Jabra Anmeldelser

3.376

2,9

Desværre har deres Jabra Sport Active 8 ikke levet op til forventningerne. Der har været problemer med forbindelse, at folk ikke kan høre mig og at der kun er lyd I den ene. Desværre er support ikk... Se mere

Var glad for mit Jabra 7 active. Så kom der er FW opdatering hvor man nu kan bruge Google Assistant. Men det er verdens ringeste løsning. Hvis man skal bruge Google Assistant, så kan man ikke længer... Se mere

Har lige været i kontakt med deres kundeservice. Mine Jabra 75t virkede fint et års tid, og nu virker den ene ikke længere. En hurtig Google søgning viser at det er et generelt kvalitetsproblemer. D... Se mere

En god oplevelse Mine Jabra elite 3, højre earpud stoppede med at virke efter 5 mdr. kontaktede Jabra support som vejledte mig i at teste dem plus opdatering. Intet virkede. Har i dag modtaget e... Se mere

1. Elektronikproducent
  2. Leverandør af AV-udstyr

Om Jabra

Hej, (that’s ‘hi’ in Danish). We’re Jabra.

We’ve engineered technology for the last 150 years that makes life look and sound better than ever. Whether you’re running a million-dollar project from your kitchen. Or running your first 5k in the park. Pitching over video from Toronto to Tokyo. Or getting lost in your music. Whatever you’ve got going on, we’ve got you.

Jabra. Technology for life’s new rhythm.

Middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.376)

ALDRIG køb noget fra jabra

Jeg vil meget meget meget kraftigt fraråde at købe noget somhelst fra jabra, da de mere eller lindre har brugt 3 uger i helhed på at give mig lidt håb for at kunne få erstattet mit produkt pga en fejl på deres produkt, som de så har valgt at spilde min tid ved at sige nogen forskellige ting der kunne tolkes som at de godt kunne være med på at give en ny, men så afslår den når det kommer til stykket, produktet i sig selv hvis det fungere er det godt, det er faktisk supporten der sutter max, har aldrig oplevet en værre faktisk de har ikke hjulpet med en skid for at sige det lige ud. Håber inderligt jeg har fået nogen til ikke at købe fra dem med denne anmeldelse for f+ck hvor kan de ikke være det bekendt med denne behandling af kunder

17. marts 2025

Besvarelse fra Jabra

Hej Casper dohrmann rasmussen - Tak fordi du skrev din anmeldelse og for at kontakte vores supportteam. Som standard er Jabra-enheder indstillet til at slukke efter 15 minutters inaktivitet for at spare på batteriet. Find My Jabra-funktionen i Jabra Sound+-appen kræver, at du giver tilladelse til altid at give appen adgang til funktionen Placeringstjenester på din mobilenhed. Når først du er bragt ind i den generelle nærhed af øretelefonerne, er du i stand til at få øretelefonerne til at afspille en lyd for at hjælpe dig med at finde dem, så længe Elite 10 Gen 2 er forbundet til din mobilenhed, og øretelefonerne stadig er tændt. Mens du er i nærheden, kan du også prøve manuelt at forbinde de mistede øretelefoner til din mobilenhed via dens Bluetooth-menu. Vores garanti erklærer, at vi ikke erstatter tabte produkter, og vores supportteam havde angivet, at "Mens Jabra Support ikke kan godkende erstatning af tabt produkt, kan du indsende et garantikrav til vores AMS garantiteam til deres overvejelse," i deres e-mail dateret den 4. marts. Vi beklager naturligvis ulejligheden forårsaget af garantinægtelsen. Tak igen.

Fraskriver sig ansvar

Jeg har et par Jabra Active Elite 7, som jeg købte den 9/3-2023, hvor jeg har mistet det originale oplader. Jabra solgte ikke et replacement etui, så jeg måtte købe et nyt etui på CDON.com.

Jeg skulle nulstille mit headset, hvor headset'et skal i etuiet for at afslutte nulstillingen. Jeg kunne ikke få afsluttet nulstillingen, hvorfor jeg tog kontakt til Jabra Support.

Support spurgte om et hav af spørgsmål, og de, supporten, spurgte om de flere spørgsmål flere gange (det føltes som om, at de, supporten, ikke anede hvad de lavede, men blot spurgte for at trække tiden).

Jabra Support endte med at sige, at de ikke kunne hjælpe, fordi jeg havde købt et tredje parts etui. De oplyste, at de samarbejde med Elgiganten. Jeg fandt et oplader etui på Elgiganten og så, at CDON.com og Elgiganten anvendte samme leverandør til levering er dette etui. Det gjorde jeg Jabra Support opmærksom på, og spurgte hvordan vi løste dette. Dertil svarede support, at fordi jeg havde købt et trejde part etui, så kunne de ikke hjælpe, men jeg kunne købe et nyt headset med 30% rabat. Jeg synes det er så ringe og uden ansvar, at de, Jabra, fraskriver sig at hjælpe, men straks tilbyder, at jeg kan købe et nyt headset. Det synes jeg er noget svineri, når mit nuværende headset virker, men "blot" skal nulstilles korrekt.

Ringe kundeservice!

Jabra, hvad er det for et talentløs svar at komme med!? Det kan da ikke være rigtig, at et produkt som ikke er over to år gammelt er lige til skraldespanden, fordi I nægter at hjælpe og ikke producere etuier mere. Kom nu ind i kampen!

3. marts 2025

Besvarelse fra Jabra

Hej SUDO - Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med din Jabra Elite 7 Active og vores supportteam. Vi videregiver disse oplysninger til det relevante team. Selvom Elgiganten er en autoriseret forhandler af Jabra-produkter, understøtter vi ikke brugen af ​​tredjeparts opladningsetuier med vores øretelefoner, og vi beklager, hvis der var nogen forvirring i den forbindelse. Dette er sandsynligvis årsagen til, at du ikke er i stand til at nulstille eller opdatere firmwaren i dine Elite 7 Active-øretelefoner. Fortæl os, hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer. Du kan også kontakte vores supportteam via Facebook (http://bit.ly/2sUK4oM), Instagram (https://ig.me/m/jabra) og X (http://bit.ly/1U9GdeN), for din bekvemmelighed. Tak igen.

Det er hver anden gang det ikke virker

Det er hver anden gang det ikke virker. Jeg dsal genstarte både telefon og earbuds derefter parre på ny. I dag en ny variant - kun telefonopjald forbinder. Ikke mere Jabra til mig. Forrige sæt blev ombyttet 3 gange

22. januar 2025

Besvarelse fra Jabra

Hej Klaus Møller - Tak for din Trustpilot-anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du havde denne oplevelse med din Jabra-enhed og opfordrer dig til at kontakte vores supportteam for at få hjælp. I de fleste tilfælde kan udfordringer, som du beskriver, blive løst gennem nogle få enkle fejlfindingstrin. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig for at løse problemet og lade dig nyde dit Jabra-produkt igen. Tak.

Garanti bortfalder

Har pakket et par helt nye Elite 75t ud. De har ikke været pakket ud før, men kan ikke tænde.

Ifølge Jabra er batteriet nok ødelagt fordi jeg ikke har ladet dem op, ( hvor skulle jeg vide fra at jeg skulle åbne en ny vare og lade den, når den ikke skal bruges ) så det er åbenbart dumt at købe en vare fra dem, om den så har hængt i en butik uåbnet eller ligget uåbnet i en i min skuffe.

Dette var mit 3. jabra sæt og med skkkerhed også det sidste efter denne oplevelse.

Stakkels de firmaer der køber ind til at have lagre liggende til nye folk. Penge ud af vinduet åbenbart.

Svarer under giver ikke mening, da I fortæller på Messenger at dette ikke gælder slutbruger, og produktet er aldrig åbnet før i går

2. januar 2025

Besvarelse fra Jabra

Hej Michael larsen - Tak for din anmeldelse til Trustpilot. Vi er kede af at høre om din oplevelse med din Jabra Elite 75t. Vores garanti gælder ikke for produkter, der ikke er blevet opkrævet i seks (6) måneder. Hvis batteriet i et produkt ikke er blevet opladet i en periode på seks (6) måneder, fungerer produktet muligvis ikke eller genvinder sit fulde potentiale og langsigtede ydeevne. GN yder ingen garanti for sådan ydeevne. Du kan finde vores garantiaftale på vores hjemmeside på bit.ly/4gArp6X. Vi kan tilbyde dig rabat ved køb af et nyt produkt fra vores hjemmeside. Bare fortæl os det ved at kontakte os via Facebook Messenger (http://bit.ly/2sUK4oM), Instagram (https://ig.me/m/jabra) eller X (http://bit.ly/1U9GdeN) . Vi hjælper gerne! Tak igen.

Jabra Elite 7 Pro - elendigt køb

Jeg købte et Jabra Elite 7 Pro i julen 2023. De såkaldte Ear buds skulle ifølge butikken være super gode især under opkald, grundet de mikrofoner der angiveligt var i dem.

Reklamen var virkelig god fra butikkens side. Det viste sig dog at jeg aldrig har haft værre Ear buds end dem fra Jabra.

Under opkald kunne dem jeg talte med ikke høre mig, andet end meget svagt. De kunne ikke høre, hvad jeg sagde. Det er ikke noget der er gået i stykker med tiden, de virkede ikke fra starten, selvom jeg har fulgt de guides som Jabra har under deres support side.

Jeg har ganske vist skrevet til Jabra support, dog mest for at give udtryk for min utilfredshed med et ekstremt dårligt produkt, som ikke var billige. Men selv når man skriver til Jabra support får man besked om man bliver kontaktet, selvom det ikke længere er nødvendigt. Det var kun for at give udtryk for min utilfredshed.

Jeg skal aldrig have Jabra produkter igen, det har været under al kritik, og jeg kan se flere online anmeldelser af Jabra Elite 7 Pro, hvor netop mikrofonerne beskrives som meget dårlige.

Hvis der kunne gives mindre end 1 stjerne herinde, så har Jabra fortjent mindre end 1 stjerne.

Produktet blev købt hos Power, som på trods af de næsten var 1 år gamle tog dem retur og udbetalte købsprisen for dem. Den gode service kan på ingen måde tilskrives Jabra, da de intet har med det at gøre.

18. december 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Rico - Tak for din anmeldelse til Trustpilot. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med Jabra Elite 7 Pro. Det er ikke, hvad vi forventer af produktet. I mange tilfælde kan dårlig mikrofonlyd rettes gennem et par enkle fejlfindingstrin. Vi beklager, hvis dette ikke løste udfordringen i dit tilfælde. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, inviterer vi dig altid til at kontakte vores produktsupportteam. Vi er tilgængelige via telefon, webformular eller via Facebook Messenger (http://bit.ly/2sUK4oM), Instagram (https://ig.me/m/jabra) eller X (http://bit.ly/ 1U9GdeN), for din bekvemmelighed. Vi beklager ulejligheden, men hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os. Tak igen for din anmeldelse.

Jeg har haft 3 forskellige produkter…

Jeg har haft 3 forskellige produkter fra Jabra og indtil videre har 3 ud af 3 af dem stoppet med ar virkelig optimalt efter godt halvandet år.. Deter altid den højere side af mine in-eras der stopper med at virker. Først begynder den at skratter og så går der normalt ikke længe før den enten stopper helt med at afspille lyd eller så spiller den meget svagt (når den lige føler for det)
Jeg har prøvet alt! Os det som Jabra selv forslår men intet virker..

Jeg ville gerne have givet flere stjerne for I den tid de virker er der god lyd!

Men en ting er sikkert det er ikke pengene værd hvis du gerne vil have god lyd i mere en halvandet år..

30. december 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Nørd - Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Vi er meget kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med Jabra-produkter og inviterer dig til at kontakte vores produktsupportteam for at få hjælp. I mange tilfælde kan nogle enkle fejlfindingstrin løse de fleste udfordringer. Hvis det er nødvendigt, kan vi også tilbyde bekvem garantiservice. Du kan finde support til dit Jabra-produkt på https://bit.ly/3zma9SB. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at løse dine problemer. Tak igen.

Jeg bestilte en Jabra Elite 10 22…

Jeg bestilte en Jabra Elite 10 22 november hvor der var en gratis oplader med. Den er efter en måned stadigvæk ikke blevet sendt. De skriver at opladeren ikke er på lager og de vil ikke sende dem hver for sig. Det for dårligt at man laver en kampagne og så ikke har nok varer til at sende dem afsted. Derudover har de allerede trukket pengene selvom de ikke har sendt nogle varer. Har altid værer glad for Jabra. Men dette er godt nok dårligt kunde service

22. november 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Anders Mogensen - Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på denne platform. Vi beklager eventuelle forsinkelser med din nuværende ordre på Jabra Elite 10. Vi var i stand til at finde din supportbillet og videregive denne til vores Store Support Team, så de kan give dig yderligere assistance. De vender tilbage via e-mail inden længe. Tak igen.

Jeg havde en reklamation på Jabra Elite…

Jeg havde en reklamation på Jabra Elite 3 og det gik rigtig godt. Der var rigtig mange spørgsmål fra Jabra og mange ting de ville have mig til at udføre inden at jeg kom igennem (nulstilling af produktet etc.), men det er nok også fint nok, selvom det var lidt tidskrævende. De sendte mig en Jabra Elite 4 i stedet for de defekte og det var rigtig fint af dem.

9. december 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Tobias - Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at vores team var i stand til at hjælpe dig med lydkvalitetsudfordringen med din Jabra Elite 3, selvom det krævede nogle fejlfindingstrin. Vi sætter pris på din tålmodighed under hele processen. Vi er også glade for, at du er glad for din Jabra Elite 4 som erstatning, og vi håber, du nyder at bruge den! Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. God lytning!

En god oplevelse

En god oplevelse
Har i dag modtaget et par nye og er opgraderet fra 3-4.
Startede sagen tirsdag og fredag har jeg igen musik i ørene.
Kunne følge pakken hele vejen, med UPS direkte til mig fra Holland.

13. december 2024

Er godt nok ved at fortyde mit køb på…

OPDATERING: Har fuldstændigt fortrudt mit køb på Jabra, da jeg ville bestille Jabra Elite 8 active via Jabra's egen hjemmeside! Min forsendelse har hele weekenden ligget over i Holland og i dag mandag ligger den sjovt nok i Spanien og med forsinkelse. Hvorfor den omvej giver absolut ingen mening og havde jeg vidst at de skulle sendes fra Holland via Spanien og så endda med UPS (som virkelig ikke har en god score nogensteder) - havde jeg aldrig købt dem her. En anden kendt og dansk webshop ville have sendt dem samme dag ved bestilling, med modtagelse dagen efter, så jeg igen havde min musik tæt på. Nu kan jeg vente i evigheder , for UPS kundeservice kan ikke hjælpe og jeg har for 2. gang sendt besked til support hos Jabra uden held. :( Det siger alt !!!!

1. december 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Bettina R. - Vi har gennemgået din supportanmodning 2581180, og det ser ud til, at Jabra Store Support Team har været i stand til at give dig en løsning. Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os igen. Du kan også kontakte Jabra Support via en privat besked på Facebook (https://bit.ly/24J5H5J), Instagram (https://bit.ly/45ZjQ4J) eller X (tidligere Twitter) (https://bit.ly/1U9GdeN). Endnu en gang tak!

Har haft 4 sæt af elite 7 pro virkelig…

Har haft 4 sæt af elite 7 pro virkelig gode.. har fået et par elite 10 gen 2...
Hold nu kæft de er dårlige i noise cancelling.. i forhold til 7'eren skuffe køber

26. november 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Peter - Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse og dele din feedback med os! Vi er meget glade for at høre, at du har nydt Jabra Elite 7 Pro og har haft en positiv oplevelse med flere par af dette produkt. Men vi er virkelig kede af at høre, at Jabra Elite 10 Gen 2 ikke levede op til dine forventninger, især med hensyn til støjreduktion. Vi værdsætter din indsigt højt, da de spiller en afgørende rolle i at hjælpe os med at forbedre vores produkter og tjenester. Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele dine meninger med os. Vi vil også gerne hjælpe dig med din Elite 10 Gen 2! Hvis vi kan være behjælpelige, vil vi opfordre dig til at kontakte vores Jabra Support Team ved at sende en direkte besked på Facebook (https://bit.ly/24J5H5J), Instagram (https://bit.ly/47rTPfy) eller X (https://bit.ly/1U9GdeN). Vi er her for dig!

Kan ikke tale for EarPods da de ikke…

Kan ikke tale for EarPods da de ikke virket som de skulle. Men service var helt til grin! Det tog mig over 2mdr for at får pengene retur. Jeg købt en muscle massage pistole som ikke virket da den kom frem.
2 dage efter havde jeg en ny i posten….2 dage😁 jabra 2plus mdr.😡

13. juli 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej, vred anmeldelse - Tak, fordi du skrev denne anmeldelse af din oplevelse med Jabra. Vi er meget kede af at høre, at hverken vores produkt eller vores service levede op til dine forventninger. Vi beklager selvfølgelig også forsinkelserne i at modtage din refusion. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så vi har bedt om dine oplysninger gennem Trustpilot, så vi kan gennemgå din sag. Hvis du har mere feedback, spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os. Du kan kontakte os via din billet med vores supportteam, eller du kan kontakte os ved at sende en direkte besked på Facebook (https://bit.ly/24J5H5J), Instagram (https://bit.ly/47rTPfy) eller X (https://bit.ly/1U9GdeN). Vi er her for at hjælpe dig, og ser frem til dit svar!

Varmeste anbefalinger til Jabra

Varmeste anbefalinger til Jabra. Seriøst firma. Seriøst producerede produkter. Og, seriøs og professionel kundeservice der tager dig, som kunde, alvorligt.

19. november 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Hanni - Tak for din femstjernede anmeldelse og positive feedback! Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores Jabra Support Team, og vi er glade for at vide, at vi var i stand til at løse udfordringerne med din Jabra Elite 4 til din tilfredshed. Vi ønsker, at vores produkter og kundeservice lever op til de højeste standarder, og vi er altid klar til at hjælpe dig. Din feedback betyder meget for os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp. Vi sætter pris på din støtte og glade lytning!

Elendige høretelefoner kan ikke oplades efter en periode

Købte 2 sæt Jabra Elite 85t for 3 år siden. Det ene par har ikke været brugt i nogen tid og nu vil det ikke oplade batteriet. Kan se at andre har haft samme problem og den trustpilot side, hvor mange har skrevt på, er nu lukket med en meget lav score. Skrev til deres service afdeling og de bad om at gøre et par ting og så sætte opladning til, men intet hjælper. Og så blev jeg anbefalet at købe et nyt sæt, som jeg ville få 30% rabat på, da garantien var udløbet. Så jeg kan absolut ikke anbefale at købe disse produkter (in ear sæt), da de har problemer med deres batterier.
30.10.2024
Til jeres svar : hvorfor skriver så ikke i jeres vedlagte papirer at man skal være opmærksom på dette MED STORE BOGSTAVER? Og hvor lang en periode skal der gå før man skal oplade? Hvis det er et kendt problem, så skriv om det.

25. oktober 2024

Besvarelse fra Jabra

Hello Keld S - Thank you for taking the time to update your review and we are truly sorry for any frustration. According to our warranty policy, which you can read more about here: https://bit.ly/2Yj1r08, the Warranty does not apply to products that have not been charged for six (6) months. If the battery in a product has not been charged for six (6) months, the device might not function or regain its full potential and long-term performance. We apologize for any inconvenience this may cause. If you have any further questions or concerns, you can always reach out to us on the ticket you have opened with our Support Team or you may connect with us on Facebook (http://bit.ly/2sUK4oM), Twitter (https://bit.ly/1U9GdeN) or Instagram (https://ig.me/m/jabra). We are always here to help. Thanks, again.

Min højre earbud virkede i tre uger

24. september 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej lauge juul - Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du havde denne oplevelse med en Jabra-enhed, og vi inviterer dig til at kontakte vores supportteam direkte. Du kan finde kontaktoplysninger på Jabra-webstedet på supportsiderne for din Jabra-model på https://bit.ly/3zma9SB. Vi hjælper gerne og ser frem til at høre fra dig! Tak igen.

Jeg købte et par Jabra Elite 7 Active

Jeg købte et par Jabra Elite 7 Active - Black den 20. august 2023, og jeg har desværre mistet min oplader. Jeg kontaktede Jabra support, og det viste sig, at de ikke længere producerer opladere til Jabra Elite 7, selvom der kun er gået et år siden mit køb. Jeg finder det under al kritik, at man ikke kan købe en oplader så kort tid efter et køb til 1400 kr. Nu står jeg med et par 100% velfungerende høretelefoner, som ikke kan lade op – totalt værdiløse!

Support tilbød mig 30% rabat på et par Elite 8, men desværre kun i farven Koral, da alle andre farver er i restordre. Det virker som om, der tegner sig et mønster her. Det er et pænt nej tak for mig. Jeg ønsker ikke et par koralfarvede høretelefoner til 1800 kr, især når der er risiko for, at jeg ikke kan få en oplader til dem om et år.

Jeg kan desuden læse på Reddit, at dette er et generelt problem, som jeg ville ønske, jeg havde kendt til, inden jeg valgte Jabra frem for andre mærker.

Og en anmeldelse af produktet:

Fed lyd, sidder godt i øret, og gode at dyrke motion med. Desværre var de helt håbløse ved brug af håndfri. Hvis jeg kørte bil eller var i bevægelse, kunne personen i den anden ende ikke høre, hvad jeg sagde. Så de blev kun brugt til musik

16. september 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Alexander Kreutzmann Petersen - Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse om Jabra Elite 7 Active. Vi sætter pris på din feedback om lyden og pasformen, mens du træner. Vi er kede af, at du ikke kan finde din opladningsetui, og at Elite 7 Active og dens tilbehør ikke længere fremstilles. Det vil vi videregive internt. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilbuddet, så tøv ikke med at kontakte Support igen. Vi er altid her for at hjælpe!

Overholder ikke loven

Jeg købte oprindeligt et sæt Jabra Elite 3. De er nu blevet ombyttet 3 gange for den samme type fejl. Jeg har bedt om mine penge tilbage pr dansk købelov, da jeg ingen tiltro har til deres produkter. De nægter.

28. august 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Mikkel - Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse med Jabra Elite 3. Vi undskylder oprigtigt for de udfordringer, du har stået over for med din Jabra Elite 3, og forstår din frustration. På nuværende tidspunkt giver vores Jabra Store-refusionspolitik kunderne mulighed for at returnere deres produkter købt fra Jabra-webstedet inden for de første 100 dage fra den dato, hvor produktet er afsendt. Brugere skal følge forhandlerens returpolitik for produkter købt hos vores forhandlere. For at lære mere om vores returpolitik, klik her: https://bit.ly/3yZwiG4. Tak.

Jabra 65 er så dårlig at det er svært…

Jabra 65 er så dårlig at det er svært at høre om den er tændt eller slukket og lav lydstyrke, skruer op eller ned igen hørerbar ændringer

19. august 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Torben - Tak fordi du skrev denne anmeldelse og deler din feedback om din Jabra-enhed. Vi beklager oprigtigt for de udfordringer, du oplever med lydstyrken og de hørbare notifikationer. Dine tanker og meninger er vigtige for os, og vi vil gerne sikre dig den bedst mulige oplevelse med vores produkter. For at hjælpe med at løse disse udfordringer beder vi dig venligst kontakte vores online supportteam (https://fal.cn/3AAZd). De er udstyret til at hjælpe dig med fejlfinding og kan give vejledning skræddersyet til din situation. Tak for din forståelse, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Great sound

Great fit, Great sound, Great battery time

22. august 2024

Besvarelse fra Jabra

Hello, Henrik - We greatly appreciate your feedback on the Elite 7 Pro! It is fantastic to hear that you are satisfied with the fit, sound quality, and battery life of the earbuds. Your positive experience is important to us, and we are committed to providing products that meet and exceed your expectations. If you have any further comments or questions, please do not hesitate to reach out. Thank you for your support!

Har et par Jabra Evolve2 som jeg vil…

Har et par Jabra Evolve2 som jeg vil lave en reklamation på. Har ind til videre talt i telefon 3 gange, skrevet flere mails frem og tilbage og har nu oprettet mig som bruger for at kunne starte en reklamation. Jeg er ok IT kyndig og kan godt begå mig på engelsk og dansk. Med tiden brug pt ville det være billigere at købe et nyt sæt. Kundeservice sende nu dette svar: I just want to let you know that the whole exchange process is free of charge, as your device is still under warranty. But of course please feel free to buy a new pair if that is better or easier for you!

8. august 2024

Besvarelse fra Jabra

Hej Peter - Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på dette. Vi er dybt kede af at høre om de udfordringer, du har stået over for med din Jabra Evolve2-enhed, og den frustration, du har oplevet, mens du forsøgte at løse problemet. Vi forstår, at den tid og indsats, du har investeret i at søge en løsning, langt fra har været tilfredsstillende, og vi beklager oprigtigt for den ulejlighed, dette har medført. Vi stræber efter at yde enestående kundeservice og support, og det er nedslående at høre, at din interaktion med vores team ikke har levet op til dine forventninger. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback seriøst og er forpligtet til at behandle dine bekymringer rettidigt og effektivt.

Vi opfordrer dig til at kontakte vores online supportteam ved at sende en direkte besked på Facebook (https://bit.ly/24J5H5J) eller Twitter (https://bit.ly/1U9GdeN), så vi kan sikre, at vi tilbyder dig bedst mulige løsning. Endnu en gang beklager vi den ulejlighed og frustration, du har oplevet. Vi værdsætter din feedback og håber at få mulighed for at løse dine bekymringer og genoprette din tillid til vores brand.