IMO Car WashAnmeldelser

27.906

3,8

Det er total umuligt at komme i kontakt med kundeservice - tager ikke tlf. eller svare på mail. Deres medarbejder har lavet skade på min bil, hvor vedkommende sagde at jeg skulle kontakte kundese... Se mere

Var på den nye i Horsens i går. Virker lige så godt som den i Vejle. Automatisk bilvask skal altid have hjælp ved døre og bagklap. En af de bedste vaskemaskiner jeg har været i. Fik kørekort i 1979. M... Se mere

1. Bilvask

God

28 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(27.906)

24.945 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skade på bil men ingen respons fra kundeservice

Deres medarbejder har lavet skade på min bil, hvor vedkommende sagde at jeg skulle kontakte kundeservice, som man så ikke kan få kontakt til.

Det er sådan set ikke noget stort, men vil bare have fundet en simpel løsning sammen med dem. Men det var så ikke muligt. (De har nu haft 1 mdr.)

24. maj 2026

Hvis i ønsker en vaskehal som er mere lukket end åbent

Hvis i ønsker en vaskehal som er lukket i tide og utide grundet vejr, manglende shampoo og andre hjernedøde undskyldninger så er det stedet for dig.
Jeg syntes det har været en meget dårlig oplevelse og har skrevet til dem hver gang jeg er blevet mødt med “imidlertidig lukket” skilt, de blev de selv så trætte heraf så vi har afsluttet samarbejdet.
Hold kæft hvor er det uprofessionelt - men det er vel også derfor man ej heller kan ringe til jer, fordi oplevelser er dårlige i hobetal ?

5. februar 2026

Den bedste maskin-bilvask der findes

Den bedste maskin-bilvask der findes. Tager de “blinde vinkler” andre maskiner ikke kan gøre rent - og super pusleplads til støvsugning m.m.

27. december 2025

Besvarelse fra IMO Car Wash

Thank you for your great feedback. We’re very pleased that our service met your expectations.

Ustabil

Nu er det anden gang jeg skulle i vaskehallen med min bil, efter at havde købt et abonnement. Og begge gange har jeg måtte forlade vaskehallen, uden at bilen blev vasket. Godt nok uheldigt, at den ikke virker når jeg ønsker at vaske bil.

21. december 2025

Er meget tilfreds

Har brugt vaskehallen mange, mange gange og aldrig oplevet problemer. Selvfølgelig kan mekanik svigte og så IMO erkende det, men jeg er fint tilfreds med både vask, service og støvsuger. Jeg bruger aldrig andre, de er dårligere og dyrere på servicestationer.

15. november 2025

Besvarelse fra IMO Car Wash

Vielen Dank für Ihre großartige Rückmeldung und das Vertrauen, das Sie unserer Waschanlage schon so lange entgegenbringen! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität der Wäsche, dem Service und unserem Staubsauger zufrieden sind. Wir freuen uns, Sie weiterhin bei uns begrüßen zu dürfen. Vielen Dank für Ihre Treue!

⚠️ Dårlig oplevelse hos IMO Bilvask i…

⚠️ Dårlig oplevelse hos IMO Bilvask i Næstved ⚠️

Den 20. september blev jeg afvist i vaskehallen, selvom der stadig var åbent ifølge deres tider. Medarbejderen lukkede ned før tid for at gøre rent, så han kunne komme hjem.

Jeg har et ubegrænset medlemskab, men kundeservice nægter at refundere noget – de tilbyder kun vaskekoder, som på ingen måde svarer til værdien.

Jeg føler mig dårligt behandlet og vil fraråde andre at tegne medlemskab hos IMO Bilvask i Næstved.

20. september 2025

ALDRIG mere!!!

Jeg har været fint tilfreds med oplevelsen, lige indtil mit (nu definitivt) sidste besøg nogensinde!
Vi blev vinket frem, og bilen sættes i frigear, men da den trækkes ind i anlægget hører vi alle tre en krrrrrr lyd fra fælgene på venstre side.
Og begge fælge er skadet.

IMOs kundeservice anser sagen som afsluttet idet de mener at deres udmålinger på mine 21" GMP.fælge er korrekte. Så de har valgt at afslutte sagen.
Jeg foreslog at komme ud, så de kunne foretage en korrekt måling på det, men det blev afslået.

Jeg har afmeldt mit abonnement hos IMO omgående, og jeg kommer hélt bestemt ikke til at snakke godt om jér :@

19. september 2025

Jeg havde fået min en uges nye bil…

Jeg havde fået min en uges nye bil vasket ved tilst/bilka, da vasken endelig var færdig havde jeg både ridser på siden af bilen og forkofangeren samt ruderne. Jeg har anmeldt skaden men intet svar fået, hold jer fra dette vaskehal

16. august 2025

Bare synd

Det kan godt være at I synes at det er synd!!
Støvsugning er på eget ansvar, men resultatet af at holderen, hvor man placerer slangen efter brug, havde et extremt høj sug bevirkede at jeg fik rykket huden af pegefingeren. Så pas på!

19. august 2025

Til Søren og Kristoffer

Hvaaaa, Søren og Kristoffer, hvornår er i blevet så nærige, at ikke vil gøre jeres mest indtjende bilvask (Næstved) til en endnu bedre oplevelse for jeres kunder OG for jeres ansatte, ved at forbedre jeres tørrezone, og får lagt noget gulv der er muligt at gøre rent for et dødeligt individ. Tag jer dog lige sammen!

20. april 2025

Ødelagde forskærm på min relativt nye bil.

Kaldte mig en løgner..
Har vasket min bil af flere omgange hos IMO, og har været ok tilfreds.
Men sidste gang den "kørte" igennem vaske hallen, vippede en af børsterne ind over min bil, maskinen gik i stå, og den skulle rives manuelt tilbage. Da jeg tjekkede for skader var forenden af min nye bil ridset, og den søde unge (og fortvivlede) unge mand, hjalp mig med at udfylde en skades-anmeldelse. Han fortalte at det var sket flere gange, og maskinen snart skulle repareres. Svaret der kom tilbage fra virksomheden lød følgende (læs neden for). Syntes det er uklædeligt, og jeg bliver mellem linjerne kaldt en løgner.

Svar fra IMO
Tak for din henvendelse. Vi forstår, at det kan være frustrerende at opleve en skade i forbindelse med en
bilvask, og vi har behandlet din sag grundigt.
Vores tekniske afdeling har gennemgået din anmeldelse og de tilgængelige oplysninger fra den pågældende
dag. Vi kan bekræfte, at vores vaskeanlæg fungerede som normalt, og at flere biler blev vasket både før og
efter din bil uden lignende anmeldelser. Børsterne i vores anlæg er fremstillet af et skånsomt materiale, der er
designet til ikke at forårsage skader på bilers lak, ruder eller andre dele.
På baggrund af vores undersøgelse kan vi desværre ikke imødekomme din klage, og vi må derfor afvise
skadeanmeldelsen.
Vi beklager, at vi ikke kan give dig det svar, du havde håbet på, men vi står naturligvis til rådighed, hvis du har
yderligere spørgsmål.

12. marts 2025

Har vasket min bil flere gange hos IMO…

Har vasket min bil flere gange hos IMO og har egentlig været ganske godt tilfreds, men sidste gang jeg vaskede bilen kom der en bule i taget, den unge medarbejder lavede en skadesanmeldelser og tog masser af billeder.
Her er deres svar
Kære Karl
Vi beklager at du følger dig nødsaget til at indberette en klage vedr. en bilvask i vores anlæg.
Du anmeldte følgende skader:
1. ”Bule i tag - sket i vaskehallen.”
Svar vedr. skader:
Vores tekniske afdeling har nu haft mulighed for at se på din anmeldelse fra den 24/1-2025 og siger følgende:
Ad 1) Børsterne er lavet af et blødt materiale, der ikke kan beskadige lak, fælge, ruder eller
metal/plastdele på bilerne.
Maskinen har kørt uden problemer den pågældende dag og der var flere biler der blev vasket både før
og efter din bil og ingen tilsvarende skader er blevet anmeldt
Med udgangspunkt i ovenstående må vi derfor afvise skadeanmeldelsen og vi betragter derfor sagen som
afsluttet.

Det er bare ikke i orden, så jeg vil gerne advare mod at vaske hos dem.
Mvh Karl Nissen

24. januar 2025

Imo Næstved

Imo Næstved - hold da op en næsvis medarbejder der valgte at holde hallen lukket kl 1130 (normalt åben fra kl 0800) uden nogen form for info. Han fandt det heller ikke nødvendigt at holde støvsugningsanlæget åben for abonnements gæster så man i det mindste kunne støvsuge bil.
Check venlighed fra medarbejder eller mangel på samme..

17. februar 2025

Smadret min bil, nægter at betale afstatning

Magen til Skod biks skal man lede længe efter. ikke nok med at deres maskine rykker mit sidespejl fra hinanden men de nægter også at betale skaderne på min bil.

Så er du vil havde en ridset bil med manglende dele skal du endeligt vælge IMO bilvask

16. november 2024

Hold jer væk...

Hold jer langt væk fra Imo car wash. Imens bilen blev vasket, så stoppet båndet, men båndet bag min bil forsatte og bilen bag ved kørte op i min bil. Fik en bule, som jeg skrev en skadesrapport på. Har først fået svar nu, 3 uger efter. De ligger alt ansvar fra sig. Hold jer langt væk.

2. november 2024

Dejlig oplevelse

Super super god oplevelse i deres bilvask i Tilst. God service og ren bil er altid dejligt!

5. september 2024

Besvarelse fra IMO Car Wash

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu hinterlassen. Wir freuen uns sehr, dass Ihnen Ihre Erfahrung mit IMO gefallen hat.

Dejlig service og super flot bil efter…

Dejlig service og super flot bil efter vask!
Ikke sidste gang jeg kommer der!

4. september 2024

Besvarelse fra IMO Car Wash

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er så glade for, at du nød din oplevelse med IMO