Altid god service fra Anders
Altid god service fra Anders, der formår at lytte og komme med gode foreslag.
Dejlig atmosfærer både i butikken og på torvet.
Altid god service fra Anders, der formår at lytte og komme med gode foreslag.
Dejlig atmosfærer både i butikken og på torvet.
Jeg er en glad mad nørd, som elsker når mad og vin går op i en højere enhed, så når jeg møder Anders som er tidligere kok som ikke gider at være kok men har en fantastisk viden om vin, og et par kolleger som bestemt heller ikke mangler viden, ja så er der bare super.
Altid god vejledning, sevice og en god snak. Har aldrig gået hjem med en vin som jeg ikke har været tilfreds med, kan kun anbefale Hvidovre vinhus på det varmeste.
Dejligt sted, venligt personale og lækkert brød samt vinsmagning. Stor anbefaling :D
Hvidovre vinhus ved hvad god service er 😁er altid villig til smagning før man beslutter sig . Godt gået super
Super betjening, hyggelig stemning og godt vinudvalg
Fuldkommen episk.
Fremragende service af Erik, som valgte nogle geniale glas vin. Mega hyggelig stemning. Altid snaksaglig og klar på at lære fra sig. Stor anbefaling herfra. Ser frem til næste besøg
Har lige været til min første (og helt sikkert ikke sidste) vinsmagning i butikken ved Hvidovre torv, og sikke et fantastisk arrangement! Der er superhyggeligt i butikken, hvor der var gjort fint plads til siddepladser til alle. Ejer og medarbejder var supervidende og gode til at formidle, uden at det blev til længere foredrag. Nogle interessante ord om vinen og så et kvarters tid til at sludre og smage indtil næste vin, krydret med en sjov konkurrence. Vi slingrede meget muntre og tilfredse fra butikken den aften. Eneste problem er, at deres arrangementer er så populære, at de hurtigt bliver udsolgt :o)
Jeg kan godt lide at handle steder, hvor jeg bliver betjent og hvor medarbejderne har forstand på de varer, de sælger.
Både Benjamin og Anders kender til fulde sortimentet, og de kan sætte masser af ord på en flaske med bobler, en hverdagsvin og en enkelt hvedeøl.
Det er en fornøjelse at være kunde i Hvidovre Vinhus!
Øv øv kun vin ingen tapas , vi havde købt 2 glas og efterfølgen en flaske , da maniske kunne købe tapas , købte vi en pizza længere henne af gaden , det måtte man så ikke , Hvidovre Vin hus er nemlig en restaurant i følge tjeneren , altså uden mad ! Så derfor måtte vi ikke spise vores pizza der på trods af vi havde brugt knap 500 kr på vin , lidt efter kom et andet par med købe mad , og ville sætte sig , sjovt nok afviste tjeneren også dem , men fulgte dem talende dem langt på vej . Tja vi kommer ikke mere
Vi købte vin til vores fest i Hvidovre vinhus. Jeg var forbi med menuen en uges tid inden, og fik en hurtig indflyvning i mulighederne. Dagen efter modtog jeg e-mail med forslagene og tilhørende priser. Vi valgte de billigste forslag, som lå på omkring 100/flaske. Jeg synes at de vine vi hentede var rigtig dejlige til maden. Jeg kunne ikke selv have fundet tilsvarende god vinkvalitet til den pris, og jeg kommer helt sikkert tilbage til Hvidovre Vinhus, når jeg igen skal bruge vin til maden med lidt flere gæster.
Super og meget kvalificeret service og betjening. Et dejligt bredt udvalg - både når man blot skal have et glas på torvet, og når man skal have en kasse med hjem.
Har været forbi flere gange med stor succes’s 🤗 lige hvad vi har manglet i Hvidovre
Super service og fantastisk vin. Hvidovre Vinhus har mange gode vine i mange forskellige prisklasser.