Vanlige tyver har svindlet meg for 3500 kroner. Det var snakk om falske fakturaer utstedt i navnet til et firma fra Trondheim, med organisasjonsnummer. Alt så ekte ut, men pengene ble stjålet. In... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Totalt useriøs bedrift! Vi bestilte et skap i januar, og betalte. Varene har aldri blitt levert, jeg har prøvd å kontakte dem på deres chat, og enten svarer de ikke eller svarer generelt om at de b... Se mere
Bestilte et konsollbord i mars 2025. Et halvt år etter, er bordet ikke kommet. Forsøkt å få kontakt gjentatte ganger, men disse pengene anser jeg som dessverre tapt. Rart de får holde på sånn, uten at... Se mere
Jeg skrev i likhet med mange andre en anmeldelse der jeg brukte ordet svindel. Jeg har sendt bekreftelse på betaling til dette svindelforetaket. Nå ser jeg at vi som har klagd har fått nærmest likely... Se mere
Virksomheden har svaret
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Blitt lovet levering I uke 16
Ble lovet levering i uke 16. 2025
Bestilte i februar. Gleder meg.
Håper anmeldelsene her i trustpilot kan hoste opp noen positive meldinger!
Venter i spenning.
Hamangskogen 69. 1338
VENNLIGST BEKREFT!

Besvarelse fra Itskitchen
I have ordered a shower wall two days…
I have ordered a shower wall two days ago and transfered money to their account, but there is still silence from them. The fastest thing that they did was sending invoice and bank account number!!
My invoice number is 102458. If the silence continues one day more, I will raise it to Norwegian Police and responsible authorities.
Their way of receiving money is strange, there is paypal port but it doesnt work and you have to select paying through invoice which is very weird in Norway. I trust their website domain (.no) but I regret doing this.****
***
I am surprised instead of answering your customers on your email, you are busy with replying here. You want my order number? Check your email!!
Never click on this website (itskitchen.no) they are fraud and scam. I raised complaint to local Police.

Ikkje fått vare
Ikkje fått vare, 2 1/2mnd siden. Har vert i kontakt og varen skulle bli sendt.
Tror aldri denne varen kommer,så dette er svindel/useriøs handel. Bestilling nr #2554

Svindel? (ordre 3476)
Bestilte vare 19.03. Når jeg sjekker status på ordre står det at den er sendt. Men har ikke mottatt vare eller fått noe sporingsnummer. Har i flere dager prøvd å få svar på om varen er sendt. Kundeservice svarer bare at de skal sjekke med transportavdelingen. Det står på nettsiden at de bruker Posten. Men om ordren er underveis skulle den vært registrert i appen. Enten så er dette svindel eller så er det en rotete leverandør med dårlig kundeservice. Ordre nr 3476

Dette er noe så rævva
Dette er noe så rævva! Jeg kjøpte en sminke bord på ca 1500 å betalte for ingen shit… ingen som svarer, skikkelig dårlig nettside dere må aldri kjøpe noe fra her! Les på alle kommentarene før dere bestiller fra en stygg nettside som herre.. lo skjønne jeg hvorfor det er viktig å undersøke nettsidene før man bestiller

nok en gang fornøyd
Jeg synes samtlige i disse feltene bør skamme seg og bli fratatt både skjerm og tastatur. Helt kvalmt å lese hvor ekle folk er.
Jeg Bestilte solsegl og fikk dette levert etter noen uker. Det er ikke første gang jeg handler her. Stort sett rask levering, og noen ganger lengre leveringstid. Informasjon fikk jeg uansett når jeg kontaktet chat.
Skam dere kunder, dere setter alle nordmenn i dårlig lys og ødelegger hele poenget med trustpilot. det er ikke en offentlig gapestokk!

Besvarelse fra Itskitchen
Svindel fra A til Å betalte 1799 kr for…
Svindel fra A til Å betalte 1799 kr for en kjøkkenmaskin som aldri kom..har sendt 20 klagebrev men får ikke refundert pengene..så.neste skritt blir juridisk bistand..styr langt unna folkens..ren svindel

Besvarelse fra Itskitchen
Jeg kjøpte en vare i starten av januar
Jeg kjøpte en vare i starten av januar, har purret i 4 mnd uten at de klarer å hjelpe meg. Den er betalt for og jeg har nå etter 4 mnd spurt om pengene tilbake men de svarer ikke mer. Helt tullete nettside som garantert driver med en form for svindel. Hold dere unna

Besvarelse fra Itskitchen
Om du liker å betale for varer som ikke…
Om du liker å betale for varer som ikke kommer, purre gjentatte ganger uten å få noe annet svar enn at det har skjedd en feil og at de skal ordne det.
Bestilte skap 2. januar, betalte samme dag, i mars begynte vi å purre på skapet, sier så at de skal ordne det at det har skjedd en feil.
Nå er det 2. april og da har sluttet å svare på chaten. Anbefales absolutt ikke.

This Is SCAM!
This Is SCAM!! Please stay away and report to the police so they can get caught. Transfered 2,193,48 kr, for 2 sinks. They think that by answering here or by answering in their website chat they are being honest, but they are the BIGGEST SCAM EVER. Stay away from them, I have reported to the police and now I will write what happened on the local news paper.

SVINDEL?
SVINDEL?
Har bestilt varer for 1700.- uten oppfølging og ikke fått varen. Helt likt det som andre opplever. Betalte til Nordic Vital AS. De svarer heller ikke.
Dette er må være Svindel på høyt nivå? Oppfordrer ALLE som har betalt penger uten å fått varen til å Politianmelde så de kan avgjøre om detter er svindel.

Besvarelse fra Itskitchen
Systematisk svindel på høyt nivå
For første gang i mitt liv har jeg blitt utsatt for svindel av en nettside som fremstod som både legitim og profesjonell.
Man mottar først en faktura og blir informert om at betaling er en forutsetning for forsendelse av varen. Deretter bes man om å sende kvittering per e-post som bekreftelse.
Imidlertid opphører all kommunikasjon umiddelbart etter gjennomført betaling. Til tross for gjentatte forsøk på kontakt via både chat og e-post, forblir henvendelsene ubesvarte. Forsøker man å ringe, blir telefonnummeret blokkert, noe som understreker den systematiske og målrettede svindelen som pågår.
Ved kontakt med banken informeres man om at det ikke er mulig å iverksette tiltak, ettersom transaksjonen ikke er gjennomført via bankkort, men direkte fra konto. Denne praksisen virker å være nøye utformet for å omgå eventuelle sikkerhetsmekanismer.
Heldigvis var det økonomiske tapet i mitt tilfelle relativt begrenset. Likevel er dette en prinsipiell sak, og jeg ser det som min plikt å advare andre gjennom denne anmeldelsen.
Jeg vil umiddelbart anmelde saken til politiet. Gitt at et betydelig antall personer har rapportert lignende hendelser, anser jeg det som sannsynlig at relevante myndigheter vil iverksette nødvendige tiltak.
Basert på tilbakemeldinger fra andre kunder forventer jeg at denne anmeldelsen enten vil bli avfeid som “falsk” eller møtt med et generelt uhøflig svar. For å unngå enhver tvil vedlegger jeg derfor mitt ordrenummer (#3499) samt fakturanummer (#102344) som bekreftelse.

Besvarelse fra Itskitchen
Jeg bestilte en sengeramme.
Jeg bestilte en sengeramme. Jeg betalte fakturaen og fra det øyeblikket ingen kontakt med selgeren. Ingen informasjon om levering av kjøpte varer. Jeg ba om tilbakebetaling av pengene som ble betalt, og det kom selvfølgelig ikke noe svar. Dette er en tyv nettbutikk. Vennligst unngå dem og ikke risikere å kjøpe noen varer. Jeg anbefaler det ikke. Kaz.
BESTILLING #3130

Styr unna!
Bestilte varen 8. februar 2025 (bestillingsnummer #2956). Varen ble betalt i sin helhet 15. februar. Forsøkte først å sende mail til bedriften, slik det var oppgitt på fakturaen at en kunne gjøre for å få fortgang i forsendelsen. Fikk så oppgitt at all kundeservice skjer via chat i åpningstiden mellom kl. 09.00 og 15.00. Har siden vært i kontakt med kundeservice x flere. Ved mange anledninger har de ikke kunne svart spesifikt på hvor varen befinner seg, og har heller ikke bl.a. kunne oppgi hvilket land varen vil bli sendt fra (de oppgir både Danmark og Holland som mulige leverandører av varen). Har også fått tilbakemelding om at en på kundeservice ikke har mulighet til å spore opp varen, hvilket jo er helt horribelt at kundeservice ikke skal ha mulighet til. Gir generelt meget vage svar som innebærer bl.a. at status på varen ser ut til at den skal være sendt. Likevel kan de ikke komme med en konkret bekreftelse på dette, men gir heller lovnader om at de skal undersøke saken videre. Hører deretter ikke noe fra kundeservice før jeg selv må ta initiativ til ny kontakt. Har nå bedt om å få handelen annullert og pengene refundert. Ved første kontakt vedr. dette, fikk jeg beskjed om at de ikke kunne hjelpe meg med annullering nå grunnet tekniske problemer - at kjøpet først kunne annulleres dersom varen faktisk ikke var sendt, hvilket de jo ved flere anledninger i flere uker har antydet at den er. Etter å angivelig ha undersøkt saken nærmere er den visstnok ikke sendt likevel, men planlagt for sending fredag 21. mars. Har igjen bedt om å få kjøpet annullert, noe de tidligere har oppgitt at er uproblematisk når varen ikke er sendt, men da har de sluttet å svare igjen på chat.
Som flere andre antyder her, fremstår hele nettbutikken som svindel. Videre ser de ut til å være mer opptatt av å svare/kommentere på kritikk de får her på Trustpilot, fremfor å faktisk bistå sine kunder på chat/kundeservice. Jeg vil absolutt ikke anbefale noen å handle herfra - styr unna!

Jeg bestilte en dør den 16
Jeg bestilte en dør den 16. februar for nesten 2 200kroner. Butikken har ikke sendt den, og nå svarer de ikke engang på meldingene mine. Jeg ba om refusjon, men ingenting skjedde. De ignorerer meg helt! Dette er svindel! I kommentarene later de som om kundene får varene sine, men det er løgn. Andre butikker har ikke slike problemer fordi de faktisk sender varene. Denne butikken er en gjeng svindlere og tyver!

Styr unna denne nettsiden
Styr unna denne nettsiden. Det er sant som alle skriver her at nettsiden er ren svindel.
Bare les hvordan Itskitchen svarer på anmeldelsene til folk her inne. Forkastelig. Rart at dere har tid til å å svare på kommentarene her inne og ikke på kundeservice-chatten😳
Jeg bestilte et sminkebord for 6 uker siden som skulle være bursdagsgave til 9 åringen min. Hun får ikke gaven sin hun, stakkars.
Jeg får beskjed hver gang jeg tar kontakt om at varen min snart skal sendes og at jeg vil motta sporingsnummer. Noe som aldri skjer..
Hilsen Elisabeth.

Styr unna!
Styr unna, svindel! Bestilte og betalte vare, men mottar ikke leveringsinfo til tross for purringer. Kun mulig å kontakte via chat og nå blir ikke den heller besvart

Anbefaler ikke Itskitchen!
Bestilte en vannkoker i oktober 24. Purret flere ganger da den ikke er mottatt. Ble lovet pengene tilbake. Ikke fått noe penger tilbake. Nå er vi i midten av mars 25. Og nå får jeg ikke svar på mine henvendelser lengre. Dette er for dårlig! Svindel!

Bestilte og betalte 10/2-25
Bestilte og betalte 10/2-25. Hatt mange forespørsler på mail/chat om hvor varen er, men de kan aldri svare meg. Man får heller ingen sporing, så aner ikke om varen er bestilt eller sendt
Nytter ikke å opplyse når dere har åpningstid, for du får ingen oppdateringer uansett

Besvarelse fra Itskitchen
Useriøs og uærlig! Styr unna!
Denne nettbutikken er både useriøs og uærlig. Svindelbutikk! Jeg bestilte varer den 7 mars i år, fikk beskjed via mail at ordren var kansellert (ikke av meg), deretter skrev de at det hadde skjedd en feil og at varene var nå tilbake som bestilling. Tiden går og jeg mottar aldri en sporingslink. Igjen går jeg til hjemmesiden og ser der at varene mine står som kansellert! Når jeg kontakter de og lurer på hva som skjer så sier de at siden varene ble kansellert så er det grunnen til at de ikke er sendt. Javel, sier jeg, hvorfor er ikke mine penger blitt refundert? Vi blir enige om å bestille varene på nytt men nå, mer enn en uke senere, har det gått så lang tid at jeg ber om å få mine penger refundert. Dette har de ikke svart på overhodet. Jeg har derfor tatt kontakt med kortutsteder og bedt de trekke tilbake pengene fra dette svindelfirmaet. Opprinnelig ordrenr #3327 - endret til #3344 og #3345. Beløp 1705,86kr. Dette firmaet bør føres opp på listen til Svindel.no. Styr unna og gjør heller deres innkjøp i trygge kjente nettbutikker folkens.
Oppdatering (3 april 2025): Fortsatt ikke mottatt varene ei heller fått pengene refundert. Anmeldelse til Forbrukerrådet neste
Oppdatering 2, (3 april 2025): Formell anmeldelse gjort nå til Kripos. Imorgen vil jeg levere samme anmeldelse til Økokrim her jeg bor med taggen ‘Mulig hvitvasking og organisert svindel’. PS til Nordic Vital AS, Beddingen 14, 7042 Trondheim samt en annen adresse (samme eier); Nordic Vital AS, Nytorvet 1, 4550 Farsund, mobilnr 91176558; Ja, vær så vennlig å la deres «juridiske avdeling» håndtere dette. Jeg holder ikke pusten i mellomtiden. Skam dere!

Besvarelse fra Itskitchen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.