Desværre har deres Jabra Sport Active 8 ikke levet op til forventningerne. Der har været problemer med forbindelse, at folk ikke kan høre mig og at der kun er lyd I den ene. Desværre er support ikk... Se mere
Var glad for mit Jabra 7 active. Så kom der er FW opdatering hvor man nu kan bruge Google Assistant. Men det er verdens ringeste løsning. Hvis man skal bruge Google Assistant, så kan man ikke længer... Se mere
Har lige været i kontakt med deres kundeservice. Mine Jabra 75t virkede fint et års tid, og nu virker den ene ikke længere. En hurtig Google søgning viser at det er et generelt kvalitetsproblemer. D... Se mere
En god oplevelse Mine Jabra elite 3, højre earpud stoppede med at virke efter 5 mdr. kontaktede Jabra support som vejledte mig i at teste dem plus opdatering. Intet virkede. Har i dag modtaget e... Se mere
Hej, (that’s ‘hi’ in Danish). We’re Jabra.
We’ve engineered technology for the last 150 years that makes life look and sound better than ever. Whether you’re running a million-dollar project from your kitchen. Or running your first 5k in the park. Pitching over video from Toronto to Tokyo. Or getting lost in your music. Whatever you’ve got going on, we’ve got you.
Jabra. Technology for life’s new rhythm.Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Jabra - jeres service skal være bedre; svar kunderne og få styr på detaljerne.
Mine 85t hovedtelefoner gik i stykker, og jeg oprettede en sag med den krævede dokumentation i form af foto og faktura m.v. I besluttede, at jeg skulle have ombyttet mine hovedtelefoner.
Derefter skete der ikke noget i uger - på trods af skriftlige mail og APP rykkere.
Herefter valgte jeg at ringe til jer. Det har I ikke gjort nemt, men jeg fandt til sidst et nummer der virkede. Talte med en flink sagsbehandler, der sendte en intern rykker til dem der behandlede min sag.
Næste dag fik jeg svar på mail. Et nyt sæt var på vej til mig, og jeg kunne smide det gamle sæt ud. Rigtig fint.
Men da jeg efter en uge kunne åbne pakken fra Jabra, NL, var der et nyt sæt 75t, og ikke et 85t som jeg havde reklameret over !?
Igen sendte jeg en mail til Jabra med besked om fejlen. Fortsat intet svar fra Jabra.
Jabra. I bør svare (hurtigere) på kundernes henvendelser, og have fokus på detaljerne. I vil jo gerne gøre det rigtige, det lykkes bare ikke for jer. Ærgerligt.
Vh Bjarne
#CS01752143.

Besvarelse fra Jabra
Jeg har den 03-06-2020 købt et Jabra Elite 75T headset via Jabras officielle webshop for over 1000 kr. og nu er det defekt og jeg skal reklamere og så kommer alle problemer og den ekstremt ringe form for kundeservice
- Ingen dansktalende medarbejdere trods 7 opkald fordelt over 1½ uge til et Dansk telefonnummer og ja bevares i fortæller i telefonen inden man kommer igennem at man kan opleve Danskere er optaget og man så vil få en engelsk talende men 7 opkald og aldrig nogen danskere ledig! og i siger altid de er optaget, og når man ikke forstår Dansk så er det svært at reklamere.
Jeg har hertil aften forsøgt at skrive til jer via jeres kontaktformular, og igen for man automatisk svar som er på engelsk og som jeg ikke fatter noget af.
Vil på det stærkeste fraråde alle om at handle jeres produkter fremover når i ikke ønsker yde DANSK kundeservice!
Skal give 1 stjerne men vil helst ingen gi e.
Jeg har et par Jabra Elite 65t som er en gave. Højre earbud lader ikke og jeg har kontaktet kundeservice med nøjagtigt samme resultat som jeg læser her i anmeldelserne. Virkelig dårlig service som ikke sidestiller med prisen på produktet. Troede det var en formsag at få byttet høretelefonerne når man køber et anerkendt produkt. Er blevet klogere.
Gitte
HVOR SKAL JEG DELE MIT BILLET NUMMER FOR AT VÆRE SIKKER PÅ EN ORDENTLIG SERVICE?

Besvarelse fra Jabra
Har haft Jabra Elite 65 t i et år uden problemer. Nu begynder bluetooth funktion at slå fra hele tiden. Kontakter support og får at vide at de ikke supporter på andre devices, og at de ikke kan gøre mere. Ufattelig ringe service, da jeg kan se at det er Jabra 65 der slår fra. Ingen hjælp at hente og står med hører telefoner der slår fra hele tiden.
Ualmindeligt ringe kundeservice. Førs
st og fremmest bliver man stillet om til en amerikansk afdeling, da deres folk med det såkaldte lokal sprog(dansk) har for travlt. Når man så har talt med en der siger de de stiller en om til afdelingen der tager sig af reklamation som er uransagelige grunde ikke tager telefonen. Så kan man forgæves igen vente på der sker noget I ens sag. Har ventet over 2 uger nu på et svar på hvad der sker med min reklamation, hsr accepteret og modtage et nyt produkt da de ikke har det produkt jeg i forvejen har, længere, og efter accept sker der intet.

Besvarelse fra Jabra
Hej jeg har et par Jabra elite 65t active , som jeg fik igennem mit arbejde....de har været i brug i 3-4 måneder....så forsvandet lyden i den højre earbud....så jeg tog kontakt telefonisk og fik en engelsk tale person i tale og skulle forklare stole op og ned få derefter at modtage en masse mails igen på engelsk og har gjort alt hvad jeg er blevet bedt om at gøre.....de ville så have kvittering og købs sted plus købs dato....( det havde jeg jo ikke da jeg har fået dem udleveret på jobbet ) og jeg tænkte det måtte da være en smal sag da de er jo helt nye osv.........jeg blevet lovet at de skulle nok være behjælpelige med mit issue......der skete intet på mail....jeg ringede igen og fik en lidt mindre rar person i røret....nå nok om det......man skulle jo tro at man kunne indlevere produktet til et chek eller lign......mht kviterring så er det ikke sådan bare lige at fremskaffe da de er købt sammen med en masse andet udstyr på en af de andre fabrikker........de var ellers rigtige gode har brugt Jabra før og har anbefalet dem til andre osse...jeg overvejede at købe dem privat osse ...men men er godt nok kommet i tvivl om hvor vidt jeg har lyst til at købe deres prodkter i fremtiden....det er alt for besværligt at retunere når deres prokukter går i stykker........
Mvh B K R

Forfærdelig service.
Har haft en sag omkring en ikke-fungerende venstre earbud kørende alt for længe og der er meget lidt hjælp at hente når man henvender sig til supporten. Jeg har prøvet at kontakte dem på skrift 4 gange den sidste måned i forlængelse af den første skriftlige dialog vi havde mht. warranty claims og der er stadig intet svar. Har ringet til dem flere gange indenfor normale arbejdstider og de tider som fremstår på deres hjemmeside og hver gang har "warranty claim afdelingen desværre lukket i dag". Fuldstændig uacceptabelt.

Besvarelse fra Jabra
Jeg købte et par Jabra Elite Active 45e - black midt i april.
Fra start var der et problem med lyden når jeg bevægede hovedet til siden eller rørte den venstre earplug.
Jeg prøvede at løse det ved at afparre og parre med bluetooth, genstarte enhed og telefon osv. samt at opdatere firmware (ingen opdatering tilgængelig). Stadig samme problem.
Så kontaktede jeg deres kundeservice med en beskrivelse/reklamation. Support svarer med en lang liste med ting jeg skal prøve - det gjorde jeg og fejlen er der stadig. Kontakter supporten og siger at de er defekte.
Ny mail på supporten - på engelsk selv om jeg mødte en dansk supportside. De siger at jeg vil få en mail så jeg kan starte en sag vedr en “warranty claim”.
Den får jeg også med et link til en side hvor jeg kan starte processen. Jeg skal vedhæfte købsbeviser mm trods det at jeg fra start har oplyst købsdato og ordrenummer. Jeg må kun uploade i jpg eller pdf og hvis farven på headsettet ikke angives korrekt så er det ugyldigt.
Jeg får givet samtlige oplysninger - igen - og uploader de nødvendige dokumenter og får en mail med en kvittering på at de vil kigge på det og vende tilbage.
Nu er der så gået en uge og har intet hørt.
Det er meget dårlig service!! Da jeg købte gik tingene stærkt men det virker ikke som om de har travlt når de skal afhjælpe fejl og mangler. Ikke det man forventer af GN..
Billet nummer: #CS01614513
Jeg har et par Jabra Elite active 75T som mistede lyden i den ene earbud.
Jeg kontaktede deres support telefonisk den 26. maj hvor jeg efter en samtale fik besked om at indsende div. (kvittering for køb mv).
Et par dage efter fik jeg besked via mail om at sagen var færdigbehandlet og jeg ville få tilsendt et par nye samt en mail når det var sket.
Jeg hørte intet og ringede den 7. juni og spurgte til status.
En ansat oplyste, at sagen var færdig og hun ville sørge for de blev afsendt samme dag. Jeg modtog samme dag en mail om, at de ville afsendt i løbet af 5-7 arbejdsdage.
Intet hørt hvorfor jeg skrev en mail den 6. juli hvor jeg udtrykte min skuffelse over deres service og beskrev forløbet.
Status den 9. juli efter 6 ugers ventetid.
Ingen respons.
Elite active 75T er et virkelig godt produkt, indtil det desværre gik i stykker. Jeg havde forventet en helt anden service, særligt når man sammenholder prisen for deres produkter.
Jeg håber den danske support gruppe er i stand til at afhjælpe problemet hurtigst muligt.

Jeg købte Jabra 74t activ
Lyden er super god til musik.
Men når mobilen ringer og man tager den der det helt håbløst at høre noget og den man snakker med kan heller ikke høre dig.
Til den pris man giver er det mega dårligt så heller købe nogle billige in ear.
Jeg opgav at modtage pakken efter 3 uger hvor UPS og Jabra ikke formåede at aflevere den på pick up point, selvom jeg bad om det det. I kontakt med Jabra tre gange som henviste til UPS, som har jordens dårligste service. Talte med en amerikaner som ikke vidste noget om UPS, levering eller andet brugbart.
Jeg bad til sidst om sende varen tilbage. Ingen problemer. Men skulle modtage 7 (!) mails om dette, nogle på engelsk og nogle på dansk. Sikke en masse bureaukrati og ikke-hjælp fra høflige mennesker. Og jeg endte med at købe det andetsteds. Jøses, det var spild af tid.
Produktet Elite 75t fejler ikke noget!

Besvarelse fra Jabra
Selve kundeservicen har fungeret fint. Der er lidt meget skriverier frem og tilbage på mail, men har fået ombyttet mine, ved fejl.
Jeg syntes at lyden ved opkald er mega dårlig. Kan man indstille det? Alt støj og blæst, man den man snakker med høre. Er der noget jeg kan indstille anderledes?
Lyden er fin ved afspilning af musik

Besvarelse fra Jabra
JAbra 65- de er super gode, men de har et virkelig tyndt punkt mellem selv ørebøffen og headsættet og de knækker..... det er virkelig ringe lavet ,og koster et nyt headset hver gang
Køb det ikke
Jeg har været i kontakt med tre forskellige supportregioner i Jabra i forbindelse med reparation af mit Jabra Elite 65t - Titanium Black, det har været en tsunami af e-mail frem og tilbage og grundlæggende en oplevelse af, at Jabra ikke ønsker at tage hånd omkring deres kunder og deres produkter.
Jeg har udleveret alle ønsket oplysninger til Jabra(sent til tysk support, dansk support og Nordamerikans) og har fået det samme amatør svar, igen og igen. Det er evig lang e-mail og telefon cyklus! Start mandag - fredag og så starter man helt forfra ugen efter. Jeg har sent kvittering fra postnord tre gange og bliver kastet fra den ene medarbejdere til den anden, ingen virker til at vide hvad der er op eller ned?
Mængden af energi og tid der er blevet lagt i dette Jabra projekt efterhånden er mig en gåde og gør en som erhverskunde gal.

Besvarelse fra Jabra
Har købt Jabra 75t aktive og er meget tilfreds. God bas og god diskant, ikke noget andre earbuds har! Desuden er støjreducering ganske fremragende på dem syntes jeg.
Så jeg er yderst tilfreds med mit køb 👍😊

Besvarelse fra Jabra
Har kun godt at sige, næsten ihvertfald for godt nok gik mine jabra t85 ear buds som kun var 4 mdr gamle på daværende tidspunkt i stykker og måtte repareres.
Jeg skrev så til dem og efter lidt skriven frem og tilbage indså de at det nok ikke var en bruger fejl, men nok mere en fabriks fejl der var på produktet, og bad mig så udfylde en formular og derefter sende det ødelagte sæt tilbage til dem, de ville så sende mig et nyt set, og så gjort så sket, jeg fik et helt nyt sæt uden de store problemer og bøvl faktisk, alt forløb nemt og jeg følte mig rigtig godt behandlet som kunde hos dem egentligt.

Besvarelse fra Jabra
Jeg købte elite active 65 t for 1 år tilbage. Det er den dårligste kvalitet, så fulde af fejl og tilkoblingsvanskeligheder. Batteritiden er en vits. Venstre falder ud og tømmes for batteri efter kort tid. Jeg har forsøgt å nå kundeservice, noget som er umuligt. Jabra er så elendig at hvis det var muligt at give minus ville jeg gøre det. Hold jer langt væk. Sennheiser er superkvalitet. Haft Bluetooth headset I 3 år, ingen problemer, batteriet bare kører og kører 8-10 timer.

Besvarelse fra Jabra
Denne anmeldelse vedrører Jabra Support: Jeg har netop haft behov for support da jeg havde problemer med ibrugtagningen af Jabra Elite Sport. Den skriftlige kommunikation er meget upersonlig, og der udvises absolut ingen empati. Svarene er meget faktuelle, og indeholder ingen høfligheder - end ikke "vi er kede af at du oplever problemer" eller lignende. Hertil kommer, at svarene efterlader mig i tvivl om man overhovedet har læst hvad jeg skrev - ingen formuleringer som spejler hvad jeg beskriver. Blot et maskinelt/faktuelt/upersonligt svar. I øvrigt i et sprog som man kun kan forventes at forstår hvis man er teknisk kyndig, grundig og vedholdende. Det er en ommer og ikke noget som fremmer min loyalitet som kunde. Jeg føler ikke at man "ser" mig.

Besvarelse fra Jabra
65t ejer her, har fungeret super godt i snart 3 år, der har intet problem været - jo den ene eargel gik i stykker, så min venstre earbud har altid siddet lidt dårligt, betaler ikke 100kr for en enkelt lille eargel. Jeg er tilfreds, brugt både på IOS, PC, OSX og Android.
Skriver normalt ikke anmeldelser men i fortjener lige en, mine høretelefoner 75T og case røg en tur i vaskemaskinen, tog det livet af dem? overhovedet ikke de virker som før, det for fedt!
Viser også at i lever op til det i siger med at jeres høretelefoner er vandafvisende.