Maden smagte godt. Dog var betjening ret dårlig. Begge tjenere var ikke særlig høflige, slet ikke smilende og den ene gik imens vi bestilte og nikkede bare på vej tilbage. Mega ærgerligt når sted... Se mere
Varmt surt kød og iskolde glasnudler .. Cafe 22’ Thai Beef Salad er under al kritik. I realiteten udelukkende bestående af en portion kolde nudler med lidt ( mast til døde .. ) oksekød der smagte... Se mere
Vi havde en fantastisk oplevelse igår d.19/5 til en familie fest i Café 22's baglokale kun til vores brug.. Rigtig hyggeligt lokale og dejlig brunch, som alle var glade for. Meget alsidige retter... Se mere
Lækkert sted, super udsigt, god indretning, fin borddækning, super serviceminded personale, rigtig lækker lakse anretning og pariserbøf. Ekstra roser for brødet og at der var salt på smørret. Det... Se mere
22 Kitchen & Bar byder på morgenmad, frokost og aftensmad med flot udsigt lige ud til søerne
Sortedam Dossering 21, 2200, København N, Danmark
- 35 37 38 27
- info@22cph.dk
- cafe22.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Maden smagte godt- men dårlig service
Maden smagte godt.
Dog var betjening ret dårlig.
Mega ærgerligt når stedet er rigtig hyggeligt, men den dårlige service vi fik i dag, gjorde det mindre hyggeligt
Fantastisk god betjening af Carlos
Fantastisk god betjening af Carlos. God mad. Hyggeligt sted
Vi havde en skøn aften og Carlos…
Vi havde en skøn aften og Carlos betjente os til topkarakter
Firma julefrokost 2025
Firma julefrokost 2025
Kan bestemt ikke anbefale dette sted til firma julefrokost.
Personalet var ikke klar over hvad der var med i vores arengement - og sagde vi skulle betale ekstra for brød til forret og at juleøl ikke var inkluderet i vores pris! Selvom det stod det var med....
Fri drinks i 3 timer - der kunne vi ikke bestille en cola uden vi skulle betale for den...?
Skrev en mail med vores oplevelse - og fik en mail retur med at vi nærmest "løj" om vores oplevelse...
Sødt personale der ikke vidste bedre :-)

Besvarelse fra 22 Kitchen & Bar
Betjening af Laura
Vi var inde og spise middag lørdag d. 6/9. Maden var fin, men betjeningen... Aldrig har jeg haft så god en betjening. Den sødeste unge kvinde - Laura - var glad, smilende og nærværende. Hun tog sig tid og vi følte os set og velkommen, trods der også var andre borde hun skulle betjene. Vi manglede absolut ingenting med hende som ´vært´.
Næste gang vi kommer forbi, vil vi helt sikkert bede om et bord hos hende.
De 5 stjerner går helt klart til Laura.
Mage til mere uhøflig betjening skal…
Mage til mere uhøflig betjening skal man lede længe efter.
Vi følte os nærmest i vejen og alt andet end velkommen.
Vi er kommer her en del, og må konstatere at det kun er en bestemt ung mand der opfører sig sådan
Det er desværre det samme hver gang vi er uheldige at blive betjent af ham.
Dårlig betjening !!!
Er kommet her meget. Der har altid været så skøn betjening, men……… den betjening vi fik dernede i dag var virkelig dårlig. Vi har prøvet det før, med den samme (men har nydt en periode hvor vi ikke har ramt hans vagtplan, -det har været skønt),
En skjult perle med personlighed
En skjult perle med personlighed – Restaurant 22 Kitchen & Bar
Midt i byens puls gemmer der sig en oplevelse, der både overrasker og forkæler. 22 Kitchen & Bar er ikke bare endnu en restaurant – det er en smagfuld kombination af det uprætentiøse og det gennemførte. Maden er modig uden at være for fin på den, og stemningen balancerer perfekt mellem afslappet og opmærksom. Her bliver du ikke bare mæt – du bliver ramt af en lille glæde, som kun ægte kærlighed til mad og gæster kan give.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Vi blev betjent af en ung, høflig mand som lavede meget gode drinks og havde tid til at hyggesnakke og sikre sig, at gæsterne havde en god oplevelse.
Fantastisk service og god energi samt…
Fantastisk service og god energi samt fantastiske drinks og en fantastisk lokation
Et rigtig hyggeligt sted med venlig og…
Et rigtig hyggeligt sted med venlig og opmærksom betjening. Jeg følte mig godt taget imod.
Jeg har været her flere gange og…
Jeg har været her flere gange og oplever altid god service, lækre drinks og god stemning. Maden er også ganske fin til prisen. 🙏
Maden og betjeningen var rigtig god.
Maden og betjeningen var rigtig god.
Rigtig god betjening og en fin pastaret
Lækker frisk gammeldags æblekage
Lækker frisk gammeldags æblekage. Virkelig god betjening og dejlig udsigt. Vi kommer helt sikkert igen.
God betjening
Super god mad og service.