Bestellen op de website is super simpel. Omdat mijn werk bijna naast Informatique is haal ik altijd mijn bestellingen op. Bij het afhalen de gemailde code scannen en je naam komt in beeld. Meestal... Se mere
Ben al vanaf de oprichting klant bij Informatique en na al die jaren nog steeds enthousiast. Prijzen zijn prima, assortiment is zeer uitgebreid, en logistiek bij afhalen is prima geregeld.
Voor alles wat digitaal is... Computers, Randapparatuur, Hardware, Software, Electronica, Supplies. Uw specialist sinds 1995
Holland
- www.informatique.nl
Svarer typisk inden for 24 timer
Goed assortiment. Betrouwbare winkel.
Het artikel waarnaar ik zocht is niet zo gangbaar in Nederland. Informatique had het verassend genoeg toch weer op voorraad. Zoals altijd snel geleverd. Ben al meer dan 10 jaar klant. Niet de goedkoopste maar wel een van de beste computer winkels van het land.
de dvd brander werkt heel goed
de dvd brander werkt heel goed
snelle bezorging
bedankt Noud
Zeer tevreden met Informatique
Het pakketje is niet aangekomen
Het pakketje is niet aangekomen. Probleem ligt bij DHL maar het verjaardagscadeau is niet meer op tijd. Er moet een heel onderzoek plaatsvinden 3-5 werkdagen etc.
Nog nooit eerder gehad dit. Lang leve DHL.
Bestellen op de website is super…
Bij het afhalen de gemailde code scannen en je naam komt in beeld. Meestal is de wachttijd minder dan twee minuten en je staat zo weer buiten met je bestelde producten.
Mooie prijs, goede service
Mooie prijs, snelle levering, goed en veilig verpakt.
Zoals het hoort èn zoals ik gewend ben van Informatique.
Product was in orde, ooit eerder wel iets aan de hand gehad en dat wordt ook netjes opgelost.
QNAP NAS supersnel geleverd en goede kwaliteit
Supersnel geleverd en goede kwaliteit producten. Ook telefonisch goed bereikbaar. Uitstekende QNAP NAS TS-253E met 2 HDD's van 6TB , 1 TB cache geheugen bijgestoken en 8+8 GB RAM. Geschikt als file server plus video bewaking met gezichtsherkenning d.m.v. QVR Pro en QVR Face Insight.
geinformeerd naar de onze gewenste Hdd…
geinformeerd naar de onze gewenste Hdd hier een duidelijke offete van ontvangen en levering binnen 2 dagen TOP
Gebeld met intormatique
Gebeld met intormatique. Goed antwoord, snelle service, actieprijs scheelde 30 euro, dat was snel verdient. Epson et2870 is een top apparaat. Geen gedoe meer met cartridge
Betrouwbare Winkel
Heeft een snelle en goede service. De producten zijn van goede kwaliteit en net goedkoper dan elders. Informatique kan ik een ieder van jarte aanbevelen.
Eerlijk Bedrijf met goede service.
Eerlijk Bedrijf met goede service.
Mijn Apparaat voldeed niet aan mijn verwachtingen, wat volledig aan mij lag. Geretourneerd en heel snel afgehandeld.
Snel en goed verpakt bezorgd
Informatique is een bedrijf met kennis…
Informatique is een bedrijf met kennis van zaken. Als je problemen ondervind met je PC of andere apparatuur (wel daar gekocht), dan staan ze altijd klaar met raad en daad. Het is een goed gevoel als je er niet uitkomt op de mensen van informatique te kunnen terugvallen.
Alles keurig op tijd geleverd
Alles keurig op tijd geleverd, kan bol.com een voorbeeld aan nemen.
Dit artikel kwam uit Polen duurde 4 dagen.met de slogan voor 23 uur besteld morgen in huis
Goede prijs, uitstekende service
Goede prijs, makkelijk bestellen via website en vervolgens bij afhalen heel vriendelijk geholpen! Top.
Ordered a used earphone and it came in…
Ordered a used earphone and it came in great condition. Ear buds in sealed packets. Only light scratches. And delivered in just 1.5 days. Great stuff.
snelle levering
Gekocht simpele basis Acer laptop
Gekocht: simpele doeltreffende Acer laptop, voor een eerlijke prijs. Goede informatie op de website, soepel bestel proces en snelle levering.
Kennis en geduld
Voor mij de enige winkel dat met kennis en geduld mij begeleid bij mijn keuze bij aankopen
Per ongeluk een verkeerd product…
Per ongeluk een verkeerd product besteld, eenvoudig geretourneerd zondat dat ze daar moeilijk over deden.