22 Kitchen & Bar Anmeldelser 47

4,0

Maden smagte godt. Dog var betjening ret dårlig. Begge tjenere var ikke særlig høflige, slet ikke smilende og den ene gik imens vi bestilte og nikkede bare på vej tilbage. Mega ærgerligt når sted... Se mere

Varmt surt kød og iskolde glasnudler .. Cafe 22’ Thai Beef Salad er under al kritik. I realiteten udelukkende bestående af en portion kolde nudler med lidt ( mast til døde .. ) oksekød der smagte... Se mere

Vi havde en fantastisk oplevelse igår d.19/5 til en familie fest i Café 22's baglokale kun til vores brug.. Rigtig hyggeligt lokale og dejlig brunch, som alle var glade for. Meget alsidige retter... Se mere

Lækkert sted, super udsigt, god indretning, fin borddækning, super serviceminded personale, rigtig lækker lakse anretning og pariserbøf. Ekstra roser for brødet og at der var salt på smørret. Det... Se mere

1. Restaurant

22 Kitchen & Bar byder på morgenmad, frokost og aftensmad med flot udsigt lige ud til søerne

4,0

God

Svarer typisk inden for 1 uge

22 Kitchen & Bar

22 Kitchen & Bar (tidl. Café22) lukkede absurd tidligt.

Vi bestilte bord til 10 personer til middag og terningspil (Balut) tidligere på ugen. Vi siger vi oven i købet til deltagerne forinden, at vi bør mødes lidt tidligere end normalt, da 22 Kitchen & Bar jo lukker allerede kl 22 om torsdagen jf hjemmeside og andre medier.

På selve aftenen (som ellers tegnede til at blive god og hyggelig) fik vi så at vide kort efter kl. 20, at de lukkede ned for kaffemaskinen, såfremt vi skulle nå en kop kaffe efter maden. Vi blev lidt forundret over tidspunktet, men tænkte ikke umiddelbart videre over dette.

Lidt senere; midt i hyggen og spillet om regningen kl. ca 20.50 bliver vi så gjort opmærksom på, at cafeen lukkede 21, og at vi skulle se at bryde op og afregne.... (!?!?!) - Whaaat ? Vi var lige midt i spillet...

Der står "lukker kl 22" på hjemmesiden ?!?!

Dårlig stil !!! Hvis man vil køre en café - midt i en af byens bedste beliggenheder - i sænk, er det da lige måden at gøre det på !!

Havde vi dog bare fået at vide ved bordbookingen, at der ville blive lukket allerede kl 21, var vi aldrig kommet. Det er simpelthen for tidligt at lukke ned en torsdag aften i en storby.

- Og det var så også sidste gang på 22 Kitchen & Bar for vores vedkommende.

Øv øv øv....

8. februar 2024

Bestil luksus Brunch pris 185 kr uden…

Bestil luksus Brunch pris 185 kr uden drikke vare.
Stemplet kaffe 5 kopper 85 kr. brunch buffet der manglet hele tiden noget i buffen wienerbrød var ikke særligt godt og det bagvedliggende lokal vi sad i var meget varmet.

10. februar 2023

Kære Robert
Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Vi er meget kede af at læse, at der er fejlet med opfyldningen af brunch buffeten. Dette beklager vi meget og vil straks følge op på dette.
Jeg vil gerne sende dig en mere personlig undskyldning for, at vi fejlede. Hvis dette kunne have interesse så send os gerne en mail på info@cafe22.dk ATT: KATHRINE.

Igen vi beklager og vil følge op på dine punkter.

Vi var her for at spise lørdag den 19

Vi var her for at spise lørdag den 19. marts. Stedet er umiddelbart ok hyggeligt dog lidt koldt. Vi bestilte 2 ribeye - (begge -lidt mere end medium men ikke well done) hertil bestilte vi pommes og hjemmelavet bernaise. Jeg tror ikke jeg nogensinde har fået et måltid der smagte af så absolut ingenting, kødet var ikke krydret men smagte i virkeligheden mere surt end af kød, og den utroligt tynde bernaise var så syrlig at den var uspiselig og smagte så langt fra bernaise man kunne komme. Det er ikke just den sværeste sauce at tilberede- så jeg tænker ikke det var en kok der havde køkkentjansen. Pommes fritterne var lige så kønsløse. Trods 3 breve salt og peber var det umuligt at hive smag ud af det andet end den syrlige smag. Den ene bøf var mere rå end den var medium. Den blev levnet og tjeneren bemærkede det da han tog tallerknerne. Han ville nævne det for køkkenet, også at det ikke smagte af noget. Efter det blev der ikke handlet på det- ingen kommentarer eller vi kompensere lige med et glas vin eller lign. Her kunne man godt lære lidt om service. Tjeneren var dog venlig, men håndterede det bare ikke særligt godt. Dette sted bør hyre en kok der har forstand på mad - som ved hvordan man gourmetsalter kød samt bruger salt og peber som smagsforstærkere især når man kører med restaurantpriser. I længden tænker jeg ikke det er rentabelt med kunder der kun spiser der en gang og dernæst nok skal sørge for at ingen i omgangskredsen spiser der nogensinde. Ingen anbefaling herfra.

21. marts 2022

Kære Camilla
Mange tak fordi, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse efter jeres besøg.
Jeg har fulgt op på din skrivelse.
Desværre har vi i sidste uge ikke kunne få leveret vores "normale" levering af kød fra vores leverandør. Vi har desværre fået en anden variant i sidste uge.
Dette beklager vi selvfølgelig meget. Jeg kan informere om, at vi er tilbage til vores normale kød.
Vi plejer bestemt ikke at få klager på vores smag på tilbehør, så dette har jeg straks givet videre.

Jeg beklager meget, at der selvfølgelig ikke blev serveret en ny ret - dette er man selvfølgelig velkommen til.
Jeg vil meget gerne sende dig en mere personlig beklagelse for jeres oplevelse.
Hvis dette kunne have interesse, så skriv gerne en mail til info@cafe22.dk ATT: KATHRINE

Cafe22

Aldrig igen

Middag for 8!
Lang ventetid på vores drikkevarer, langsommelig betjening! 2 glemte forretter, glemt drikkevare, dårlig vin (som blev byttet👍), manglende service at spise med, 1 smørbrik til 8 personer, søvnig betjening!
Maden var præfabrikeret; curli fries nøjagtig som Coop’s, bøf af filet var kold, grålig og tør (mediumstegt), carpaccio med 2 bittesmå stykker parmasan, creme brulee tenderede en stor skål budding, wokret svømmede i brunlig intetsigende sovs!
Hmmmm ville jeg besøge stedet igen - NEJ!

19. marts 2022

Det bliver et af vores foretrukne steder

Ekstra roser for brødet og at der var salt på smørret.
Det eneste lille minus var, at vandkanden var plast. Det havde været lidt mere klasse, at den havde været i glas.
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

23. januar 2022

Var forbi her til frokost

Var forbi her til frokost. Vi ventede over halvanden time på to burgere og en salat. Vores drikkelse blev også glemt. Vi skulle selv bede om bestik. Tjeneren var umulig at få øjenkontakt med, da vi ville betale.

Maden var egentlig ok, salat var dog ganske lidt kylling i, så var stort set kun en tallerken salatblade med få skiver avocado til knap halvanden hundrede. Vi måtte derudover spørge til maden 4-5 gange inden vi endelig fik den, og selv da vi fik maden, var det vi modtog forkert mad hele 2 gange. Til sidst og tredje gang, kom den rette mad vi havde bestilt, dog uden en sætning om at de beklagede ventetiden. Havde de i det mindste givet et smil og sagt undskyld, havde jeg ikke haft behovet for denne besked. Det er åbenbart bare deres “standard”.

30. maj 2021

Dårlig service

Jeg var på Café 22 her til aften med mine veninder og bestilte noget god mad, men vi ventede for det første 30 min på at blive betjent, hvor vi selv skulle hive fat i en tjener. Derefter bestiller vi noget mad og nogle drinks. Maden kommer først, hvilket er super fint, men de drinks vi havde bestilt kom aldrig. De havde åbenbart ikke “tid” til at lave flere, selvom vi var de første til at bestille. Dårlig service, og oplevelsen endte efter en time, som skulle have været mange timers hyggelige stunder med mine veninder

7. maj 2021

Kære Signe.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse
Vi beklager utrolig meget, at vores service ikke har været optimal ved jeres besøg
Efter lock down har vi desværre mistet noget af vores personale, så vi er underbemandet i øjeblikket, samtidig med at vi har mere travlt end nogensinde før.
Underbemandingen gør desværre, at der kan ske fejl og ventetid – hvilket vi beklager meget!
Vi er i fuld gang med at ansætte nye dygtige medarbejdere, så vi kan opretholde vores service og mindske ventetiden for vores kære gæster!

Jeg vil meget gerne sende dig en kompensation.
Hvis dette kunne have interesse, send gerne en mail til info@cafe22.dk
ATT: KATHRINE

Cafe 22

Forfærdeligt sted at tilbringe sin fødselsdag på

Brugte min fødselsdag på Café 22, og det kan da godt bekræftes, at det ikke kommer på tale igen.
Yderst dårlig oplevelse. Flabet personale, vakkelvorne stole og lemonader der smagte af vand fra hanen - og så endda til hele 49,-kr. serveret i et Ikea glas..den må de længere ud på landet med.
Sætter aldrig mine fødder dér igen.

22. april 2021

Varmt surt kød og iskolde glasnudler…

Varmt surt kød og iskolde glasnudler ..
Cafe 22’ Thai Beef Salad er under al kritik. I realiteten udelukkende bestående af en portion kolde nudler med lidt ( mast til døde .. ) oksekød der smagte surt . Et par strimler agurk og gulerødder . Ingen dressing/ smag mm. Måtte bede om chill og soya for at få den til at minde om en asiatisk ret . Pris : 135 = Meget dyrt ingredienserne taget i betragtning ..! Mega øv oplevelse
Ellers : venlig betjening og skøn beliggenhed ..

19. november 2020

"Det er jo bare kaffegrums"

Lang ventetid på maden og desværre rimelig skrabet brunch, trods vi bestilte "Den tunge brunch". F.eks. stod der, at der var "chicken wings", men man fik kun én lillebitte kølle på platten.
Der var nogle underlige kerner, der svømmede rundt i vores (ikke særlig rene) kande vand, og da vi spurgte, om vi kunne få en ny i stedet, svarede tjeneren "Jeg tror altså bare, det er kaffegrums, men okay". Cool nok så, vil da gerne drikke kaffegrums, haha. Det var godt nok special. Ikke særlig god service, virkelig komisk.

26. september 2020

Vi havde en fantastisk oplevelse igår…

Rigtig hyggeligt lokale og dejlig brunch, som alle var glade for.
Meget alsidige retter. Der var både noget for kødelskere og vegetarer.
Lækker kaffe, juice og andet.
Super god betjening og vil helt klart anbefale det til andre.
Hilsen Suzana

20. maj 2019

Perfekt navngivningsfest!

Perfekt navngivningsfest!
Maden (buffet brunch) var god, en tjener sørgede for at der var juice, vand og kaffe ved alle bordene og vi havde eget område (et tilstødende lokale) med egen indgang.
Aftenen inden kunne vi aflevere pynt, som de sørgede for at sætte rigtig fint op og bordene var sat op, som vi ønskede.
Vi havde godt nok betalt for 4 timer, men der var ingen problemer i, at vi kom en times tid inden og satte bordkort op - de sørgede for at vi havde kaffe og juice, mens vi gjorde det - og det var heller ikke et problem, at vores gæster blev hængende en smule længere.

Alt i alt var det nemt, de var fleksible med vores ønsker, maden var virkelig god, der rigeligt med drikkevarer, vi havde eget lokale og havde en skøn dag til en rigtig god pris. Klart anbefalingsværdigt!

17. marts 2019

Kære Sara,

Mange tak for at have givet dig tid til at skrive en anmeldelse af Jeres afholdelse af navngivningsfest hos os. Vi er rigtig glade for arrangementet blev som i ønskede og at i havde en god dag.
Vi håber på at se Jer igen snart :)
Kathrine, Cafe 22