Irma har mange produkter der har vundet indpas i “365” fælles for dem alle er at det er dyre produkter, og man får dermed et indtryk af at det rimer på kvalitet som en discount kæde kan sælge pga af... Se mere
Købte en frossen pizza fra Irma økologisk pepperoni, pepperonien som var på pizzaen er til absolut dumpe karakter, allerede fra frossen stand var stykkerne helt grå, havde en ide om de kunne blive bed... Se mere
Var i Irma søndag (Ordrup) for bl.a. at købe et af ugens vintilbud (Giordano Primitivo Organic). Desværre havde de ikke vinen, der først ville komme i "morgen". Forsøgte igen mandag, hvor meldingen va... Se mere
Om Irma
Madglæde og nysgerrighed
Siden 1886 har Irma stået for den gode smag, den gode oplevelse og den gode service. I dag banker Irmapigens hjerte for inspirerende madoplevelser og for at gøre verden til et bedre sted at spise.
Roskildevej 65, 2620, Albertslund, Danmark
- +45 70 20 06 47
- kundeservice@irma.dk
- www.irma.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super oplevelse
Super oplevelse
Altid en fornøjelse at handle i Irma. Sødt personale, og orden og rent i min Irma i Rødovre Centrum.
Fatter ikke at Irma lukker.
Længe leve Irma!!
Der er rart og rydeligt. Folk opfører sig ordentligt over for hinanden, super service og ikke mindst det bedste udvalg af lækker mad.
Kvalitet, omhu og service hos Irma - altid inspirerende!
Det er altid en oplevelse at handle i Irma. Afslappende og inspirerende. Pæne butikker uden rod og stabler af irrelevante varer. Varerne præsenteres indbydende og sammen med Irmas smukke design, æstetik og behagelige lyssætning, gør det indkøbsoplevelsen til noget særligt.
Irmas vareudvalg er præget af kvalitet og omhu. Her lægges der vægt på velsmag så vel som økologi og klimabevidsthed. Endelig er der en dejlig stemning i Irmas butikker. Man fornemmer, at personalet er glad for deres arbejde og stolte af deres butik. Kundeservice er i højsædet, og personalet er vidende og venlige.
Irmas sortiment med fokus på økologi
Irmas sortiment med fokus på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd, de gode varer, det venlige og kompetente personale, de ordentlige og rene butikker
Irma er i en liga helt for sig selv
Irma er i en liga helt for sig selv! Indbydende butikker, fantastisk personale, og udbuddet af kvalitetsvarer, det være sig kød, mejeri, frugt og grønt fås bare ikke bedre. Der er så mange spændende varer fra små producenter, og i det hele taget et udbud af varer, som man ikke kan få andre steder. Og, der er også gode økologiske varer, som ikke er dyrere end andre steder.
Det bliver et kæmpe savn, når I er væk.
Irma AmagerCentret
Irma AmagerCentret, det bedste supermarked i byen!
Bedste supermarked i Danmark
Altid søde medarbejdere, behagelig indretning og lækre madvarer du ikke kan få andre steder
Irma er ALTID tip top at handle ind til…
Irma er ALTID tip top at handle ind til uanset hvad der skal handles ind til, senest fik jeg ALLE vare til min fødselsdag, men glemte puddersukker til min egen hjemmelavede kransekage iog måtte gå i min nærmeste Netto på Godthåbsvej, men på vejen hen til hylden hvor puddersukkeret skulle have stået måtte jeg forbi flere tomme papkasser og en vogn på gangarealet efterladt af personalet som sad inde i baglokalet og holdt pause 🙄 Der var ingen puddersukker og jeg måtte gå i den næste rodet Nettobutik længere nede af Godthåbsvej for at finde puddersukker. Jeg giver Irma 5 store stjerner for ALTID at have butikken i tip top stand med skønne vare, renlighed og god service 😃👍🏼
Byens bedste supermarked
Fokus på at sælge varer fra små lokale producenter.
Lydhørhed omkring hvilke varer der ønskes på hylderne.
De første der havde fokus på at stoppe madspild.
Gode, økologiske varer.
Rar atmosfære.
Venlige, hjælpesomme medarbejdere.
I vil blive savnet! Tak
I vil blive savnet. Tak for mange års god service og ægte gode produkter! Tak
Det er altid en fornøjelse at handle i…
Det er altid en fornøjelse at handle i Irma. Der er rent, indbydende, servicemindet personale, spænde kvalitetsvarer mm. Jeg er så ked at beslutningen om at Irma skal lukke. Kæmpe fejl og tab.
Irma Borgergade
Irma Borgergade
Altid flot og velholdt butik, med kvalitets varer på hylderne.
Venlig, hjælpsom og høflig betjening.
Elsker at handle i Irma i Lyngby
Elsker at handle i Irma i Lyngby, Østerbro og Gilleleje. Der er rent, indbydende, nemt, overskueligt. God betjening.
Ikke dyrere end discount!
Kompetent personale. Altid rent og pænt. Gode special varer. Ikke dyrere end Meny og Føtex.
Super hjælp fra IRMA i Gilleleje bla
Super hjælp fra IRMA i Gilleleje bla. vdr "Green Onion dip mix"... Kommer til at savne jer meget.. :-(
Jeg er SÆRDELES utilfreds med COOP's profitorienterede beslutninger.. ALT drejer sig åbenbart om penge, mens det (før COOP kom til), drejede sig om service, og KVALITET hos IRMA! Mange tak for de mange gode år.. dejlige varer..! :-(
Super service fra voksne mennesker
Super service fra voksne mennesker, der kender deres butik og ved hvad de sælger.
Lidt dyrt, men produktkvalitet er helt i top - det betaler jeg gerne lidt mere for.
OG....ingen hvide LED lys i loftet, ingen henkastede papkasser eller ødelagte flasker hvor indholdet spildt ud på gulvet.
Irma - Danmarks bedste supermarked!
Irma er ALTID en kulturel og inspirerende oplevelse! ❤👌😊
Et stort savn, hvis Irma ikke får lov at bestå!
Irma har altid været det gode og særlige supermarked, hvor man købte specialiteterne, kødet og vinen. Aldrig har Irma skuffet. Jeg har i min faste Irma-butik været på fornavn med flere af de søde og servicenindede fastansatte. Det har altid været en positiv oplevelse at købe ind i Irma!
Irma siden 1886 bør overleve!
Tak for at I lukker!
Tak for at I lukker!
Mit sidste besøg i Irma blev på Nørre Voldgade i dag. Dankort automaten var i stykker, men det forhindrede kasseassistent den i at tale nedladende til mig om mine evner til at bruge terminalen. Da jeg bad hende om at tale ordentligt til mig og spurgte om hvad mit problem var! Jeg sagde jeg ikke vil finde mig i at blive talt ned til. Det forstod hun ikke og gav mig et nedladende blik efterfulgt af en irritabel lyd.