Irma har mange produkter der har vundet indpas i “365” fælles for dem alle er at det er dyre produkter, og man får dermed et indtryk af at det rimer på kvalitet som en discount kæde kan sælge pga af... Se mere

Købte en frossen pizza fra Irma økologisk pepperoni, pepperonien som var på pizzaen er til absolut dumpe karakter, allerede fra frossen stand var stykkerne helt grå, havde en ide om de kunne blive bed... Se mere

Irma er i en liga helt for sig selv! Indbydende butikker, fantastisk personale, og udbuddet af kvalitetsvarer, det være sig kød, mejeri, frugt og grønt fås bare ikke bedre. Der er så mange spændende... Se mere

1. Supermarked

Om Irma

Madglæde og nysgerrighed

Siden 1886 har Irma stået for den gode smag, den gode oplevelse og den gode service. I dag banker Irmapigens hjerte for inspirerende madoplevelser og for at gøre verden til et bedre sted at spise.

3,2

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hvorfor sort plastic og japanske sodavand????

Vi handler meget og gerne i Irma. Men vi bliver trætte af, at der er forskel på hvad Irma siger og hvad Irma gør vedr. bæredygtighed og klimabevidsthed:
- hvorfor bruger man konsekvent sorte plasticæsker til alle kødvarer når I vel også ved, at sort plastic ikke kan genanvendes?
- hvorfor introducerer man noget så sindsygt som japansk sodavand -det er en lang rejse, de flasker har taget og mon ikke danskerne kan klare sig med de mange slags sodavand, vi har i forvejen?

16. januar 2023

Dårlig kvalitet ved hjemmelevering. ØV!

Når man får en hjemmelevering med 4 mælk der alle udløber d 1 Jan.(der står bedst før 1 Jan), om 4 dage. Og får en skyllet salat, der udløber i morgen og en kylling, der også udløber om 2 dage, så er det svært at planlægge sin hele uge. De andre jeg har fået leveret fra, der får jeg en holdbarhedsdato, der er langt længere end jeres og jeg har nu prøvet dette så mange gange med irma og nu kaster jeg håndklædet i ringen og gir op. Jeg vil så gerne støtte jer pga jeres værdier, men det koster mig penge, der smides ud af vinduet. Nåeee, ja så var citronerne meget slatne og løgene mugne, men jeg gider ikke ringe mere i dag, for så bliver det tredje gang.
Op jer lidt til den kvalitet og de værdier i har. Andre online supermarkeder leverer langt mere i top end jer og for billigere penge. Jeg har været hel villig til at betale mere hos jer, men nu er det slut. Øv irma!

27. december 2022

Går det ned ad bakke for Irma?

Var i Irma søndag (Ordrup) for bl.a. at købe et af ugens vintilbud (Giordano Primitivo Organic). Desværre havde de ikke vinen, der først ville komme i "morgen". Forsøgte igen mandag, hvor meldingen var, at man ikke vidste, hvornår den kom. Hvis man ikke kan levere en vare, bør den fjernes fra hjemmesiden. I øvrigt var Irma også "udgået" for 4 andre varer på min indkøbsseddel. Hvor er den gamle Irma ånd?

21. november 2022

Handler altid her i weekenden

Handler altid her i weekenden, super hyggeligt og altid lækre ting at købe

30. oktober 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Henrik - Tusind tak for din fine anmeldelse! Den er vi rigtig glade for. Jeg sørger naturligvis for, at mine kollegaer også får besked om din ros.
Emma, Irma

hej i går købte jeg tre pølsehorn de…

hej i går købte jeg tre pølsehorn de var mega god jeg skal der henne igen tak for det

26. oktober 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Hjalte - tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du kan lide vores pølsehorn, de er også rigtig god!
God uge.

Kassemedarb. Anja - Codanhus

Kassemedarb. Anja, Irma Codanhus.
Jeg handler ofte hos Irma, Codanhus og det er med stor glæde jeg møder jeres medarbejder, Anja. Hun møder mig altid med en hilsen og et smil og er utrolig hjælpsom. Jeg sætter stor pris på at Anja bl.a. sørger for at mine rejer eller marinerede sild kommer i en lille plastikpose.
Som lokal beboer er det dejligt at I har en medarbejder som genkender og hilser på sine kunder.
Hilsen, Yvonne

24. oktober 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Yvonne – tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord! Dem er vi rigtig glade for 😊 Jeg sørger naturligvis for, at Anja i Irma Codanhus også får besked om din ros.
Emma, Irma

Økologi er altid vigtigt også selv om…

Økologi er altid vigtigt også selv om der er høje priser i samfundet p.t

1. oktober 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Ruth – tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord! Dem er vi rigtig glade for 😊
Emma, Irma

Jeg har været fan længe af Irma, ikke så meget mere

Jeg har været fan længe af Irma, var meget glad for min Irma i Greve. Nu er jeg flyttet til Sluseholmenn og mindsanten om der ikke ligger en Irma på Sluseholmen. Men det er absolut ikke på niveau med andre Irmaer jeg har oplevet. Manglende varer på hylderne, manglende rengøring. Har f.eks. påpeget at der var løbet sodavand end over nogen hylder og tin var klistede og det var løbet ud på gulvet. Det fik lov at stå uden nogen gjorde noget ved det i flere dage. De mangler basale ting - frostvarer, pølser, brocolli o.a. Det er simpelthen for tyndt. Har Irma generelt valgt at slække på kvaliteten eller hvad foregår der?

26. september 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Peter – tak for at skrive til os om dette. Jeg er ked af, at din oplevelse i Irma på Sluseholmen ikke var lige som god som Irma i Greve – både med manglende varer og manglende rengøring. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige indkøbs-oplevelse, hver gang de handler ind hos os - og vi vil også rigtig gerne have alle vores varer på hylderne, men det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vi som mange andre i øjeblikket er mærket af markant ændrede indkøbsmønstre hos vores kunder, der kan gøre det svært at estimere, hvor mange varer, hver butik har brug for. Mine kollegaer i Indkøb gør det bedste de kan og optimerer løbende interne processer for at undgå, at man går forgæves i vores butikker, men det er desværre ikke altid lige sådan at ramme helt plet. Jeg vil naturligvis sende din feedback videre til rette vedkommende, så vi kan få rettet op på disse og ligende oplevelser. Jeg håber, at du også fremover vil have lyst til at handle i Irma – og ønsker dig under alle omstændigheder en rigtig god dag.

Emma, Irma

Det går ned af bakke for Irma

Jeg er lidt trist over at skulle skrive den her anmeldelse. Jeg har altid været glad for at handle i Irma og har altid fået en god service. Desværre er det gået stejlt ned af bakke for Amagercenterets Irma.
Min oplevelse i dag var måske lille – men meget symptomatisk for hvad jeg oplever alt for tit når jeg besøger butikken. For et par uger siden købte nogle forskellige økologiske krydderier på tilbud, blandt andet et paprør med løgpulver. Det viste sig imidlertid ikke at være pulver men en hård klumpet masse. Og nej der var langt til sidste salgsdag – og ja røret havde stået tørt. Jeg gik derfor ned for at reklamere (det er så ikke første gang jeg prøver det!). Første udfordring var at få fat i en medarbejder. Der var ikke mange i butikken. Jeg prøvede at få fat i en ung fyr, men han løb den anden vej når jeg forsøgte at fange hans opmærksomhed. Der har vist været en stor udskiftning af medarbejdere i butikken, men efter et stykke tid fik jeg fat i en medarbejder jeg har snakket med tidligere. Da jeg vist hende røret med løgpulver fik jeg lov til at tage et nyt. Jeg tjekkede for en sikkerheds skyld indholdet i butikken. Same story. Ikke pulver men en hård klump. Da jeg viste medarbejderen at der også var problemer med den nye pakke svarede hun at det nok bare var sådan det skulle se ud! Og nej! Sådan skal løgPULVER ikke se ud. Jeg fik dog pengene tilbage, men kan ikke lade være med at tænke på om resten paprørene med løgpulver fik lov til at blive stående.
En lille sag. Ja, og havde den været enkeltstående ville jeg nok have trukket på skulderne. Men den er ikke enkeltstående. Jeg kunne have skrevet da jeg fandt et stykke plastic (eller var det virkelig et stykke negl som det lignede) i en sandwich – jeg går ud fra medarbejderne sendte en klage til leverandøren. Jeg kunne have klaget de efterhånden mange gange jeg ikke kan få de personlige tilbud jeg får i min app. Jeg kunne have klaget da jeg ikke få den mængderabat på en vare som der blev reklameret med – varer med og uden rabat stod i en skønsom blanding. Eller jeg kunne have klaget de mange gange jeg har set at prisskiltene bare ikke har passet sammen med de varer de stod ved. Et lidt morsomt eksempel. I ugevis stod der et skilt som oplyste et tilbud om dadler. Problemet var bare at det sad på hylden med sardiner. Fejlen blev opdaget og skiltet skiftet. Nu stod prisen på mangoer i stedet – og der var stadig sardiner på hylden……
For nogle år siden sad jeg i en baggrundsgruppe for Irma´s medlemsbestyrelse. Den gang ville jeg uden blusel have givet Irma 5 stjerner – det vil jeg ikke længere. Nu giver jeg 2 – og når det ikke er 1 er det fordi medarbejderne trods alt oftest er søde og imødekommende. Irma er desværre ikke længere mit førstevalg når jeg skal købe ind.

23. september 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Jørgen – tak for at skrive til os om denne "øv" oplevelse. Jeg er ked af, at din oplevelse i Irma ikke var i orden – vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, hver gang de handler ind hos os. Vi beklager meget for denne oplevelse, og vi gør selvfølgelig hvad vi kan, for at rette op på disse oplevelser. Derfor sender jeg naturligvis også din feedback videre min kollega, som sidder med ansvaret for dette, så vi kan få rettet op på denne "øv" situation. Jeg håber, at du også fremover vil have lyst til at handle i Irma – Jeg ønsker dig under alle omstændigheder en rigtig god dag.
Emma, Irma

Ingen tidbudsvarer i Irma.

Efter en dårlig anmeldelse til coops butikskæde 365 ville jeg så lige tjekke Irma kæden. Nøjagtig det samme ingen af de gode tilbud som bruges til at trække kunder til med.
Smør æg m.m. som er på forsiden af tilbudsprisen var udsolgt og butikchefen mente ikke han fik mere. For selv om han havde bestilt varer kom der intet.
Det ligner det rene svindel og humbug.
Mvh Søren Nielsen

7. september 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Søren - tak for at skrive til os om dette. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med udsolgt varer - vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det siger sig selv, at vi også rigtig gerne vil sælge de varer, vi har på tilbud! Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vi som mange andre i øjeblikket er mærket af markant ændrede indkøbsmønstre hos vores kunder, der kan gøre det svært at estimere, hvor mange varer, hver butik har brug for. Mine kollegaer i Indkøb gør det bedste de kan og optimerer løbende interne processer for at undgå, at man går forgæves i vores butikker, men det er desværre ikke altid lige sådan at ramme helt plet. Jeg håber, at du vil give os en chance til en anden gang - og under alle omstændigheder ønsker jeg dig en rigtig god torsdag.

De bedste hilsener,
Emma, Irma

Hvad skulle man ikke gøre uden Irma.

Hvad skulle man ikke gøre uden Irma.. kan slet ikke finde samme kvalitet hos de andre

27. august 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Hanne - tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord! Dem er vi rigtig glade for.

Emma, Irma

Gode økologiske varer og eneste sted…

Gode økologiske varer og eneste sted man kan købe rigtig kvalitet

15. august 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Mathilde - tusind tak for at give dig tid til at skrive en skøn anmeldelse til os! Den er vi rigtig glad for.

Emma, Irma

Irma i Gilleleje er en fin butik

Irma i Gilleleje er træls at handle i med en moden, men meget sur medarbejder, som er en katastrofe i forhold til kunderne og totalt blottet for enhver service ligesom hun aggressivt og surt går i diskussion med kunden, selv om kunden rent faktisk har ret i situationen. Nu har vi oplevet det flere gange, og det er en lige dårlig oplevelse hver gang senest idag. Det er ellers en fin butik men det kan Irma ikke være tjent med og det modsvarer slet ikke Irma’s profilering.

12. august 2022

Besvarelse fra Irma

Kære Carsten - tak for at skrive til os om dette. Jeg er ked af, at din oplevelse hos Irma i Gilleleje, ikke var i orden - vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, hver gag de handler ind hos os. Derfor sender jeg naturligvis også din feedback videre til min kollega, som sidder med ansvaret for dette., så vi kan få rettet op på denne form for kundeservice.
Jeg håber, at du vil give os en chance til en anden gang - og under alle omstændigheder ønsker jeg dig en rigtig god weekend!

Irma Brobergsgade Christianshavn.

Irma Brobergsgade Christianshavn.

Har endnu engang haft en super dårlig oplevelse i min lokale Irma. Butikken har gennem lang tid haft udfordringer med levering af vare. Det drejer sig ikke om vare hvor der fra producenten er udfordringer med levering, men tilsyneladende er det et problem internt i Irma der skyldes den måde de ordrer vare på. Hvis en vare ved en fejl ikke er blevet leveret på den planlagte ugedag, så må man bare pænt vente en uge og håbe at det lykkes i den følgende uge og det gør det ikke altid. Når jeg fortæller medarbejderne om min irritation og forundring over systemet, får jeg ikke den respons som jeg ville ønske. Det er åbenbart et uløseligt problem med de leverancer, som Irmas medarbejdere ikke er herre over og ikke ønsker at tage nogen form for ansvar for. Det er ærgerligt fordi jeg er glad for at have en butik i nærheden og jeg tænker at der må være andre kunder der ligesom jeg må vælge at handle andre steder. Det er trist at man ikke har kundens behov for øje, det er vel trods alt os der holder butikken i live.
Bh Søren.

21. juli 2022