In de Inno in Oostende vandaag op het gelijkvloers een rij mensen tot het einde van het pand die moesten aanschuiven aan de kassa. De vraag om een kassa te openen op de andere verdiepingen ( er zijn... Se mere
Virksomheden har svaret
Je suis très déçue de mon expérience avec INNO. J’ai contacté le service client concernant une carte cadeau de 100 € expirée de seulement 14 jours au moment de ma demande. La carte m’avait ét... Se mere
Virksomheden har svaret
The department manager Rashida and her team st INNO Antwerp are simply FANTASTIC PEOPLE snd Pro’s! We were exhausted after the whole day of shopping, having been walked 12 km, and next day leaving the... Se mere
Heel goed geholpen geweest bij INNO in Hasselt. Zelfs het "uitkleden" van het pasmodel was niet te veel gevraagd, om me de juiste maat van korte broek te kunnen laten passen. Zeer vriendelijke en beh... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een waardeloze service bij online bestelling, ik kreeg in plaats van 2 baby bandana's een paar schoenen toegestuurd. Ze reageren niet op de mails en helpen jou niet verder. Geen zaken ermee te doen, echt geen aanrader!!
Solden zijn geen solden maar worden net duurder aangerekend ! Dan denk je eens wat geld te besparen..
Normale prijzen 22€ / 37€
solden 22,90€ / 42,90€
Online lingerie besteld. Een van de 2 stuks werd pas na 10 dagen geleverd. Ik werd wel via mail op de hoogte gesteld van de vertraging. De communicatie gebeurde echter enkel in het Frans zowel in de mail als op de verzendbon die bijgeleverd zit, terwijl je gewoon op een Nederlandstalige website besteld. Als je het artikel wil retourneren, moet het naar Frankrijk gestuurd worden op je eigen kosten, wat minstens 10,50 € kost. Ik heb via de website 2 mails naar de klantendienst gestuurd. Op 1 van de 2 kreeg ik pas na een week antwoord dat ze het intern zouden bekijken. Op de 2e kreeg ik geen antwoord. Dit was mijn eerste en meteen mijn laatste bestelling via de website van Inno. Ik heb al heel wat online kleding besteld via verschillende websites. Inno is echt wel de slechtste leerling van de klas qua service en retourbeleid.
Kleedje kopen
Ik zag mijn maat op de paspop. Hetzelfde kleedje was niet aanwezig in de winkel. Ik vroeg aan verkoopster of ik het kon passen. Antwoord: Dit is niet mijn afdeling. Ze ging weg. Een tweede verkoopster aangesproken. Antwoord: Dit is niet mijn afdeling. Zij is de verantwoordelijk de gaan halen. Antwoord: Dit kleedje is niet in solden. Ik vroeg of ik het toch mocht passen en dat het mijn maat was. Ze ging zien of er nog eentje in voorraad was. Zelfs ik wist dat het niet was, want ze zetten een merk op het etiket als er geen voorraad meer is. Dus geen voorraad meer. Ze heeft het kleedje eraf gehaald. Ik heb het niet gekocht, want het viel veel groter uit dan normale maten. De kleedkamers waren vuil. Vol pluche en haren. Het hing er vol met kleding. De verantwoordelijke voor de afdeling zou beter bij haar rayon blijven! Dit is niet de eerste keer dat ik zo behandeld word bij Inno!
Appalling customer service. Having virtually been accused of lying (or at the very least being stupid or incapable of understanding my mother tongue), I was informed that we could not possibly receive a voucher when returning goods in the sale, despite having been told four days earlier that this would be possible. Inno has now lost a long-standing and loyal customer. I have cut up my loyalty card and trashed it. I have also unsubscribed from the newsletter and will be advising my friends not to shop there. And all for 14 euros! Well done Inno!
Dure kostuumjas gekocht en uiteindelijk willen retourneren. In de winkel kreeg ik mijn geld niet terug maar enkel een giftcard voor de INNO. Daar ik geen zin had om verder te discussiëren heb ik de giftcard gebruikt om online iets te kopen en dan de hele boel online geretourneerd en zo toch mijn geld terug gestort gekregen. Dit heeft hen meer geld en energie gekost alsook een klant verloren. Proficiat INNO.
Ik heb 23 mei schoenen besteld voor 190 euro. De schoenen zijn echter nooit geleverd.
Ik heb verschillende mails gestuurd. Steeds wordt er excuses gemaak en gemeld dat mijn mail naar de betreffende afdeling wordt doorgestuurd maar er wordt niet daadwerkelijk iets gedaan of een status update gegeven. (Wanneer, wat, hoe.)
Via de website van het postbedrijf kon ik zien de schoenen retour zijn gestuurd omdat ze niet bij het ophaalpunt zijn opgehaald.(?????)
Ik heb ook een email gekregen dat de schoenen weer terug bij de afzender zijn (email van Menphisto shoes) maar het geld heb ik nog niet terug.
Iets besteld online, amper feedback, heb het nog steeds niet.. ik heb geen idee wanneer ik dit mag ontvangen.
Je mets un 3 étoiles à l'enseigne pour le service désastreux qui en soi n'en mérite pas du tout. Vendeuses introuvables, dédaigneuses et pédantes. Heureusement que nous avions croisé le chemin de la charmante Safi qui a pris le temps de nous offrir une prestation luxe à l'image de Estee Lauder. Nous avons finalement acheté plus que prévu mais... Faute à la qualité d'un travail fait avec soin. Elle est la seule raison pour laquelle je reviendrai au Inno Rue Neuve.
Op dinsdag 23 februari heb ik iets meegemaakt wat totaal niet kan!!! Verantwoordelijke van retourafdeling heeft mij beschuldigd met diefstal terwijl ik parfum wou retourneren omdat het verkeerde was aangekocht. Ze heeft mij beschuldigd met diefstal terwijl ik kasticket bij had. Ze was heel brut en marginaal!!!! In plaats van eerst alles te kontroleren en ticket deftig zien viel zij mij aan!! Terwijl er kameras bij zijn en ik ticket bij had. Schandalig dat er zo’n mensen werken in inno en zelfs als verantwoordelijke!
Zeer slecht bedrijf 4 maande geleden iets besteld maar nooit gelever heb in ziekenhuis gelegen met een ontsteking aan mijn alvleesklier op randje van de dood dit geeft mij veel stresscen krijg geen resctie terugb koop er niks
Gisteren in solden...60 % toen ik klevertje afhaalde zag ik dat de eerste prijs veel goedkoper was dan de prijs opgegeven in de solden.
Zou hier niet kopen, ik voel me opgelicht. Ik kocht hier een jas voor € 220 op Black Friday. Dag later annuleerde ze mijn bestelling waardoor ik nergens meer een jas met korting kon kopen. Ik heb daarna meerdere emails gestuurd met vragen hierover. Nooit werden mijn vragen volledig beantwoord en een paar keer kreeg ik zelfs helemaal geen antwoord. Op de site stond dat ik 14 dagen moest wachten op mijn geld. 20 dagen wacht ik nu al en nog steeds geen geld terug. Vandaag mailde ik weer en ik heb eindelijk een mail terug gekregen waarin in stond: Excuses maar uw terugbetaling was geannuleerd, we zetten hem nu weer in gang. Als ik niks had gezegd hadden ze dus zo me 220 euro gehouden. Ik moet nog zien of ik me geld überhaupt nog terug ga krijgen. Voor zo een grote fout kreeg ik alleen een email van 1 zin en niet eens een uitleg hierbij. Je kan deze webshop beter ontwijken.
On s'est fait arnaquer à la Gallerie Inno de Bascule. Ils ont vendu une crème haut de gamme à mon mari pour mon anniversaire qui était déjà ouverte et usée !!!!! On s'est rendus au magasin avec le ticket de caisse après la découverte pour demander tout simplement le même produit mais nouveau. Je dois écouter que c'est moi qui l'a utilisée et ils refusent de me donner le contact d'un responsable de ventes ou un email pour réaliser une réclamation en bonne et due forme. Plus jamais je mettrai un pied dans ce magasin.
Ik kocht een horloge voor mijn zoon zijn verjaardag 299 eur en vroeg een paar staaltjes van reuk en kreeg ze niet snik snik .... hoeveel moet ik dan besteden ? De hele winkel ?
Gift card besteld. Via mail een droog overzicht ontvangen daarop terug gemaild dat het een cadeau is, wordt met tegenzin diezelfde print out naar mijn vriendin gestuurd! dat kostte 7 euro verzendkosten.
Dit gaat niet over de winkel maar over de webshop: eerst probeer je het 0800 nummer te bellen dat in je bevestigingsmail staat, bij het maken van een taalkeuze word je eruit gegooid. Bij Messenger: word je na 6 uur doorverwezen naar een email adres. Bij het bellen naar het 02 nummer word je tot 3 keer toe doorverbonden om tenslotte te horen dat men je gaat terugbellen want men kan je niet helpen. Nog steeds niet teruggebeld en bestelling na 10 dagen nog steeds niet ontvangen. Ik koop daar nooit meer iets.