Et fint lyst værelse i rolige omgivelser. Hotel og værelse er rent og pænt. Lækker mad. Personalet var smilende og meget imødekommende og hjælpsomme. Fin beliggenhed tæt ved sandstrand. Mange mulighe... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Velkommen til Hotel Marina i Grenaa – med masser af maritim stemning, wellness, afslapning og en beliggenhed tæt på natur, strand og by. Når hverdagens stress og ansvar bliver for meget, kan Hotel Marina tilbyde afstresning af sjæl og krop. Her kan du få opladet din energi ved et af vores mange spændende ophold. Hotellet er tæt på skov og strand, har en dejlig wellness-afdeling og er klar til at forkæle dig med dejlige retter fra restauranten. Hotel Marina er det helt rigtige valg til et afslappende weekendophold, en golftur med spa og wellness, eller en dejlig familieferie. Ud over spændende ophold, skaber vi også de perfekte rammer for livets fester, erhvervsmøder og de store konferencer. Som gæst på Hotel Marina har du fri adgang til vores faciliteter; slap af i vores wellness faciliteter og fine værelser, oplev naturen eller gå en til vandet, og gå ikke glip af det spændende byliv i Grenaa, byen med den eminente maritime stemning. Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenaa havn og med direkte udsigt over Kattegat og tæt adgang til en række af Danmarks bedste badestrande. Oplev den maritime stemning på Hotel Marina i Grenaa.
Kystvej 32, 8500 , Grenaa, Danmark
- info@hotel-marina.dk
- www.hotel-marina.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Masser af roser til Hotel Marina i Grenå
Vi har haft et rigtig dejligt ophold på Hotel Marina som fuldstændig oversteg vores forventninger og vi nød det virkelig i fulde drag. Især vil vi gerne rose personalet, vi blev taget godt imod i receptionen og personalet i restauranten var både smilende, imødekommende og meget professionelle. Vi spiste begge aftener i restauranten og både mad og vinene var en dejlig smagsoplevelse. Vi kommer gerne igen og vil gerne give Hotel Marina vores bedste anbefaling. .
Sølvbryllup…
Min hustru og jeg holdt et frokost arrangement på hotel Mariana ifm. vores sølvbryllup. Vi havde en fantastisk dag. Vi havde selv sammensat en menu bestående af tapas anretning. Det var et total arrangement med øl, vand og vin incl. Alt gik som vi havde ønsket det, servering og køkken i topklasse. Lokale og udsigt helt i særklasse. Vores varmeste anbefaling til hotel Marina.
Hotel Marina
Hotel Marina. Mega lækkert hotel, især vis man opgraderer til lejlighed. Og så kan deres spa kun anbefales. Alt i alt et sted vi ikke har været for sidste gang.
Blev ringet op a VO danmark aps
Blev ringet op a VO danmark aps. De ville sælge mig gavekort til Hotel Marina
Super god oplevelse, alt spillede bare, og servicen var i top. Køber uden tvivl igennem dem, næste gang. Super hotel.
Hygge, rummelighed, god mad og fin pris
Der er mange dårlige anmeldelser af hotel Marina her på Tripadvisor. Jeg tænker, at det skyldes mange rejsende er blevet alt for forkælede, og tror de kan få fem stjernet luksus for 400 kr pr nat.
Hotel Marina er et rigtig fint sted til de penge man giver for det. Værelserne er store, der er rent og pænt, maden er fin og personalet smilende og imødekommende. Der er svømmehal og sauna og brede gange der også gør det muligt for børnene at få rørt benene … og det samme for os voksne. Væggene er præget af lokale kunstnere - det er hyggeligt - og alt i alt er hotellet rummeligt og nede på jorden.
Så… søger man fem stjernet luksus så er jeg sikker på der er andre hoteller man kan søge. Også i en anden prisklasse. Men søger man et hotel i en fornuftig prisklasse, hvor der er rummeligt, fin almindelig mad alle kan spise og nærhed til både skov og vand. Så er Marina et fint bud.
Dejligt og afslappende atmosfære
Vi bookede et ophold igennem VO Danmark. Alt hvad vi var blevet lovet blev overholdt.
Da jeg ikke kunne tåle den menu der var den ene dag, fik jeg tilbudt noget andet i stedet for, som også levede helt op til forventningerne.
Deres SPA bad var fantastisk, og deres swimmingpool var ren og flot.
Hotel Marina er også et godt udgangspunkt, hvis man kunne tænke sig at tage til Randers, og evt. se Randers Regnskov eller Randers Graceland (Elvis og Johnny Cash museum).
Kommer helt sikkert tilbage til Hotel Marina
Ophold
Pænt og ren på værelset,vi havde bestilt en opredning hold op en dårlig seng .Mega lækker morgenmad , Aftensmad 1 aften glemte i brød til forretten , kødet var som at skære i en mursten ,men lækker dessert . Suppen om tirsdagen var kun lunken , hovedret og dessert var godt. Flink personale
Vi havde en dejlig lille uge
Vi havde en dejlig lille uge, på hotel Marina!
Dejlige omgivelser!
Venligt personale
Alt var rent og pænt!
Eneste klage er at dysserne i spaen ikke virkede optimalt!
god oplevelse
Vi ankom meget urolige, for hvad det nu var for et hotel vi ville ankomme til, da vi har læst en del dårlige anmeldelser.
Dette blev gjort til skamme.
Værelserne var gamle, men rene, sengene og hovedepuder var gode.
Morgenmaden var god, bl.a. med lækkert surdejsbrød.
Aftensmaden smagte skønt, og personalet er smilende imødekommende og skønne.
Vi siger tak for en god weekend.
Det var virkelig en ærgelig oplevelse..
Det var virkelig en ærgelig oplevelse, fordi personalet var super venlige og hjælpsomme, selve hotellet var okay: bygget i 1970erne og stadig stil derefter. Vores værelse var dejligt stor og egentlig fint. Men maden...
Jeg havde et gavekort med 3 retters menu og 2 overnatninger. Men jeg vil ikke kalder det 3 retters menu med en lille træt forret, buffe (bestående af lille salat bar, 4 forskellige typer kød, 1 type kartofler og sovs) og så en virkelig gummie-masse-produceret-kage som dessert. Og så skulle vi købe drikkelse til ved siden af....
Morgenmaden var endnu dårligere... Det er lidt ærgeligt ikke at blive taget imod af en tjener eller andet personale - vi var lidt i tvivl om hvordan og hvorledes. Maden var i sig selv virkelig tvær. Brødet så hårdt og kedeligt, udvalget af pålæg og andet klassisk morgenmadsbuffe var kedeligt og dårligt. Appelsinjuicen var så udvandet at det smagte dårligt. Jeg var sulten da jeg kom og gik sulten igen...
Vi valgte alene baseret på maden at flytte til et andet hotel. Hvis bare maden havde været bedre var vi blevet. Personalet var utrolige søde og hjælpsomme, og hotellet ligger fint og fungere fint til overnatning. Derfor var det så ærgeligt med madoplevelsen.
Mortensaften kan 🦆 befales 🤣
Forret 7,5/10 manglede lidt syre men smagte fantastisk 💪
Hovedret 9,5/10 lidt mere sovs skader ikke 🤣
Dessert 10/10 is og chokoladekage er altid godt
Service 10/10
Ventetid 9,5/10
Køkkenets præsentation af deres retter 10/10
Så alt i alt super lækker betjening/service, god mad, vente tiden varede ikke lang tid
Kan sagtens 🦆 befales 🤣🤣
Af et 3 stjernet hotel
Af et 3 stjernet hotel, er vi fuldt ud tilfreds.
Vi havde lidt spindelvæv på værelset, dette blev fjernet med det samme. Vores comford værelse var helt fint. (Kunne godt have brugt et mini køleskab)
Personalet generelt flinke og imødekommende.
Vi havde et gavekort igennem go dream, og her til en middag den første aften, fin mad, ikke særlig stort udvalg.
Ville ikke selv have betalt for retterne (hvis vi ikke havde gavekort) det synes jeg er dyrt- men det er jo en smagssag.
Fint pool, sauna og dampbad.
Kunne dog godt bruge en lille rutschebane til børne bassin.
Mange tak for et hyggeligt hotel og dejlig oplevelse.
Smilende og hjælpsomme medarbejder👌
Gemalen havde købt gavekort på 2 overnatninger inkl. mad mm.
Det var fra første gang vi trådte ind en rigtig god oplevelse. En venlig modtagelse, hjælp ift. at bestille bord.
Grundet mange allergier kan jeg ofte kun få en enkelt salat men i restaurant, blev der lavet en menu uden krydderier mm. En god service. Andreas som både lavede drinks og hjalp til i restaurant, sørgede for at man følte sig godt tilpas😃 5 stjerner til ham😁
Det kan godt være stedet ikke er nyt men der er hygge, god stemning, smilende og hjælpsomme medarbejder og rent.
Værste oplevelse ever
Værste oplevelse ever. Købte 2 gavekort, Endte med at smide nr. 2 ud. Den første oplevelse var rigeligt. 5 af sommermånederne var der optaget, da jeg ville booke. Blev tilbudt et opgraderet værelse, som vi tog. Det kostede 300,- ekstra pr.dag. Der var intet opgraderet på det værelse, Køleskabet var tomt, sofaen havde fået et forskallingsbræt som fod. Spa rummet var aflåst. Maden ventede vi 3 kvarter på Frygtelig oplevelse. Arrogant personale.
Øv oplevelse!
Øv oplevelse!
Er lige kommet hjem fra en mini ferie på Hotel Marina og jeg har da aldrig i mit liv følt mig så snydt. Havde betalt ekstra for et comford værelse, da denne tur er det eneste sommerferie vi kom på i år, så det måtte gerne være lidt ekstra godt. Men der var ikke meget comford over det værelse😕 I beskrivelsen stod der at værelset var ny renoveret, men det galt åbenbart ikke badeværelset som så ud til at være fra da hotellet blev bygget. Der lugtede af kloark fra afløbet og brusenichen var sort af mug🤢 Værelset var på ingen måde hyggeligt men virkede koldt og uindbydende og sengen var hård som et bræt. Der havde stået i beskrivelsen at der var mulighed for at lave kaffe på værelset og ja, det var der, hvis man da lige købte kapsler til maskinen nede i reseptionen.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse 😞
Tusind tak for et dejligt ophold i…
Tusind tak for et dejligt ophold i jeres super og nye lejligheder. God mad og super betjening. Rent og pænt og god beliggenhed tæt på stranden og havnen kun 10 min gang derfra. bedste hilsner fra Pia og Claus
Skuffende omgang
Jeg havde et gavekort på 2 overnatninger.
Vi fik at vide vi skulle betale ekstra for at opgradere værelset til et comfort dobbeltværelse, da der ikke var ledige værelser tilbage. Det er så ok, da vi fik det at vide da vi bookede.
Der var intet køleskab el. elkedel på værelset.
Kaffemaskinen på værelset virkede ikke.
Der kom ikke noget varmt vand ud af blandingsbatteriet, ved karbadet.
Sølvfisk rendte rundt på badeværelset.
Bruseforhænget var gult og godt snavset, ligeså var gulvet.
Morgenmaden var ikke noget at prale af.
Det eneste der ærger mig nu, er at vi har et gavekort tilbage som vi har booket til december.
Flere mangler
Havde købt et 3 dages ophold, hvor vi fik et værelse, som havde set bedre dage. Tapetet var sluppet flere steder, maling krakeleret og alt pynt er til salg alle steder, hvilket virker lidt rodet. Derudover var det nogle varme dage og af en lang vinduesrække, var det kun muligt at åbne ét enkelt mindre vindue, så det var svært at få en lavere temperatur i rummet og generelt lufte ud. Dobbeltværelset var to enkeltmandssenge skubbet sammen, hvilket var lidt trist, når man kommer som kærestepar.
Pool og boblebad var som det skulle være.
Aftensmaden var udemærket. Morgenmaden ligeså, men der var slet ikke nok borde til mængden af mennesker og der blev ikke ryddet af efter andre, så man sad altid i andres madrester, når man kom sent til morgenbuffeten.
Derudover var der kommet en afgift på vores ophold, hvilket vi ikke var blevet informeret om på forhånd, men først da vi ankom på vores værelse. En blandet oplevelse herfra
Aldrig igen!!
Ringede til hotellet for at booke 2 overnatninger - hende der tog opkaldet var ikke særlig serviceminded, mildest talt. Der var ikke en pæn tone, men pyt, jeg bookede hotellet alligevel. Jeg ringede herefter igen, for at høre om vi måske kunne få vasket et par ting som vi virkelig skulle bruge på resten af vores tur i det Jydske. Her fik jeg at vide at 'altså det gør vi som sådan ikke, men det kan vi nok godt hvis det er vigtigt for jer' - ej, det var da fint, tænkte jeg.
Hvad receptionisten ikke havde nævnt var, at jeg ville skulle betale en forbavsende 50kr pr. Vask!!!!!!?! (2 par bukser, 1 trøje og 4 håndklæder) øhhh. Det skulle I da nok have oplyst om, da jeg troede I tilbød en god service som en del af opholdet, da det nu ikke var noget i sædvaneligvis gjorde. Hold op hvor blev jeg forarget ! Ikke nok med det, men vi måtte gå op og næsten tigge om et stykke sæbe, da vi kun havde fået shampoo?! Morgenmadsbuffeten var skuffende ensformigt og der var fluer på alt maden🤢 Og så skal man betale 29kr pr.dag pga. stigende energipriser, ej altså, helt ærligt. Virker som et billigt motel, og de tre stjerner må ærlig talt kun være pga. pool og boblebad! Vi er helt forarget over den manglende service, 'gæsten i centrum' mentalitet og generelle standard af hotellet, øv for en oplevelse. 1 stjerne grundet pool/boblebad.
Rigtig sød personale
Rigtig sød personale, med smil og kunde forståelse.. fin mad, og tjener søde.
Kan anbefale dette 😊