Hotel Marina Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 75 anmeldelser, havde anmelderne en fantastisk oplevelse med dette firma, som tilbyder skønne rammer for et afslappende ophold. Kunderne roser det utrolig venlige og hjælpsomme personale samt den fantastiske beliggenhed tæt på dejlige strande. Mange besøgende fremhæver desuden de rene værelser, den lækre mad og de skønne faciliteter som poolen og wellness-området. Dog var nogle anmeldere ikke glade for værelserne, da de oplevede dem som værende meget slidte, nedslidte og med mangelfuld rengøring. Andre personer nævnte desuden problemer med kvaliteten af maden og følte, at servicen i restauranten var mangelfuld under besøget. En lille gruppe gæster bemærkede også udfordringer med inventar og faciliteter, der trængte til fornyelse.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med personalet og fremhæver dem som smilende, hjælpsomme og utrolig... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet mange anmeldere roser det venlige personale, den gode betjening og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med kvaliteten, hvor mange roser værelserne for at være rene og... Se mere

Location

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med den naturskønne og rolige beliggenhed tæt ved vandet og strandene.... Se mere

Facilities

Anmeldere fremhæver positive aspekter af facilities. Mange forbrugere roser de dejlige wellness- og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Et fint lyst værelse i rolige omgivelser. Hotel og værelse er rent og pænt. Lækker mad. Personalet var smilende og meget imødekommende og hjælpsomme. Fin beliggenhed tæt ved sandstrand. Mange mulighe... Se mere

Tak for et dejligt ophold. Dejlig 7 retters menu og et pænt rengjort værelse. Personalet er imødekommende og meget hjælpsomme. Selve hotellet fremkommer lidt slidt, men rengjort. VI kommer gerne... Se mere

Vi overnattede på Hotel Marina i Grenå fra den 22.-24. august 2025. Vi havde købt en deal, hvor vi skulle have 2 x eftermiddagskaffe med kage, 2 x 7 anretninger samt morgenbuffet begge dage. Det... Se mere

Afslappet og hyggelig ferie med familen. Vi var af sted med vores familien og havde skøn ophold på Hotel Marina. Søde og venlige personale, skøn poolområde som børnene var vilde med. Vi fik virke... Se mere

1. Hotel
  2. Udlejning af konference- og mødelokaler
  3. Selskabslokaler
  4. Restaurant

Velkommen til Hotel Marina i Grenaa – med masser af maritim stemning, wellness, afslapning og en beliggenhed tæt på natur, strand og by. Når hverdagens stress og ansvar bliver for meget, kan Hotel Marina tilbyde afstresning af sjæl og krop. Her kan du få opladet din energi ved et af vores mange spændende ophold. Hotellet er tæt på skov og strand, har en dejlig wellness-afdeling og er klar til at forkæle dig med dejlige retter fra restauranten. Hotel Marina er det helt rigtige valg til et afslappende weekendophold, en golftur med spa og wellness, eller en dejlig familieferie. Ud over spændende ophold, skaber vi også de perfekte rammer for livets fester, erhvervsmøder og de store konferencer. Som gæst på Hotel Marina har du fri adgang til vores faciliteter; slap af i vores wellness faciliteter og fine værelser, oplev naturen eller gå en til vandet, og gå ikke glip af det spændende byliv i Grenaa, byen med den eminente maritime stemning. Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenaa havn og med direkte udsigt over Kattegat og tæt adgang til en række af Danmarks bedste badestrande. Oplev den maritime stemning på Hotel Marina i Grenaa.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

71 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Opråb

Opråb: vi boede en nat på hotellet, og jeg har aldrig oplevet noget så ulækkert, der var blod på i sengen og mælk og mudder i sofaen, håber det var mælk🙈 og inde i alle skabe var der fyldt med støv og hår.

Ud over det er jeg blevet ædt op af et eller andet fra sengen, mit ene ben er fyldt med røde knopper.

20. februar 2024

Er hjemvendt efter 2 overnatninger på…

Er hjemvendt efter 2 overnatninger på Hotel Marina, Grenå. Hotellet er af ældre karakter, som helt sikkert også har sin charme. Vi blev serviceret med en lækre menu hver aften, ganske fin morgenbuffet og kage til kaffen om eftermiddagen. Hver morgen startede med en svømmetur i poolen, spabad, dampbad og sauna, det sammen sluttede vi aftener af med.
Vi overnattede i en af deres nyrenoverede lejlighed og er kun mødt af venlig og hjælpsom personel på alle områder.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har været på ophold på dette hotel.

14. februar 2024

Okay til et kort ophold

Vi betalte kr. 2.250,00 for 2 overnatninger i dobbelt værelse, 2 X 3 retters menu, 2 x kaffe m/kage samt 2 x morgenmad.
Forplejningen er ganske ordinær
Prisen på vin/drinks er i overkanten i forhold til kvaliteten
Personalet er søde og venlige - måske lidt uerfaren
Værelset er noget slidt, men pænt og rent
Fællesområder bære ligeledes præg af god rengøring

13. februar 2024

Okay til prisen...

Ældre hotel; vi havde et af de 'gamle værelser' som åbenlyst var temmelig slidt (forstår ikke hvorfor hotellet ikke tager dem ud af brug og bruger nogle af dem der er blevet renoveret, når der nu er 79 værelser .. ) jeg påpegede et par ting mht. værelse og stand da jeg var der.

Det meste af hotellet var pænt og velholdt og maden var god og varieret og venligt personale. Smuk udsigt fra rummet hvor der spises morgenmad.

Spabadet er alt for koldt sådan lunkent vand, og det har de andre vi har talt med også synes. Dog er der også udemærket dampbad og sauna.

Okay til prisen.

30. januar 2024

Vi var 5 gæster som havde bestilt 3…

Vi var 5 gæster som havde bestilt 3 retters menu. 5 tjenere som ikke anede hvad de lavede. Ingen restaurantchef. - Ingen hjælp til vinkort eller vine og derved selvfølgelig ingen vinmenu. - Bestik skulle vi selv tage i bestikkassen. - forret, græsk kyllingesalat. Ingen tilsmagning og kyllingetern havde været fra frost. det græske islæt var 2 halve oliven - Hovedret var oksefilet, kryddertomat og kartoffel, samt indkogt fond, som var så salt at det var uspiseligt. Iskold tallerken. kold kartoffel og kød. Kød var udmærket mørt. - Dessert var tre små retter og var ok. Ingen tjenere spurgte om kaffe eller måske vin hertil og ej heller blev der på noget tidspunkt spurgt om maden var ok og ej heller blev maden præsenteret. - Det var ren cafeteria oplevelse til restaurant pris. Vinene var meget højt prissat i forhold til type. - Morgenmad næste dag var set bedre på de gamle storebæltsfærger og var ren cafeteria med juice i store baginbox, rugbrød fra frost, så du ikke kunne komme smør på da det smuldrede. - Man forventede samtidig at man selv ryddede af bordet. - Værelser ok rengjort. - Hotel uden identitet og liv. En gammel mand, som var træt af livet og som trænger til nye ejere og direktør.

20. januar 2024

Købte 2 stk

Købte 2 stk. gavekort af en sød kvindelig sælger fra VO-Danmark. Og må sige at det var pengene værd. Super godt mad og dygtige tjenere. Lækkert spa og wellness område og fine værelser. Det bliver ikke sidste gang vi kommer :)

2. oktober 2023

Absolut en skuffende oplevelse

Absolut en skuffende oplevelse. Hotellet slidt wellness swimmingpool og et spa - dampbad uden damp

Maden skuffende ud fra prisen - vi tænkte maden kunne redde oplevelsen

Ingen service

Oplevelse af køb af gavekort er ren bondefangeri - betalt for to overnatninger køre hjem efter en overnatning

2. november 2023

Aldrig igen

Vi havde booket et ophold med to overnatninger i to dobbeltværelser inkl aftenmenu. Ved ankomst ser vi at værelserne er temmelig slidte men der var ok rent. Vi håber den inkluderede 3 retters aftenmenu efter kokkens valg kan hæve humøret men efter at have siddet 2 timer i restauranten er vi mere sultne end da vi kom. Maden var god nok men anretningerne var alt for små og vi kørte til Grenå og købte mad. Morgenbuffeten var ok men vi havde mistet lysten til at blive og kørte hjem efter 1. overnatning. Der var desværre også meget lydt mellem værelserne. Vi havde booket ophold til 4 personer men kun ankommet 3 og var derfor også én mindre til aftenmenuen (som ingen blev mætte af) men alligevel skulle vi betale 174kr for 3 medium sodavand ved check ud. Det blev altså ikke til to overnatninger men mindre end et døgn. Personalet var dog høfligt og smilende så den ene stjerne tilfalder dem.

15. oktober 2023

Ikke stjernerne værd

Vi er lige nu på vej hjem fra vores weekendophold og vi sidder virkelig med en tom fornemmelse. Det er et af de værste ophold vi har været på. Hotellet er gammelt og slidt og minder mest af alt om et gammelt vandrehjem. Der var reklameret med vi kunne få tilbudt massage behandlinger men det kunne så først lade sig gøre mandagen efter at vores ophold var slut. Den ene stjerne vi har givet den er udelukkende for maden vi fik fredag aften, det smagte godt. Tjeneren glemte os bare så vi sad og ventede i 35 min. på overhovedet at afgive vores bestilling. Vi er i besiddelse af endnu et gavekort som vi overvejer at skille os af med for vi har ikke lyst til at komme igen. Et ophold vi ellers har ventet i over 1 måned på. Øv!

7. oktober 2023

Fantastisk ophold

Vi har haft en fantastisk ophold med vores 3 børn, 😁 Vi havde en af lejlighederne, virkelig lækre!
Super service, skøn morgenbuffet!
Det er anden gang vi er her, og første gang med vores børn, som tydeligt også nød opholdet! 🤩
Det ikke sidste gang!

8. oktober 2023

Mini ophold

Vi ankom torsdag 21 sep 2023.
Der var kaffe-te og kage hver eftermiddag.det smagte fint..
Personalet var smilede og hjælpsomme..
Torsdag aften var aftensmad forsinket.men det fik de dog indhentet fredag og lørdag aften..
Maden alle tre aftener var super dejligt.
Morgen buffet forskellige muligheder til en hver smag..
God plads på 1 sal morgen lokale..
Værelset (256) ud mod p plads var udemærket..
Dejligt der var både rullegardiner og gardiner så det var mørkt..
Savnede lidt et mini køleskab på værelset til egne kolde drikke varer.
Tak for god betjening Nadja..og hjælp til at pynte op for mine forældre fredag( guld bryllup)

21. september 2023

2-dages ophold på Hotel Marina

Har netop været på et 2-dages ophold på Hotel Marina og det var ikke helt så godt som håbet.
Jeg vil starte med at sige at maden og betjeningen i restauranten var til 5 stjerner. Det var virkelig lækker mad og med et dejligt hjemmebagt surdejsbrød til forretten.
Værelset var meget lille og sengen var kun en 3/4 seng (140 cm) og bestemt ikke stor nok til to personer, i hvertfald ikke når man ikke er et par.
Den sidste aften ville jeg lave en kop kaffe på værelset. Der var en Dolce Gusto kapselmaskine og der var også kaffekapsler men maskinen var så tilkalket, at vandet ikke kunne løbe igennem så der blev desværre ingen kaffe til mig den aften.
Morgenmad og eftermiddagskaffe m/kage var OK dog ikke prangende!

4. september 2023

Ophold for vores cykel hold

Et hotel med et fantastisk rar atmosfære og med en venlig og kompetent personale, som gav sig tid til at behandle gæsterne med et venlig svar og smil trods stor travlhed, lige fra booking til aftjekning.
De 5 dage vi boede på hotellet var maden meget afvekslende, velsmagende og flot anrettet, og holdet blev rigelig mæt efter en dag i de djurslandske bakker.
Med en tur i swimmingpoolen ,saunaen ,og boblebadet, og med en god seng på vores værelser fik vi et god nat søvn.
Stor tilfredshed på holdet med vores ophold, vi kommer gerne igen, og anbefaler det til andre.

14. august 2023

Opholdet levede overhovedet ikke op til…

Opholdet levede overhovedet ikke op til vores forventninger..
- Sengene er udtjente og hårde, men ligger på fjederne.

- Badekåber skal lejes, trods det er et spaophold vi er på.

- ingen minibar på værelser, ingen mulighed for at sætte noget at drikke på køl.

- Toiletpapirsholder itu, så toiletpapir kan ikke komme ud.

- Virkelig ringen morgenmadsbuffet, kedeligste vi nogensinde har prøvet.

- Værelserne er slidte.

- Nærmest rådt kød man får severet om aften med hjemmebagt brød, som er helt Brandt på.. virkelig æv

Et ophold som har en værdi på over 3200kr, virkelig ikke pengene værd!! Vi tager meget skuffet hjem :-(

13. august 2023

Helt okay ophold

Helt okay ophold. Morgenmaden var okay.
Resturanen var meget dyr, men heldigvis er der andre muligheder i nærheden.
Venligt personale. Fint rent hotel.
Grunden til at de ikke får flere stjerner er at poolen var meget kold, ligesom i en svømmehal og havde forståelsen af at det var varmere, sådan spa agtigt. Vil anbefale at man klæder om til badetøj inden tur i svømmehallen, da deres omklædning er utilstrækkelig og når man åbner døren ud til "offentligtheden" kan man se de omklædende. Vi havde også et ønske om at spille pool, men det blev ikke muligt, da der konstant var optaget, da der kun var 1 bord.

23. juli 2023

Tyndeste kaffe, nogen sinde.

Hotellet i sig selv lever op til forventningen, dog lidt dyrt. Restauranten med ganske få valg på menuen er måske ikke lige det man regner med. Forklaringen var at det ikke er til af få egnede kokke. Den Steak vi fik, var til gengæld fantastisk. Perfekt stegt og passende tilbehør. Vi fravalgte at spise på hotellet de næste dage.

Men derimod morgenmaden, bar virkelig præg af manglende kvalificeret personale. Buffeten var rodet, den løb tør for udvalg, ideen med små omeletter i muffinforme er fin, dog var de alt for salte.

Kaffen derimod er af en helt særlig tynd version, der aldrig er fundet tyndere i min karriere som hotelgæst igennem mere end 40 år. Ved henvendelse til personalet fik jeg besked på at kaffen var den samme på alle Danske Hoteller, det gør den på ingen måde bedre. Morgenkaffen er vigtigt for mange danskere, så nu husker jeg egentlig kun hotellet for den tynde kaffe uden smag af nogen slags.

Poolområdet er fint, dog ville det være rart med et aflåsningssystem til personlige ejendele, uden at man skal vide at man skal have egen hængelås med.

18. juli 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Kom med 2 trætte børn sent og fik dem lagt i seng, herefter opdager man at toilettet og badeværelset er beskidt, værelset er snusket og støvet. Billeder er sendt til hotel d.com men de henviser til hotellet som ikke vil refundere noget som helst. Man lejer sig ind og forventer der er rent og pænt og man orker ikke at finde noget andet, så sent med trætte børn. Aldrig oplevet noget lignende på et hotel.
Fatter ikke hvor deres stjerner kommer fra. Undre mig at vores billeder slettes som ligges ind. Utroligt man ikke undskylder eller får bragt det i orden.

10. juli 2023

Det bedste ophold

Bedre service skal man lede længe efter, vi havde lavet en fejl i datoerne, så vores bookning var en uge senere end vi mødte op på hotellet.
Trods der tydeligt var travlt og mange indtjekninger, fandt receptionisten et værelse til os.
Værelset var stort og lyst, rent og lækkert. Hotellet fremstod rent og rummeligt, svømmehal omklædningen fungere fantastisk. Behandlingerne i wellness afdelingen, er noget af det bedste vi har prøvet.
Maden også meget tilfredstillende og lækkert…..
vi glæder os til at komme igen

26. juni 2023