Jabra Anmeldelser

3.376

2,9

Desværre har deres Jabra Sport Active 8 ikke levet op til forventningerne. Der har været problemer med forbindelse, at folk ikke kan høre mig og at der kun er lyd I den ene. Desværre er support ikk... Se mere

Var glad for mit Jabra 7 active. Så kom der er FW opdatering hvor man nu kan bruge Google Assistant. Men det er verdens ringeste løsning. Hvis man skal bruge Google Assistant, så kan man ikke længer... Se mere

Har lige været i kontakt med deres kundeservice. Mine Jabra 75t virkede fint et års tid, og nu virker den ene ikke længere. En hurtig Google søgning viser at det er et generelt kvalitetsproblemer. D... Se mere

En god oplevelse Mine Jabra elite 3, højre earpud stoppede med at virke efter 5 mdr. kontaktede Jabra support som vejledte mig i at teste dem plus opdatering. Intet virkede. Har i dag modtaget e... Se mere

1. Elektronikproducent
  2. Leverandør af AV-udstyr

Om Jabra

Hej, (that’s ‘hi’ in Danish). We’re Jabra.

We’ve engineered technology for the last 150 years that makes life look and sound better than ever. Whether you’re running a million-dollar project from your kitchen. Or running your first 5k in the park. Pitching over video from Toronto to Tokyo. Or getting lost in your music. Whatever you’ve got going on, we’ve got you.

Jabra. Technology for life’s new rhythm.

Middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.376)

Jeg købt et sæt Evo4 in ear hadphones

Jeg købt et sæt Evo4 in ear hadphones. De falder ud af ørene, og er generelt ubehagelige at have på. Derudover har de et generelt problem med connectivity. Starter med tynd lyd i noget der lyder som mono, siden kommer den dejlige lyd jeg er faldet for. Stor og dejlig med dyb tør bas. Somme tider mister de BT forbindelsen. Apple Air Pods har ikke disse problemer. Jeg er skuffet.

19. juli 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Aslak Vind - Tak for din anmeldelse af Jabra Elite 4. Selvom vi er glade for, at du kunne nyde lydkvaliteten, er vi kede af at høre, at du havde udfordringer med både forbindelsen og med at finde en sikker, komfortabel pasform. Vi foreslår, at du kontakter vores onlinesupportteam via dette link (https://fal.cn/3AAZd) for at få hjælp til dine forbindelsesudfordringer. Vi sætter også pris på dine tanker og meninger om din Elite 4. Din feedback er vigtig for os. Tak igen for at dele det. Vi er her for dig og hjælper mere end gerne!

Køber katten i sækken

Jeg købte et par Jabra Elite 10 høretelefoner. De falder ud af ørerne, uanset hvilken størrelse gummiprop jeg bruger – efter bare 200 meters gang. Deres 100 dages returgaranti gælder ikke hos forhandlere som Elgiganten, men kun hvis de købes direkte fra Jabras hjemmeside. Sælgeren anbefalede dem til mig, men man må ikke prøve dem før køb, så jeg måtte stole på hans anbefaling. Da jeg fandt ud af, at de faldt ud og ville returnere dem, fik jeg at vide, at det ikke var muligt, da de havde været brugt i 2 dage.

11. juni 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej sidevej - Tak for din anmeldelse af din Jabra-oplevelse. Vi beklager, at du ikke er tilfreds med din Elite 10 eller med dine forsøg på at returnere dine øretelefoner til Elgiganten. Vi sætter pris på din feedback om pasformen af din Elite 10, og vil med glæde dele disse data internt. Vi sætter også pris på, at du deler dine tanker om vores returneringspolitikker og -procedurer, og vi beklager, at Elgiganten ikke var i stand til at acceptere din returnering. Vi bestræber os på at give alle vores kunder en positiv oplevelse, og din feedback er meget værdifuld. Hvis vi kan hjælpe dig på nogen måde i fremtiden, så lad os det vide.

Fremragende service

Fremragende service!

Efter et par måneder begyndte mine Jabra Elite 8 Active at have en summelyd i højre øre. Jeg kontaktede derfor Jabra, hvorefter de først forsøgte at løse problemet. Da problemet stadig var der efter et par forsøg på at fixe dem, har de nu tilsendt et par nye!

Super service :)

4. juni 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Viktor - Tak for din anmeldelse af din oplevelse med Jabra. Vi er glade for at høre om dine interaktioner med vores online supportteam. Selvom vi er kede af, at din Jabra Elite 8 Active udviklede denne lydudfordring, er vi glade for, at vi var i stand til at håndtere situationen til din tilfredshed. Forhåbentlig vil du få en masse glæde og brug ud af din erstatning Elite 8 Active. Vi sætter pris på al den feedback, vi modtager. Tak fordi du deler dine tanker. Hvis vi kan gøre noget for dig i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os igen!

I februar i år købte jeg et par Jabra…

I februar i år købte jeg et par Jabra Elite 8 active og nærmest fra start var der en klikkende lyd i venstre bud. Det kunne jeg leve med, men for en måneds tid siden begyndte der at være susende lyd først i venstre senere hen i højre. Jabra blev kontakte og det der blev foreslået virkede ikke, så jeg forventede at det skulle sendes til dem, men i dag har jeg så fået et nyt sæt. Super, super god service, kan ikke være tilfreds.
Tak for jer og jeres gode produkter.

24. maj 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Linda - Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og de nye høretelefoner. Vi beklager, at du oplevede problemer med dine Jabra Elite 8 Active, men vi er glade for, at vi kunne løse det for dig hurtigt. Din tilfredshed er meget vigtig for os. Tak for dine venlige ord og din støtte til vores produkter.

Forvent at produktet ikke holder mere…

Forvent ikke at produktet holder mere end et par år. Så når garantien er udløbet er de lige til skraldespanden.

17. april 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Anders - Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, hvis du har haft udfordringer med produktets levetid efter garantiperioden. Vi sætter pris på din ærlige mening, og vi vil tage den i betragtning, når vi arbejder på at forbedre vores produkter fremadrettet. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe.

Købte for 11 mdr siden et headset fra…

Købte for 11 mdr siden et headset fra denne producent i Elgiganten. Jeg henvender mig til Jabra, fordi jeg oplever forringelse af lyd i det venstre earplug. Modtager vejledning om nulstilling og da det ikke virker, skriver jeg tilbage og modtager vejledning om ombytning. Jeg kan på tirsdag afhente mit nye headset i en pakkeshop. En service Elgiganten ville ha brugt 14 dage på.
Yderst tilfreds!

13. april 2024

Besvarelse fra Jabra

Hello Diana Hansen - Thank you for your 5-star rating! We appreciate your positive comments and we are happy we could provide you with a solution quickly. This information will be shared internally. Please do not hesitate to contact our Product Support Team if you have any questions. We are always willing to assist. Thanks again!

Kundeservice fra øverste hylde

Fantastisk at opleve kundeservice fra øverste hylde, jeg havde en forspørgsel vedr et headset. det gik så nemt og smertefrit, problemet blev løst omg. til min fulde tilfredshed.

29. marts 2024

Besvarelse fra Jabra

Hello Ole - Mange tak for din rosende anmeldelse af vores kundeserviceteam. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og er glade for at høre, at du oplevede en problemfri og effektiv løsning af dit headset-spørgsmål. Det glæder os at vide, at vores team kunne imødekomme dine behov og løse problemet til din fulde tilfredshed. Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder, og din feedback er værdsat. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Endnu engang tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Jabras AI-baserede kundeservice er langt under lavmålet!

Jabra kundeservice, bruger AI genererede og helt ubrugelige svar, som er ekstremt skuffende - især for et dansk firma. Mine nyindkøbte Jabra Elite 10 earpods passer ikke til mine ører og falder ud uanset hvilke af de medfølgende silikonedutter, jeg forsøger mig med. Forhandlerledet, Power, bytter ikke denne type udstyr, og jeg spørger derfor, efter megen kreativ søgen efter en e-mailadresse til Jabras kundeservice, til eventuelt ekstraudstyr i form af “kroge” eller andet, der kan fastholde deres earpods i øret. Svaret er en gang AI-genereret lirum-alrum, hvor de henviser til forhandlerledet. Jeg kan med andre ord ikke bruge mit indkøbte udstyr, og Jabra tager intet ansvar og yder ingen reel kundeservice. 0 stjerner ville være mere rimeligt end 1, tilbage til Apple og farvel Jabra.

19. marts 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Lars Jensen - Tak for din anmeldelse af din oplevelse med at arbejde med vores supportteam for at få hjælp til at finde en sikker pasform med dine Jabra Elite 10-øretelefoner. Vi beklager, at Jabra Elite 10-øretelefonerne ikke passer til dine ører. Selvom vi gør vores bedste for at sikre, at designet af alle vores produkter passer til så mange øreformer og -størrelser som muligt, er vores ægte trådløse ørepropper en størrelse, der passer til de fleste. Hvis du ikke allerede har gjort det, opfordrer vi dig til at tjekke denne Jabra Elite 10 FAQ-artikel, "Hvordan får jeg den bedste pasform med mine Jabra-ørepropper?" https://bit.ly/40l6rBA. Det kan være nødvendigt at blande og matche størrelsen på dine eargels pr. earbud. Vi tilbyder ikke andet tilbehør til Jabra Elite 10 ud over de fire størrelser eargels, der følger med enheden. Men vi vil videregive din feedback om at tilføje mere tilbehør til ørepropperne.
Tøv ikke med at sende os en besked, hvis du har andre bekymringer om din Jabra-oplevelse. Du kan kontakte os på Facebook (https://bit.ly/24J5H5J), Instagram (https://bit.ly/45ZjQ4J) eller X (tidligere Twitter) (https://bit.ly/1U9GdeN).

Fin service

Mine ørepropper kom lynhurtigt efter bestilling. Desværre kom der hurtigt en fejl, så mikrofonen var "død" kort efter en opringning.
Reklamationen blev hurtigt godkendt, returseddel modtaget og pengene kom retur 2 dage efter.
Fin service!

17. februar 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Jytte Jakobsen - Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du satte pris på den hurtige levering af ørepropperne, selvom der opstod en uventet fejl med mikrofonen. Vi beklager eventuelle ulejligheder dette kunne have medført.

Det er fantastisk at høre, at vores reklamationsproces og kundeservice opfyldte dine forventninger, og vi er glade for, at du fik dine penge tilbage så hurtigt.

Hvis du nogensinde har yderligere spørgsmål eller behov for assistance, er du velkommen til at kontakte os.

Scam!! Forfærdelig service, køb ikke!

Scam!!! Købte et par elite 8 imod at være lovet et gavekort til gogift. Men de lyver.

Mega dårlig service!! Det kom aldrig. Jeg fik brugernavn og kode, men der skete intet. Skrev til dem flere gange. For så til sidst at skrive med dem på Facebook. En arrogant sælger ved navn Tom skriver at de aldrig har modtaget noget fra mig(jeg har sendt 4 rykker mails. De har nu blot afvist mig og sagen. Aldrig køb hos dem!

1. februar 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Rasmus - Tak fordi du deler din anmeldelse af din oplevelse med Jabra. Vi beklager meget, at du er utilfreds med vores service og aldrig har modtaget dit gavekort. Vi forstår din frustration, og vi beklager de udfordringer, du er stødt på. Vi sætter pris på, at du har kontaktet vores onlinesupportteam, og vi opfordrer dig til at fortsætte med at arbejde med dem for at hjælpe med at løse dette problem så hurtigt som muligt.

Uden sammenligning de dårligste…

Uden sammenligning de dårligste høretelefoner, jeg har haft.
Jeg har købt et par Jabra Connect 5t høretelefoner sidst i januar, og fra start var der en svag klikkende lyd i den venstre. Når musikken spillede, overdøvede den lyden, så det var til at leve med. Nu - efter tre ugers brug, er der en høj konstant susen og af og til en høj lyd som et damplokomotiv i begge høretelefoner. De er umulige at bruge, og jeg har søgt på nettet efter hjælp til at korrigere fejlen. Der viser det sig, at jeg åbenbart ikke er den eneste med problemet, så det er slut med Jabra for altid for mig.

17. februar 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Anja Hansen - Tak fordi du skrev en anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du har problemer med Jabra Connect 5t's lydkvalitet. Vi forventer ikke denne adfærd, og vi beklager ulejligheden, som dette har medført. Vi anbefaler at kontakte Jabra Support Team: https://bit.ly/3ONui8e. Vi er altid her for at hjælpe. Tak igen. Brugerfeedback er virkelig værdifuld for os.

Jeg kommer desværre ikke til at købe…

Jeg kommer desværre ikke til at købe Jabra mere. Jeg har for ca 2 år siden købt 2 sæt elite85H og de har begge fra starten haft problemer med opladning. nu vil de slet ikke lade længere er er dermed ubrugelige. Det er simpelthen for kort levetid for et relativt dyrt produkt. Jabra kundeservice henviser til at garantien er udløbet. Der er simpelthen tale om en produktionsfejl, så det bliver et andet mærke fremover

8. februar 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Jan Kølle - Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med Jabra Elite 85h. Da garantien er gyldig i to år fra købsdatoen, og det er næsten tre år siden, du købte Elite 85h, kan vi ikke hjælpe dig yderligere i dette tilfælde. Du er dog i stand til at bringe din Elite 85h til ethvert elektronikreparationsanlæg, der tilbyder service til sådanne produkter. Jabra tilbyder ikke reparationsservice eller har autoriserede reparationscentre for de enheder, der er uden for garantiens omfang. Vi beklager ulejligheden og håber, at du vil genoverveje Jabra-produkter i fremtiden. Tak for din anmeldelse.

Jabra Elite 7 Active

Jeg fik et par Jabra Elite 7 Active, men efter ca. en måned, ville den højre earbud ikke lade ordenligt op. Så vi byttede dem til et andet par (stadig samme model), men de havde samme problem, direkte ud af boksen!

2. februar 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Kevin - Tak for din feedback, og vi beklager de opladningsproblemer, du oplever med dine Jabra Elite 7 Active. Vi forstår din frustration og ønsker at hjælpe. Vores supportteam er klar til at undersøge dette yderligere og finde en løsning for dig. Kontakt os venligst igen på https://bit.ly/46wyIqe, så vi kan yde den nødvendige bistand.

God serviceafdeling

Jeg har i længere tid haft et irriterende teknisk problem med mit Jabra headset der hoppede af og på systemet konstant. Jeg kontaktede deres servicecenter og efter et par opklarende mails fik de fundet en løsning.
Er meget tilfreds med deres service.

8. januar 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej HLL - Tak for din positive anmeldelse, og det glæder os at høre, at vores supportteam kunne hjælpe med at løse problemet med dit Jabra-headset. Vi sætter pris på din tålmodighed og feedback. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for assistance, er du velkommen til at kontakte os igen. Vi er her for at hjælpe.

Besvarelse fra Jabra

Hej Kim - Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi har kunnet hjælpe dig hurtigt. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at din Jabra-oplevelse forbliver positiv.

Evolve2 85 USB-C er med USB-A stik?

Hej. Har lige fået et Jabra Evolve2 85 USB-C med Stand via mit arbejde.
Fint headset og hurtig levering.
MEN, min PC har kun USB-C stik og alle ledninger i boksen er USB-A på PC siden. Ledningen på Standen er også USB-A.
Så når i skriver det er et USB-C produkt er det jo ikke korrekt.

22. januar 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Lars S - Tak for din anmeldelse, og vi er glade for at høre, at du har fået Jabra Evolve2 85 med Stand via dit arbejde og værdsætter det fine headset og den hurtige levering. Vi beklager dog ulejligheden med USB-C og USB-A-forbindelsesudfordringen.

For at løse dette problem vil vi gerne henvise dig til vores Enterprise Support Team. De er specialiseret i vores erhvervsprodukter og kan give dig den bedste hjælp. Du kan kontakte dem direkte for at løse denne udfordring. Her er linket til support: https://bit.ly/3LDG7wL

Værste nogensinde jeg har prøvet!!!

17. november 2023

Besvarelse fra Jabra

Hej Maria Bokor Tak fordi du skrev din anmeldelse. Vi beklager dybt, at du havde en negativ oplevelse med dit Jabra-produkt. Vi står til rådighed for at hjælpe dig. Kontakt os venligst når det passer dig, så vi kan løse dine problemer. https://bit.ly/3MsdiU7

Jeg er ikke begejstret de er ikke gode.

Jeg er ikke begejstret. Jeg køber ikke japra Elite 7 aktive igen. Har haft dem i 6 måneder
Ok lyden er god men resten er ikke god kvalitet. Etuiet er svær at åbne, buds sider ikke godt i øret, de falder ud og ja jeg har valgt og prøvet de medfølgende propper. Japra reklamerer ellers med at de har designet den til at blive i øret, det fungerer ikke. De er klodsede at have på.
Lyden og forbindelsen er ok.

Anmeldelse 2:
Jeg har nu prøvet alle tilpasnings miligheder men Japra elite 7 aktive er rigtig dårlige og faldet ud af øret bare ved normal gang, de kan ikke bruges til aktivitet eller træning som man reklameter med, de er for tunge og designet forkert.
Der mangler en lille fjeder som kan holde den fast i øret. Lyden har også det problem at når de falder ud af øret mister de forbindelsen, så man skal ind igen på ens telefon og trykke play igen, det er dårligt og irriterende spil dog videre. Jeg vil ikke anbefale dem til nogle, Jeg vil gerne returnerer dem og finde et bedre produkt.

1. januar 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Claus Sachs - Tak for din opdaterede anmeldelse! Vi er kede af at høre, at du stadig ikke kunne finde den bedste pasform. På nuværende tidspunkt anbefaler vi venligst at kontakte det oprindelige købssted for at få oplysninger om ordreretur. Hvis du har købt headsettet fra Jabra.com inden for de sidste 100 dage, bedes du kontakte os her: https://bit.ly/3S3DEyW

Fantastisk service for reklamation

Jeg var i Elgiganten med et par jabra 7 elite pro, hvor garantien var udløbet med en 6-10 dage, så de ville ikke dække at etuiet ikke længere kunne lade op. Men efter en dialog på mail med jabra sendte de et helt nyt headset. Hurtig og meget empatisk betjening.

11. december 2023

Besvarelse fra Jabra

Tak for din 5-stjernebedømmelse og for at dele din oplevelse med Jabra Elite 7 Pro. Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre, at vores supportteam var i stand til at hjælpe dig med en løsning, selvom garantiperioden lige var udløbet. Vi bestræber os altid på at levere en empatisk og effektiv kundeservice. Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os tilbage.

Kan nogle gange ikke forbinde til en enhed i flere dage

Kvaliteten er ganske udemærket, men jeg har haft for mange irritationsmomenter til at være rigtig glad.
Jeg har generelt haft problemer med forbindelse på modellen Jabra elvolve2 85.
Headsettet stopper flere gange i løbet af dagen, men musikken fortsætter på min telefon.

Hvis man trykker "glem enhed", kan man ikke finde headsetet på sin bluetooth liste i flere dage (oplevet flere gange).
Jeg kan godt forbinde headsettet til min pc, men kan ikke oprette forbindelse. Jeg har tidligere skrevet til deres support. Der var dog lang svartid (jeg husker 4 dage), og svartiden tog op mod flere dage hver gang vi skrev en besked. Lidt ærgeligt for et produkt som koster så mange penge.

Jeg ville nok tøve lidt med at anbefale deres produkter, som ellers har et godt ry, da jeg selv har haft for mange øv oplevelser.

Ps. Er det nyt at man ikke kan nulstille headsettet? Nu får jeg en besked i headsettet om jeg skal downloade deres app. På google er der ellers en guide til hvordan man kan nulstille det? Det er da irriterende hvis de har fjernet standart funktioner i et headset, og smidt dem over i en app? Især når man ikke kan forbinde sit headset (igen), og derfor ikke kan logge på appen? Suk

25. december 2023

Besvarelse fra Jabra

Hej Kristian Myrhøj Hesselberg - Tak fordi du skrev en anmeldelse. Vi er kede af at læse, at du har problemer med at din Jabra Evolve2 85 kan forbindes til både din telefon og pc. Du kan nulstille enheden ved at bruge instruktionerne i denne artikel: https://bit.ly/4aBiDmA. Vi anbefaler, at du kontakter Jabra Support Team igen med spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp: https://bit.ly/2xbNtEb. Vi er her for at sikre, at din Jabra-enhed fungerer korrekt. Vi håber at høre fra dig snart. Tak igen. Din feedback er værdsat!