Fin service ifm. svar på spørgsmål inden købet og hurtig levering. Desværre kunne det bestilte multimediesystem ikke umiddelbart monteres i min bil, da både antennestik og ISO kabel ikke passede til... Se mere
Totalt kikset service og produkt. Først sender de et forkert produkt og prøver at bilde mig ind at deres screen mirror app er Apple CarPlay så tager det uger at få det rigtige for blot at konstater... Se mere
Levering hurtigere end forventet. Beskrivelsen af produktet lovpriste dog radioen noget mere end den fortjener. Den passede næsten i min Ford, selvom den skulle være lavet bilspecifik. Enheden e... Se mere
Både før og efter mit køb af Android anlæg til min bil modtog jeg virklig god service. Jeg fik vejledning af Nikolaj som vidste alt hvad der skal vides ang. de specifikke modeller og da jeg havde nogl... Se mere
Energivej 3, 4180, Sorø, Danmark
I starten efter køb af en ny bilradio var der en dårlig opfølgende kundeservice ifm at skaffe nødvendige resterende kabler etc. så radioen kan monteres
Jeg har efterfølgende fået en fornuftig forklaring og de manglende dele til montering af min nye bilradio vil nu blive leveret. Kunne dog ønske mig en hurtigere svartid.

Besvarelse fra ICE-Shop.dk
Super fed radio og dachcarmera bakcarmera og fed service kan altid ringe og få hjælp hurtig lev
Fantastisk service og gode produkter til den rigtige pris
Super service ,godt produkt. Rigtig fint hjælp om installering .er meget tilfreds med alt
Købte en demo radio som viste sig at være defekt.
Jeg fik en returlabel, sendte radioen ind om mandagen og tirsdag skrev de at de sendte en ny.
Jeg er super tilfreds med iceshop og deres support.
Hurtig levering og super fine produkter, og rigtig god Kundeservice 🙂
Købt som ny, bar tydeligt præg af at være åbnet. Plump brudt og bulet kasse.
Brugsanvisning manglede, stor rids i radioen, fjernbetjeningen virker ikke.
Ej heller ratbetjeningen.
Første gang jeg handlede der, og absolut også sidste gang. 🥲
Kan på inden måde anbefale dette firma.
Kæft det er dårligt.
Gi kun den ene stjerne fordi man skal give mindst en. 👎
Knald god radio, dårlig service.
Radioen er rigtig god - liiiidt lang tid om at starte op, men det er til at leve med. Der er nogle funktioner som ikke virker mere - info i bilens egen skærm er væk.
Men at kunne skrue op og ned på rattet - det lader ikke til at kunne lade sig gøre - ingen kan fortælle mig hvordan jeg skal gøre. Efter ca. 20 mails, er der stadig ikke en løsning!
Stadig god service - selv når jeg som kunde dummer mig - No Props det klarer vi
Jeg købte en 2 din radio ved Ice-shop.dk sammen med et Fascia til min Doblo fra 2011. Da det ankom viste det sig at radioen var for dyb til at kunne være der. Jeg kontaktede supporten ved Ice-shop.dk og forklarede dem situationen. De sendte mig straks en retur label og hjalp mig med at finde en anden 2 Din radio, som kunne være der. Også selv om det faktisk var mit eget ansvar at have styr på disse ting inden jeg bestilte varen.
Det var en god følelse, af at blive taget i hånden og hjulpet godt igennem denne trælse situation, af deres support. Supporteren der hjalp mig bør som minimum få et klap på skulderen af Chefen, og gerne lidt mere i lønningsposen ;-)
Jeg handler helt sikkert ved dem igen næste gang jeg skal bruge noget HIFI til bilen :-)
Kanon kundeservice.
Jeg giver dog kun 4 stjerne, da deres online RMA procedure ikke rigtig virker og at deres website er noget sløvt.
Men deres kundeservice opvejer det hele :-)
Super god kundeservice! Kunne godt have brugt lidt mere specifik varespecifikation, ved bestilling af min radio (i forhold til, hvilke dele til montering man også skal have med). Men hurtig levering og kundeservice i TOP! Lækkert produkt!
Kan varmt anbefales ❤️
Produkter er ok men der var ikke en monterings vejledning med. den skulle jeg finde på en anden hjemmeside.

Besvarelse fra ICE-Shop.dk
jeg føler at de produkter, der er som tilkøb, når man har købt en radio. ikke umildbart passe til enheden. og der er ikke nogen vejledning med. så man gætter lidt.