De bliver ved med at trække 159 kr fra mig og jeg ved ikke hvordan at jeg kan slette det så de ikke bliver med at trække penge for mig
Hvis du kigger efter bolig skal du aldrig ind på den her side, du betaler et lavt beløb på 9 kroner, hvorefter de trækker 169 kroner 3 gange om måneden (SELVOM DU HAR AFMELDT DIT MEDLEMSSKAB) 1 st... Se mere
Jeg brugte 199 kr. på et login til husvild.dk fordi jeg havde set en lejlighed jeg var meget interesseret i. Da jeg ringede til udlejer, var den udlejet flere dage forinden, og udlejer fortalte at han... Se mere
Har langt om længe fundet mig en lækker lejlighed i hjertet af Nørrebro. Jeg er dybt taknemlig og der skal lyde et kæmpe tak her fra! Rigtig god og rar service. Jeg kan varmt anbefalede husvild til... Se mere
Find din nye lejebolig, andelsbolig eller roommate på Danmarks store boligportal
Rigtig dårlig erfaring, mega dårlig kundeservice. Man bliver kastet rundt og bliver aldrig ringet op. Ren fusk og spild af penge!

Besvarelse fra Husvild
Endnu engang har Husvild gjort det muligt for mig, at komme i kontakt med mange forskellige udlejere, og endeligt finde min næste bolig (Kinda).
Brugte siden til at finde hjælpe min søster med at finde en bolig da hun flyttede fra sin veninde.
Det er ikke det billigste på markedet, men det virker. Du kan muligvis finde billigere alternativer, men jeg fandt værdi i servicen på trods af prisen.

SCAM!
Som så mange andre også har oplevet, trækker de penge efter at man har afmeldt sig, uden at man opdager det!
De trak over 300 kr før at jeg opdagede det og nægter at betale tilbage med samme begryndelse som de har givet til andre at man har haft 2 konti på samme tid..
Det er yderst kritisabel at de ikke informere hver gang de trækker penge som alle andre tjenester: rejsekort, telefonregning, m.m.
Hvis man blot google annocerne de sender kan man bare finde på nettet - så betal ikke!

Besvarelse fra Husvild
Så blev jeg endelig ringet op af husvild, og problemet blev løst!

HOLD JER VÆK !
DE HÆVER LØS PÅ DIN KONTO.
OGSÅ SELVOM MAN HAR MELDT FRA.
(har været nødt til at spærre kort - for at stoppe dem)
SVINDEL - SVINDEL - SVINDEL

Besvarelse fra Husvild
Humbuk. Linker kun til annoncer på andre sider. Samme selskab (et en mandsselskab) som ejer anden bolig side. Begge foregiver, bla. her på trustpilot at have en stor hjælpsom kundeservice. Hvilket er løgn, de søde piger der svare på de kritiske indlæg her på siden findes ikke i virkeligheden.
Til gengæld, så opkræver begge sider flittigt et gebyr for at være “medlem”, og snyder derfor for husvild.dk folk i bolignød for 3 x 159 kr. pr, måned For ingenting. Det er 477 kr. lige ud af vinduet.
Hold jer væk, og søg hos nogle seriøse bolig udbydere!
———-
Del 2 - er netop blevet notificeret at min anmeldelse af virksomheden er mangelfuld i flg husvild.dk, som har klaget over mit indlæg.
Synes ikke det er mangelfuldt. Men kan da godt supplere
1) køber et abonnement
2j betaler 2 gange 159 kr. Inden jeg opdager hvad det er for en ordning.
3) melder mig ud 3 dage efter sidste betaling _ dvs 7 dage inden næste ordinære betaling.
4) opkræves de følgende 5 dage i alt 3 gang ekstra 159 kr.
5) spærrer mit dankort (og skal vente på at få et nyt)
6) kontakter husvild.dk - første svar et uforskammet at det er min egen fejl!
7) næste svar er en forklaring om at der er oprettet to abonnementer.... og at det stadig er min egen skyld.... PS! Har aldrig fået noget vedr, et andet abonnement
8) opgiver at få mine 3 x 159 kr. Tilbage (har i alt betalt 5 x 159 kr. For i alt 17 dages abonnement t dvs 800 kr!!! - men ved godt at jeg i min egen dumhed må æde de første 2 x 159)
9) har anmeldt husvild til min bank for at få tilbageført de 3 betalinger. Håber det lykkes
10) overvejer hvor jeg kan anmelde husvild.dk til Forbrugerrådet, eller ander!
Og over i hatten. Så er indholdet af deres side KUN links til andres sider. Og det meste er forældet! Så kun et glansbillede for at lukke kunder til, som ikke er kvikke nok til at se at dette er humbuk! For det er hvad det er.
Hvis I vil vide mere, så google den enkeltmandsvirksomhed der står bag: Reva Media ApS

Besvarelse fra Husvild
De er det mest ubevægelige firma!! Jeg har stoppet det filnavnet den.9.12.18 og de stadigvæk trækker penge fra min konto. De påstår at de skal hæve penge hvis deres klamp maskine ikke kan trække fra kontoen???? Det er den mest dårligste undskyldning for bedrageri I den højeste grad!!!!! Lig mærkt at den dårligt af et firma har ingen telefon nummer. Jeg tror de svaret som jeg har modtaget er et retarded maskine!!!

Besvarelse fra Husvild
Mille fra Husvild var enormt hjælpsom da jeg havde en masse spørgsmål om at leje vores hus ud. Hun tog sig god tid til at svare på mine spørgsmål og afdække hvad jeg havde brug for. Tusind tak for rigtig god service!

Besvarelse fra Husvild
Har nu prøvet og få kontakt til dem men uden held har for længst afmeldt mit abonnement men bliver stadig trukket hver måned og det er for dårligt
Så alt i alt en dårlig side i mine øjne
Vi snakker nu en 5-600 er det løbet op i
Må nu håbe de gider og komme med en forklaring på det og få betalt pengene tilbagebetalt til min konto
Mit log ind er med e-mail: patrickogp @ gmail.com
Jeg kan ikke sende jer mails det er ikke muligt for mig og sende til jer men alle andre kan jeg godt og syntes dette er lidt mystisk
Kan ikke logge ind på mit account mere så hvis ikke i tager handling må det andmeles

Besvarelse fra Husvild
Husvild har hjulpet med finde min bolig, hvilket forløb fuldstændig smertefrit - mange tak for hjælpen!

Besvarelse fra Husvild
Super fedt koncept! Fandt en lejlighed lyn hurtigt. Det er god service

Besvarelse fra Husvild
Rigtig god og rar service. Jeg kan varmt anbefalede husvild til andre, som skulle sidde lignende og belastende boligsøgende situation.
Jeg har været i gode hænder! 😊

Besvarelse fra Husvild
Velfungerende hjemmeside, fandt nemt boliger som jeg var på udkig efter - Super god kundeservice, de tog situationen fuldstændig i deres egne hænder og var venlige og åbne :-)

Besvarelse fra Husvild
Sikke en svindler side, man kan ikke trykke stop på abonnement og ALLE huse jeg skrev på var lejet ud og havde været det længe og de havde forsøgt at få jer til og slette deres huse, trods i skrev det var en ny der var kommet!
Helt ærlig jeg sender det her videre, og har nu måtte spærre mit kort for ik at i trækker og trækker!!! HOLD JER VÆK FRA DENNE SIDE!

Besvarelse fra Husvild
Svindler!!! Jeg har længe forsøgt at komme i kontakt med dem, og de besvare ikke mine opkald. Pengene bliver konstant trukket, og det er umuligt at afmelde abonnementet.
Hvordan har i andre formodet at stoppe disse svindler i at trække pengene fra jeres kort??

Besvarelse fra Husvild
Jeg har købt og betalt for et 3!!!! Dages abonnement.. men de har indtil videre trukket knap 2000kr indtil videre! Kan ikke trykke stop abonnement på deres side!
Super elendig skod side! De er svindlere! Brug dem aldrig!

Besvarelse fra Husvild
Synes det er så klamt, at I trækker knap 400 kr fra min konto, når jeg har lukket den, og har fået bekræftelse på at den er lukket.
Undre mig over hvordan I kan sende bekræftelse på at konto er lukket og så 14 dage senere hæver i knap 400 kr ?
I burde sgu skamme jer !!!
ADVARSEL!! Lad endelig være med at betale til dette fuskfirma!! De skriver, at man købe adgang for ca 10 kr til tre dages surfing på deres side, og med meget småt står der så, at de trækker 159 kr efter de tre dage og fremover 159 kr hver 10. DAG!! Jeg skulle kun se på een lejlighed, og på telefonen blev der henvist til et ejendomsmæglerfirma, som man så kunne ringe til 3 dage efter! Ufatteligt fræk, og så kan man ikke ringe til dem, og man har enormt besvær med at logge ind for at afmelde sig. FUP!!!!!

Besvarelse fra Husvild
Hæver penge selvom man har opsagt sit abb. hos dem de hævede 2 x 159 kr. den 4/9 og 16/9, og de svarer ikke på dine mails, dårlig side bliv væk de er nogle scammere, er der andre der vil være med til at gå imod dem og få lukket den side, jo flere vi er jo bedre i kan kontakte mig på facebook Bo Aron Jensen