Det skulle angiveligt være et 4 stjernet Hotel, men det værelse, vi fik, var så ekstrem beskidt. Der var gamle brugte toiletruller, andres aflagte kontakterlinser på gulvet, mad på stolene i værelset... Se mere
Købte sweetdeal til 2 personer med 3 retter mad. Vi opgraderet værelses til spa på værelses. Fint fint værelse og skønt med Spa. Så lækker en 3 retters Forret: røget laks med hvide beder... Se mere
Vi har netop haft en weekend ophold på Svanen. Hvilken en fantastisk oplevelse Kan kun anbefale dette sted, så godt på alle områder. Kan klart anbefales på alle parametre
Vi havde købt en deal super lækkert hotel super værelse mennnn vi havde bestilt bord til kl 19 og fik forret kl 20.30 hvad skete der lige der hmmmm Vi måtte rykke for drikke varene og de glemte dess... Se mere
Hotel Svanen er Billunds nyeste design- og boutiquehotel. Vi har kælet for detaljerne og står klar til at give dig en hoteloplevelse, du sent vil glemme. Hotellet ligger centralt placeret i Jylland, tæt på trekantsområdet, og kun 3 km til Billund Airport. Med gåafstand til Legoland og Lalandia er vi det perfekte udgangspunkt for en familietur. Start dit ophold på Hotel Svanen, med en drinks i vores hyggelige lounge efterfulgt af en udsøgt middag i vores eksklusive restaurant. Når du er klar til at indtage dit værelse, vil du opleve nogle af Billunds mest unikt designede værelser. Alle værelser er udstyret med gratis internet og filmkanaler.
Nordmarksvej 8, 7190, Billund, Danmark
- Billund@hotelsvanen.dk
- www.hotelsvanen.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Vi har i denne coronatid
Vi har i denne coronatid, overnattet på Ansgar i Esbjerg. Vi måtte selv bestemme hvornår vi kom og hvornår vi checkede ud. Morgenbuffet lavet på et bestemt tidspunkt for at overholde alle retningslinjer, alt i top og jeg går ud fra at det er Thorbjørn vi har haft kontakt med, thumbs up for det gode arbejde og imødekommende, værelset er som værelser er på gamle hoteller, men rent og pænt. Ikke sidste gang vi er her
Det er bestem ikke 4 stjerne
Det er bestem ikke 4 stjerne
Nå jeg har prøvet 4 stjerne og 5 stjerne
Seng var ikke god faktisk undet midel
Nå man tænker de skal være meget lækker
Hovedpuden var lille og ikke god
Lyset virket ikke ved sengen på begge sider
Besøget i restaurant var dyr i forhold til kvalitet
Min kone fik en Wienersnitzel den var hun
Ikke tilfreds med kedeligt min bøf som som
Skulle være medion var rå inden sidst del
Til den pris skal den side i skabet
Bordet var skævt og stolen slidt
Nok lækkert for 20 år siden men bestem ikke
4 stjerne flot
Morgenmad var lækker
Og personalet flinke og rar
Men kommet nok ikke tilbage
Nå jeg ved hvad jeg få på et 4 stjerne Hotel
Tak til Thorbjørn for fremragende mad
Tak til Thorbjørn
Atter engang en fantastisk tillavet Italiensk buffet fra “mad ud af køkkenet” på Hotel Ansgar.
Det er simpelthen stedet når man skal have gæster og vil være sikker på en fantastisk oplevelse. Har prøvet din julefrokost flere gange og har været imponeret hver gang.
Din italienske buffet vakte vild begejstring, autentisk italiensk og helt igennem vidunderlig og gennemført.
Her får man virkelig meget for pengene, og man skal ikke være bange for at nogen går sulten fra bordet.
Tusind tak👍👌
Dejlig Tapas fra Hotel Ansgar, Esbjerg
Jeg fik til min runde fødselsdag leveret Tapas fra Hotel Ansgar i Esbjerg. Det var lækker mad, alle gæster var meget begejstret, så tak til køkkenchef Thorbjørn for dejlig mad.
70 cm brede senge :-(..
70 cm brede senge på enkelt værelserne. Det troede jeg ikke fantes mere i Dk. Det kan i ikke være bekendt at udleje. Det er et køkkenbords bredte. Jeg tjekkede ud igen og brokkede mig i receptionen. Svaret var “dem har vi da mange af, du må klage fil min chef”.
Altid en skøn oplevelse!
Vi har flere gange besøgt Svanen og ikke en skuffelse er kommet endnu. Flinke receptionister, flotte suiter og skøn mad :-) NO.8 restauranten er hyggelig og med god vejledning til vin og lign. Morgenmaden er godt varieret, så er der noget til alle. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Endnu en fantastisk ferie
Det er 3. gang at vi besøger Hotel Svanen og Restaurant No.8, og vi er endnu engang meget tilfredse. Vi kommer igen! 😊
Ikke noget at råbe hurra for
Ufattelig dårlig slskabsplanlægning, dårlig timing , uens servering, manglende servering
Skidt !
Beskidt værelse, ingen luksus trods beskrevet, ingen børneaktiviteter trods beskrevet, kedelig og 'gammel' morgenmad.
Klagede til en medarbejder der blot medgav, at det var hun ked af at høre !!
Manglende rengøring.
Min kone og jeg prøvede en junior suite. Interiøret var flot og gennemført. Desværre var badeværelset ikke rengjort. Gulvet rundt om toilettet var dækket af urin stænk. Dette gjorde jeg receptionen opmærksom på. De sagde de ville fixe det, men der skete bare ikke noget. Ingen rengøring, kompensation eller lignende.
I et værelse til 1600 med morgenmad havde vi forventet en lidt højere bar for serviceniveauet.
Maden var god, men pga den dårlige behandling vil jeg ikke anbefale nogen at overnatte her.
En skuffelse over hotel svanen Billund
Ved vores ankomst og indtjekning er info meget dårlig.
Det roder omkring barområderne/sofaerne med glas som ikke bliver ryddet af.
På værelset er vinduet så utæt at gardinerne står og blaffer.
Menuen som står på hjemmesiden og på skiltet foran restauranten, stemmer ikke overens med det de rent faktisk servere den dag, da jeg kommentere på det siger tjeneren bare nej. Øhm ingen forklaring.
Vi bestiller 5 retters menu med 5glas tilhørende vin.
Der var rigtig meget ventetid, vi måtte selv bede om at få maden og vinen og sad ofte enten kun med maden eller vinen. Endvidere skulle vi også selv bede om vand til vores vinmenu.
Tjenerne løb forvildet rundt og der var ingen system i hvilke tjener der hørte til de forskellige borde. De kiggede meget ned i jorden og var svære at komme i kontakt med når man manglede noget.
Ikke en eneste gang blev vi spurgt ind til hvordan maden smagte og det kunne de nu godt have gjort for oksefileten var meget sej.
Selv ved vores udtjekning bliver vi ikke spurgt til vores ophold og måtte selv sige til dem at vi havde en seddel over ting vi synes de kunne gøre bedre.
Mad, pris og service hænger bestemt ikke sammen.
Hotel svanen virker til at have et stort ambitionsniveau som de desværre ikke kan leve op til.
Hvis de ikke magter så mange spisende gæster så må de lade vær med at tage så mange ind.
Kan anbefales
Havde købt ophold via SPOT-deal. 5-retters gourmet og overnatning.
Pænt up-to-date værelse med spa.
Ved indtjekning blev vi spurgt, hvad tid vi gerne ville spise aftensmad.
Fik af vide at hvis vi kom lidt før det valgt tidspunkt var der en velkomstdrink klar til os.
Til maden valgte vi en vinmenu, hvilket vi kan anbefale. Vi fik ikke den store gennemgang af de forskellige vine, hvilket vi alligevel heller ikke har forstand på! :-) Men maden blev fint præsenteret af en frisk smilende pige. Og det var superlækkert mad.
Morgenmaden var lidt over hvad vi ellers har prøvet rundt omkring.
Bl.a. mulighed for selv at bage vafler, omend det tog lang tid.
Hvis der skal skrives noget negativt, så kan det anbefales at stedet flytter deres kaffe/juice ta' selv bord ind i samme rum som hvor morgenmaden er placeret. Placeringen var som sådan ok, men der sad en familie lige op ad, for hvem det må havde været ret irriterende med det rend af mennesker.
Ja, og så fik vi aldrig kaffemaskinen på værelset til at virke - den ville kun lave halve kopper!
Dårlig service
Vi måtte rykke for drikke varene og de glemte desserten til vores søn, det er alt for lang tid at vente og det samme skete om Lørdagen til trods for At vi fortalte tjeneren om vores dårlige oplevelse fra dagen før. Det samme skete for vores nabo bord de kom senere end os, men fik drikkevare før os hmm
Ikke pengene værd
Har lige været på gourmetophold på hotel Svanen i Billund. Superior værelset var ok, fjernbetjening til tv virkede ikke.
Vi havde glædet os til den 5 retters gourmet menu men det var en stor skuffelse, det tog 2,5 time at komme igennem 5 retter, ventetiden mellem retterne var meget lang. Hovedretten bestod af en stor bastant klump oksebryst, det var meget tørt. Efter maden var der kaffe og cognac men det orkede vi ikke at vente på.
Morgenmaden var discount, røræg var fra færdigmix, rugbrød var almindelig skiveskåret, leverpostejen var meget brun i kanterne, Øvrige pålæg lignede discount pålæg, det så meget trist ud. Maden var ikke til 4 stjerner, det var dyrt og dårligt
På det jævne - prisen giver den ekstra stjerne - så 3 stjerner.
Hotel Svanen - dog søsterhotellet i Grindsted - blev besøgt i midt februar i en råkold weekend med blæst. Efter venlig indtjek fik vi anvist værelse og plan over aftenens forløb. 5 retters menú som vi glædede os meget til.
Værelse - fint og rent. Skulle være et "comfort" eller "superior" værelse iflg tilbuddet, men det var lille, mørkt og uden nogen luksus overhoved.
Middagen.
Startede med en lunken hummersuppe der smagte mærkelig bitter. Måske brændt på ??? Dernæst en underlig ret af perlebyg og løg med lidt røget svinemørbrad. Smagte gennemtrængende af den alt for meget løg.
Nu en laaaang pause ! Så lang at vi kunne se nogle naboborde - der var kommet betragtelig senere end os - i mellemtiden havde "overhalet" os på listen af retter.
En henvendelse omkring hovedretten blev dog besvaret professionelt og høfligt.
Hovedret kartoffelmos /champignong/ mørbrad. Fint og velsmagende hvis man er vild med kartoffelmos i forhold til kød og grønt.
4. ret var en snas ost med et par kiks/ oliven og mandler. Lækkert !
Højdepunktet - en dessert som var is med tynde grønne æbleslices.
Dernæst kaffe avec. Partneren kunne få chokolade da hun ikke er vild med kaffe.
Serveringen venlig, høflig - en enkelt nærmest lidt overgearet.
Prisen var jo et fund via en DEAL, og dækkede ikke engang normalprisen for maden, selvom der var overnatning og morgenbuffet med i prisen, så trods misserne er det svært at undgå 3 stjerner.
Dårlig service
Vi blev først tjekket ind på et værelse der lugtede fugtigt og som var under den standard vi havde bestilt. Vi fik ingen overordnet præsentation af 5-retters menuen, og blev ikke spurgt til hvad vi ville drikke til maden. Vi måtte selv bede om vinkortet og senere bede om vand. Der var heller ikke salt og peber på bordet.. Det måtte vi selv hente. Rødvinen blev serveret i en karaffel, og mindede mest af alt om en billig papir. Til morgenbuffeten var der heller ikke dækket op, og der måtte vi igen hente salt til fx æg.
Dejlig oplevelse med fremragende gourmetmad.
Var på weekendophold fra lørdag til søndag i et "superior-værelse".
En helt igennem god oplevelse. Nydeligt værelse med minibar og dejligt rent. Vi boede i et "mini-hus", hvor vi som eneste minus oplevede, at der var noget lydt.
Maden og servicen i restauranten var helt i top. Vi fik en 5-retters gourmetmenu, der var tilpasset med and i anledning af Mortens Aften.
Kan anbefales til andre. Det bliver "kun" til fire stjerner, da der mangler lidt aktivitets/wellnessmuligheder på selve hotellet. F.eks. spa eller en lille swimmingpool.
Helt fint ophold
Har boet der i 3 værelser med venner og børn fra fredag til søndag og det var et meget fint ophold. Sengene er gode, badeværelserne fine og størrelsen okay. Rengøringen var fin. Stort er veltilberedt morgenbuffet til både børn og voksne. Eneste minus var larm fra fest lørdag aften/nat (vi boede lige til legeplads og festen ;o) ). Vi ville ønske der havde været et mini køleskab, da vi skulle på ture både lørdag og søndag og kunne godt have brugt det til opbevaring af madpakkerne.
Købte opholdet genne Dtf-travel, og det er sansynligvis ikke sidste gang vi benytter hotellet.