Hurtigt og nemt at finde nye sweatre til knægten der er vokset fra børnestørrelserne. Var inde i Aalborg Storcenter, fik god hjælp at en som også fandt noget vi kunne teste størrelsen på, og derefter... Se mere
Købte nogle bukser som ikke var på lager i butikken men sælger fandt ud af at de var på hovedlager. Bestilte dem på skærm i butikken og fik dem 2 dage efter. Kunne endda skifte leveringsted i stedet f... Se mere
Der lå én forkert vare i min første forsendelse. Da jeg sendte en række varer retur fik jeg ikke penge retur for den forkerte vare, fordi det ser ud til at jeg har beholdt den. Også selv om jeg skrev... Se mere
Super fin hjælp og guidning fra medarbejder, han var virkelig tålmodig, da vi havde svært ved at bestemme os for hvad vi skulle købe . 👍👍👍👍👍
- nr. 53 af de 67 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
Om JACK & JONES Online Shop
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Fredskovvej, 7330, Brande, Danmark
- www.jackjones.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg bestilte polo i butik lørdag
Jeg bestilte polo i butik lørdag. Den blev pakket samme dag. Sendt til mig så jeg havde den mandag. Fremragende 🙂
Super god service
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Elendig kundeservice og behandling af…
Elendig kundeservice og behandling af Oliver B. I Hernincenteret. Flabet kommentar og dårlig behandling.

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Jeg er yderst tilfreds med både pris
Jeg er yderst tilfreds med både pris, service og levering af to par cowboybukser, som jeg bestilte i Jack & Jones i Frederikshavn !
Jack & Jones Horsens
Denne anmeldelse går faktisk ikke ud til webshoppen, det virker faktisk upåklageligt.
Men anmeldelsen går til den fysiske Butik i Horsens.
Jeg har en søn på 12 der har en lidt ’træls’ størrelse han er et sted imellem børne størrelser og voksne størrelser. Vi har haft svært ved at finde bukser der sad ordentligt og blev enige om at gå i en fysisk butik for at få vejledning. Vi gik i Jack & Jones Horsens, her blev vi mødt af en voksen mand/ekspedient der virkede til at have styr på det. Vi blev vejledt og fik en følelse af at her kom vi igen for at købe bukser.
Inden for kort tid kunne vi godt se at det var på tide med et par bukser mere. Vi går ind i Jack & Jones Horsens igen nupper et par nye jeans, i samme størrelse og model og bliver faktisk hjulpet af en anden ekspedient den dag til at finde lige netop samme model. Vi prøver dem ikke i butikken for det var jo samme model og størrelse, min søn prøver bukserne der hjemme og bukserne strammer og virker for smalle.
Da vi ikke har mulighed for at komme til byen i løbet af ugen, bestiller jeg jeans hjem på appen. Jeg får bestilt nogle jeans der ligner modellen min søn var blevet glad for jeg får i alt bestilt for ca. 1100kr, og jeg lægger ikke mærke til hvad bukserne koster stykket.
Lørdag den 20. juni, 2 uger efter købet af bukserne der ikke passede, går vi ned i butikken for at returnere dem eller som det mindste få et tilgodebevis. Vi møder her en 3. ekspedient, jeg fortæller hvorfor bukserne skal returneres og han står lidt uforstående, men spørg hvad vi så skal finde i stedet for.. her har jeg allerede fortalt at jeg har købt andre bukser på deres hjemmeside via appen og derfor skal returnere bukserne. Han går med til at returnere bukserne, men fordi han virker mistroende og uforstående overfor min historie om at bukserne ikke passede, viser jeg ham kvitteringen på bukserne jeg har købt online. Her siger han hurtigt – Ja det er billigere jeans i har købt der, de er dårligere kvalitet end dem jeg vil returnere. Resten af den ekspedition bliver med falske smil og ’ja’ ’ja’, ’godt’..
Jeg havde mine børn med i butikken og de kommenterede efterfølgende på hvor flabet ekspedienten virkede da vi ville returnere bukserne.
Det er bare ærgerligt for nu er jeg tilbage til online shopping og vil faktisk ikke sætte mine ben nede i Jack & Jones igen.
Transaktion: 1082-1082001-1781951274606

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Som altid en god oplevelse at handle…
Som altid en god oplevelse at handle hos Jack & Jones Online Shop nemt hurtig og billigt og levering til pakkeshop uden problemer
Hurtig ekspedition og afsendelse
Hurtig ekspedition og afsendelse, men post nord glemte at, sende mig besked på at jeg kunne hente pakken.
Hurtig levering 😊
Hurtig levering og nem retur 🌟
Tvunget medlemsskab ved køb
Tvunget medlemsskab ved køb
Jeg ville gerne købe noget i webshoppen, men der er medlemstvang. Så mit køb bliver ikke til noget. Hvorfor kan man ikke bare handle som gæst?

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Modeller og størrelser er inkonsekvente
Mine yndlingsbukser er fra JJXX, så jeg tænkte at deres fit var perfekt til mig og gik all ind og bestilte bukser og jeans - nu kendte jeg jo min størrelse. Ud af de 8 par bukser jeg bestilte var der ét par, der passede. Der er alt for stor forskel på pasformen - selv indenfor den samme model, og så bliver det svært og besværligt at handle online

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Fik leveret 2 par bukser i samme…
Fik leveret 2 par bukser i samme størrelse, men det ene par var 3 cm for korte.
Vil gerne have dem byttet, men det kan man ikke, der er kun mulighed for at returnere og få pengene tilbage eller en refusion på 20%.
Kan heller ikke byttes i de fysiske butikker, så det er sidste gang jeg handler her.

Besvarelse fra JACK & JONES Online Shop
Hurtig levering og super gode produkter.
Virkelig dygtig og sød ekspedient
Virkelig dygtig og sød ekspedient, som var faglig dygtig. Flotte varer til gode priser.