Desværre har deres Jabra Sport Active 8 ikke levet op til forventningerne. Der har været problemer med forbindelse, at folk ikke kan høre mig og at der kun er lyd I den ene. Desværre er support ikk... Se mere
Var glad for mit Jabra 7 active. Så kom der er FW opdatering hvor man nu kan bruge Google Assistant. Men det er verdens ringeste løsning. Hvis man skal bruge Google Assistant, så kan man ikke længer... Se mere
En god oplevelse Mine Jabra elite 3, højre earpud stoppede med at virke efter 5 mdr. kontaktede Jabra support som vejledte mig i at teste dem plus opdatering. Intet virkede. Har i dag modtaget e... Se mere
Hej, (that’s ‘hi’ in Danish). We’re Jabra.
We’ve engineered technology for the last 150 years that makes life look and sound better than ever. Whether you’re running a million-dollar project from your kitchen. Or running your first 5k in the park. Pitching over video from Toronto to Tokyo. Or getting lost in your music. Whatever you’ve got going on, we’ve got you.
Jabra. Technology for life’s new rhythm.Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg fik de oplysninger jeg havde brug for selv om de var negative.

Besvarelse fra Jabra
Utroligt venlige og hjælpsomme, ingen problemer med at få udskiftet noget på garantien.

Besvarelse fra Jabra
Den højre earpod afspiller ikke. Mit andet par på 2 mdr.

Besvarelse fra Jabra
Køb noget andet. Har som flere andre erhvervet mig 75t, hvor den ene earbud er stoppet med at virke. Det skete ca efter 1,5 år. Jeg fik den kortvarigt til at virke igen. Nu er den død igen og vi er ude over de to års garanti.

Besvarelse fra Jabra
Jeg bestilte en øresnegl, der ikke går ind i øret, og jeg fik at vide, at den kom på lager ca. den 20-2-23. Den 1-3-23 skrev jeg og spurgte, hvornår den kom. Jeg fik svar tilbage, at ordren blev annulleret, fordi den ikke kan skaffes. Jeg fik faktisk ikke engang tilbudt en anden. Jeg kan ikke tåle de der sidder inde i øret, men Jabra har da lavet flere, der sidder på øret.

Besvarelse fra Jabra
Jeg har bestilt igennem deres webshop - og til trods for at der skulle indgraveres m.m. - så modtog jeg min ordre med UPS på 3 dage.

Besvarelse fra Jabra
Ganske fine produkter har et par stykker af dem. Desværre er et af dem gået i stykker og at gå igennem deres RMA sytem er virkelig svært og har indtilvidere taget 1 måneds tid og har ikke hørt noget i 20 dage fra dem.

Besvarelse fra Jabra
De passer overhovedet ikke til mine ører.....
Jeg bestilte på jabra.dk og der stod så fint 100 dages retur og samtidig en reklame for gratis indgravering af navn. Fint at få navn på låget, men så kan ikke returnere 😤😤😤😤
Hvem pokker vil så have navn på? Nok ingen !!
Nu har jeg så for 1.300 kroner headset, som ikke duer til mine ører. Det er en ommer

Besvarelse fra Jabra
nogen startvanskeligheder. særligt med at connecte headset til app i iPhone. ellers en profesionel partner med god rækkevide.

Besvarelse fra Jabra
Har lige været i kontakt med deres kundeservice. Mine Jabra 75t virkede fint et års tid, og nu virker den ene ikke længere. En hurtig Google søgning viser at det er et generelt kvalitetsproblemer. Den døde samtidig med at garantien udløb. Kundeservice er ikke behjælpelig med en løsning. Super ringe produkt og service.
Hold jer væk og køb et kvalitetsmærke i stedet.

Besvarelse fra Jabra
Var glad for mit Jabra 7 active.
Så kom der er FW opdatering hvor man nu kan bruge Google Assistant. Men det er verdens ringeste løsning. Hvis man skal bruge Google Assistant, så kan man ikke længere bruge knapperne til at skrue op og ned for volumen... På ens headset!
Nu er jeg bare irriteret over at jeg har et produkt med en sej feature, som jeg ikke kan bruge uden at smadre den primære funktion.

Besvarelse fra Jabra
Vi har købt en Jabra Panacast 50 i efteråret, men kan ikke få den til at fungere. Vi har fået den byttet en gang allerede, men den nye har samme adfærd: Den kobler ca. hvert femte sekund sig selv på den Mac, man har forbundet den til, så det er 12 nye enheder pr. minut, sådan cirka.
Deres supportfunktion skriver, at man skal købe en særlig adapter, for ellers virker den ikke med Macs. Så den ekstraudgift er vi ved at påtage os nu, uden at vide om det virker.
Jabra burde undlade at reklamere med, at Panacast 50 kan bruges med Macs, eller i det mindst, at den kun virker, hvis man medkøber ekstra tilbehør. Vi havde helt sikkert valgt noget andet, hvis vi havde vist de her ting, men vi købte netop en topmodel fra en kendt leverandør for at få sikkerhed for, at det virkede.
Og vi har ikke kunnet holde Teams-møder i vores nye mødelokaler i to måneder...
Nu skriver Jabra, at jeg skal kontakte deres support. Det har jeg jo været igennem - de siger jeg skal købe et kabel. Som jeg skrev.

Besvarelse fra Jabra
Købte Jabra Elite 7 Active med en forventning om at det som enhver anden bluetooth enhed kunne kobles med min computer. Det fremgår ingen steder på produktet eller emballagen at man er nødt til at tilkøbe ekstraudstyr hvis man ønsker funktion der er inkluderet i vitterligt alle andre mærkers produkter. Returnering er selvfølgelig heller ikke en mulighed da in-ears tæller som "hygiejne produkt". 0/10
EDIT: Efter svar fra Jabra kan man nu selv vurdere om man synes det er rimeligt at det er forventet at man har styr på om ens enhed har den specifikke form for bluetooth der er påkrævet. Hertil skal det siges at der ingen information er på emballagen om hvilken bluetooth du skal have.
Jeg kan til info meddele at man for 600kr kan tilkøbe en adapter der gør det muligt at få sit produkt til at virke. information der ville være rart, hvis den var lettere tilgængelig. Så for den nette sum af 1700kr kan du få et produkt der gør det samme som bedre og billigere produkter på markedet.

Besvarelse fra Jabra
Jabra Elite7 er ALT for store og ubehagelige til mine ører. Min voksne datter har også prøvet dem, og de er også ALT for store til hende.
De sidder ikke fast som jeg blev lovet og de gør ondt... Det påvirker også lydoplevelsen at de ikke kan sidde ordentligt.
ØV...

Besvarelse fra Jabra
Vedr Jabra Elite 7 Pro: Rigtig dårlig lyd, som om at nogle taler gennem en pude. Efter mange emails med support så tilbyder dem mig at på garantien udskifte den med en Elite 5 , uden at have en forklaring på hvorfor den vil virke bedre. Iøvrig er Elite 5 et billigere produkt. Jeg takker nej, og får tilbydt en Elite 7 Active, også den uden forklaring hvorfor den vil virke bedre. Også den billigere.
Til sidst vil Jabra udskifte den med samme model. Nu, snart en måned efter at jeg sendte den i retur, har jeg fortsat ikke modtaget noget erstatnings produkt.

Besvarelse fra Jabra
Købte et sæt Jabra elite t75 i sommers. Indleverede sættet til elgiganten 10. December pga defekt ladeboks. Fik at vide det var en kendt fejl og de tidligere bare har byttet sættet, men at alt nu skulle ind til jabra. Her knap tre uger senere har jeg ikke hørt noget til sagen. Elendig service fra jabra.

Besvarelse fra Jabra
Måske den bedste oplevelse jeg har haft hos en support. Tak til Gitte for at yde første klasse service 👏

Besvarelse fra Jabra
Har købt 2 sæt Jabra 85t,-havde et problem ang. opladning-ringede til Jabra support her talte man kun engelsk,—-aldrig Jabra mere😡