Meget venlig og imødekommende
Anders tog sig utroligt godt af os, og vi er ovenud tilfredse med hele oplevelsen af bilkøb😀
Han er dygtig, vejledende og et meget hjælpsomt og venligt menneske.
1000 tak for god behandling og en god handel
Hos Trane Biler finder du biler, der er nøje udvalgt til at passe ind i det danske bilmarked – ikke bare i dag, men også i morgen. Vi har fokus på kvalitet, udstyr og driftssikkerhed, så du får mest muligt bil for pengene. Uanset om du er på jagt efter en økonomisk benzinbil eller måske din første elbil, hjælper vi dig med at finde den løsning, der matcher dine behov bedst.
Hirsevej 7a, 6100, Haderslev, Danmark
Han er dygtig, vejledende og et meget hjælpsomt og venligt menneske.
1000 tak for god behandling og en god handel
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Anders fra start til slut. Servicen var professionel, ærlig og imødekommende hele vejen igennem processen.
Jeg blev mødt af en venlig person, som tog sig tid til at lytte til mine behov og gav grundig rådgivning uden at presse på for et salg. Bilen stod præcis som beskrevet, og der var fuld gennemsigtighed omkring både stand, historik og pris.
Hele købsprocessen var nem og overskuelig, og jeg følte mig tryg ved handlen. Leveringen gik også glat, og bilen kører perfekt.
Jeg kan klart anbefale denne forhandler til andre, der ønsker en tryg og professionel oplevelse ved køb af bil.
Super sælger, super betjening, høflig, hjælpsom, forstående. Vi kom hjem med ny bil. Tak Anders 👍