Var i afdelingen i Rødovre, hvor min teenager fik en is med tre kugler og jeg selv en lille softice med kakaodrys. Teenagerens is smagte virkelig godt, men min lille softice var langt under gennemsnit... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Søborg Hovedgade 34, 2870, Dyssegård, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Fantastisk is!!
Vi er en familie på 5, og vi er allesammen virkelig glade for Ismageriet is!
Og det er alle pengene værd. Deres isbokse er fyldt helt til kanten og man kan smage kvalitet.

Elsker Ismageriet - helt sikkert alt for meget

Besvarelse fra Ismageriet
Vi bestilte is, og afhentede det i Søborg. Da vi kom hjem og sad og spiste isen, kunne jeg mærke noget i munden, jeg gik ud og spyttede det ud i wc’et, og kunne der konstatere et langt mørkt hår, lækkert.
Jeg er sgu nok lidt sart anlagt, så resten af isen røg ud. Jeg skrev efterfølgende en mail til ismageriet, lige for at gøre opmærksom på det.
De beklaget, og ville gerne give mig noget kompensation for oplevelsen. Okay god stil, jeg sendte min kvittering, og fik svar tilbage, at de også skulle bruge et billede af “fejlen”- Jeg skrev tilbage, at håret var spyttet ud i wc’et, og trukket ud i kloarkski, men de skulle bruge et foto for at kunne godtgøre mig. Jeg kunne selvfølgelig godt have fundet et andet hår, taget et foto, og sendt afsted, men gider jeg sgu da ikke og snyde med. Ærgerligt at de ikke stoler på deres stam kunder, som nok nu, køber deres is et andet sted.

Besvarelse fra Ismageriet
Stort udvalg med mange spænende varianter og fedt med udskiftning i sortimentet.
Hurtig betjening af kunder i kødby afdelingen, dog synes jeg at kvaliteten af betjeningen svinger, nu er det anden gang vi får 2 stk med 3 kugler, som simpenhen ikke har den størrelse, som vi plejer at få både i kødbyen men også i Søborg, det gør oplevelsen flad at man ikke kan forvente samme produkt hver gang.

Besvarelse fra Ismageriet
Bedste is uden tvivl! Smager fantastisk og anbefaler det til alle, jeg kender.
Desværre er jeg forgæves kørt forbi flere gange med min søn for at vende om igen, kun fordi deres kø er alt for lang til vaffelis. Derfor køber jeg literis et par gange om året og dette er vidunderligt.

Besvarelse fra Ismageriet
Det er bare skønne og dejlige is.
Jeg mangler min yndlings is, pistacie.

Besvarelse fra Ismageriet
Vi er kommet i mange år i ismageriet og har altid, trods kø, elsket jeres koncept og is, og lykken var da gjort da I åbnede i Rødovre, men nej hvor hvor er vi skuffede over jeres Rødovre butik. Uengageret personale, langsommelig og uden smil - og små kugler is.
I burde virkelig trække på erfaringer fra personalet i Kødbyen, hvor gejsten er høj og smilet er stort og isen ikke er nærig.

Besvarelse fra Ismageriet
Den bedste is jeg kan tænke mig, jeg er kommet i butikken siden den åbnede på Kongelundsvejen.

Besvarelse fra Ismageriet
Må desværre ændre min ellers så positive anmeldese..
Har lavet rigtig mange bestillinger som
I VIRKLIG mange bestillinger hos ismejeriet
Rødovre..
Og de har sløset her på det sidste har oplevet mange gange at man næsten intet får med af toppen men får resterne af en is som skal bruges først.
Ret trist når isen er så dyr som den er det burde man få lidt af det hele.
Igår fik jeg at vide at hun desværre ikke kunne tage noget af toppen overhoved da andre havde fået det og resten af isen skulle bruges op først ,jeg bestilte marcipanpistacie med pistacie ganache.
men Nej det måtte hun desværre ikke det var reglen.
Dette synes jeg er under al kritik så I skal lige være opmærksomme når I bestiller for der er åbenbart kommet nye regler i Rødovre her inden for den sidste måneds tid desværre..
Redigeret juni 2026
Ps og når man så tager fat i kundeservice ja så skriver de det vi selvfølgelig ked af kan du sende et billede af din is hvilken jeg kan se der bliver skrevet under er alle kommentarer hvor folk kommenterer med få stjerner og dårlig oplevelse.. man kan sgu da ikke forvente at man sidder og tager billeder af sin is helt seriøst.!

Besvarelse fra Ismageriet
Den bedste is jeg nogen sinde har smagt, og jeg har handlet der i mange år. Go smag og konsistens. Dubai isen er fantastisk.

Besvarelse fra Ismageriet
Super pænt sted , rent og hyggeligt , selv ude omkring butikken samler i affald op. Super venligt personale og masser af smil

Besvarelse fra Ismageriet
Det er så nemt og hurtigt at bestille online med en god online rabat

Besvarelse fra Ismageriet
Virkelig god kvalitet og service - vores favorit sted

Besvarelse fra Ismageriet
Som altid super service og verdens bedste is

Besvarelse fra Ismageriet
Vi er utrolig glade for Ismageriet! Er vilde med alle de forskellige smage der er at vælge imellem, og sørger (næsten) altid for at vælge én ny variant, når vi bestiller is.
Har gang på gang, specielt når vi har gæster, forsøgt os med andre desserter, men vender ALTID tilbage til Ismageriet 😋
(Én af årsagerne er nok også, at vi bor i behagelig afstand af Søborgs afd.) 😘
Vi vælger altid at bestille over nettet, så isen er klar når vi har mulighed for at hente, da vi på den måde går uden om den ellers lange kø, der kan være i sommerhalvåret...
Og så vil jeg gerne tilføje, at al personalet i Søborg altid er smilende og meget imødekommende.
Jeg er en glad kunde!

Besvarelse fra Ismageriet
At man kan bestille is online og så står den klar

Besvarelse fra Ismageriet
Det er den bedste is. Vores familie har altid købt vores is her. Det er især vigtigt for mig, at is ikke er for sødt. Den prøve består I til ug med kryds og slange
Før I kom til Søborg, lavede vi selv is ud fra jeres bog.

Besvarelse fra Ismageriet
Jeres nye app. Så selv om jeres personale blev bedt om hjælp, gik det galt😩de lovede 20% rabat blev til 10%,da man ikke fik gjort det rigtigt og bagefter er der ikke noget at gøre. Utrolig dårlig service..

Besvarelse fra Ismageriet
Ismageriet har skøn is og rimelig pris for den gode kvalitet. En lille bibemærkning er dog at der en lidt underlig lugt i butikken nogle gange men det påvirker ikke produktet og de har hyggelige siddepladser så stadig 5 stjerner.