Værste oplevelse noglesinde. Vi har bestilt en ordre, ingen information modtaget derefter. Vi har nu selv opsøgt deres AI “kundeservice”, som ikke kan hjælpe yderligere - udover, at pakken er strandet... Se mere

Bestilte noget MSM creme d. 11/6. Beløbet er trukket på min konto men aldrig modtaget en ordrebekræftelse. Har heller ikke modtaget nogen creme. Fik af vide det ville dukke op ml. D 22-24/6. Surt... Se mere

Jeg havde bestilt hos Iherb for første gang på anbefaling fra en ven. Det undrede mig dog, at jeg ikke modtog en ordrebekræftelse eller info om forsendelse, da pengene var blevet hævet på min konto.... Se mere

Jeg har haft en meget tilfredsstillende købsoplevelse hos iHerb. Jeg bestilte tre ordrer den 5. juli på hver især ca. 600 kr., som jeg modtog med PostNord den 20. juli. Dvs. en leveringstid på k... Se mere

1. Fitness- og ernæringstjeneste

Since 1996, iHerb has strived to enhance your online shopping experience. Initially, our company promoted the benefits of St. John's Wort. Hence the name: iHerb. It is now a world-class online store, supplying a vast selection of brand name natural products. We believe iHerb offers the best overall value, period! Our success and very existence are dependent on the repeat orders and word-of-mouth recommendations of loyal, satisfied customers.

3,8

God

13 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

De leverer altid hurtigt + har god kundeservice

De leverer altid hurtigt - og den ene gang hvor min pakke forsvandt i transit, var kundeservice hurtige til at svare og tilbagebetale det fulde beløb. Jeg er meget tilfreds! Jeg ville dog ønske de ville begynde at sælge produkter fra “Healthy Gut”, samt lignende amerikanske produkter - men to be fair kan man nok ikke forvente at de har alting. De har langt det meste af, hvad jeg har brug for - så alt i alt en fornøjelse!

19. august 2025

Kære kunde,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til dit næste besøg!

Alt perfekt

Der er lidt lang leveringstid. Men jeg har altid fået det jeg har bestilt og været 100% tilfreds

17. august 2025

Helt perfekt

Helt perfekt. Ingen told eller afgifter, megahurtig levering. Kommer igen.

14. august 2025

Kære kunde,

Har ikke modtaget pakken skønt besked…

Har ikke modtaget pakken skønt besked om levering

18. juli 2025

Kære kunde,

Vi beklager at høre om denne oplevelse og undskylder oprigtigt for dette. Vi har derfor gået videre med en refusion. Der kan gå 7-10 hverdage, før pengene vises tilbage på den konto, der er knyttet til ordrebetalingen.

Selvom det er uklart for os, hvad der kan være sket, opfordrer vi dig til at kontakte transportfirmaet og bede dem om at undersøge dette nærmere. De kan have lavet en fejl fra deres side eller ved et uheld markeret pakken som leveret.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du kontakte vores kundesupportteam, som står klar til at hjælpe dig yderligere, hvis det er nødvendigt.

Første, men ikke sidste

Har handlet der 1 gang - og jeg har mod på at prøve igen: Varerne var så de skulle være. Eneste negative jeg kan finde på, er at de faktisk kom før forventet leveringstidspunkt, men det kan man vel ikke klage over :)

18. juli 2025

Kære kunde,

Vores teams arbejder utrætteligt for at sende dine ordrer så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til dit næste besøg og ønsker dig alt det bedste helbred!

Bestilte noget MSM creme d

Har heller ikke modtaget nogen creme.
Fik af vide det ville dukke op ml. D 22-24/6.
Surt.
Update. iHerb har efterfølgende givet mig en rigtig god support.
Derfor 5 ⭐

11. juni 2025

Kære kunde,

Vi beklager at høre om eventuelle forvirringer, og vi vil gerne hjælpe. Vi har dog brug for ordrenummeret for at kunne gøre dette. Du burde også have modtaget en ordrebekræftelse i din iHerb-kontos beskedcenter. Vil du venligst tjekke din indbakke der og angive ordrenummeret?

Hvis du ikke har modtaget noget, er det sandsynligt, at ordren ikke var vellykket. Uanset hvad står vi klar til at hjælpe og håber at høre fra dig snart.

👍super hurtigt levering

👍super hurtigt levering og skøn hjemmeside

21. maj 2025

Kære kunde,

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at fortælle alle om din oplevelse, og vi ser frem til dit næste besøg!

Bestilte en ordre som de uden varsel…

Bestilte en ordre som de uden varsel prøvede at aflevere på min adresse mens jeg var på arbejde.
Så skulle jeg kontakte et transportfirma på et udenlandsk nummer, hvilket jeg ikke var interesseret i.
Ville selvfølgelige forvente at få en alternativ pickup shop, hvorfra jeg så kunne hente min pakke

28. maj 2025

Kære kunde,

Vi beklager ulejligheden og har nu udbetalt en fuld refusion for denne ordre. Der kan gå 7-10 hverdage, før pengene vises tilbage på den konto, der er knyttet til ordrebetalingen.

Din ordre kan stadig afleveres eller afhentes, og vi foreslår, at du kontakter transportfirmaet for at arrangere dette. Betragt din ordre som gratis for dette problem.

Vi håber, at vi har hjulpet, og kontakt venligst vores kundesupportteam, hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice – jeg handler helt sikkert igen!

Jeg havde et lille problem med et par produkter, og iHerb løste det lynhurtigt og med så meget venlighed. De refunderede beløbet uden at kræve retur af varerne, og det viser virkelig, hvor meget de går op i kundetilfredshed. Jeg er meget imponeret og føler mig virkelig godt behandlet.

Kæmpe tak til iHerb – jeg handler helt sikkert hos jer igen, og jeg anbefaler jer varmt til andre!

26. maj 2025

Kære kunde,

Vi er glade for, at vores kundesupportteam kunne hjælpe dig, da vi havde brug for det!

Tak, fordi du fortalte alle om dine købsoplevelser hos os, og vi ønsker dig alt det bedste helbred.

Hurtig levering til en rimelig pris

Hurtig levering til en rimelig pris. De har også nogle produkter som er svær at få i dk

14. februar 2025

Kære kunde,

Vores teams arbejder utrætteligt for at sende og levere ordrer så hurtigt som muligt. Vi er glade for, at vores indsats betaler sig!

Tak, fordi du handlede hos os, og vi håber, at du nyder de produkter, du har bestilt.

Nemt og sikkert

Bestilte tre mascara fra Loreal. Alt gik fint og varerne kom endda et par dage før forventet.
Det ene produkt af de tre bestilte viste sig dog at være i udu fra producentens side, hvilket kunne ses gennem forseglingen/emballagen. Jeg kunne allerede samme aften igennem deres AI-chat sende billleder, og allerede dagen efter kontaktede kundeservice og godkendte refusion. Meget positiv oplevelse uden for mange formaliteter trods det ikke var deres skyld.

1. maj 2025

Kære kunde,

Vi er glade for at høre, at vores kundesupportteam var i stand til at tage sig af dig, da du havde brug for det!

Tak for at fortælle alle om din oplevelse hos os, og vi ser frem til dit næste besøg.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Ingen problemer alt forløb rigtig rigtig godt.
Bor i Danmark. Bestilte d.9.april modtog min forsendelse d.16.april, hvilket er rigtig hurtigt.
Ingen problemer med at bestille fragt inkl. Moms for kun 50 kr.

16. april 2025

Kære værdsatte kunde,

Vi er glade for at høre, at du havde en 5-stjernet shoppingoplevelse hos os!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og vi ønsker dig det bedste helbred.

God service. Bestilte d. 3/3 og den skulle først komme d. 20/3 men det kom allerede d. 13/3. Anbefaling herfra. 😊

13. marts 2025

Kære værdsatte kunde,

Tak fordi du handler hos os, og vi ser frem til dit næste besøg!

Altid god service

Altid god service. Har handlet flere gange gennem årene og har aldrig oplevet problemer med Iherb eller deres kundeservice.

19. februar 2025

Kære værdsatte kunde,

Tak fordi du er en loyal kunde hos os, og vi ser frem til dit næste besøg!

manglende kontakt og support

Jeg skriver for at klage over den manglende kontakt og support, jeg har oplevet. Min pakke blev pludselig returneret, hvilket jeg ikke har anmodet om. Jeg er usikker på, om jeg vil modtage min pakke eller få mine penge tilbage, da jeg ikke får svar på mine mails. Denne oplevelse har været frustrerende, og jeg vil overveje ikke at handle hos jer igen.

8. februar 2025

Kære værdsatte kunde,

Vi beklager den frustrerende oplevelse, du nævnte i din anmeldelse. Selvom det ikke er klart, hvad der skete, er vi gået videre med en refusion den 2/08/2025. Der kan gå 7-10 hverdage, før pengene vises tilbage på den finansielle konto, der er knyttet til ordrebetaling.

For at kontakte vores kundesupportteam skal du gå til vores kundeserviceside og vælge 'Skriv en besked'. Efter at have gjort det, vil en trianeret agent svare for at hjælpe dig yderligere.

Igen, vi beklager denne oplevelse og står klar til at hjælpe yderligere, hvis det ønskes.

Modtog ødelagt produkt

De har nogle super gode priser, leveringen tog dog utrolig lang tid. Derudover modtog jeg en pakke med not your mothers curl talk, hvor en af produkterne havde et hul i og havde gennem smurt hele pakken.

21. januar 2025

Kære værdsatte kunde,

Vi er kede af at høre om eventuelle skader og vil gerne hjælpe. Hvad er det nøjagtige navn på det produkt, du modtog beskadiget? Dette vil hjælpe os videre.

Vi står klar til at hjælpe og håber snart at høre fra dig.

Måske bliver dine ordre annulleret … efter 10 dage…

Har flere gange købt produkter og været godt tilfreds, men denne gang bestilte jeg en del og grundet forsendelses betingelserne blev det fordelt i flere forskellige pakker.

Bestilte og fik bekræftelse på de bestilte ordre den 8. Januar.

I dag den 18.januar, har jeg så fået besked om, at de har annulleret 2 af mine pakker/bestillinger, fordi jeg har bestilt for mange😳😳😳

Øh, hvad for noget og hvis det er firmaets politik, hvorfor gjorde de mig så ikke opmærksom på det for 10 dage siden???

Så vær opmærksom, hvis du bestiller meget, måske kommer du til at vente forgæves🙃

18. januar 2025

Kære værdsatte kunde,

Vi er kede af at høre om dette problem. Danmarks regering har grænser for, hvor meget en beboer må importere i en given periode. På grund af denne grænse blev de to sidst afgivne ordrer annulleret. De andre ordrer, der blev afgivet samme dag, blev dog afsendt. Bemærk venligst, at hvis disse ordrer leveres på samme tid til toldvæsenet eller behandles på samme tid af toldvæsenet, på grund af lokal lovgivning, kan du blive kontaktet og bedt om at give yderligere oplysninger til den danske regering. Hvis dette sker, anbefaler vi at efterkomme alle anmodninger. Undladelse eller afvisning af dette kan resultere i, at ethvert erstatningskrav afvises.

Alle ordrer ser dog ud til at blive leveret uden problemer. Tøv ikke med at kontakte vores kundesupportteam, hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, og vi ønsker dig det bedste helbred.

Jeg har bestil 2 gange fra iHerb uden…

Jeg har bestil 2 gange fra iHerb uden problemer. Anden gang kunne jeg på Postdanmarks app se, at pakken var udtaget til kontrol i tolden, men den blev frigivet og leveret uden ekstra omkostninger, men jeg mener at have læst at bl.a. fiskeolie skulle udgøre et problem at indføre (?)

1. oktober 2024

Kære værdsatte kunde,

Når du har brug for hjælp, så tøv ikke med at gå til vores kundeserviceside og vælge 'Skriv en besked'. Du skal blot udfylde formularen med de nødvendige oplysninger og indsende. Efter at have gjort det, vil en agent svare inden for et par korte timer for at hjælpe dig yderligere.

Tak fordi du handler hos os, og vi ønsker dig det bedste helbred.