De bliver ved med at trække 159 kr fra mig og jeg ved ikke hvordan at jeg kan slette det så de ikke bliver med at trække penge for mig

Hvis du kigger efter bolig skal du aldrig ind på den her side, du betaler et lavt beløb på 9 kroner, hvorefter de trækker 169 kroner 3 gange om måneden (SELVOM DU HAR AFMELDT DIT MEDLEMSSKAB) 1 st... Se mere

Jeg brugte 199 kr. på et login til husvild.dk fordi jeg havde set en lejlighed jeg var meget interesseret i. Da jeg ringede til udlejer, var den udlejet flere dage forinden, og udlejer fortalte at han... Se mere

Har langt om længe fundet mig en lækker lejlighed i hjertet af Nørrebro. Jeg er dybt taknemlig og der skal lyde et kæmpe tak her fra! Rigtig god og rar service. Jeg kan varmt anbefalede husvild til... Se mere

1. Boligmægler

Find din nye lejebolig, andelsbolig eller roommate på Danmarks store boligportal

2,7

Under middel

De bliver ved med at trække 159 kr fra…

3. juli 2020

Hej Lisa

Kan du sende en mail til vores infomail?
Info@husvild.dk - så kan vi hjælpe dig.

Skriv gerne ATT: Trustpilot.

Er kun ude på at snyde dig!!!! Snydt for mere 4000 kr.

Lad endelig vær med at tilmelde dig HUSVILD, de er kun ude på at snyde dig!!

Da jeg flyttede tilbage fra Amsterdam i februar, tilmeldte jeg mig i god tro Husvild for 9 kr. Efterfølgende er jeg blevet trukket 159 kr. hver 10 dag lige siden. Det er endt op i omkring 4000 kr. for ingen ting.
Er helt enig med, at jeg skulle have læst det med småt, da jeg tilmeldte mig. Men en god service havde også sendt mig kvittering, hver gang der blev trukket penge fra min konto, lige som andre lovlydige virksomheder. Så jeg kunne følge med på en ordentlig måde, og opsige når jeg ikke havde brug for servicen mere.

Men da jeg så opdager, at de har trukket pengene lige siden, uden at gøre mig opmærksom på, at jeg stadigvæk er tilmeldt deres service, prøver jeg at afmelde mig fra deres hjemmeside. Da efter 3 gang hjulet drejer på 20 min. sender jeg en email, hvor jeg beder dem opsige mit abn. samt, at i følge GDPR sende mig alle de oplysninger de har på mig plus samtlige kvititeringer hvor de har trukket 159, for jeg intet svar, og de bliver ved med at trække pengene!! Da jeg på ingen måde har mulighed for, at opsige abonnementet, bliver jeg nødt til at lukke mit kort, så de ikke kan trække flere penge fra min konto.

Jeg har nu meldt HUSVILD for svindel til politiet, og til DATAtilsynet for brud på Persondataloven.

Et godt råd: HOLD DIG LANGT VÆK FRA HUSVILD!!

29. oktober 2019

Hej Theis,
Jeg har haft tid til at undersøge din sag.

Du har forsøgt at opsige dit abonnement gennem Subaio. De sendte en anmodning om opsigelse på dine vegne d. 20/10-19 dog har du oplyst dem en mail som ikke er i vores system, hvorfor vi har skrevet til dem, at i bedes oplyse os den korrekte mail, for at vi kan finde dig i systemet og afmelde dig.
Denne mail har vi aldrig fået svar på.

I går, d. 28/10-19, har vi modtaget en ny mail fra Subaio med en ny anmodning og nu med en ny mail på dig. Denne har vi kunne finde i vores system, og vi har derfor afmeldt dit abonnement for dig. Bekræftelse på afmeldingen er også sendt til Subaio.

Vi kan konkludere, at vi ikke har modtaget nogle mails fra dig og vi har dermed ingen mails med en efterspørgsel på fremsending af kvitteringer samt information om den data vi har på dig og dit abonnement. Vi sender dem dig gerne til os, såfremt du kontakter os per mail eller telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan løse de bekymringer du måtte have.

//Husvild

stjal 300 kr fra mig pga deres dumme…

stjal 300 kr fra mig pga deres dumme pris.
det kan ikke være tiladt at tage 9 kr for en gang som man ville regne med ville være en månede men er kun på 3 dage OG SÅ TAR DET 300KR PER MÅNEDE jeg så en lejlihed jeg gerne ville søge til. leder mig til en side jeg kunne finde med at bare søge på google vis du siger at det er for at får at kontakte personen der har det. så giv et nummer der er til dem og giv mig ikke et link lad vær med at bruge den her skammer side.

7. oktober 2019

Hej Mikkel.

Hos os har du en prøveperiode for 9 kroner, hvorefter abonnementet fornyes automatisk. Dog har du mulighed for at afmelde dig inden fornyelsen finder sted, såfremt du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement.

Vores handelsebetingelser oplyses ved køb og i din velkomstmail.
Vi er kede af, at du ikke har fået læst disse.

Du bedes kontakte os per mail info@husvild.dk hvis du ikke har afmeldt dit abonnement og ønsker hjælp hertil.

//Husvild

Husvild har snydt mig for 900 kr.

Husvild har snydt mig for 900 kr.. Og det er umuligt at komme i kontakt med dem.. Hold jer vvæk

1. oktober 2019

Hej Guss,

Jeg har netop forsøgt, at søge efter dig i vores mailsystem, men kan ikke finde nogen mails fra dig vedr. dit abonnement.
Du kan altid komme i kontakt med os enten via vores Facebook side eller vores kundeservice per mail: info@husvild.dk, alle kunder får svar på deres henvendelser inden for 24 timer.

Undskyld

Undskyld! Undskyld! Undskyld!
Jeg har I går skrevet en vred anmeldelse af Husvild.dk her på Trustpilot. Men det er gået op for mig, at det er mig selv, der har klumret. Jeg har meldt mig til med to e-mail-adresser og kun afmeldt den ene.
Jeg synes, I driver en rigtig udmærket tjeneste, men melder mig ud, fordi min bror har fundet en lejlighed (dog ikke gennem jer).
Mvh. E. M. Jensen

1. oktober 2019

Hej Else,
Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at vi sammen fik løst din sag.
Og stort tillykke med din lejlighed.

//Husvild

De sluger dine penge og vil ikke afmelde igen!

Jeg kan ikke få lov til at opsige og nu sluger de bare 299 om måneden - det er fusk!
Benyt det aldrig

25. september 2019

Kære Kunde,

Jeg kan ud fra din oplysninger herinde, ikke finde dig i vores system.
Som abonnement hos os, kan du altid opsige din profil ved at logge ind, og under din profil afmelde det.
Ellers kan du sende en mail til os, og vi afmelder det for dig.

Ovenstående oplyses også i vores forretningsbetingelser.

Vi håber på at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig.

//Husvild

Det har kun været en positiv oplevelse…

Det har kun været en positiv oplevelse at være abbonent på "Husvild". Her fandt jeg boliger jeg ikke kunne finde på andre agenter, såvel som kommentarerne til den enkelte bolig var let forståelige og pålidelige.

16. september 2019

Hej Eigil,

Vi er rigtig glade for, at du har haft en positiv oplevelse.
Og vi håber naturligvis at det resulterede i at du fandt en ny bolig.

Let at melde sig til

Let at melde sig til, let at hjemme, indtil det bliver trukket for abonnentet.
Fik ikke noget ud det, ingen kontakt eller kontrakt. Penge ud af vinduet

7. september 2019

Hej Ronjia,

Vi forstår dog ikke helt hvad du mener med at det er "let at hjemme"?
Vi er kede af, at du ikke fandt en bolig gennem os og ønsker dig al held og lykke i din videre boligsøgning.

//Husvild

Nu har jeg prøvet og afmeldt min…

Nu har jeg prøvet og afmeldt min abonnement på de 3 dage. jeg tilmelde mig i går og vil ud af det igen men kan ikke komme ud af det her skrevet til Jer men har ikke fået svar endnu. Og jeg vil ikke betale det er mange penge for at være medlem. Så i må meget gerne være hurtig og hjælpe mig

7. august 2019

Hej Emine,

Som nævnt i vores forretningsbetingelser, kan abonnement af tekniske årsager ikke afmeldes de første 24 timer. Jeg tror det må være årsagen til at du ikke kan afmelde dig endnu.
Dertil har vi søgt på dit navn i vores e-mail database men kan ikke finde nogen mail fra dig.

Vi kan kontaktes på info@husvild.dk og ser frem til at høre fra dig.

Mvh.
/Husvild

synes det er for dårligt man ikke kan…

synes det er for dårligt man ikke kan ringe til jer med spørgsmål og så kan jeg ikke få lov at afmelde mit abonnement, den står bare og tænker og tænker
Så er prisen ikke oplyst ordenligt og generelt bare alt for dyr

22. juli 2019

Hej Sandie,

Tak for din mail.

Vores mail info@husvild.dk er oplyst på vores website, og du kan kontakte os på mailen alle hverdage fra 10.00-16.00 - vi kan dog ikke se at du har forsøgt at kontakte os via mail med dine spørgsmål.

Afmelding skal ikke være problematisk, så kontakt os gerne så vi kan finde ud af hvorfor du ikke kan afmelde dig.

Vores priser oplyses ved køb, de står under fanen "forretningsbetingelser" og samtidig oplyses det i din velkomstmail. vi beklager naturligvis hvis denne information alligevel ikke har været tydelig nok.

Vi håber på at høre fra dig.

Mange hilsner

For dårligt!

For dyrt og fake annoncer...

15. juli 2019

Hej Selaiman,

Vi er kede af, at læse din mening om vores boligportal.
Vi vil dertil understrege at vi selvfølgelig ikke har falske annoncer, vi har et sikkerhedssystem som netop forhindre falske annoncer i at blive oprettet.
Vi kan ikke finde dig i vores mail system, men vi vil meget gerne i dialog med dig - så vi kan se nærmere på de annoncer du har interesse i.

Du kan maile os på info@husvild.dk.

Dårlig service

Dårlig service. Jeg havde overset, at man skal opsigesin aftale også når det blot er den til 9 kr. Skrev en høflig mail om, at der måtte være sket en fejl, når der var trukket 299 kr. fra min konto. Jeg fik et ubehageligt svar. Det kunne have været venligt og oplysende, så jeg blev klar over, at det var mig der var galt på den og at Husvild.dk er i deres gode ret til at trække 299 kr. fra min konto.
Nu har jeg så ufrivilligt et abbonnement, men de boliger de sender til mig kan jeg ofte ikke klikke mig ind på eller opfylder ikke søgekriterierne.
Det er også et stort minus ikke at kunne ringe. Jeg er sikker på at kommunikationen ikke var gået i hårdknude, hvis jeg havde kunnet forklare det indviklede forløb mundtlig.

27. juni 2019

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi har netop også sendt dig et svar på din mail nr. 2.

Jeg beklager på vegne af min kollega, hvis du har følt tonen som uhøflig, da det bestemt ikke er vores hensigt. Jeg kan se i mailkorrespondancen med min kollega, at du henvender dig fordi du ikke forstår pengene er trukket, da du kun har tilmeldt dig den gratis boligagent.

Min kollega oplyser dig om, at hun kan se du har opretttet et abonnement d. 9/6, og at du ligeledes har været inde og afmelde denne selv.
Nu hvor det er afmeldt, slutter abonnementet permanent d. 12/7 og derefter har du ikke et abonnement.

I mailen i dag, oplyser du, at du alligevel godt var klar over at du har oprettet et abonnement - og du har klikket på "glemt kodeord" for at kunne logge ind og afmelde det.

Jeg kan se min kollega har bedt dig videresende os de mails, du ikke kan klikke ind på, så vi kan undersøge om der evt. er en fejl.

Vi håber du vender tilbage til os.

/Husvild

Ikke tilfreds prøvede at afmelde mit…

Ikke tilfreds prøvede at afmelde mit medlemskab flere gange samt prøvet at komme i kontakt med dem da den ikke ville acceptere afmeld knappen på hjemmesiden!
Nu har de så trukket 299 og jeg går ind igen og nu kan jeg sjovt nok godt afmelde mit abonnent men de hat også trukket pengene - det er snedigt! Vil absolut ikke anbefale siden til nogen!

27. juni 2019

Hej Milene,

Vi har ingen mails liggende fra dig.
Du må meget gerne kontakte os på info@husvild.dk så vi kan kigge på din sag.

Som det fremgår af vores betingelser kan abonnementet, af tekniske årsager, ikke afmeldes de første 24 timer. Prøver du at opsige i de første 24 timer, får du også en besked herom.

/Husvild

Uden tvivl et fantastisk godt sted men…

Uden tvivl et fantastisk godt sted men desværre for dyrt ABB til min ødelagte økonomi pt men uden tvivl professionelt foretagendet kan stærkt anbefales 😊 er skam boligsøgende mildt sagt

22. juni 2019

Hej Martin,
Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service.

Men er dog kede af, at prisen ikke matcher dit budget.
Vi ønsker dig al held og lykke med boligsøgningen.

IKKE STOL PÅ DEM!

DÅRLIG! De lyver, de har falske opslag og så vil de ikke lad man umeld sig indfor 24 timer *når man opdager at sitet er så dårligt* fordi de håber at du glemmer det ligesom mig– og nu får de mine penge for intet!!!!!!!!

19. juni 2019

Hej Dayna,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at læse om den oplevelse du har haft.
Der skal gå 24 timer fra tilmelding til afmelding, grundet at systemet skal kunne registrere aktiviteten korrekt.
Dit abonnement giver dig fuld adgang til vores service og til at kontakte udlejere. Det er det du betaler for.
Vi har et sikkerhedssystem, som forhindrer svindlere i at oprette falske annoncer! Derfor er vi selvfølgelig meget interesseret i at du sender os links på de annoncer du mener er falske, så tjekker vi dem asap, da de ikke burde kunne blive oprettet hos os!
Du kan sende dem til os på mail@husvild.dk.

fantastisk arrangement

Søde medarbejdere der hjalp mig da jeg havde problemer med en annonce. De ordnede det hele meget hurtigt og gav mig besked med det samme.

10. juni 2019

Hej Simone,
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med annoncen.

/Husvild

Interessant. Jeg er lykkelig med et nyt hjem

Jeg fandt en ny lejlighed ved hjælp af deres boligagent, tjekkede de boligannoncer jeg fik på mail hver dag indtil der var noget interessant. Nem kontakt til udlejer, så nu står jeg heldigvis med ny bolig :-)

27. maj 2019

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for vores service og boligagent har været behjælpelig i jagten på en ny bolig.
Stort tillykke med dit nye hjem.

Nem og hurtig service

Nem og hurtig bolig process, hjemmesiden er overskuelig med mange annoncer - jeg fandt min nye bolig gennem Husvild.dk, så det kan varmt anbefales

16. maj 2019

Hej Rasmus,

Tusinde tak for dine ord, og stort tillykke med din nye bolig.
Vi er glade for, at vores service har kunne hjælpe dig.

Rigtig god dag.

SCAM SCAM SCAM

1 stjerne her fra, ikke begå den samme fejl som jeg gjorde

Hvis du godt kan lide at blive snydt så er denne side perfekt til dig

30. april 2019

Hej Jonathan,
Tak for din henvendelse.

Vores abonnement koster 9,95 kr. de første 3 dage som introtilbud og herefter 159 kr. hver 10. dag, som også står informeret, både når du tilmelder dig, i e-mail bekræftelsen efter oprettelse samt i vores betalingsbetingelser.
Derfor er der blevet trukket de skyldige beløb fra din konto.

Vi prøver på ingen måde at snyde nogen, hverken kunder eller andre boligsøgende. Det er dog kundernes eget ansvar, at være opmærksomme på deres abonnement.

Fortsat god dag.