Hotels.com Anmeldelser 11.646

TrustScore 1 ud af 5

1,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Også hos mig har Hotels.com hævet penge uden at sende en ordrebekræftelse. Det hotel, jeg skulle overnatte på, har ingen reservation i mit navn. Hotels.com kundeservice kan ikke sætte mig i kontakt me... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er blevet trukket for en booking som du ikke de ikke har bekræftet. Snakker med kundeservice som hårdnakket påstår de ikke har modtaget nogen penge, selv efter man sender beviser via mobilpay og... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hvis muligt ville jeg give minus stjerner!!! Det er ikke muligt at komme i kontakt med et faktisk dansk menneske i telefonen. Har bedt om opkald x 15, på chat… Har også betalt to gange for en bo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har bestilt reservation samt betalt via mobilpay. Har ikke modtaget en bekræftelse. Hotellet har ingen reservation pgl. dato i mit navn Kan ikke få hjælp hos Hotel.com for at få mine penge retur,... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hotel
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hotels.com is the place to go, if you’re looking for a place to stay. We really love travel and we know you do too. That’s why we make it really easy to book with us. With hundreds of thousands of places to stay around the world and 90 local websites in 41 languages, Hotels.comhas it all, so whether you’re looking for value in Vegas, treehouses in Thailand, or villas in Venice, it’s all just a click away. And with our “reward-winning” loyalty program you earn free nights while you sleep* and get access to instant savings like Secret Prices…what could be better? * Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.

Kontaktoplysninger

• 10440 North Central Expressway, 75231, Dallas, Texas, USA

• www.hotels.com

1,2

Dårlig

TrustScore 1 ud af 5

12 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingen feriebolig trods betalt og bekræftet booking

Havde booket 3 overnatninger i Holiday Park, Vedersø klit. Vi modtog bekræftelse fra Hotels.com og beløbet var også trukket fra vores konto.
Ved ankomsten kunne vi konstatere, at der ikke var registreret en booking i mit navn. Vi havde herefter en 5 timer lang telefonsamtale med Hotels.com. som beklagede at der var sket en fejl og at der ikke var flere ledige boliger tilbage.
Efter adskillige forgæves forsøg (det var uge 29) på at finde en feriebolig der svarede til den vi havde booket og betalt, endte få vores penge retur og køre tilbage til Sjælland.
Vi forsøgte, at få Hotels.com til at kompensere os for de udgifter som deres misligholdelse af vores aftale havde påført os (broafgift og benzin). Men det blev pure afvist.
Det er i øvrigt ikke muligt at sende en klage til Hotel.com. Det er ikke til at finde en mail adresse på deres hjemmeside og dem jeg fandt ved at søge nettet virkede ikke.
Vi booker ALDRIG igen hotel/feriebolig gennem Hotels.com

14. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Havde booket her hos Hotels.com og fik…

Havde booket her hos Hotels.com og fik så mail fra dancenter osse og da vi kom til vores hotel, som vi forventede at have bestilt stod vi ikke på nogle reservation 👎
Kun fordi ejer på strandhotel Fanø var så imødekommende at det gik forholdsvis glidende, jeg bestiller aldrig her igen. P.s kunne osse bestille sengelinned trods ejer på Fanø jo meddelte at det jo er med. Så fremover bestil direkte på stedet.

23. juli 2025

Når vi kontakter hotels.com

Når vi kontakter hotels.com, kommer vi først igennem til Holland, dernæst ringer vi til England.
Vores booking står stadig i appen, men det sted vi skal overnatte, kan ikke se vores booking eller bruge vores bookingnummer.
Hotels.com svarer i øst og vest, og vi ved stadig ikke, om vi har overnatning fra mandag til torsdag i næste uge, selvom pengene er trukket fra kontoen for flere uger siden.

25. juli 2025

Ingen mulighed for refusion

Jeg blev virkelig overrasket over, at jeg ikke kunne afbestille det væelse, jeg havde booket en hel uge ,inden jeg havde skulle ankomme. Jeg blev nødt til at aflyse min rejse på grund af alvorlig sygdom i familien og havde aldrig forestillet mig, at det ikke var muligt at få refusion en hel uge inden. Jeg vil ikke på nogen måde anbefale nogen at booke hotel igennem Hotels.com og gør det helt sikkert ikke selv igen.

17. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fejl eller snydt os bevidst?

Jeg havde i sidste uge booket 3 overnatninger i Rapallo, Italien, til en pris på 2700kr pr nat pga udsigten. Det er så ikke den udsigt vi fik. Vores udsigt var ud til to faldefærdige bygninger hvor man imellem dem kunne skimte vandet. Det er så heller ikke muligt at komme i kontakt med hotels.com på nogen måde, og de svare ikke når jeg udfylder klage formularen på hjemmesiden.
8100kr er virkelig mange penge for 3 overnatninger til den udsigt. Så kom der morgenmad og parkering ud over. Jeg kan ikke engang sende dem billederne af hvad vi bestilte og den udsigt vi fik. Jeg håber på at få penge retur. Indtil da bruger vi dem i hvert fald aldrig mere.

9. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Reward point kan optjenes men ikke bruges

Har prøvet i flere dage at lave en booking hvor jeg benytter mine Rewards point. Når jeg skal betale med mit kreditkort får jeg fejl hver gang med at Sikkerhedskodenummeret er forkert (det er det ikke). MEN hvis IKKE jeg bruger Rewards point, så kan jeg med samme kort bestille og betale uden problemer. Så min oplevelse er at det er fint at lokke med rewards point men når de skal bruges så dur det ikke. Og
Og der findes ingen kundeservice jeg kan kontakte på hverken mail eller telefon med dette problem, da det ikke er i "self-help" oversigten.
Må lukke min konto, det er bare for besværligt!!

20. juli 2025

!!!!!!!!!!HOLD NU KÆFT!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!HOLD NU KÆFT!!!!!!!!!!
Hver gang man laver en booking gennem HOTELS.COM går der et eller andet galt og kundeservice hos expedia kan ikke gøre en skid.

I sommers havde vi lejet et hus et år forinden og da vi stod foran huset var det lejet ud til en anden og det var ikke muligt at finde et andet i nærheden..

Denne gang skal vi bruge vores GRATIS OVERNATNINGER som vi har optjent og da jeg så går bookingen igennem dagen efter kan jeg se de ikke har trukket dem og at jeg skal betale fuld pris... selvom jeg hakkede af at jeg ville bruge dem og valgte de nætter jeg ville bruge....

I SKULLE SNART LUKKE DET SYSTEM NEDFOR HOLD NU KÆFT DET ER OP AF BAKKE MED JER!!!!!

17. juli 2025

Mistet bonusnat uden advarsel

Skulle til at bruge min bonusnat (værdi 982,75 kr.). Jeg opdager så at den er udløbet. Kontakter hotels.com i chatten og får besked på at den er udløbet og der ikke er noget at gøre. De siger at de har sendt mails ud med at den snart ville udløbe, men har INTET hørt. Bruger ellers ofte deres app, men ej heller der har jeg modtaget nogen advarsel om at min bonusnat var ved at udløbe. Så får jeg tilbudt en voucher på 159,57 kr. som en gestus på min goodwill og loyalitet. Så logger medarbejderen af chatten og en ny kommer ind. Så skal jeg forklare mig igen og stadig er der intet at gøre. Hun skriver det samme som den første medarbejder, og pludselig er det lille "plaster på såret" med den lille voucher også glemt. Gentager at jeg er skuffet over at jeg ikke har fået besked på at min bonusnat var ved at udløbe, men de bliver ved med at skrive at de automastisk sender remindere ud.

Er meget skuffet og venter på at en ny medarbejder tager fat i sagen.

13. juli 2025

Det er nærmest svindel

Bookede hotel i Hjørring 6 nætter fra den 7-13 juli 2025. Ankom tidligt på aftenen, og besluttede at skifte hotel. Efter hotels.com danske regler, kan bestilling ændres efter indcheckning og inden midnat ved at betale den første nat og resten annulleres uden omkostninger. Kontaktede hotels.com pr. telefon, og har været udsat for bortforklaringer, direkte løgn, afvisninger, citat af engelske regler, der ikke matcher de danske osv. Hertil kommer at du ikke kan svare på deres mails, de vil ikke ringe tilbage, de vil ingenting. Jeg har talt direkte med hotel manageren, som hjertens gerne vil refundere. Det hele handler om, at hotels.com vil have deres gebyr på 150 kr. pr. nat pr. værelse for formidling. Vi havde booket 3 værelser. Sikke et svindelforetagene. Hold jer væk, og book hotellet direkte.
peter

7. juli 2025

Betalte dobbelt pris

Bookede 3 hotel værelser i tyskland.
Betalte 277 euro ved ankomsten fint nok.
Indtil jeg kom hjem fra ferie og fandt ud af hotels.com også havde hævet 277 euro ved bestillingen.
Nu har vi prøvet siden september 2024 at få dem retur, men intet er lykkedes endnu, de har fået sendt kvittering og udskrifter fra banken, hvor de kan se begge beløb er hævet, men intet hjælper.
Brug kun hotels.com til at finde hoteller i området og s ring direkte til hotellet, er også tit billigere.

21. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi har booket et hotelværelse på hotel…

Vi har booket et hotelværelse på hotel i München, som ikke levede op til det værelse vi har booket på Hotels.com. Vi har booket et værelse med balkon og kingsize bed til 3 personer, men et sådan værelse kan hotellet ikke levere. Værelserne til 3 personer er små værelser med queensize bed og uden balkon og det betalte vi ekstra for at få. Derudover er det totalt umuligt at komme i kontakt med Hotels.com for at få en forklaring. Virkelig dårligt, lad være med at booke hos dem

2. juli 2025

Køber hotelværelse med morgenmad

Køber hotelværelse med morgenmad, men ingen morgenmad siger hotellet, +kr199 oveni
Køber et værelse i Århus til kr 736,00, da jeg skal betale koster det 1005 og kvitteringen er også ændret til den pris, men jeg har brugt pleokortet som sikkerhed, og der står prisen godt nok til 736
Hotel.com er et lusket forme for at sige det mildt, for jeres egen skyld, hold jer langt væk, man kan ikke maile til dem, man kan ikke ringe til dem, så pengene er tabt

25. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Forfærdeligt hotel og ingen opbakning på hotels.com

Bestilte et comfort room til 2.670 kr. på Auberge Les Bons Matins i Montreal, men fik et kælderværelse med havedør til baggård (meget utrygt) og trappe over hovedgærdet (kunne høre hver gang nogen gik på trappen). Klagede til ejeren der var uforskammet. Kontaktede Hotels.com der ikke ville gøre noget, hvis hotelejeren ikke ville. Jeg er meget skuffet over Hotel.com, havde forventet de ville stå inde for kvaliteten af hvad de sælger på hjemmesiden.

14. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blev afvist på hotel i Rom

Blev afvist på hotel i Rom. Værelset var udlejet til anden. Kl 01.30 om natten. Havde først en aftale om at komme kl 22. Kl 21.30 sendt besked i app til hotellet at pga tog problemer ville ankomsten blive efter midnat. De læste aldrig beskeden og blev afvist ved ankomst kl 1.30.
Det tog 4 dage komme igennem til Hotels.com. Tlf umuligt og chat box fungerede ikke. Sendte klage på email og intet hørt efter 72 timer, som de lover. Nu endelig igennem chat og de vil høre hotellet om de vil give pengene tilbage.
Tror ikke Hotels.com kan stave til ansvar og ordentlighed.

15. juni 2025

Elendig service

Vi annullerede vores hotelophold på stedet på Palais Parad’or, fordi forholdene var fuldstændig uacceptable. Vi stod over en time ved en låst dør, før nogen lukkede os ind – og det på trods af, at det angiveligt skulle være “fuldt booket”. Der var ingen gæster.

Da vi kom ind, var værelset beskidt, og området føltes utrygt. Vi gik med det samme og kontaktede Hotels. com for at få vores penge tilbage.

Bookingnummer: 72063138087537

Siden da har vi kontaktet deres kundeservice fire gange over 10 dage. Hver gang lover de svar inden for 24–72 timer. Det sker aldrig. Til sidst fik en supervisor fat i hotellet, som så påstår, at vi aldrig mødte op. Det er lodret løgn.

Nu beder Hotels. com os om billeder af værelset, som om det er realistisk at stoppe op og dokumentere noget, mens man bare forsøger at komme væk fra en dårlig og utryg situation. Det er dybt useriøst og viser, hvor lidt de stoler på deres kunder.

Det her er den værste oplevelse, jeg har haft med et bookingsite. Ingen hjælp, intet ansvar – og vores penge er væk.

Jeg bruger aldrig Hotels. com igen – og jeg vil fraråde alle andre at gøre det samme.

26. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.