Det skulle angiveligt være et 4 stjernet Hotel, men det værelse, vi fik, var så ekstrem beskidt. Der var gamle brugte toiletruller, andres aflagte kontakterlinser på gulvet, mad på stolene i værelset... Se mere
Købte sweetdeal til 2 personer med 3 retter mad. Vi opgraderet værelses til spa på værelses. Fint fint værelse og skønt med Spa. Så lækker en 3 retters Forret: røget laks med hvide beder... Se mere
Vi har netop haft en weekend ophold på Svanen. Hvilken en fantastisk oplevelse Kan kun anbefale dette sted, så godt på alle områder. Kan klart anbefales på alle parametre
Vi havde købt en deal super lækkert hotel super værelse mennnn vi havde bestilt bord til kl 19 og fik forret kl 20.30 hvad skete der lige der hmmmm Vi måtte rykke for drikke varene og de glemte dess... Se mere
Hotel Svanen er Billunds nyeste design- og boutiquehotel. Vi har kælet for detaljerne og står klar til at give dig en hoteloplevelse, du sent vil glemme. Hotellet ligger centralt placeret i Jylland, tæt på trekantsområdet, og kun 3 km til Billund Airport. Med gåafstand til Legoland og Lalandia er vi det perfekte udgangspunkt for en familietur. Start dit ophold på Hotel Svanen, med en drinks i vores hyggelige lounge efterfulgt af en udsøgt middag i vores eksklusive restaurant. Når du er klar til at indtage dit værelse, vil du opleve nogle af Billunds mest unikt designede værelser. Alle værelser er udstyret med gratis internet og filmkanaler.
Nordmarksvej 8, 7190, Billund, Danmark
- Billund@hotelsvanen.dk
- www.hotelsvanen.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
dejlig ophold
Det sødeste personale og fik en virkelig dejlig 5 retters menu smagte himmelsk vh Claus Eriksen

Uden tvivl 5 stjerner.
Uden tvivl 5 stjerner.
Vi var i aften ude at få en 3 retters mad oplevelse inkl vin menu og hold da op hvor smagte det fantastisk.
Forretten til mig var tatar med en løg is toppet med ultra tynde kartoflechips, der var super godt balance i retten og første gang jeg prøver tatar med is, tak for den oplevelse.
Både hovedretter og desert var lækkert og virkelig lækkert med apatizers indimellem 👌
Det var første og absolute ikke sidste gang vi kommer og spiser, tænk en gang vi kun bor 10 km væk fra så lækker mad.
NC du var en oplevelse, tusind tak for fremragende betjening og vin præsentation 👌
Morten og Kristine
Vi var på Svanen med et vennepar
Vi var på Svanen med et vennepar, overnatning, 3 retters menu og vin, det var virkelig god mad og vine 👍 . Personalet var rigtig søde og hjælpsomme. Jeg kan kun give min bedste anbefaling 👍😃

Firmajulefrokost
Vi var til stor fælles firmajulefrokost på Svanen.
Flot værelse og flotte omgivelser. God musik/band og ingen problemer med "fri drikkevarer", selvom udvalget var begrænset.
Maden var til gengæld overhovedet ikke prisen værd eller stedet værdigt. Der var sjusket og lunkent og ét buffetbord er for lidt til så mange mennesker. Man stod i kø til maden længe. Rugbrød til silden stod på bordet, og der var cirka en halv skive per person af noget, der lignede Kohberg. Den unge mand, der serverede virkede lidt undrende over for, at vi skulle have mere brød og det tog da også temmelig lang tid at finde noget mere. "Franskbrødet" var skåret i strimler, så man kunne ikke lave sig en rejemad, men bare nippe til en stump brød, medens man spiste fisken. Hvis man altså kunne finde noget brød.
Senere var der "brødrester" til osten. Ikke engang en kiks var at finde. Med så mange mennesker burde der også kunne findes økonomi til lidt mere end 3 slags billig ost. Riz à l'amande nåede jeg ikke at få, før skålene var tomme.
Der var ret flot morgenbord, men ikke noget, der lignede kvalitet eller "hjemmelavet".
Skuffende.
snydt af kokken
jeg var i forbindelse med mit job 1 overnatning på hotel svanen .og ville spise på deres restaurant og kigger meget på de 4 hovedretter som hotellet har og vælger den billigste hovedret på 265 kr som var oksetykkam med kartofler og jeg som er udlært slagter ved godt hvordan tykkam ser ud . men men da retten kommer og den stilles foran mig siger jeg til tjeneren der er sket en fejl og jeg ikke har bestilt en forret og han siger nej dette er da hovedretten oksetykkam med hvidt skum .jeg troede det var løgn en ret på ca 10 cm ø og 75-100 g tykkam 4 små kartofler lidt løg og hvid skumsovs og til 265.00 kr . aldrig er jeg blevet snydt på den måde som på hotel svanen i billund den jyske michelin restaurant .øv øv så tilbage på værelset og bestille en pizza . kommer aldrig på svanen igen . desværre
2 overnatninger på Hotel Svanen.
2 overnatninger på Hotel Svanen.
Vi overnattede på hotellet, de måske 2 varmeste dage i hele 2022, så at værelset var enormt varmt, kan man ikke klandre hotellet for. Det havde ikke været anderledes andre steder.
Personalet var enormt venlige. Selv sen aften når vi kom med 4 lettere overtrætte unger, var der overskud hos personalet i bare, til at servere vand med is og sugerør til til børnene og drinks og kolde øl til os voksne.
Morgenbuffeten var stor og lækker med frisk brød, og hvad der ellers høre til en morgenmad/brunch buffet.
Kun gode ting at sige om Hotel Svanen 👍
Havde igen igen et super dejligt ophold…
Havde igen igen et super dejligt ophold på hotel Svanen i forbindelse med en flyrejse ud af Billund! Elsker dette hotel med gode værelser og en super god resturent! Meget imødekommende personale og bare så hyggeligt!
Kommer igen til efteråret! Kan bestemt anbefale Hotel Svanen!
Jørgen
Dejlig roligt ophold
Dejlig roligt ophold. Bare lidt misforståelser angående maden. Tænker man lige skal spørge ind til tilberedning af kød. Men eller rigtigt godt.
Vi havde et super godt ophold og fik…
Vi havde et super godt ophold og fik suiterne med spa. Rigtig god mad og der var en rødhåret fyr der var med til at gøre opholdet ekstra hyggeligt med god service og hvor han anbefalede jeres vin a libitum. (også selv om det var en onsdag, da vi havde ferie :o) Generelt god service hele vejen rundt.
Haft en overnatning på jeres hotel
Haft en overnatning på jeres hotel. Dejlig modtagelse. Fint værelse, det skønneste mad og dejligt personale. Kommer helt sikkert igen.
En klar anbefaling hvis du skal besøge Legoland / Lalandia
Et fantastisk dejligt sted , dejlig mad og kanon service ,Vi giver stedet en varm anbefaling. Kan klart anbefales til børnefamilier der vil Besøge Legoland / lalandia Vi kommer helt sikkert igen
Bookede den 17/5 et ophold med…
Bookede den 17/5 et ophold med overnatning, 3 retters menu og fri vin. Bestilte vinsmagning inden middagen. Fik bekræftigelse på mail samme dag. Hende jeg bestilte ved, sagde i telefonen, at vinsmagningen måske ville blive aflyst, hvis der stadig var corona.
Jeg bestilte til 6 personer til den 6/11 - 7/11 og gav sammen med en del andre opholdet i en fødselsdagsgave til en 70 års fødselsdag den 22/5.
Bliver ringet op fredag den 20/8 at de desværre ikke kan afholde opholdet, og at vi skal vælge noget andet og en anden dato. Meget dårlig fornemmelse at skulle trække en gave tilbage.
Bestiller aldrig mere der.
Super dejlig ophold vi kommer helt…
Super dejlig ophold vi kommer helt sikkert igen. Vi havde booket hjemmefra og receptionisten var simpelhen så rar og venlig. Vi blev guidet på kort hvor vi skulle køre hen og det var super rart. Værelset lugtede dog indelukket og gulvtæppet lugtede af sure tær. Vi ringede til dem og vi blev rykket med det samme, enda til “buisness” så værelset var virkelig lækkert og duftede dejligt. Personalet er simpelhen så venlige og smiler og man kan sagtens få en lille sludder mens man nyder en cocktail i deres bar. Morgenmaden var dejlig og med stor sortiment. Der var noget til en hver smag. Vi kommer helt sikkert igen da vi har haft allertiders ophold.
Bestjålet på hotel svanen Billund
Jeg ankommer til hotellet få anviste at jeg skal bo i nummer 60, fin service alt er godt jeg stå op om morgen dag vi skal Legoland, tæller min penge som er i kontanter og ligger dem til bage tasken under min bukser, dag jeg stå op dagen efter ligger de ikke samme sted og der mangler 1000kr, hvis nu min søn var 12 eller 16 år ville jeg tro det var ham men min søn er 4år gammel og kan ikke nå min taske.
Jeg vil advare alle pas på jer værdier på hotel svanen de kan forsvinde og tag altid jer værdier med jer hvis I broer på hotel svanen bilund m.v.h Daniel Jensen
Fantastisk kvalitativ getaway - også med børnene!
Min søn på 10 og jeg havde brug for et sted at lande og have ro, med hele tilrettelagte dage til Lalandia og Legoland. Vi er madentusiaster.
Det hele er blevet indfriet til fulde - med pil op ++++!
Det var på deres hjemmeside svært at finde den deal, som vi benyttede os af - jeg endte med at ringe til dem og spørge - og blev serviceminded og tjenstvilligt hjulpet og fik et tilbud, jeg ikke kunne afslå 😉 Vi fik 2 overnatninger med morgenbuffet og 2 retter til aftensmad. Vi gav samlet 2095 kr (uden drikkelse) (1voksen + 1barn). På den måde kunne moren slappe af og vide, at hun også kunne slappe af efter lange dage på benene. Et perfekt koncept!
Alle, vi har enten talt med eller er stødt på, emmer af professionel servicemindedhed fra ende til anden, aftensmaden er en (skabs😉)gourmet værdig og morgenbuffeten har alt fra fedtfattig a-38, til fuldfed yoghurt, müsli, frisk frugt, 4 forskellige slags lunt brød og rundstykker, lækkert pålæg, blåskimmel og alm ost, marmelade, sprød bacon, brunch pølser, scrambled eggs, lun postej, kaffe, te, cacao - 3 forskellige kolde juicer, mælk mm. - til en mere end absolut rimelig pris!
Værelset er pinligt rent - og alt er redt og brugte håndklæder skiftet, poser tømt - ikke et støvfnug at finde!
Det er første, men absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af deres veldisponerede - men underspillede, synes jeg🙏 - koncept - og vil på det varmeste anbefale Hotel Svanen, samt opfordre dem til at ligge disse deals længere frem på hjemmesiden, da det appellerer til bredden, samt leverer en kvalitativ løsning for familien ifm kombination af forlystelser og ophold - i særdeleshed - og er tillige optimalt med børn, så man kan sætte sig til bords og nyde det, de kan og gør så godt! ❤️🌞🙏
Kærligst Tine og Alfred
Enkelt overnatning på Hotel Svanen i Billund maj 2021
Jeg havde en enkelt overnatning på Hotel Svanen i Billund i maj 2021.
Check-in gik ret hurtigt, og først da jeg selv spurgte hvor værelset lå, blev det anvist på et kort der lå i receptionen.
Det havde regnet en del, og hele parkeringspladsen var oversvømmet, så det ikke var muligt at komme tørskoet fra bilen til værelset.
Den lange lange liste med tv-kanaler på værelset var ret ligegyldig, da der ikke var signal på ca halvdelen af kanalerne.
Håndsprit var ikke at finde hverken på værelset eller ved receptionen.
Der var meget indelukket og varmt på værelset, men grundet sikkerhedshasp på det ene lille vindue der kunne åbnes, kom der næsten ingen luft ind, og den lille ventilator der fandtes på værelset gav ikke megen kold luft.
Dobbeltsengen var to enkelt senge, der gled fra hinanden, og sengen var utrolig blød.
Personalet skal dog have stor ros for, at jeg fik en madpakke med da jeg var nødt til at checke ud før der blev åbnet for morgenmaden.

Besvarelse fra Hotel Svanen
Super lækkert hotel og meget fine…
Super lækkert hotel og meget fine værelser.
Vi var en gruppe på 16 og har fået super betjening.
Lækkert mad til hele holdet og det er ikke små drenge😂😅
De bedste anmeldelser her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🇩🇰🇩🇰🇩🇰✅✍🏻

Besvarelse fra Hotel Svanen
Helt utroligt venlig personale og meget…
Helt utroligt venlig personale og meget imødekomme
Super behagelige mennesker
Super behagelige mennesker. Alt er bare lækkert 😀
Ufattelig dårlig service af Jan
Ufattelig dårlig service af Jan.
Kan klart ikke anbefales!