Tegllageret Anmeldelser 9

2,1

2,1

Under middel

Elendig service

Elendig service, man skal selv finde stene frem, ingen retur ret eller reklamation, et firma der kører sit helt eget race, du har intet at sige eller stille op.
Køb aldrig noget der.

13. april 2026

voksenskældud og afbrudt forbindelse

Skrev en mail via kontaktfanen på deres hjemmeside,
en pris forespørgsel. Det svarer de på, jeg spørger til forsendelsesomkostninger, og får produktprisen oplyst igen.
Jeg ringer, og får voksenskæld ud for at bruge mail og computer, jeg kommer til at nævne at de har valgt at have en hjemmeside med kontaktfane, efter lidt mere voksenskældud smækker han røret på. - Køb kunne desværre ikke lade sig gøre idag.

27. august 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, ingen returret.
Jeg købte en rest af rygningstegl som var udgået til at reparere min rygning på huset, men da de ikke passede og jeg ville returnere dem så ville de ikke tage dem retur. så nu sår jeg med 9.500kr spritnye rygningssten som jeg ikke kan bruge.

12. maj 2025

Har lige været ud og købe 2 røde…

Har lige været ud og købe 2 røde mursten som koster 5 kr str højst. men jeg skulle bare gi 180 kr , så hold jer LANGT VÆK Find et andet sted, alle andre steder koster de op til 22 kr str og ikke 95 kr str, de Sunes det er sjovt at tag røver på deres kunder, da de sad og grinede da jeg gik så fok dem...

19. november 2024

Vær opmærksom på returret og stol ikke på deres faglighed

Jeg købte nogle mursten hos tegllageret, som efter tegllagerets mening ville passe til mit hus. Jeg stolede på deres faglige vurdering, men da jeg kom hjem med murstenene kunne jeg se at de slet ikke passede i forhold til mit hus. Eftersom murstenene er købt i en fysisk butik er der ingen lovpligtig returret, så jeg står nu med en masse mursten jeg ikke kan bruge til noget. Handelsbetingelser findes ikke på deres hjemmeside og man bliver ikke gjort opmærksom på at murstene ikke kan returneres.

Udover at de er farveblinde er de meget lidt service-mindede og kan ikke finde ud af at snakke pænt til kunderne. Jeg ville ønske at jeg havde tjekket firmaet på trustpilot inden jeg handlede hos dem.

25. september 2024

Der kom intet svar

Jeg kontaktede firmaet vedr. nogle murstenskaller. De ville vende tilbage, men jeg hørte aldrig noget derfra.
Jeg skrev en mail da jeg intet havde hørt, og indholdet fald ikke ligefrem i god jord. Nu har jeg fundet en anden løsning. Det er i hvert fald ikke noget der trækker kunder til, ikke engang at vende tilbage.

12. august 2024

Mega dårlig betjening

Jeg var forbi Tegllageret den 3. juni 2024, og medbragte en rygningssten, og på salgskontoret spurgte jeg den ældre herre at jeg havde skrevet til jer og at jeg skulle have repareret vores tagryg. Jeg fortalte ham at Torben Jakobsen fra Tegllageret havde opfordret mig til at tage en med. Manden på salgskontoret startede med at sige, at den har vi ikke, og så sagde han at jeg bare kunne gå ud på pladsen og se om der var andre jeg kunne bruge, hvis jeg altså havde forstand på det. Hvilket jeg fortalte ham at det havde jeg ikke. Han blev bare siddende uden at tænke sig at rejse sig op og hjælpe. Jeg fortalte ham at jeg altså havde kørt rimeligt lagt for at besøge dem, men heller ikke dette hjalp på betjeningen.
Det er simpelthen den mest uforskammet betjening jeg har oplevet.

3. juni 2024

Pas på med at anvende denne virksomhed

Tegllageret har mange gode produkter, hvis man som vi ledte efter udgåede teglsten.
Så langt så godt.
Men kundeservice, fleksibilitet og reaktionstid ligger ikke i deres DNA.
Som oftest får man en sur og tvær email og ALTID skal man rykke for et svar.
Deres fakturaadministration er helt og aldeles håbløs og jeg fik flere forkerte fakturaer, som jeg igen igen måtte rykke for. Til sidst opgav jeg.
Da jeg forsøgte at bytte nogle rygningssten, fik jeg den besked, at nu ville direktøren ikke forstyrres mere.
I h.t. Købeloven har man jo 14 dages fortrydelsesret, men mange forretninger tilbyder meget mere. Blot ikke hos denne virksomhed.
Jeg er færdig med at bruge dette håbløse foretagende og heldigvis findes der andre godt brugthandlere med teglsten.

23. december 2023

Er dette din virksomhed?