Ismageriet Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 244 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er begejstrede for den lækre is, som beskrives som cremet, frisk og fuld af smag, med et stort udvalg af varianter. Mange fremhæver isens høje kvalitet, der løfter enhver hyggestund og adskiller sig fra standardprodukter. Personalet roses konsekvent for at være søde, venlige, smilende og hjælpsomme, hvilket bidrager til en god serviceoplevelse. Dog oplever nogle kunder udfordringer med bestillingsprocessen, herunder lange køer og et til tider kaotisk system, hvor overblikket mistes. Derudover har enkelte bemærket, at forudbestilte online ordrer ikke altid er klar til tiden, eller at der opstår fejl med de leverede varianter. Enkelte anmeldere har også fundet, at specifikke produkter som softice manglede smag, eller at den generelle kvalitet af isen var faldende.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, hvor mange roser isens fantastiske smag og høje... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet, hvor mange roser den lækre, friske og fløjlsbløde is, der er... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver hurtig og venlig service.... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, hvor mange roser den fine service, hurtig og kvik betjening, samt god... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om bestillingsprocessen, hvor mange finder det nemt og hurtigt at bestille... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Var i afdelingen i Rødovre, hvor min teenager fik en is med tre kugler og jeg selv en lille softice med kakaodrys. Teenagerens is smagte virkelig godt, men min lille softice var langt under gennemsnit... Se mere

Det er heldigt I har verdens bedste is (for det har I!), for I har sgu ikke verdens bedste app. Håber I snart laver en "tilbage" funktion, for hvis man enten vælger forkert eller går ind på en is, man... Se mere

Tak til Wito for super god betjening :-) trods første arbejdsdag fik vi vibes fra dengang Jasmin arbejdede der. Hun vidste hvordan solsikke folket skal have ekstra tid og tålmodighed Wito du er en st... Se mere

Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... Se mere

1. Isbutik
  2. Café
  3. Takeaway

Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Fantastisk is!

Fantastisk is!!
Vi er en familie på 5, og vi er allesammen virkelig glade for Ismageriet is!
Og det er alle pengene værd. Deres isbokse er fyldt helt til kanten og man kan smage kvalitet.

24. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for din søde anmeldelse! Hvor er det skønt, at hele familien kan lide vores is! :-)

Vi bestilte is

Vi bestilte is, og afhentede det i Søborg. Da vi kom hjem og sad og spiste isen, kunne jeg mærke noget i munden, jeg gik ud og spyttede det ud i wc’et, og kunne der konstatere et langt mørkt hår, lækkert.
Jeg er sgu nok lidt sart anlagt, så resten af isen røg ud. Jeg skrev efterfølgende en mail til ismageriet, lige for at gøre opmærksom på det.
De beklaget, og ville gerne give mig noget kompensation for oplevelsen. Okay god stil, jeg sendte min kvittering, og fik svar tilbage, at de også skulle bruge et billede af “fejlen”- Jeg skrev tilbage, at håret var spyttet ud i wc’et, og trukket ud i kloarkski, men de skulle bruge et foto for at kunne godtgøre mig. Jeg kunne selvfølgelig godt have fundet et andet hår, taget et foto, og sendt afsted, men gider jeg sgu da ikke og snyde med. Ærgerligt at de ikke stoler på deres stam kunder, som nok nu, køber deres is et andet sted.

18. oktober 2025

Tak for din feedback,
Vi kede af at du haft sådan en oplevelse.
Det er vores protokol at vi ikke kompensere uden billede-bevis. Denne protokol fremgår på vores hjemmeside under FAQ samt handelsbetingelser. Vi beklager hvis dette ikke har været tydeligt nok, og tager det gerne til efterretning.

Stort udvalg, Hurtig betjening... men

Stort udvalg med mange spænende varianter og fedt med udskiftning i sortimentet.
Hurtig betjening af kunder i kødby afdelingen, dog synes jeg at kvaliteten af betjeningen svinger, nu er det anden gang vi får 2 stk med 3 kugler, som simpenhen ikke har den størrelse, som vi plejer at få både i kødbyen men også i Søborg, det gør oplevelsen flad at man ikke kan forvente samme produkt hver gang.

19. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din anmeldelse. Dejligt at i glade for vores sortiment! Vi er selvfølgelig rigtig kede af at høre at betjeningen kan svinge, og vi tager din feedback til os, så vi kan blive bedre! Det betyder meget for os, at vores kunder har en god oplevelse i alle vores butikker.

Bedste is uden tvivl

Bedste is uden tvivl! Smager fantastisk og anbefaler det til alle, jeg kender.
Desværre er jeg forgæves kørt forbi flere gange med min søn for at vende om igen, kun fordi deres kø er alt for lang til vaffelis. Derfor køber jeg literis et par gange om året og dette er vidunderligt.

16. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for dine fine anmeldelse! Dejligt at hører at i anbefaler vores is!:-)

Det er bare skønne og dejlige is.

Det er bare skønne og dejlige is.
Jeg mangler min yndlings is, pistacie.

18. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din fine anmeldelse! og jeg tager det videre at pistacien er savnet:)

Vi er kommet i mange år i ismageriet og…

Vi er kommet i mange år i ismageriet og har altid, trods kø, elsket jeres koncept og is, og lykken var da gjort da I åbnede i Rødovre, men nej hvor hvor er vi skuffede over jeres Rødovre butik. Uengageret personale, langsommelig og uden smil - og små kugler is.
I burde virkelig trække på erfaringer fra personalet i Kødbyen, hvor gejsten er høj og smilet er stort og isen ikke er nærig.

12. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din anmeldelse. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre, og vi tager din feedback til os, så vi kan blive bedre! Det betyder meget for os, at vores kunder har en god oplevelse i alle vores butikker.

Den bedste is jeg kan tænke mig

Den bedste is jeg kan tænke mig, jeg er kommet i butikken siden den åbnede på Kongelundsvejen.

11. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Hej Lone. Tusind tak for din fine anmeldelse!

Ismejeriet Rødovre

Må desværre ændre min ellers så positive anmeldese..
Har lavet rigtig mange bestillinger som
I VIRKLIG mange bestillinger hos ismejeriet
Rødovre..
Og de har sløset her på det sidste har oplevet mange gange at man næsten intet får med af toppen men får resterne af en is som skal bruges først.
Ret trist når isen er så dyr som den er det burde man få lidt af det hele.
Igår fik jeg at vide at hun desværre ikke kunne tage noget af toppen overhoved da andre havde fået det og resten af isen skulle bruges op først ,jeg bestilte marcipanpistacie med pistacie ganache.
men Nej det måtte hun desværre ikke det var reglen.
Dette synes jeg er under al kritik så I skal lige være opmærksomme når I bestiller for der er åbenbart kommet nye regler i Rødovre her inden for den sidste måneds tid desværre..

Redigeret juni 2026

Ps og når man så tager fat i kundeservice ja så skriver de det vi selvfølgelig ked af kan du sende et billede af din is hvilken jeg kan se der bliver skrevet under er alle kommentarer hvor folk kommenterer med få stjerner og dårlig oplevelse.. man kan sgu da ikke forvente at man sidder og tager billeder af sin is helt seriøst.!

11. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Hej Camilla. Tak for din virkelig fine anmeldelse. Vi er glade for, du synes vores is er lækker! :-)

Den bedste is nogensinde

Den bedste is jeg nogen sinde har smagt, og jeg har handlet der i mange år. Go smag og konsistens. Dubai isen er fantastisk.

10. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Hej Søren. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er vild med isen og synes Dubai isen er fantastisk :-)

God is

God og hurtig service, og så er det verdens bedste is👍👏

9. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Hej Johnny. Dejligt at høre du er glad for vores is og service :-)

Super venligt personale

Super pænt sted , rent og hyggeligt , selv ude omkring butikken samler i affald op. Super venligt personale og masser af smil

7. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre du havde en god oplevelse med personalet!

Fantastisk is

Det er så nemt og hurtigt at bestille online med en god online rabat

4. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du synes isen er fantastisk og kan lide vores bestillingssystem :-)

vores favorit sted

Virkelig god kvalitet og service - vores favorit sted

7. august 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre! :-)

Fra en meget tilfreds kunde.

Vi er utrolig glade for Ismageriet! Er vilde med alle de forskellige smage der er at vælge imellem, og sørger (næsten) altid for at vælge én ny variant, når vi bestiller is.
Har gang på gang, specielt når vi har gæster, forsøgt os med andre desserter, men vender ALTID tilbage til Ismageriet 😋
(Én af årsagerne er nok også, at vi bor i behagelig afstand af Søborgs afd.) 😘
Vi vælger altid at bestille over nettet, så isen er klar når vi har mulighed for at hente, da vi på den måde går uden om den ellers lange kø, der kan være i sommerhalvåret...
Og så vil jeg gerne tilføje, at al personalet i Søborg altid er smilende og meget imødekommende.
Jeg er en glad kunde!

3. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at det hele spiller, og du kan lide både smagene, vores online bestilling og vores personale! :-) Vi er taknemmelige for at have dig som kunde!

Det er den bedste is i DK

Det er den bedste is. Vores familie har altid købt vores is her. Det er især vigtigt for mig, at is ikke er for sødt. Den prøve består I til ug med kryds og slange
Før I kom til Søborg, lavede vi selv is ud fra jeres bog.

2. oktober 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for at dele din positive oplevelse, det er vi glade for at høre! Hvor er det dejligt, I synes vores is er den bedste!

Jeres nye app

Jeres nye app. Så selv om jeres personale blev bedt om hjælp, gik det galt😩de lovede 20% rabat blev til 10%,da man ikke fik gjort det rigtigt og bagefter er der ikke noget at gøre. Utrolig dårlig service..

28. september 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for at dele din oplevelse, selvom vi selvfølgelig er kede af at høre det! Det vil vi tage videre internt, og du er meget velkommen til at uddybe din situation på klage@ismageriet.dk. Vi ønsker aldrig at skuffe vores kunder, tværtimod!

Den bedste is man kan opdrive

Ismageriet har skøn is og rimelig pris for den gode kvalitet. En lille bibemærkning er dog at der en lidt underlig lugt i butikken nogle gange men det påvirker ikke produktet og de har hyggelige siddepladser så stadig 5 stjerner.

25. september 2025

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, du synes vores is er den bedste! Derudover tager vi din feedback til efterretning.