Ismageriet Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 244 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er begejstrede for den lækre is, som beskrives som cremet, frisk og fuld af smag, med et stort udvalg af varianter. Mange fremhæver isens høje kvalitet, der løfter enhver hyggestund og adskiller sig fra standardprodukter. Personalet roses konsekvent for at være søde, venlige, smilende og hjælpsomme, hvilket bidrager til en god serviceoplevelse. Dog oplever nogle kunder udfordringer med bestillingsprocessen, herunder lange køer og et til tider kaotisk system, hvor overblikket mistes. Derudover har enkelte bemærket, at forudbestilte online ordrer ikke altid er klar til tiden, eller at der opstår fejl med de leverede varianter. Enkelte anmeldere har også fundet, at specifikke produkter som softice manglede smag, eller at den generelle kvalitet af isen var faldende.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, hvor mange roser isens fantastiske smag og høje... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet, hvor mange roser den lækre, friske og fløjlsbløde is, der er... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver hurtig og venlig service.... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, hvor mange roser den fine service, hurtig og kvik betjening, samt god... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om bestillingsprocessen, hvor mange finder det nemt og hurtigt at bestille... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Var i afdelingen i Rødovre, hvor min teenager fik en is med tre kugler og jeg selv en lille softice med kakaodrys. Teenagerens is smagte virkelig godt, men min lille softice var langt under gennemsnit... Se mere

Tak til Wito for super god betjening :-) trods første arbejdsdag fik vi vibes fra dengang Jasmin arbejdede der. Hun vidste hvordan solsikke folket skal have ekstra tid og tålmodighed Wito du er en st... Se mere

Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... Se mere

1. Isbutik
  2. Café
  3. Takeaway

Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

God

Svarer typisk inden for 1 uge

237 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det er heldigt I har verdens bedste is…

Det er heldigt I har verdens bedste is (for det har I!), for I har sgu ikke verdens bedste app. Håber I snart laver en "tilbage" funktion, for hvis man enten vælger forkert eller går ind på en is, man ikke alligevel ønsker, skal man starte helt forfra med sin bestilling og det er især op ad bakke når man er i gang med at bestille 2 l boks med flere varianter...

15. juli 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for de pæne ord om vores is! Vi er glade for at høre du er vild med vores is. Vi tager din feedback om vores app med videre - tak😊

Jeg har besøgt Ismejeriet på Damhus…

Jeg har besøgt Ismejeriet på Damhus Torv mange gange, og kommer ofte da jeg bor lige ved siden af og desværre har jeg oplevet det samme problem gentagne gange.

Der mangler et tydeligt system for, hvem der er næst i køen. Det resulterer ofte i, at kunder – ISÆR børne familier, som lige er kommet ind for at se på udvalget. bliver ekspederet før dem, der allerede har stået og ventet i køen.

Jeg oplevede præcis det samme igen i dag, hvor jeg selv måtte gøre medarbejderen opmærksom på, at den børne familie var kommet ind efter mig og at jeg havde stået og ventet i køen.

Det burde ikke være kundernes ansvar at holde styr på køen.

Det kunne evt være at i skulle indføre en mere tydelig løsning – eksempelvis markering af, hvor køen starter, eller et nummersystem.

Jeg er glad for jeres is, og derfor håber jeg også, at i vil overveje at forbedre køsystemet. Det vil gøre kundeoplevelsen markant bedre.

2. juli 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for at dele dine tanker Jannick. Det vil vi tage til os! Vi har førhen testet forskellige løsninger med blandt andet nummersystemer, men det skabte desværre andre problematikker. Vi vil selvfølgelig gerne optimere vores arbejdsgange, så vi er ikke færdige med at tænke i løsninger til dette. Vi beklager mange gange, at du har oplevet frustrationer med at bestille hos os i butikken. Det vil vi være mere opmærksomme på i butikken!

Dårlig køoplevelse

Vi kommer tit i Ismageriet og er altid glade for deres fine service og virkeligt lækre is. Men denne aften var desværre anderledes. Lang kø og et kaotisk system gjorde, at personalet mistede overblikket over hvem der var først i køen. Da det så bliver vores tur, springer de os over to gange. Da de er ved at springe os over 3. Gang og fortæller, at det faktisk var vores tur, bliver ekspedienten sur, giver os mindre is i bægeret og bagtaler os til den kunde, der var efter os.

Jeg forstår godt, at der kan ske fejl - men uanset hvad, så taler man altså ikke grimt om kunder og giver dem mindre is end de har bestilt. Slet ikke når den kunde faktisk bare forsøger at bestille noget is i et køsystem, der sprang dem over.

30. juni 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for at dele din oplevelse. Det er vi virkelig kede af at høre! Det er jo bestemt ikke meningen, at du skal have den oplevelse! Vi beklager mange gange og vil undersøge sagen nærmere. Hvis du mener din is er berettiget til kompensation må du endelig sende et billede til vores mail. Så vil vi med glæde kigge mere ind i det 😊

Rodet oplevelse

Velsmagende is, men en smeltet og rodet oplevelse
​Selve isen smagte skønt, men oplevelsen i butikken i Rødovre trak desværre ned. Der var ultra lummert derinde – I har virkelig brug for at få sat noget aircondition op!
​På grund af varmen (og måske lidt sløseri/tidspres) gik det for stærkt, da jeg fik serveret min vaffelis med flødeskum og syltetøj. Syltetøjet røg ud over min hånd, og jeg nåede at være ude af butikken i under et minut, før flødeskummet faldt på jorden. Det er simpelthen for ærgerligt, når man i forvejen har ventet alt for længe i kø.
​God is, men sveddryppende rammer og for hurtig ekspedition trækker ned.

Stjerne er trukket efter jeres mærkværdige besvarelse nedenfor!!

Det er simpelthen fuldstændig tåbeligt at bede om billeddokumentation i denne situation. Min hånd var smurt ind i syltetøj, og flødeskummet lå på jorden – det sidste, man gør i det øjeblik, er at hive telefonen frem for at tage billeder til jeres kundeservice. Det handler ikke om en dybdegående "sagsbehandling", men om at I skal have styr på jeres indeklima og undgå sløseri ved disken...

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at du havde denne uheldige oplevelse hos os på sådan en varm dag! Det er ikke meningen! Du er altid velkommen til at sende billeder af din ordre til vores mail, hvis du ønsker vi skal vurdere og håndtere sagen mere dybdegående.

Synes virkelig det går ned ad

Synes virkelig det går ned ad.
Handler både på Amager og Rødovre og begge steder bliver den mængde iskugle man får mindre og mindre. Samme issue med jeres guf.
Shrinkflation!

Man får større mængde is i Tivoli, til mindre eller samme pris.- helt ærligt.

Tilføjelse efter ismageriets svar nedenfor .., : nej, jeg har ikke taget billeder vores is, hverken i går eller de øvrige gange. Det var ikke is vi var imponeret over, så hvorfor tage billeder…
- men tolker at ismageriet gerne vil have billeder som dokumentation - des uagtet at jeg ikke har skrevet her for at få reduktion i pris eller andet!

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din feedback. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre du synes. Du er meget velkommen til at sende billeder af din ordre til vores mail, så vi kan vurdere sagen og tage den videre.

Samme by som butikken kræver over 100kr for levering.

Overvejede at købe lidt is her I varmen... 104kr for levering i samme by som jeres butik ligger i er simpelthen vanvid! Det kan simpelthen ikke passe at levering næsten koster det samme som varen. Mistede hel lysten til is...

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din feedback. Når du bestiller via vores hjemmeside, er det desværre vores eksterne leveringsudbyder, som sætter prisen. Vi beklager det satte sig i dig som en dårlig oplevelse, og håber at kunne gøre den bedre en anden gang!

Kæmpe fornøjelse

# afdelingen ved Damhussøen

Det er en kæmpe fornøjelse at se, hvor pænt og ryddeligt der ser ud, når man kommer ned til jer.

Endnu mere en fornøjelse at se, at der går en medarbejder fra afdelingen rundt langs gaderne og samler deres affald op og tager det med hjem til afdelingen. Kæmpe plus plus herfra ✨✨

20. juni 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for at dele din positive feedback! Det gør os rigtig glade at høre, du sætter pris på butiksforholdene. Vi går meget op i, at det skal være et rart sted for alle 😊

Ringere service og kvalitet med tiden

Vi har en oplevelse af, at kvaliteten er dalet de sidste 2-3 år. Smagen af isen fejler absolut intet. Dog er vores oplevelse hver gang vi henter boks, de sendte par år, at der er mindre nødder i, mindre chokolade stykker, mindre knas, osv - generelt mindre fyld der blandes i isen. Nogle gange oplever vi en hel smag uden fyld. Det opleves oftere og oftere desværre.

Min påstand er, at I har fået for travlt med at ekspandere og glemt lidt på service og kvalitet. Forsæt sådan og så har I 4.0 på anmeldelser om 1 år⬇️

7. juni 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplever en forskel i kvaliteten. Det er bestemt ikke noget, vi har ændret på, og vores ambition er stadig den samme som altid: godt med fyld, høj kvalitet og gode oplevelser.

Vi tager din kommentar til os og håber på at du har lyst til at besøge os igen en anden gang!

Fuldstændig meningsløst

Afhenter i pick-up (Damhustorvet) og ønsker at benytte en voucher til gratis guf. Får oplyst, at det kan jeg ikke, men at jeg kan stille mig bagerst i den afsindigt lange kø til “almindelige bestillinger”.

Uforstående overfor, at I ikke kunne bruge de ekstra 20 sekunder på at indløse voucheren. Enten i pick-up eller følge mig over til en anden kasse for at få det ordnet.

24. maj 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din feedback Stefan!
Vi tog det med det samme videre til teamet, da det ikke er den standard vi ønsker. Til en anden gang, skal du selvfølgelig have lov at bruge din voucher hos os, også når du laver pick-up.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Boksen stod klar på det angivne tidspunkt, da jeg kom forbi og hentede den. Kvaliteten er super høj og boksen var fyldt til randen med is. Stor anbefaling.

4. maj 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er vi glade for at høre, du havde en god oplevelse!

Medarbejdere der diskuterer og irettesætter kunderne

Jeg oplevede fredag aften en meget ubehagelig behandling ved afhentning af en onlinebestilling. Min ordre var ikke klar i det aftalte tidsrum, hvilket i sig selv kan ske, men medarbejderen mødte mig meget afvisende og argumenterende fremfor hjælpsomt. Selv efter en leder bekræftede, at ordren burde være klar, blev jeg irettesat som kunde af både leder og medarbejder. Situationen kunne nemt være løst med en venlig undskyldning og professionel kommunikation, men blev i stedet håndteret utrolig uprofessionelt, konfliktoptrappende og irettesættende. Og generelt ubehageligt. Det var ikke nødvendigt.
Jeg har i øvrigt skrevet til ismageriet og har fået en besked om at de beklager og ville følge op internt. Hmm…

8. maj 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din anmeldelse - det er vi meget kede af at høre! Det er jo ikke meningen. Du er meget velkommen til at skrive til os på klage@ismageriet.dk så vi kan finde en løsning!

Kedeligt

Dyrt, ikke noget særlig i forhold til andre isbutikker, lang lang kø, ikke nok skraldepande, og området er uchamerende med alt mulig affald fra isspiseri.

2. maj 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Det beklager vi meget at høre! Du må meget gerne kontakte os på klage@ismageriet.dk og uddybe din oplevelse, så vi kan finde en løsning!

Besøgte ismageriet i Rødovre hvor jeg…

Besøgte ismageriet i Rødovre hvor jeg ventede i kø ca 30 minutter hvorefter jeg bliver mødt med en uforskammet og stresset pige som irettesatte os da vi kommenterede på den milkshake som vi havde fået- vi syntes ikke om konsistensen den var næsten lige så tynd som vand, hvilket vi gjorde pigen opmærksom på, hun sagde er det dig eller mig som der har styr på hvordan den skal laves. Desuden bestilte vi også 2 isvafler hvor kuglerne var så små at vi følte at vi ikke fik noget for vores penge- synes isen er blevet dårligere efter der er kommet nye ejere, så det er sidste gang vi kommer på Damhus torvet-den her service og uforskammet hed finder vi os ikke i. Chefen bliver tilkaldt men hun er på medarbejderens side.

28. april 2026

Husker det bedre!

Husker det bedre!
Vi købte en boks med 1 liter - 4 slags. De smagte næsten ens, selvom de var meget forskellige - øv. Den største skuffelse var dog, at der ikke var én eneste vegansk is ( bortset fra sorbet) - hverken lavet på kokosmælk, rismælk eller andet, som de har et stort udvalg af i Kødbyen. Bare én eller to - hvorfor ikke?

11. april 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Mange tak for din anmeldelse Charlotte! Vi tager dine pointer angående det veganske udvalg til os, og vi håber du har lyst til at besøge os igen alligevel.

En lang kø til bestilling er et godt…

En lang kø til bestilling er et godt tegn og forventningen blev indfriet til fulde.

Frisk, fløjlsblød og fantastisk lækker is lavet på den rigtige måde med kvalitetsråvarer.

1. april 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for anmeldelsen - den sætter vi pris på! Vi er rigtig glade for at høre at oplevelsen levede op til forventningen og håber på at se jer igen:)

Min kæreste og jeg har for 3 gang haft…

Min kæreste og jeg har for 3 gang haft en dårlig oplevelse på Ismageriet ved Damhustorvet. Vi tager på den Ismageriet ved Damhustorvet godt 2-3 gange om ugen, og har brugt rigtig mange penge der. Vi føler stort set altid at vi får hvad vi betaler for, men har nu 3 gange i streg oplevet at enten vaflen eller bægeret kun er halvt fyldt. D. 31/3 oplevede vi, at vi overhovedet ikke har fået det vi har betalt for. Vi bestilte begge 3 kugler, min kærestes is i vaffel og min i bæger. Min kærestes is kom ikke engang over kanten af vaflen, og han fik hvad der svarede til ca. 1,5 kugle. Min is kom dog over kanten, men i hele den ene side af bægeret var der kun luft og slet ingen is. Pigen der fyldte min is, fyldte kun skeen halvt, og den éne gang hun scoopede 2 gange af en variant, viftede hun det af, som hun lige havde fyldt på skeen, og vaskede den. Det er rigtig ærgerligt at bruge 130kr på to is med 3 kugler, og så ikke engang få hvad der svarer til dét, i alt. Og når man så kigger på alle de andre kunder, så er deres is ved at flyde over. Det er nok sidste gang vi kommer på Ismageriet ved Damhustorvet, da mængden man får, varierer helt sindssygt.

31. marts 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tak for din anmeldelse - det er vi selvfølgelig kede af at høre! Det er meningen, at vores is skal have samme størrelse, uanset hvor man bestiller fra. For at oprette en sag og kompensere dig for oplevelsen, må du meget gerne sende eventuel dokumentation til klage@ismageriet.dk. Så kan vi finde en løsning sammen! Ellers tager vi dine pointer videre, så vi kan blive mere opmærksomme på det.

Får ikke, hvad jeg betaler for…

Hos Ismageriget Damhustorvet, Rødovre, har jeg nu 2 gange haft en dårlig oplevelse. Begge gange havde jeg bestilt is til levering, og desværre fik jeg ikke det som jeg havde bestilt og betalt for. Første gang tænkte jeg, at det er menneskeligt at fejle, men nu finder jeg det totalt uacceptabelt og er derfor færdig med at bestille is fra Ismageriget Damhustorvet.
Det undrer mig at man ikke bruger 2 - 3 sekunder ekstra af sin tid, på at kigge ordentligt efter, hvad der bliver bestilt, og lige tjekke, at kunden får de varer de betaler for.
Øv, øv, det er bare trist. Men heldigvis er der andre steder, man kan købe is.

28. marts 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for din feedback – det betyder virkelig meget for os, og vi sætter stor pris på, at du hjælper os med at blive bedre!
Du er også altid meget velkommen til at skrive til os på ismageriet@ismageriet.dk. Så sørger vi selvfølgelig for at kompensere dig for den manglende del af din ordre 😊

Som altid fin service

Som altid fin service
Stort lækkert udvalg af is
Følte særlig personlig ekspedition med smagsprøve og vejledning

20. marts 2026

Besvarelse fra Ismageriet

Tusind tak for den søde anmeldelse!;-)