Irma har mange produkter der har vundet indpas i “365” fælles for dem alle er at det er dyre produkter, og man får dermed et indtryk af at det rimer på kvalitet som en discount kæde kan sælge pga af... Se mere
Købte en frossen pizza fra Irma økologisk pepperoni, pepperonien som var på pizzaen er til absolut dumpe karakter, allerede fra frossen stand var stykkerne helt grå, havde en ide om de kunne blive bed... Se mere
Var i Irma søndag (Ordrup) for bl.a. at købe et af ugens vintilbud (Giordano Primitivo Organic). Desværre havde de ikke vinen, der først ville komme i "morgen". Forsøgte igen mandag, hvor meldingen va... Se mere
Irma er i en liga helt for sig selv! Indbydende butikker, fantastisk personale, og udbuddet af kvalitetsvarer, det være sig kød, mejeri, frugt og grønt fås bare ikke bedre. Der er så mange spændende... Se mere
Om Irma
Madglæde og nysgerrighed
Siden 1886 har Irma stået for den gode smag, den gode oplevelse og den gode service. I dag banker Irmapigens hjerte for inspirerende madoplevelser og for at gøre verden til et bedre sted at spise.
Roskildevej 65, 2620, Albertslund, Danmark
- +45 70 20 06 47
- kundeservice@irma.dk
- www.irma.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Altid anderledes og spændende…
Altid anderledes og spændende produkter, som ingen andre har. Specielt deres mælkeprodukter er suveræne.

Besvarelse fra Irma
Oplever altid fin service !
Oplever altid fin service !
Godt udvalg.
Rent og pænt i butikkerne..

Besvarelse fra Irma
Elsker at købe ind i Irma
Elsker at købe ind i Irma, har så mange spændende varer, er lidt dyre med nogle varer, men varerne er altid super friske så det betaler jeg gerne for.

SUPER god service.
SUPER god service.
Kan man ønske sig et bedre Irma en den ligger i Skomagergade i Roskilde! Altid venlige servicemindede personaler, der hjælper en hvis nødvendigt. Altid fyldte hylder med varer. God stemning! Tak til jer!

Besvarelse fra Irma
Altid hjælpsom og smilende personale.
Altid hjælpsom og smilende personale.
Gode råvarer og nemt overblik i butikken

Altid friske varer
Altid friske varer, positivt og hjælpsomt personale. Dejlig butik.

Lækkert lækkert udvalg
Lækkert lækkert udvalg, og jeg bliver altid fristet til mere end der står på sedlen 👌

Besvarelse fra Irma
God service og et godt udvalg af høj…
God service og et godt udvalg af høj kvalitet

Besvarelse fra Irma
Jeg er bare vild med Irma og har altid…
Jeg er bare vild med Irma og har altid været det. Hvis jeg var rig ville jeg nok købe 50% af mine varer der og resten hos fiskehandleren og torvet 💙💙💙💙💙

Altid behagelige medarbejdere
Altid behagelige medarbejdere, der står til rådighed om nødvendigt. Udvalget er også fremragende
Hilsener
Bent Jørgensen

Inspirerende
Inspirerende, max øko/bæredygtig og ok pris (især med Coop-App)

Irma er livskvalitet🌱🍎🍊
Irma er livskvalitet, økologi, bæredygtighed og tryghed i hverdagen🌱🍊🍋🌿

Besvarelse fra Irma
Fantastisk udvalg i Irma!
Fantastisk udvalg i Irma! Irma har alt man kan drømme om til når det skal være ekstra lækkert! Jeg fortrækker Irma Vanløse, der kan jeg altid finde det jeg skal bruge, og bliver ofte inspireret til at putte lidt ekstra i kurven.

God økologi i Irma
Irma har altid mange nye økologiske varer, som er pænt præsenteret i Deres forretning i Hørsholm Midtpunkt.
Venligt personale, som altid giver sig tid til kunden.
Mange tak for yderligere en god oplevelse.

Besvarelse fra Irma
Elsker at købe dagligvarer i Irma
Elsker at købe dagligvarer i Irma. God kvalitet og friske varer. En butik med spændende nyheder og altid servicemedarbejdere med smil!

Skøn atmosfære
Skøn atmosfære, altid et overskueligt vareudvalg - og af kvalitet! Og sødt og hjælpsomt personale.