IMO Car WashAnmeldelser

27.838

3,8

Det er total umuligt at komme i kontakt med kundeservice - tager ikke tlf. eller svare på mail. Deres medarbejder har lavet skade på min bil, hvor vedkommende sagde at jeg skulle kontakte kundese... Se mere

Hvaaaa, Søren og Kristoffer, hvornår er i blevet så nærige, at ikke vil gøre jeres mest indtjende bilvask (Næstved) til en endnu bedre oplevelse for jeres kunder OG for jeres ansatte, ved at forbedre... Se mere

Var på den nye i Horsens i går. Virker lige så godt som den i Vejle. Automatisk bilvask skal altid have hjælp ved døre og bagklap. En af de bedste vaskemaskiner jeg har været i. Fik kørekort i 1979. M... Se mere

Har brugt vaskehallen mange, mange gange og aldrig oplevet problemer. Selvfølgelig kan mekanik svigte og så IMO erkende det, men jeg er fint tilfreds med både vask, service og støvsuger. Jeg bruger al... Se mere

1. Bilvask

God

28 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(27.838)

24.945 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har skrevet til imo vedr min…

Jeg har skrevet til imo vedr min bagrude visker røg af i deres bilvask i Næstved.
Medarbejderen der var der så det og jeg skrev også hans navn. Har måtte ud og købe en ny til 199.
Intet svar fra den. Rigtig dårlig service.

12. juli 2022

Pas med at vaske jeres bil her.

Pas med at vaske jeres bil her.
Der er kommet så MANGEridser på min bil både stor og små
Har selvfølgelig sendt dem en klage men fik den afvist da de siger at det er umuligt at skaderne er kommet fra deres børst da de mener at deres børst er så blødt at den ikke kan skade.
Så nu skal jeg betale en selvrisiko på 5000 til min forsikring over en skade jeg ikke selv har lavet.

4. juli 2022

Kalkpletter over hele bilen

Kørte bilen gennem vasken (Basis) i går. Bilen er fyldt med KALKPLETTER overalt, Ligner noget at jeg selv har vasket bilen i høj solskin og 30 graders varme!!!
Meget UTILFREDSSTILLENDE vaskeresultat.
Kan ej heller komme i kontakt med IMO på telefon eller mail, da jeg kun har gmail.

8. marts 2022

Kør udenom IMO vask i Vejle

Advarer mod at bruge IMO vask i Vejle. De får kun en stjerne fordi jeg ikke kan give nul. Jeg fik en skade på motorhjelmen - Et relativt stort område med små ridser, nærmest som lavet med sandpapir trukket henover motorhjelmen. Det er altså ikke en skade der på nogen måde kan opstå i trafikken. Jeg meldte det med det samme til IMO og fik at vide jeg ville få svar med det samme - Fik ikke svar. Rykkede for svar efter 14 dage og så fik jeg svar med det samme. En helt standard skrivelse kunne jeg se med det samme. "Vi har vurderet din sag... Vi har kun bløde børster... Ingen andre anmeldte skader den dag... Vi betragter sagen som afsluttet". Standardbrevet jeg tænker bliver copy/pasted til alle med skader. Det skal siges jeg har udelukkende brugt IMO til vask i over et år og været udmærket tilfreds, men det er også derfor jeg ved skaden kan ikke være kommet andre steder fra.
Vildt, at man ikke kan stå ved sit eget produkt. Meget flink personale ved vasken og god håndtering af sagen fra dem.

8. marts 2022

Elendig bilvask i Tilst

Elendig bilvask.

Jeg var sikker på at det her måtte være den perfekte vaskehal at køre sin bil igennem, men jeg tog fejl.

Jeg købte den anden dyreste vask, og fik bilen forsejlet med et eller andet som skulle være godt for lakken, det eneste det har efterladt er ufatteligt mange hvide pletter på lakken, samt nogle dybe vaskeridser über alles…

Nok det dårligste produkt jeg har prøvet hvad angår vaskehal.

10. februar 2022

Værste oplevelse

Skulle vaske min bil for første gang, og valgte derfor IMO, hvilket jeg aldrig skulle have gjort.
Efter vasken har min bil fået ridser på bagruden og kappen til min vinduesvisker er faldet af..😡

22. december 2021

Elendig service

Elendig service, de har så travlt med at få biler igennem så min bil blokerede da den bagfra kommende kom for tæt på og den daglige leder som bestemt ikke er serviceminded baldrede på min rude og talte grimt til mig. Jeg henvendte mig til ham efter vasken for at forklare ham at han skulle tænke på at de bagfra kommende ikke skulle for tæt på og igen var han bare fræk og gjorde til at det var min bil der var problemet.
Han tog et billede af min nummerplade til blacklisten hos IMO som jeg dog fik ham til at slette.
Dårlig oplevelse og det er desværre ikke første gang.
Skete i Næstved.

6. december 2021

Elendig service

Elendig service. Man betaler for en vask kør ind og ud og bilen er stadig piv våd. Jeg kontakter deres medarbejder han siger så at i den pakke jeg har købt er der ingen Tørring med. Jeg blir lidt små sur og går over og kigger på deres skilt med priser m.m der står så Tørring. Han ringer til den ene chef efter den anden. Og til sidst siger han at det er ikke så meget Tørring man får kun lidt luft😂😂 hold jer lang væk hvis i ikke vil ende med hvide pletter over alt på bilen og ruden, fordi for at bilen skal tørres helt skal man købe den dyreste løsning sagde medarbejderen. Så medarbejder løj mig direkte op i ansigtet da han sagde at der ingen Tørring med til min pakkeløsning. Ikke i orden…. Sket i Næstved. Sindssygt man vil lyve for sine kunder. til grin.

4. november 2021

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse! Hvis der havde været mulighed for at køre fra stedet efter mødet med deres bilvasker, havde jeg gjort det.
Kommer der ALDRIG igen.

31. oktober 2021

General ringe kvalitet af vasken

Generel ringe kvalitet af vasken. Vaskehallen formår ikke at vaske siderne på bilen og manglende tørring efterlader kalkpletter.
Den manuelle vask kunne undlades, da den alligevel ikke gør nogen reel forskel!
Kan ikke anbefales.
Dertil kan overvejes - hvorfor IMO Tilst fortsat kører med åbningstilbud, 50% 7 mdr. efter åbningen.

16. oktober 2021

Dybe ridser i min bagrude!!!

Min oplevelse er stort set identisk med Deniz’ 18. november 2019 (ovre på den “ikke tilegnede” IMO side).
Jeg har vasket ved IMO i Tilst i deres helt nye anlæg.
Første gang var bilen ikke videre ren.
Jeg gav det en chance mere et par uger efter og her blev min bagrude ridset med dybe ridser flere steder.
Medarbejderen der “svinger kosten”, kunne ikke afvise at han var årsagen.
“Det er jo netop der hvor jeg forsøger at komme ekstra ind” (ved spoileren, hvor vinduesviskeren hæfter og rundt hvor bagruden buer).
Han anbefalede mig at lave en skadesanmeldelse.
Vi lavede foto og videodokumentation.
Skaden blev (selvfølgelig) afvist på baggrund af den yderst grundige analyse fra den “tekniske afdeling”, at de benytter børster af et blødt materiale (no sh*t Sherlock!), som slet ikke kan ridse biler (det er der så efterhånden flere eksempler på herinde).
De forholdt sig tilsyneladende slet ikke til at det var den manuelle vask og ikke maskinen jeg forventer har lavet ridserne.
Og videoerne tvivler jeg på de har set eller forholdt sig til.
Direkte adspurgt om dette har de blot undladt at svare.

16. juni 2021

Under en vask i Tilst fik jeg revet en pynteliste af.

Under en vask i Tilst fik jeg revet en pynteliste af en bagrude. Deres medarbejder tager en skadesanmeldelse, og jeg forstår på ham han mener det skal reparereres via deres forsikring. Men efter deres generelle betingelser er fx pyntelister, vinduesviskere, antenner og spolere ikke dækket ved skader. Så skaden bliver afvist blankt.
Kundeservice er desuden meget træge at få i snak. En uge mellem hver mail. Og der er ikke et telefonnummer.
Det virker som en meget useriøst firma, og jeg ville gerne give nul stjerner.
Jeg er træt af jeg ikke var herinde inde først, før jeg kørte min bil igennem.....

26. maj 2021

Efter et besøg i vaskehallen i Tilst…

Efter et besøg i vaskehallen i Tilst blev jeg vinket i gennem af medarbejderen derude. Han vurderede ikke til at jeg skulle pille antennen af og den endte med at knække af taget.
Efter at havde været i kontakt med kundeservice, så vil de ikke dække skaden til trods for medarbejderens vurdering derude. Så de tager IKKE ansvar for hvad deres medarbejdere gør.
Vil ALDRIG nogensinde vaske min bil i nogen af deres vaskehaller og jeg kan IKKE anbefale firmaet til nogen som helst. Har aldrig støt på så dårlig og afvisende kundeservice før.

20. april 2021

Jeg har købt et medlemskab

Jeg har købt et medlemskab, så vasker min bil 2 gange ugeligt. Har ikke haft andet en god smilende service, ren bil og ungerne syntes det er sjovt man trækkes igennem 😁

Keep it up 👍
IMO Næstved 👍

1. april 2021

Total ridset bil efter et besøg i Vejle

Total ridset bil efter et besøg i Vejle
Jeg har sådan fortrudt at jeg kørte min helt nye bil i vaskehallen i Vejle. Bilen skulle vaskes for første gang hvilket resulterede i at den blev ridset på forkofanger, begge forskærme, alle 4 døre, begge bagskærme, begge baglygter og bagkofanger. det er kart og tydeligt kosten fra medarbejderen som har lavet ridserne. IMO har behandlet sagen der maskine kan lave ridserne. Det er total useriøst og mearbejderen sagde det var maskinen og ikke personen, skadesafdelingen siger det ikke kan være maskinen. Faktum er at min bil helt nye bil er ædelagt efter et besøgt. Hold jer langt væk fra væk fra IMO

26. marts 2021

Useriøst selskab

Useriøst selskab. Sker der en skade hører du intet fra dem. Et godt råd lad være med at få vasket bil hos MMO bilvask beliggende ved Bilka i Vejle

23. marts 2021

Virkelig dårlig kundeservice.

Virkelig dårlig kundeservice.. Nå nej, den kan kun være dårlig, hvis der er nogen!
Har nu i 12 dage ikke kunne bruge mit abb. Fordig "kundeservice" først svarer tilbage, at det skal de nok få styr på, og så hører man ikke mere, selvom man bliver ved med at skrive...
Virkelig dårlig stil!

22. februar 2021