Irma har mange produkter der har vundet indpas i “365” fælles for dem alle er at det er dyre produkter, og man får dermed et indtryk af at det rimer på kvalitet som en discount kæde kan sælge pga af... Se mere

Købte en frossen pizza fra Irma økologisk pepperoni, pepperonien som var på pizzaen er til absolut dumpe karakter, allerede fra frossen stand var stykkerne helt grå, havde en ide om de kunne blive bed... Se mere

Var i Irma søndag (Ordrup) for bl.a. at købe et af ugens vintilbud (Giordano Primitivo Organic). Desværre havde de ikke vinen, der først ville komme i "morgen". Forsøgte igen mandag, hvor meldingen va... Se mere

Irma er i en liga helt for sig selv! Indbydende butikker, fantastisk personale, og udbuddet af kvalitetsvarer, det være sig kød, mejeri, frugt og grønt fås bare ikke bedre. Der er så mange spændende... Se mere

1. Supermarked

Om Irma

Madglæde og nysgerrighed

Siden 1886 har Irma stået for den gode smag, den gode oplevelse og den gode service. I dag banker Irmapigens hjerte for inspirerende madoplevelser og for at gøre verden til et bedre sted at spise.

3,2

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Var i Irma i Greve og kunne ikke finde…

Var i Irma i Greve og kunne ikke finde pakke boksen til postnord pakkerne. Jeg fik hjælp af en sød ung dame i butikken. Tak for den gode service.

17. september 2021

Hej Lars

Mange tak for at du gider at skrive denne anmeldelse af Irma, og for de pæne ord. Dem er vi overordentligt glade for!

Hilsen Caspar, Irma

Det passer de er lidt dyre

Det passer de er lidt dyre, men også lækre varer

8. september 2021

Hej Michael

Mange tak for du ville tage dig til at skrive en anmeldelse af Irma.
Jeg er glad for at hører at du synes at vores varer er lækre

butikken på Østerbro

Besøgte butikken på Østerbro kbh og butikken var flot. Personalets attitude var nedladende og flabet

7. september 2021

Hej Oliver

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse i Irma.

Jeg er glad for at hører at du finder vores butik flot.
Jeg vil meget gerne beklage, og samtidig videregive din anmeldelse til rette vedkommende, så vi fremover kan afhjælpe lignende situationer i Irma.

Rigtig god dag

Irma Stengårds Alle Lyngby har en medarbejder

Irma Stengårds Alle har en medarbejder, der hedder Henrik. Han er et livsstykke, der skaber glæder og begejstring sammen med kunderne- et sand fund for Irma. Du bliver i kanon-humør af at møde ham. Hvis detailhandlen havde flere af Henriks slags - vil ingen handle på nettet. Sådan

4. september 2021

Besvarelse fra Irma

Kære Henrik - og tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord. Dem er vi overordentligt glade for! Jeg sørger for, at Henrik på Stengårds Allé får din ros.

Fortsat rigtig god fornøjelse med indkøbene i Irma!

De bedste hilsener
Juliane, Irma

Fem stjerner til Jimmy i Ørestad

Jeg var i dag et hurtigt smut i Irma i Ørestad, hvor jeg skulle købe noget frokost og en mælk. Nede i butikken opdager jeg at jeg har glemt min pung, og jeg erfarer, at Irma ikke tager MobilePay. Medarbejderen bag kassen, Jimmy, siger hurtigt at det skal jeg ikke tænke på, den klare han. Han kæmper lidt frem og tilbage med hans eget dankort, og gør alt for at jeg skulle have mine varer med. Han var smilende, imødekommende og gjorde alt for at jeg skulle få en god kundeoplevelse.

Irma, pas godt på Jimmy, for han vil gå langt for jeres kunder, og det giver en god kundeoplevelse! Tak for hjælpen Jimmy! :)

18. august 2021

Hej Janni,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at fortælle om din skønne besøg i Irma Ørestad :)

Vi bliver så glade, når vi hører vores kunder har haft en service oplevelse ud over det sædvanlige, og at mine kolleger i butikken gør et godt stykke arbejde - jeg giver skulderklappet videre til Jimmy, og er helt sikker på han bliver rigtig glad for at høre, det har gjort et indtryk på din indkøbstur.

Hav en fortsat dejlig onsdag! De bedste hilsner, Cathrine

købte en pakke peberfrugt med flødeost…

købte en pakke peberfrugt med flødeost hos irma gammel kongevej 117 frederiksberg i går 15/8.
Da jeg kom hjem og skulle bruge den var den udløbet 4/8. Desværre fikjeg ikke bonen med . Det kan da gøres bedre
Hilsen Anne Lise Hinke

16. august 2021

Hej Anne,
Mange tak for din anmeldelse af Irma her på Trustpilot :)

Jeg beklager din kedelige oplevelse med dit køb hos Irma på Gammel Kongevej - trods du ikke har kvitteringen i behold, vil jeg gerne henvise dig til personalet i butikken, hvor den udløbet vare er fra og så er jeg helt overbevist om at de vil hjælpe dig med en ombytning af denne til en ny og frisk en af slagsen.

Du ønskes en virkelig skøn onsdag herfra! De bedste hilsner, Cathrine

Irma på Jægersborg Allé har fantastisk personale

Var i Irma på Jægersborg Allé torsdag d. 15/7 og skulle købe en del flasker vin. To meget søde medarbejdere hjalp os med at pakke flaskerne. Bagefter var den unge mand i kassen og ydede meget høj service med venlig imødekommenhed. Og sidst med ikke mindst, så hjalp den unge mand os med ud med en pakke af flaskerne til bilen. Bedste betjening jeg længe har fået.

18. juli 2021

Hej Kristoffer,
Tusind tak for en fin anmeldelse af Irma her på Trustpilot - vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse af servicen i Irma Jægersborg Allé.

Jeg vil bringe anmeldelsen videre til rette vedkommende og er helt sikker på, at de rosende ord falder i mindst lige så god jord - sådan at vores kunder fremadrettet kan få flere lignende service oplevelser på deres daglige indkøbstur.

Du ønskes en fortsat dejlig mandag! De bedste hilsner, Cathrine

Undgå personalet.

Har lige handlet hos Irma på Borups Allé. Forretningen er faktisk super lækker, men jeg vil aktivere min scan og betal næste gang, for kassemedarbejderen var godt nok uforskammet, da hun skulle taste mit telefonnummer ind som medlemskort. I burde tage en tur over til Meny på den anden side af ganden og få lidt inspiration.

15. juli 2021

Hej Paw,
Mange tak for at dele din oplevelse i Irma, trods dette var en uheldig af slagsen. Vi er naturligvis meget ærgerlige over at servicen du oplevelse ved kassen i Irma på Nordre Fasanvej ikke har været tilfredsstillende.

Jeg vil meget gerne beklage dette, og samtidig videregive din anmeldelse til rette vedkommende, så vi fremover kan afhjælpe lignende situationer i Irma.

Du ønskes en rigtig dejlig mandag - og vi håber alligevel på igen at se dig som kunde i vores butikker! De bedste hilsner, Cathrine

Jeg er bare vild med Irma :)

8. juli 2021

Hej Thea,
Tusind tak for din anmeldelse af her på Trustpilot - hvor er det dejligt at høre, du er vild med Irma :)
Vi er meget taknemmelige for de fine stjerner og din kort men konkrete og positive feedback på vores arbejde.
Du ønskes en rigtig dejlig weekend og sommer! De bedste hilsner, Cathrine

Irma og Meny kæmper frem og tilbage om…

Irma og Meny kæmper frem og tilbage om førstepladsen i DK

Irma har dog klart føringen på de plantebaserede produkter!

15. juni 2021

Hej Frederik,
Mange tak for din fine anmeldelse af Irma her på Trustpilot. Vi er naturligvis rigtig glade for, at du mener Irma ligger i spidsen og er glade for vores plantebaserede del af sortimentet - det er dejligt at høre :)
Du ønskes en super skøn weekend! De bedste hilsner Cathrine

Tak til personalet i Irma Islands…

Tak til personalet i Irma Islands Brygge.
Altid god service

21. maj 2021

Besvarelse fra Irma

Hej Winni - tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord. Dem er vi glade for :-) Jeg sørger for, at mine kollegaer på Islands Brygge får din ros.

Fortsat god fornøjelse med indkøbene, og rigtig god weekend, når du når så langt!

Irma har det hele

Irma har det hele. Fantastisk service, lækre varer og nydelige butikker.

21. maj 2021

Besvarelse fra Irma

Hej Sus - tak for dine stjerner til Irma og dine flotte ord. Dem er vi så glade for! Og vi vil gøre, hvad vi kan, for også fremover at leve op til dine forventninger.

Rigtig god weekend om ikke så længe!

Super service - gode varer

Besvarelse fra Irma

Hej Vibeke - tusind tak for din anmeldelse! Den er vi glade for :-)

Juliane og resten af Irma

Irma har altid gode varer

Irma har altid gode varer. Lidt dyrt, men altid god kvalitet

Hej Inger

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord. Dem tager vi til os :-)

Rigtig god weekend, når du når dertil.

Juliane og resten af Irma

IRMA har altid været min butik

IRMA har altid været min butik, god service og jeg kommer hjem med mere end der stod på min seddel.

Besvarelse fra Irma

Hej Grethe - tusind tak for anmeldelsen og dine flotte ord. Dem er vi overordentligt glade for! Vi vil gøre alt hvad vi kan for også fremover at leve op til dine forventninger :-)

Min yndlings madtempel.

Min yndlings madvarebutik med klasse-varer - og i dette tilfælde også Danmarks sødeste kassedame, Flemming.

Besvarelse fra Irma

Hej Anne - åh, hvor bliver vi glade af at læse en anmeldelse som din! Tusind tak for at tage dig tid til at skrive den. Rigtig god fornøjelse med indkøbene også fremover - og god weekend!

Irma Borgergade

Irma Borgergade, København, er min Irma. Dejligt personale, flot forretning. Alting på plads.

Besvarelse fra Irma

Hej Allan - tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er glad for Irma i Borgergade. Jeg sørger for, at mine kollegaer dér får dine pæne ord :-)

Fem stjerner selvfølgelig

De lækreste varer og den venligeste betjening <3

Besvarelse fra Irma

Hej Hanne - ih, hvor bliver vi glade over sådan en anmeldelse. Tusind tak for at skrive den - og rigtig god fornøjelse med indkøbene fremover :-)

Ren og pæn forretning

Personalet er flinke og hjælpsomme. Alt står fint og der er altid rent og ryddet.

Besvarelse fra Irma

Hej Kirsten - og tak for din flotte anmeldelse! Den er vi glade for :-) Fortsat rigtig god fornøjelse med indkøbene, og god weekend, når du når så langt!

Juliane og resten af Irma

Irma på Ordrupvej er og bliver min…

Irma på Ordrupvej er og bliver min yndlings Irma.

Besvarelse fra Irma

Hej Cathrine - tak for din anmeldelse og de pæne ord! Dem sender jeg fluks videre til mine kollegaer på Ordrupvej :-)