arbejde. Jeg fik endda en kaffe to go med fra deres flotte lounge — en virkelig fin start på dagen.
Et par timer senere modtog jeg en professionel video fra mekanikeren, der forklarede, hvad han havde udført af arbejde, og hvorfor airbagen skulle skiftes. Rigtig god og gennemsigtig kommunikation.
Alt i alt en super positiv oplevelse med servicemindet personale og høj kvalitet hele vejen igennem.
5 stjerner herfra!

17. februar 2026

Besvarelse fra Jan Nygaard AS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det betyder virkelig meget for os! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for de 5 stjerner! 🌟

Jan Nygaard AS

Fantastisk service og skønt med…

Fantastisk service og skønt med selvstændige og imødekommende medarbejdere i Birkerød.

5. februar 2026

Kære Kasper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder vores Jan Nygaard AS-hjerter at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Jan Nygaard flatspots på vinterdæk - på dækhotel

Jan Nygaard har opbevaret 2 år gamle og fabriksmonterede vinterhjul helt forkert, hvilket ifølge FDM og BMW har givet flatspots - JansNydgaard har selv fotodokumenteret det på værkstedet, og ville have 11,500 dkr for (sidste sæson) dæk, som Pirelli (BMW Europe anbefalet) kunne sælge helt nye for 6,000 monteret. Man føler sig klædt af og snydt

7. november 2025

Kære Asger,

Tak for din henvendelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.
Vi tager din feedback alvorligt. Vi er i øjeblikket ved at gennemgå sagen nærmere, herunder opbevaringsforholdene for de pågældende hjul samt den dokumentation, der er foretaget på værkstedet. Vi ønsker naturligvis at sikre, at vores håndtering lever op til både producentens og branchens anbefalinger.

Jan Nygaard AS

Det eneste der er i top er priserne og arrogancen

Normalt gider jeg ikke skrive anmeldelser på TP, men i Jan Nyggards tilfælde vil jeg gøre det, for det er ikke bare en dårlig oplevelse, det er en perlerække, der vidner om et firma der er fuldstændigt ligeglade med kundeoplevelsen.
Første oplevelse. Jeg fik skiftet en forrude i min bil - meget dyrt i øvrigt - da jeg forlod værkstedet og kom ud i modlys, var det tydeligt at det var totalt fedtet og beskidt, Selv mærkerne fra fra de "gummidimser" ruden løftes med var tydelige. Det tog en time at gøre ruden ren med tredobbelt salmiakspiritus.
Anden oplevelse. Skulle have skiftet en kofanger. Får at vide det tager en uges tid. Det tog over 14 dage og da jeg spurgte om ikke der kunne komme fart på processen, fik jeg det arrogante svar, at jeg jo havde en lånebil.
Tredje oplevelse. Skulle have nye forbremser og booker online. Får at vide det tager en time - måske en time og femten - jeg accepterer og venter. Det tog over to og en halv time. Da jeg så kommer tilbage på arbejde giver bilen besked om at bremserne skal skiftes. Ringer til værkstedet og siger de må komme og hente bilen og fikse det problem jeg har betalt for at få ordnet. Arrogant og uden respekt for min tid, siger værkstedet at det kan ikke komme på tale, hvis det skal fikses må jeg køre til Glostrup igen - åbenlyst at kundens tid er gratis i firmaets øjne.
Fjerde oplevelse. Bilen skal have service, tændrør og nogle filtre, Det skulle tage 2,5 time, men endte med at tage små 4 timer og i processen blev min bil "væk". Ingen vidste om det var på værkstedet eller klargøringen. Da jeg kører er der ikke det der kunne minde om beklagelse.
Når man læser rækken af anmeldelser i gennem kan man se på svarene at det er "la la la - vi beklager og det er ikke meningen", men ikke en rækken ud og tage hånd om kundens problem.
Hvorfor bruger jeg så ikke bare et andet værksted, tjahh, JN har nærmest monopol i Storkøbenhavn og Hyrup og Nielsen i Lynge er lige så ringe

16. januar 2026

Det var dejligt at få vores nye IX1 😊

Det var dejligt at få vores nye IX1 😊

Vi kørte en længere tur i går og jeg er super glad for alt det nye udstyr. Jeg kan overhovedet ikke komme i tanke om noget jeg kunne ønske mig

Head-Up displayet er virkeligt lækkert.
Harmann Kardon anlægget har betydelig bedre lyd
Elsæderne er dejlige og en god detalje at de kører tilbage når man går ud
Navigation er også lækker med live billeder når man skal dreje med pil på vejen. Kameraet foran er utroligt godt også om natten
360 grader kameraet har jeg savnet ☺️

Så er super glad for skiftet og fantastisk god service fra Nderim og Sofie

Jeg kommer igen

Hilsen
Lars Nielsen

13. januar 2026

Kære Lars,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for din nye BMW iX1.

Vi sætter stor pris på dine ord om servicen fra Nderim og Sofie. Du er altid velkommen – vi glæder os allerede til at se dig igen!

Jan Nygaard AS

Jeg havde en leased BMW elektrisk Mini…

Jeg havde en leased BMW elektrisk Mini fra september 2024. Jeg opsagde leasing aftalen pga. utrolig dårlig behandling, da jeg indleverede bilen til reperation af defekt software og fik en lånebil, hvor de krævede selvrisikoen for lånekontrakten på 3000kr fordi de påstod, at jeg havde ridset en fælg. FDM er inde i sagen. Derefter fik jeg en inkassoopkrævning på godt 12000kr. men det var ikke mig eller min bil der stod på imkasdoopkrævningen, så inkassofirmaet har sat den sag i bero. Med andre ord har Jan Nygaard et enormt rod i sit regnskab og en uacceptabel forretningsmodel. Derfor opsagde jeg min MINI leasing aftale pr. 31-12-2025 efter godt et år og købte i stedet en elektrisk Hyndai Instant. Aligevel får jeg en opkrævning på MINI charging konto, selvom jeg opsagde den i foråret 2025 ved telefonisk aftale med Jan Nygaard, da jeg har en hjemmeoplader både i mit hus og mit sommerhus og aldrig har brugt kontoen. Med andre ord, Jan Nygaards forretningsmodel snyder mig og muligvis andre kunder, så jeg er for altid færdig med Jan Nygaard.
Niels Høiby, professor , overlæge, dr. med.

14. januar 2026

Kære Niels,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse. Det er forståeligt, at forløbet har været frustrerende, og vi beklager de fejl og misforståelser, der er opstået undervejs.

Spørg efter Adam, hvis du søger Mini hos Jan Nygaard i Kastrup

Jeg havde besluttet at købe en Mini Cooper S og besøgte Jan Nygaard i Kastrup.
Jeg var så heldig at blive betjent af en yngre, vidende, rar og hjælpsom sælger ved navn Adam.
Resultatet kører jeg rundt i stort set hver dag og jeg elsker min Mini Cooper S 2,0.
Hver gang jeg sidder i den, smiler jeg.
Så, er du på jagt efter en Mini eller BMW, så spørg efter Adam og du er i trygge hænder og sikker på at få den bedste betjening.

17. april 2025

Kære Ove,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os - dine pæne ord er givet videre til Adam.

Vi bliver altid glade, når vores gæster kører herfra med et smil – og endnu gladere, når smilet fortsætter hver dag bag rattet.
Tak fordi du deler din anbefaling. Vi ønsker dig mange gode kilometer i din MINI!

Dårlig modtagelse

Havde en serviceaftale i Hillerød.Blev mødt af en venlig og imødekommende person som fortalte jeg skulle henvende mig forenden af lokalet hvor der sat tre medarbejdere ved en skranke,og en fjerde stod og talte med af dem.Ingen svarede på mit God morgen,eller sagde noget til mig.Efter nogen tid siger den ene:”hvis det er værksted du skal have fat i,skal du henvende dig derover”,og peger mod kollegerne til venstre .”Lige et øjeblik”bliver det sagt,medens man taster videre på computeren.

9. januar 2026

Kære Elise,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er bestemt ikke den modtagelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi er oprigtigt kede af at høre, at du ikke følte dig hverken set eller hørt ved ankomsten.
Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til at sikre, at vores team bliver endnu bedre til at byde vores gæster ordentligt velkommen – også i travle perioder.
Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere input eller hvis vi kan hjælpe dig med noget fremadrettet.

Jan Nygaard AS

Jeg havde et problem med min display…

Jeg havde et problem med min display nøgle. jeg kom ind i foretningen i afdelingen i hillerød, og fortalte om problemet der mødte jeg den søde medarbejder ved navn Evzalj han var så imødekommende og hjælpsom han tog imod nøglen fandt løsningen på problemet og fixet det for mig. virker kunde mindet ung mand. og enda uden betaling af arbejde. virkelig god oplevelsen her fra :)

7. januar 2026

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre. Vi sætter stor pris på din feedback – den betyder meget for os! Dine pæne ord er givet videre.

Jan Nygaard AS

Værksted Skade Kastrup udviser…

Værksted Skade Kastrup udviser oprigtigt ønske om god service.
Havde min I4 på Skade værksted i Kastrup. Sikke en service og lækker helt ren lånebil. Skaden udbedret og jeg fik min rengjorte bil retur - som næsten ny bil. Personalet kunne ikke være mere behjælpelig og servicemindet. Jeg skal bare til Kastrup Skade igen !!

5. december 2025

Kære Jesper,

Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du ville sætte ord på din anmeldelse. Vi håber vi en anden gang for lov at byde dig velkommen igen.

Super kundeservice Ishøj

Super kundeservice Ishøj
Igen en fantastisk oplevelse, Altid en super service , flinke dygtige medarbejder på værkstedet, og altid venlige og vidende på kontoret
Morten - Morten og Ole

Jan Nygaard Ishøj TAK

22. november 2025

Kære Ole,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for hele teamet – både på værkstedet og kontoret. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God oplevelse + godt produkt = hurtigt beslutning

Min hustru og jeg var forbi Jan Nygaard Kastrup sidste søndag, da vi var i markedet efter en ny leasingbil til at erstatte vores nuværende fra Mercedes.

Det skal siges, at vi har leaset forskellige biler fra Mercedes et par år og vores nuværende aftale udløber i februar. Deres nye CLA er ikke rigtig os vi kiggede derfor på en masse forskellige biler og besøgte og prøvekørte flere. I søndags var vi ude for at prøvekøre en Tesla, men det var en skuffende oplevelse og total mangel på kvalitetsfølelse. Vi tog derfor forbi Audi og prøvekørte en Q4 E-Tron og langt hen ad vejen var det en pæn bil, der kører godt. Det var dog ikke meget udstyr man får med til det prisniveau vi ville ligge i - dog var vi ret positive om at gå videre med dem, men ville lige overvej det lidt.

På vej hjemad stoppede vi spontant hos BMW (Jan Nygaard) og vi havde slet ikke overvejet BMW, eller kigget på deres udvalg. Da vi kom ind i deres showroom var det for det første virkelig flot og også niveauer over deres konkurrenter fra Mercedes og Audi. De har et lækker lounge område, hvor de både havde julesnacks, en rigtig espresso maskine og lækre drikkevarer. Vi blev hurtigt taget godt imod af deres sælger Mathias W. Og vi talte om vores ønsker og behov. Vi faldt hurtigt over deres BMW iX1 og han førte os ind i et privat rum, hvor han på en skærm kunne vise os vores potentielt nye bil med det udstyr vi ønskede og farven. Vi talte priser og leveringsmuligher - så det kunne passe med aflevering af vores MB. Vi fik en kort prøvetur og bilen og følelsen af kvalitet og udstyr og køreegenskab var simpelthen langt overlegen i forhold til alle konkurrenter. Vi føler, at vi får SÅ meget kvalitet til pengene og vi har slet ikke i tvivl om, at det skulle være den bil.

Så vi skrev faktisk under og bestilte bilen inden for måske 40 minutter fra at besøge dem for første gang fordi oplevelsen fra start til slut og selve produktet (bilen) bare var helt i top. Nu glæder vi os til at modtage vores nye bil til februar.

Vh Sebastian og Lasma.

30. november 2025

Kære Sebastian og Lasma

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at I følte jer godt taget imod, og at kvaliteten og udstyret gjorde beslutningen nem. Vi ser frem til at levere jeres nye bil og håber, at den bringer masser af køreglæde i mange år frem.

Tak fordi I valgte os – og for at dele jeres oplevelse!

Jeg blev sendt til Collectia

Jeg kørte i sommeren 2024 i en lånebil og fik desværre en fartbøde på automatisk fartkontrol. Jeg fik bøden fra Nygaard efter godt en måned, hvorfor bøden ikke kunne overføres til mit cpr. Efterfølgende var Nygaards bogholderi ikke i stand til at sende mig en betalingsmulighed, på trods at 4 henvendelser. I dag har jeg fået en inkassoskrivelse fra Collectia - det er åbenbart måden at inddrive gæld på, når man ikke er i stand til at sende et kontonummer, på trods af min betalingvillighed?

3. december 2025

Kære Anders,

Tak for din henvendelse. Vi beklager den oplevelse, du har haft i forbindelse med processen. Det er naturligvis ikke den situation, vi ønsker for vores kunder.

Jan Nygaard AS

Endnu en sag om fælg ridse som v. Niels Højby…

Se sagen om fælg ridse af Niels Højby for 14 dagen siden. Har lige haft nøjagtig samme oplevelse og hele forløbet er ens. Bilen udleveres uden gennemgang og der er 2 små ridser i fælgen man skal helt tæt på for at se. Dem mener de ikke var der før og vil sende en regning på 3000kr. Jeg har kørt 156!!! Km i bilen og har parkeret i min garage og på åben parkeringsplads på arbejdet. Den bil har på 3 døgn end ikke været i nærheden af en kantsten.
Jeg er trofast kunde men dette er grænsen og søger naturligvis væk fra BMW hvis dette ønskes effektueret.

Man kan ikke have en service hvor man udleverer biler med besked om at bilen er fin uden at oplyse at man skal finkæmme hver en cm med lygte da det er umuligt at se den slags ridser selv når bilen står udenfor en vintereftermiddag. Det er bondefangeri.

Øv!

1. december 2025

Kære Jakob,

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke vores intention. Vi følger vores procedurer for gennemgang og skader, og vi beklager, hvis processen har virket utilstrækkelig. Din anmeldelse er taget til efterretning, og vi vil bruge den til at forbedre vores service fremadrettet. Hvis du ikke allerede har været i dialog med os, er du meget velkommen til at kontakte os på info@jan-nygaard.dk så vi kan drøfte sagen nærmere.

God oplevelse hos værkstedet Jan Nygaard Ishøj

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Jan Nygaard i Ishøj. Min bil skulle have fikset en baglygte og hele forløbet var kompetent og behageligt. Jeg kunne sidde i et fint venteområde og arbejde mens bilen var på værkstedet, og jeg modtog endda en fin lille video med hvad der var blevet lavet. Slutteligt var regningen meget mindre end frygtet. Mange tak til værkstedschef Morten og holdet for god oplevelse.

26. november 2025

Kære Chris,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at både forløbet og ventefaciliteterne levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet, og vi sender din ros videre til Morten og hele teamet. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du får brug for vores hjælp i fremtiden.

Chokerende dårlig service hos Jan Nygaard A/S og BMW Financial Services

Min oplevelse med både Jan Nygaard A/S og BMW Financial Services har været direkte uacceptabel.

BMW Jan Nygaard skriver stolt, at de “sætter en ære i faglighed, præcision og personlig rådgivning” – men min oplevelse har været det stik modsatte. Jeg betalte for en bil med helårsdæk, men kørte i næsten et år på sommerdæk, uden at nogen reagerede, før jeg selv pressede hårdt på.

Responsen fra begge parter har været langsom, mangelfuld og præget af total mangel på ansvar.

Dette forløb ligger langt under det serviceniveau, man burde kunne forvente af BMW – og jeg kan på ingen måde genkende den kvalitet, de reklamerer med.
Jeg har siden starten af oktober gjort BMW financial services opmærksom på problemet. Bilen har 21. november 2025 fået helårsdæk, men har fortsat ikke fået det beløb jeg har betalt ekstra for helårsdæk tilbage endnu.

Maarten van Engeland

21. november 2025

Kære Maarten,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager dybt, at din oplevelse ikke har levet op til vores standarder. Det er vigtigt for os at levere den service, vi lover, og vi tager din feedback meget alvorligt. Der arbejdes på at få afsluttet sagen hurtigst muligt.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto