Også hos mig har Hotels.com hævet penge uden at sende en ordrebekræftelse. Det hotel, jeg skulle overnatte på, har ingen reservation i mit navn. Hotels.com kundeservice kan ikke sætte mig i kontakt me... Se mere
Er blevet trukket for en booking som du ikke de ikke har bekræftet. Snakker med kundeservice som hårdnakket påstår de ikke har modtaget nogen penge, selv efter man sender beviser via mobilpay og... Se mere
Hvis muligt ville jeg give minus stjerner!!! Det er ikke muligt at komme i kontakt med et faktisk dansk menneske i telefonen. Har bedt om opkald x 15, på chat… Har også betalt to gange for en bo... Se mere
Har bestilt reservation samt betalt via mobilpay. Har ikke modtaget en bekræftelse. Hotellet har ingen reservation pgl. dato i mit navn Kan ikke få hjælp hos Hotel.com for at få mine penge retur,... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hotels.com is the place to go, if you’re looking for a place to stay. We really love travel and we know you do too. That’s why we make it really easy to book with us. With hundreds of thousands of places to stay around the world and 90 local websites in 41 languages, Hotels.comhas it all, so whether you’re looking for value in Vegas, treehouses in Thailand, or villas in Venice, it’s all just a click away. And with our “reward-winning” loyalty program you earn free nights while you sleep* and get access to instant savings like Secret Prices…what could be better? * Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
10440 North Central Expressway, 75231, Dallas, Texas, USA
- www.hotels.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg kontaktet hotel.com
Jeg kontaktet hotel.com
Og bad om en personlig samtale for at give noget ros for en oplevelse med en fejl i deres app omkring notifikation i deres app fik fat i en ansat (Shreya) på skrift ! Jeg gjorde klart at jeg er meget dårlig til det skriftlige, men Shreya forsatte bare med det skriftlige.
Jeg kunne mærke at min ros til hotel.com begyndte at vende til det negative 🤨
Og er endt med at give den 1 stjerne i stedet for 4-5 og afslutte med et spørgeskema der spurgte om jeg ville anbefale hotel.com ? Mit svar bliv nej
Hilsen Kim Olsen
Hotels.com burde lukkes ned
Hotels.com burde lukkes ned. Jeg fik en rabatkode/koupon som kompensation for en booking/et hotelværelse med mangler. Rabatkoden endte med ikke at virke og kundeservice kom med mærkelige forklaringerne på hvorfor rabatkoden ikke virkede og kunne ikke fixe det. Jeg føler de skylder mig penge da jeg har fået en falsk kompensation. Pludselig da jeg vil bede om information til at klage "virker chatten ikke"..... Jeg kan se at virksomheden aldrig svarer på disse henvendelser, hvilket er yderst mistænkeligt.
Elendighed kundeservice
Tidligere har jeg fået kontakt til kundeservice, men det er nu helt umuligt. Har oplevet skræmmende forskel mellem beskrevet kvalitet og oplevet kvalitet. Senest tilfælde hvor et sted er fremhævet og fået 3,5 stjerner og gennemsnit review på 9,4 hvilket var helt skævt. OG umuligt at klage
Snyder med "Morgenmad inkluderet"
Når man krydser af i "Morgenmad inkluderet" Så undlader hjemmesiden bevist at medtage dette, og man skal på alle hoteller betale ekstra for det når man helt nede i bunden af reservationen.
Ikke god stil
Ikke-eksisterende kundeservice
Ikke-eksisterende kundeservice. Jeg bookede et hotel, som ikke levede op til det beskrevede på Hotels.com. Det mente kundeservice ikke var deres problem, og de kunne ikke refundere mig, så længe hotellet ikke ønskede at refundere pengene til mig. At booke gennem hotels gav mig derfor ingen sikkerhed, fremfor hvis jeg bare havde booket gennem hotellet. Efter jeg har kontaktet kundeservice flere gange går de dog med til at refundere mig 15%. Jeg accepterer og får at vide at jeg har dem indenfor 48 timer. Få dage efter skriver de til mig at det ikke kan lade sig gøre alligevel, selvom jeg har gemt hele samtalen med medarbejderen der tilbyder mig det. Jeg har forsøgt at skrive til dem gentagende gange den sidste måned, men efter min rejse var slut, er de simpelthen bare stoppet med at svare mig på mine henvendelser, så det er ligesom at tale med en dør. Jeg vil absolut fraråde alle at booke gennem hotels.com. Vælg et andet bookingselskab eller book direkte ved hotellet.
manglende Rewards og ikke eksisterende kundeservice
Min seneste overnatning er ikke registreret på min Reward-konto, hvorved det ikke udløser den gratis overnatning jeg har i udsigt. Jeg har læst overalt på hjemmesiden om, hvordan jeg får den (og de kommende tre reservationer) tilskrevet min Reward konto, men uden held. Det er blevet umuligt at komme i kontakt med kundeservice, som i store træk er afløst af en virkelig ringe robot (sågar bare det at finde et telefonnummer til kundeservice er blevet så godt som umuligt) Hotels.com er gået fra at være en super fin booking mulighed til at være helt ekstremt dårlig. Jeg vil fremover kigge i retning af Booking.com og se ind i at aflyse mine tre planlagte reservationer.
SPAM og mere SPAM
SPAM og mere SPAM. Bestilling af 50+ antal overnatninger pr år medfører mere end 200 uønskede mails, til trods for at alt er afmeldt, og de er kontaktet både telefonisk og på mail.
Ingen mulighed for at kontakte Hotels.com
Jeg blev trukket både fra Hotels.com og hotellet for samme ophold. Er kreditkortet ikke kun for garanti?
Jeg plejer altid at betale på hotellet og det gjorde jeg også denne gang.
Jeg oplevede desværre at Hotels.com havde trukket 1427,10 kr. hvor hotellet havde kun trukket 1130,96 kr.. Dvs Hotels.com har trukket 296,14 mere for opholdet.
snyd
Er blevet kontaktet af udlejer. De samarbejder ikke med hoels.com mere, men man kan stadig booke på hjemmesiden. Han får ingen penge af hotels.com, så vi skal nu betale direkte ved ankomst, hvis vi vil have overnatningen - selvom vi allerede har betalt på nettet til hotels.com. OBS OBS snyd - lad være med at booke via hotels.com og booking.com, da I så skal betale dobbelt.
Fra respektabelt firma til Fup firma
De låser dine bonusnætter og det er umuligt at komme i kontakt med dem. De var engang et respektabelt firma hvor tingene fungerede og i dag tæt på et fupfirma.
Trukket dobbelt for hotel
Vi er netop hjemkommet fra en uges ferie i blandt andet Frankrig
I Le Havre havde vi booket 2 dobbeltværelser på Eklo Hotel. Værelserne skulle være ikke-ryger. Vi havde betalt værelserne på forhånd.
Da vi mødte op og skulle betale for hund trak de endnu engang for værelserne. Dermed har vi betalt dobbelt for værelserne
Derudover fik vi tildelt to små enkeltværelser der stank af røg.
Man kunne ikke kommunikere med receptionisten da han ikke talte engelsk, trods at der på hotels.com's hjemmeside står de taler engelsk.
Hvad er Hotels.com's svar til dette? De sender en mail med et tilgodebevis på 250 kr
, der skal bruges på deres egen hjemmeside. Det mener Hotels.com simpelthen er rimeligt for at dække over en dobbelt betaling af værelser, der på ingen måde er dem vi har booket...
Opfølgning: jeg har talt med en medarbejder fra hotels.com. Meget hjælpsom og servicemindet - og dansk!! Jeg får refunderet betalingen jeg har foretaget via hotels.com app'en. Så har jeg i det mindste kun betalt en gang for en forkert vare....Men tak til medarbejderen hos hotels.com
Grannys Harbour View
Har længe tænkt over om jeg skulle skrive herinde, men efter vi er kommet hjem og det hele har sat sig, er jeg ikke i tvivl. Vi havde booket 4 overnatninger i Sønderborg på Grannys Harbour View. Harbour View var der og det var så også det eneste positive ved det!
Gulvet i stuen var så skævt at vi næsten løb over til vinduerne, stikkontakter var ikke sat fast i væggene, der hang 2 ledninger ud af væggen! Køkkenet var desværre lukket af, så tilberede morgenmad kunne vi ikke, badeværelset er en historie for sig selv. Vi skulle kunne streame tv, det var kun Netflix der virkede. Det blev kun til 3 overnatninger, så kørte vi hjem. Prisen for alt dette var selvfølgelig lav, men den burde have været endnu lavere. Forstår ikke at Hotels.dk vil lægge navn til sådan et sted.
Vi er på bilferie i elbil og har derfor…
Vi er på bilferie i elbil og har derfor valgt hoteller ud fra, hvilke der havde parkering med opladning.
Men både i Hilton i Køln og Ibis i Strasbourg viste det sig, at det ikke var tilfældet, men at der var “ladestandere i nærheden”. Selvfølgelig er der i nærheden, det er jo storbyer! Det er altså falsk markedsføring.
Hotels burde kræve af hotellerne.
Afbestillingsgaranti.
Har bestilt 2 værelser med afbestillingsgaranti til den 1. december, men de har allerede trukket pengene. Jeg kan ikke komme i kontakt med Hotels.com, får kun fat i en robot. Det er simpelthen hen ikke i orden! Dorte Schaldemose Larsen
De hjælper ikke deres kunder, når der opstår problemer.
Jeg stolede på oplysningerne på Hotels.com om boligen. Jeg bookede 6 overnatninger, men da vi ankom, viste det sig, at boligen slet ikke stemte overens med det reklamerede. Der var ikke noget sted at sidde i hele boligen andet end i sengen. Terrassen var 50 grader varm uden nogen skygge, og ejeren nægtede at sætte noget op. Jeg kontaktede straks Hotels.com, men selvom jeg sendte billeder som bevis, nægtede de at tro på mig. De tilbød mig kun en voucher på 140 kr. for en booking, der kostede mig 8.000 kr. Jeg har brugt Hotels.com i 8 år, men det slutter nu. De hjælper ikke deres kunder, når der opstår problemer.
Nu er det anden gang at alle min rejser er væk
Nu er det anden gang at alle min rejser forsvinder fra app'en. Dvs at mine bonusovernatninger er forsvundet og mine bilag er så heller ikke at finde længere. Der er så overhovedet heller ingen mulighed for at skrive til dem med mine udfordringer.. Bare et mega dårligt system og app
Achat Hotel LÜNEBURGER Heide
Achat Hotel LÜNEBURGER Heide
Skrækkeligt hotel af værste skuffe - ankommer omkring klokken 21:45 (Receptionen lukker kl 22:00)
Vi bliver modtaget af komplet intetsigende teenager, en pige som mest minder om en der er på vej i byen for at møde venner.
Hun oplyser at vores booking ikke findes i systemet, og der intet værelse er klar til os - vi er på vej mod italien og har købt og betalt denne overnatning inklusiv morgenmad.
Efter længere diskussion lykkedes det, at få teenageren overtalt til at finde et værelse til os - med besked om vi den efterfølgende dag må klare det praktiske (betaling) med leder…
Vi fremviser naturligvis kvittering for booking samt betaling, dette ignoreres totalt.
I første omgang er vi glade for tildeling af værelse, men glæden er kort - værelset er virkeligt slidt, og beskidt.
Hotellet er gennemgående slidt og gammelt, og ikke gammelt i positiv forstand..
Plettede tæpper, slidt og skramlet inventar - virkeligt lav standart selv til en nat på gennemrejse.
Da vi den efterfølgende morgen bliver oplyst, at vi IKKE har bestilt morgenmad opgiver vi simpelthen og smutter i al stilhed, med god samvittighed for vi har kvittering på betaling af en nat inklusiv morgenmad - booket gennem Hotel.com
HOLD JER VÆK, der findes mange gode alternativer.
Efter vi er kommet hjem fra Frankrig på…
Efter vi er kommet hjem fra Frankrig på Hote Village Club Les Tavaillons,har vi klaget over hotellet til Hotels.com både igennem flere chat og 2 fra travle team og endt med en kompensation på 50 euro (375 kr.) på sn kupon, som skal bruges hos dwm indenfor 1 år.fordi som de skrev at hotellet ikke levede op til “vores” forventninger . Hotellet reklamerede med Spa som vi ikke kunne benytte og lå et andet sted. Hotellet Reklamerede med pool- denne lå et andet sted og kostede penge at benytte. Vi valgte også hotellet fordi de kun lå 20 km. Fra Mont Blanc - i virkeligheden lå det dobbelt så lang derfra. Vi skulle selv gøre rent ellers blev der trukket et gebyr på trods af der stod begrænset rengøring. Der var ingen rengøringsmidler, opvaskemidler mm. Vi skulle fremvise beviser på Covid 19 vaccinationer til stedet, vi tjekkede hos hotels. Com som bekræftigede dette, vi skulle ikke fremvise noget på hotellet? Alt information på stedet om aktiviteter mm. Stod kun på fransk ingen info på engelsk. Eneste kommentarer på alt dette fra hotels.com’s travle team er, at der under gebyrer og betingelser stod at der var gebyr på rengøring, så vi var orienteret og anden gang jeg klagede ville de gi de 50 euro i kompensation som jeg så skal bruge hos dem indenfor 1 år- det kommer nok ikke til at ske. Vil for eftertiden kun selv booke direkte ved hoteller, sikke en dårlig oplevelse.
Ingen hjælp at hente ved fejl fra Hotels.com.
Da vi kom til Palermo havde hotellet tekniske problemer.
De havde ændret vores booking til et andet hotel.
Dette havde de “glemt” at informere Hotels.com om.
Der var ikke support fra Hotels.com.
Det endte med at vi måtte betale for begge hoteller.
Ingen hjælp at hente fra Hotels.com
Læren af dette: Book direkte hos hotellet.
Kan kun sige en service til UG
Kan kun sige en service til UG
Jeg blev forhindret i at rejse imorgen, og havde booket et non refundbele ophold. Skrev til hotels.com, som kontaktede hotellet. Jeg fik lov, uden gebyr at ændre datoerne til februar 2025.
De ordnede det hele og jeg fik en ny bekræftelse.