Hurtigt og nemt at finde nye sweatre til knægten der er vokset fra børnestørrelserne. Var inde i Aalborg Storcenter, fik god hjælp at en som også fandt noget vi kunne teste størrelsen på, og derefter... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Der lå én forkert vare i min første forsendelse. Da jeg sendte en række varer retur fik jeg ikke penge retur for den forkerte vare, fordi det ser ud til at jeg har beholdt den. Også selv om jeg skrev... Se mere
Virksomheden har svaret
Super fin hjælp og guidning fra medarbejder, han var virkelig tålmodig, da vi havde svært ved at bestemme os for hvad vi skulle købe . 👍👍👍👍👍
Virksomhedsoplysninger
- nr. 53 af de 67 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
Om JACK & JONES Online Shop
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kontaktoplysninger
Fredskovvej, 7330, Brande, Danmark
- www.jackjones.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
størrelsen af tøjet variere meget.
størrelsen af tøjet variere meget.
derfor ville en "tøj måler" være optimal.

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Godt udvalg af tøj til rimelige priser
Godt udvalg af tøj til rimelige priser. Super venligt personale. Lidt for meget kø i butikken i Randers Storcenter, måske underbemandet?
Pakken kom aldrig
Jeg bestilte varer d. 11.06, som skulle bruges til gave fredag d, 19.6.. De skriver der er 2-3 dages leveringstid, så jeg tænker det er fin tid. D. 13.6 får jeg besked om at min pakke er en "smule forsinket". D. 16.6 kl. 03.19 om natten, får jeg en mail om at min pakke er leveret, og samtidig tikker der en besked ind i postnord appen om, at min pakke er sendt retur. Jeg henvender mig med det samme og opretter en sag på, at jeg ikke har modtaget pakken og det ser ud som om den er sendt retur, og at jeg skal bruge pakken senest d. 19.6. Jeg får svar fra en chat robot om, at jeg skal tjekke min postkasse eller leveringssted. Efter at have gjort det og konstateret at pakken ikke er der, skriver jeg igen at jeg ikke har modtaget den. Det er der en medarbejder der svarer på, at han lige skal tjekke med sine samarbejdspartnere. Herefter får jeg en mail om at de har modtaget min returpakke og tilbagebetalt pengene minus et returgebyr. Jeg skriver igen til dem at jeg ikke har sendt pakken retur, og at det haster med at få den. Det svarer de først på d. 18.6 kl. 16.47, altså sent dagen før jeg skal bruge pakken. De beklager og skriver de har refunderet returgebyret og tilbyder 15% rabat på mit næste køb.
Jeg mener at sagen er håndteret enormt dårligt og langsomt.

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Hurtig at virkelig god service
Ekspedienten hjalp os med at bestille en vare online, som der ikke var på lager i butikken. Jeg kom dagen efter med posten hjem til😃😃😃😃😃 han får fem stjerner af os
Altid fin betjening
Venlig betjening i Svendborgafdelingen
Uduelig mennesker der arbejder i…
Uduelig mennesker der arbejder i Herning kan ikke få udbetalt et gavekort. Svindler butik

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Ærgerligt at man ikke kan returnere…
Ærgerligt at man ikke kan returnere online varer i en fysisk butik.
Størrelserne på tøjet var anderledes end de plejer. Bukserne var mindre, skjorten større end størrelser vi plejer at passe.

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Købte nogle bukser som ikke var på…
Købte nogle bukser som ikke var på lager i butikken men sælger fandt ud af at de var på hovedlager. Bestilte dem på skærm i butikken og fik dem 2 dage efter. Kunne endda skifte leveringsted i stedet for hjemme valgte jeg en pakkeshop. Kommer helt sikkert tilbage igen og køber noget andet en dag.
Hurtigt og nemt
God service fra ekspedienten 😊😊
Jamen i er bare gode til at oplyse om…
Jamen i er bare gode til at oplyse om pakkens rejse ,hele vejen ,skriver i en pæn tone som er forståeligt ,selv for en gammel kone som mig
Hurtig levering
Rask levering!
Manglende refundering efter 1 måned.
Jeg kontakter jer da jeg står i en situation med ikke at have fået mine 699,- retur fra varer der købt online ved Jack&Jones.
Jeg sender den 4/5-26 en pakke retur med 3 varer jeg ikke ønsker.
Jeg kan se på min retur ordre på mail, at pakken er modtaget retur på lageret ved Jack&Jones den 6/5-26.
Den 18/5-26 forsøger jeg at komme i kontakt med Jack&Jones over retur formular på nettet, det lykkes mig at få et svar der hedder jeg vil blive kontakte, hvilket jeg intet har hørt.
Jeg udfylder der hvad problemet er, at pengene ikke er kommet retur, og jeg gerne vil kontaktes.
Den 1/6-26 sender jeg igen en klage/ forespørgsel på at jeg endnu intet har hørt eller fået mine penge retur.
Jeg får en mail tilbage om jeg vil blive kontakte omkring 2-3 hverdage.
Jeg har forsat intet hørt.
Den 13/6-26 henvender jeg mig i en Jack&Jones butik for at høre om de kan hjælpe mig.
De oplyser at de intet kan gøre, men at jeg skal kontakte jer via bestemt mailadresse, men jeg modtaget blot et mail retur, der fortæller mig at den mailadresse ikke eksistere.
Ordrenummer: OL1208695280
Hvad skal man gøre, for at få sine penge retur?!

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.